Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

bu konuda çok haklısın cicoşum.. bebekten önce herşeyi halletmek lazım ama işte ihmal ediyoruz hep.. inşallah belin daha da kötüleşmez. gerçi göbek büyüdükçe bele binen yük de fazlalaşıyor.. inşallah İrem prenses geldikten sonra halledeceksin bu işi kuzu.. tansiyona gelince, yüksek olmasındansa düşük olması çok daha iyi emin ol tatlım.. çok kilo almadın şeker de çıkmayacak bence..

darısı isteyen bekleyen herkesin başına olsun cicoşum.. zor ve sabır isteyen bir bekleyiş biliyorsun.. sonunda muradıma ereceğime inancımı hiç kaybetmiyorum inan..

selam kızlar....bız geldıkkkkk...
nasılsınız umarım hepınızde cok ıyısınızdır....rabbıme cok sukur bız ıyıyız cok sıkıntılı bır gebelık gecıyorum ama rabbıme herzaman cok sukredıyorum saglıkla atlattıgımız hergun ıcın....
tam ıkı aydır hastanedeyız...ayrıntılara gırıp yazmak kımseyı sıkmak ıstemıyorum ama saglıkla alayım kelebegımı yazacagım ıns...
umudumu hıc kaybetmıyorum moralımı yuksek tutuyorum bılıyorum kı rabbım n verırsebızım ıcın en hayırlısını verecek sakın bır gebelık gecırmeye calısıyorum ınanın yazsam kıtap oluruz heralde
sıkıldıgım zamanlarda cok oluyo ama kelebegım sureklı oynuyo ve ben burdayım dayan dıyo benım guclu kızım...
rabbım ısteyen herkese yasatsın ıns ben mucızemı kocaman bır azımle beklıyorum ve ınanıyorum bırgun hayırlısıyla kucagıma alcagıma...
hepınızı opuyorum kendınıze cok dıkkat edın...
not:fılızcıgım ınan takvımını gorunce nasıl mutlu oldum...rabbım 40. haftalarını gostersın ıns...
deryacıgım sanada cok tesