Insallah iyi olucak sonuna kadar.
Sen böyle pozitif oldukça hersey çok güzel olucak.
OPU'dan sonra karin agrisi, sanci, sislik, kabizlik oluyor canim. Hamile oluncada hemen geçmiyor ben ilk 2 ay çektim kasik agrilarini karin sisligi.¨
önemlisi sonuç pozitif olmasi.
ben de çok istemiştim maalesef.. napalım be devinim, bu da geçecek biliyorum.. sen her adımını yaz, benim de o adımları atacağım günler gelecek inşallah, inancımı kaybetmeyeceğim..
reflü ve gastritim var ama onların tedavisini olmuştum. tabiki arada reflü kendini hissettiriyor, mide rahatsızlığı bizim ailede genetik sanırım.. dişim için de reglin bitmesini bekliyorum Allah'tan bir mani çıkmazsa hepsini hallettiricem. ben ki o kadar iyi bakarım dişlerime hiçbirinde bişi yoktur ama bu 20'likler yaktı beni ya...
Günaydin canlar.
Güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.
Dün aksam doktora gittim ama bebislerimi göremedim diye üzüldük.
Sadece muayeneydi yinede kalp atislarini duyduk. Göbegimiz ölçüldü, tansiyon alindi, rahim agzina bakildi ve kilo'ya.
Muayene iyi geçti hersey yolunda göbisimiz baya bir büyümüs ve çok kilo almisim doktor biraz kizdi.
Benim evdeki tarti 56,5 gösterirken sabah aç karnina aksam doktorda 58,5 kiloydum biz 4 kilodan fazla almisiz ne zaman aldim nasil aldim anlamadim istahim yok yememde birsey degismedi almisiz kilolari olsun yarasin bebislerimenazar:
Ben doguma kadar çalismicam artik bitti is benim için doktor dinlenicen diyor israrla.
Araba kesinlikle yasak.
Adacim canim senin nasilsin bugün. Halen disin agriyor mu.
Devincim bu lekelere alismam lazim. Hepimizin derdi farkli sen birsey yiyemiyorsun. Ben ise bu sorunu hiç yasamadim normal yedim sadece yedikten sonra tiksinme oldu. Sonuçta hiç kusmadim bunada sükür. Yeter ki bebeklerimiz iyi olsun basa gelen çekiliyor.
Derincim sen nasilsin transferin ne zamana ?
Esracim biz iyiz allaha sükür.
Cicim halen ugramamisin insallah iyisindir tansiyonun yerindededir.
Günayyydınnn kızlarrrrrrr
evetttt transfer günümmm nasipseee eğer herşey yolunda gidersee belli olduuuperşembe günüüü bu arada acayip gaz sancıları çekiyorumm ateşleniyorum sürekli.gece su içinde uyandım.tuvalete çıkmaktada zorlanıyorum.kabız gibi dilde hiç wc gitme hissi yok.açlıkta hissetmiorum kayısı ılık su mestil vs. alıyorum ama.oldukça rahatsız edici.arada çoğalıyor duramıyorum vallahiii bende ki duurm bu kızlarrr:)İnşallah güsel haberler vermekte nasippp olurrr
Günaydin canlar.
Güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.
Dün aksam doktora gittim ama bebislerimi göremedim diye üzüldük.
Sadece muayeneydi yinede kalp atislarini duyduk. Göbegimiz ölçüldü, tansiyon alindi, rahim agzina bakildi ve kilo'ya.
Muayene iyi geçti hersey yolunda göbisimiz baya bir büyümüs ve çok kilo almisim doktor biraz kizdi.
Benim evdeki tarti 56,5 gösterirken sabah aç karnina aksam doktorda 58,5 kiloydum biz 4 kilodan fazla almisiz ne zaman aldim nasil aldim anlamadim istahim yok yememde birsey degismedi almisiz kilolari olsun yarasin bebislerimenazar:
Ben doguma kadar çalismicam artik bitti is benim için doktor dinlenicen diyor israrla.
Araba kesinlikle yasak.
Adacim canim senin nasilsin bugün. Halen disin agriyor mu.
Devincim bu lekelere alismam lazim. Hepimizin derdi farkli sen birsey yiyemiyorsun. Ben ise bu sorunu hiç yasamadim normal yedim sadece yedikten sonra tiksinme oldu. Sonuçta hiç kusmadim bunada sükür. Yeter ki bebeklerimiz iyi olsun basa gelen çekiliyor.
Derincim sen nasilsin transferin ne zamana ?
Esracim biz iyiz allaha sükür.
Cicim halen ugramamisin insallah iyisindir tansiyonun yerindededir.
Günayyydınnn kızlarrrrrrr
evetttt transfer günümmm nasipseee eğer herşey yolunda gidersee belli olduuuperşembe günüüü bu arada acayip gaz sancıları çekiyorumm ateşleniyorum sürekli.gece su içinde uyandım.tuvalete çıkmaktada zorlanıyorum.kabız gibi dilde hiç wc gitme hissi yok.açlıkta hissetmiorum kayısı ılık su mestil vs. alıyorum ama.oldukça rahatsız edici.arada çoğalıyor duramıyorum vallahiii bende ki duurm bu kızlarrr:)İnşallah güsel haberler vermekte nasippp olurrr
canikoooom çok sevindim kalp atışlarını duyduğunuza, bu da bonusun oldu ne güzel.. herşey hep böyle yolunda gider inşallah. dün dişim çok rahatsız etmedi, bugün de şimdilik iyiaman diyeyim :))
horaaaaaaayyyy öyle bir bağırasım geldi. perşembeyse 5. gün embriyosu yani blast demektir, süper. benim de öyle olmuştu cts toplandı, perşembe transfer. sonu bana benzemesin, seninki daim olsun canikom.. bu arada aynı sancılar (gaz sancısı) opu dan sonra 3 gün sürdü bende, soğuk ter döküyordum. dr um 3 güne geçer dedi hakkaten geçti tatlım. ayağını sıcak tut ve çok bol su iç :))
tabiki inancını kaybetmeyeceksin adacanım...az kaldı o günler de gelecek...beni de midem yaktı yaaa...sen tüm tedavilerini ol da rahat geçir hamileliğini ....
espicimmm bu sefer senden cinsiyet haberi bekliyordumm ama gene gelmedii...olsun bakalım...heyecanla bekliyoruz...ikiz hamilelik kolay değil canımm dinlenmen gerekiyorsa dinleneceksin....
derincimm çok güzel bir haber tatlım...perşembeye ne kaldı kii?? allahım sımsıkı tutunmasını nasip etsin ....
Tünaydın kızlar,
Evet zor bir dönemdeyim biraz tökezlemelerim oluyor canlaırm ama geçecek allahın izniyle..Bu zamana kadar sabrettik bundan sonrada sabrederiz inşallah.
Adacanım geçmiş olsun bu dişler senin başını epey agrıttı be güzelim biran önce icabına bak bence hamile kalınca çok çekersin yoksa...Allah korusun.onları hallet sonrasında gelsin gebelik....Mutlu mesut geçirirsin inşallah hamişliğini canım benım...Rabbim tez zamanda sanada yaşatsın...
Derin canım pozitif arkidişim perşembe günümü transferin mübarek gün inşallah sana ugurlu gelir tatlım...Yeni yılın hamişi olursun..
Devin maşallah bulantılardan kurtulacagın haftaya gelmişsin...Mide yanların geçmiyor be güzelim benim bu aylarda çok yogunlaştı mesela..Artık dikkat ediyorumda bazı yediğim yiyeceklerden sonra daha çok artıyor...Sende dikkat et hangi yiyecekelr arttırıyor...Bir yerde okumuştum elma iyi geliyormuş mide yanmasına ne kadar dogru bilemem..Ben zorla gaviskon şurubu içiyorum...Annelik kolay değilmiş be güzleim hamile kalalım yeterki diyorki şimdi şükürler olsun hamileyiz ama dertler bitmiyor..Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..
Esracım ben pek sık giremiyorum o yüzden de karşılaşamıyoruz tatlım.
Elifcim sende hoşgeldin canım ara sırada olsa fırsat buldukça ugra bizleri haberdar et güzelim...Bebeginin cinsiyeti belli olmadımı daha ???
Espicim kuşum idare ediyroum be tatlım tansiyonum hep düşük işe gelip giderken korkuyorum gözleirm kararıyor bazen bir yere yıgılıp kalıcam diye korkuyorum...işyerimde tekim ya eşim sık sık arıyor yokluyor beni ne olur olmaz diye..gözleirmde yıldızlar dönüyor gözlerim ufalıyor...Bu son zamanlarda çıktı.01 şubatta şeker ölçümüm var bakalım dr ne diyecek...bel agrımıda özellikle söylüycem ayagıma çok vuruyor....Belki magnezyum hapı felan verir...Sende kendine dikkat et şekercim ikizlere iyi bak..Bu arada dün aksam dr gidecektin demi sen nasıl kuzucuklar???
Vallahi tebi olacaksa 2. gün emriyosuylada hamiş kalan var ki benim geçenki 2. idi olmadı nasip olur inşallah sağlıklaa hayırlısıylaaaa inşallahhsancılarıda geçireyim bitsinlerr bebişimi sağlıkla kucaklayayımmmm perşembe günüüü adacanımm sen çok şey kattın bu modumaa gerçektenn çok şey borçluyumm bu forumun tüm içtenn pırıl pırıl bilgili hanımlarınaa olacak diye bişey yok olmazsa adacımla hamiş kalırım bende diyorum.bu bile sonuç ne olursa olsun hem tevekkülümü pekiştiriyor hemde bebişimin geleceği güne olması gerektiğinde geleceğime inancımı pekiştiriyorr
Tünaydın kızlar,
Evet zor bir dönemdeyim biraz tökezlemelerim oluyor canlaırm ama geçecek allahın izniyle..Bu zamana kadar sabrettik bundan sonrada sabrederiz inşallah.
Adacanım geçmiş olsun bu dişler senin başını epey agrıttı be güzelim biran önce icabına bak bence hamile kalınca çok çekersin yoksa...Allah korusun.onları hallet sonrasında gelsin gebelik....Mutlu mesut geçirirsin inşallah hamişliğini canım benım...Rabbim tez zamanda sanada yaşatsın...
Derin canım pozitif arkidişim perşembe günümü transferin mübarek gün inşallah sana ugurlu gelir tatlım...Yeni yılın hamişi olursun..
Devin maşallah bulantılardan kurtulacagın haftaya gelmişsin...Mide yanların geçmiyor be güzelim benim bu aylarda çok yogunlaştı mesela..Artık dikkat ediyorumda bazı yediğim yiyeceklerden sonra daha çok artıyor...Sende dikkat et hangi yiyecekelr arttırıyor...Bir yerde okumuştum elma iyi geliyormuş mide yanmasına ne kadar dogru bilemem..Ben zorla gaviskon şurubu içiyorum...Annelik kolay değilmiş be güzleim hamile kalalım yeterki diyorki şimdi şükürler olsun hamileyiz ama dertler bitmiyor..Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..
Elifcim sende hoşgeldin canım ara sırada olsa fırsat buldukça ugra bizleri haberdar et güzelim...Bebeginin cinsiyeti belli olmadımı daha ???
Espicim kuşum idare ediyroum be tatlım tansiyonum hep düşük işe gelip giderken korkuyorum gözleirm kararıyor bazen bir yere yıgılıp kalıcam diye korkuyorum...işyerimde tekim ya eşim sık sık arıyor yokluyor beni ne olur olmaz diye..gözleirmde yıldızlar dönüyor gözlerim ufalıyor...Bu son zamanlarda çıktı.01 şubatta şeker ölçümüm var bakalım dr ne diyecek...bel agrımıda özellikle söylüycem ayagıma çok vuruyor....Belki magnezyum hapı felan verir...Sende kendine dikkat et şekercim ikizlere iyi bak..Bu arada dün aksam dr gidecektin demi sen nasıl kuzucuklar???
Tünaydın kızlar,
cicoşumm bugünler de geçecek inşallah...yolun yarıdan çoğunu bitirdin .Allahım herkese nasip etsin...bazen o kadar kötü oluyorumki mide yanması açlık bulantı üst üsyte geliyor...ama buna da şükür diyorum...sonuçta sağlıkla bebişime kavuşayım da sayılı gün çabuk geçer diyorum ve sabrediyorum...
Evet Derincim katlaniyoruz katlanmak zorundayiz sonuna kadar.
Allah kolaylik versin hepimize.
Devincim bende bir ihtimal ögreniriz diyordum bu kez olmadi. Ultrason degilmis sadece muayene kontrol ama yinede kalp atisini duyduk buda güzel.
Insallah 14 subatta ultrasonum var o zaman belli olur bizim için güzel bir sevgililer günü olur.
Adacim sende iyisin moralin yerinde insallah. Zaman gelicek seninde hamilelik sikintilarin olucak allahin izniyle.
Cicim bende senin adina korkuyorum ne cesaret masallahsenin prensesin annesi çaliskan insallah kendiside senin gibi çaliskan olur.
Yinede kendine dikkat et allah korusun bayilip gidersin esin iyi yapiyor senin devamli ariyarak is yerindede yalnizsin göz kulak olacak kimsen yok.
Dün aksam doktora gittik ama ultrason yoktuyinede kalp atislarini duyduk. Doktor tansiyonu ölçtü, göbisimize ölçtü, kilomuza bakti ve rahim agzina. Muayene iyi geçti allaha sükür hiç bir sorun yok dedi doktor hersey yolunda. Sadece fazla kilo almisim 4kg dan fazla almisim simdilik çok dedi.
Bu gidisle 70 olurum
canımm cicoşumm benim saolasın dularını bekliyoruuummm dualarınızııı daha doruusuuu iremcimdende dua istiyorummmmmmmmmmmmübarek gün Rabbim yüzümüzü sağlıkla hayırlısıyla güldürsün inşallahhhh bu defaa canım nolur çok dikkat et Allah korusuun ikinizde tansiyon sorununda inşallah geçer bir an önce :26:işallah şekerde normal çıkarrr canım benimm sen çookkk metanetli dayanıklısınnn herzaman taktir ederim bu güçlü halinii.örnek alırım bak bu kez mızmızlanmıyorum geçenki denemede ki gibi anne olmak için yeterince güçlü de olmak gerekkk Rabbim sana kolaylıklar versin korusun ikinizidee canım benimmmmm
canım cicoşuuuuum, çoğu gitti azı kaldı sabret canımın içi.. İrem bebiş geldiğinde şu zorlukların hiçbirini hatırlamayacaksın :)) gözlerindeki yıldızlar tabi tansiyon düşüklüğünden tatlım, Allah yardımcın olsun. inşallah şeker taramanda da bişicikler çıkmaz...
ben dişleri Allah'ın izniyle regl sonrası hallettiricem tatlım.. inşallah sonrasında hamilelikte rahat ederim :))
Adacanım bitanem azı gitti çoğu kaldı çok şükür rabbim saglıcakla kucagımıza alabileceğimzi günleride nasip eder insallah..Rabbim isteyen herkese nasp etsin..O güzel günler senide bulacak inanıyorum...Bu şikayetleri sendende duyacagız bak gör :))))
Canım hamişlikten önce dişleri lütfen hallet ben köpekler gibi pişmanın bel sorunumu halletmedim diye ben, mahvetti bel sorunum ayaklarıma vurmasa yine dert değil yürümemi engelliyor yatmamı engelliyor..Hamilelikten önce her sıkıntıyı çözmek gerekmiş..Ben çok rahat davranmısım herşeyi erteleyerek :))))) En çokta 4 yıl olmadığını bile bile kızımı ertelemişim diyorum kendi kendime ama benim elimde olmayan imkanlardan dolayıydı sabrettim ama demekki nasip bu zamanmış kısmet olmuş...
Birde canlar sormak istediğim birşey var,şu sgk için rapor almamız gerekiyor ya bunun için neler yapmalıyız ?alınan evrakları nereye vereceğiz vsssssss tek bildiğim 32 haftada devlet hastanesine gidilcek ordan alınan evrakların sgk ya verileceği...Ben nasipse son 3 hafta kalaya kadar çalışacagım keşke işyerimde yedeğim olsa ama napim belki dogumdan sonra evde uzun kalırım bakalım patronumla konuşmadık bunları offff ben yokken adam fossss her işi bekletiyor anlamadım gitti...ben olmayabilirim kendını hazırla demi...Evden takıp etsem işe gelip gitmesem mesela ama nerdeeeeeeee
cicoşum çok haklısın çoook. şimdi düşünüyorum da, cts pazar bu diş ağrısıyla hamile hamile ne yapardım diye.. bir dahaki denemeden önce mutlaka ve mutlaka halletmem lazım şu 20likleri.. senin de bel olayın kötü oldu tabi kuzum.. kemikler zaten güçsüzleşiyor hamilelikte kalsiyumu bebiş yediği için.. dayan kuzum inşallah doğumdan sonra bir güzel olursun tedavini, zaten şu an beklemekten başka çaren yok ne yazık ki
kızını ertelememişsin cicoşum, kızının sana geleceği zaman belliydi zaten, sen sadece beklemişsin kuzum, şu an benim beklediğim gibi. siz kavuştunuz çok şükürdarısı biz bekleyenlerin başına inşallah..
cicoşum o işleri maalesef hiç bilmem ki... ama Allah güç versin, doğuma kadar ofistesin demek kuzu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?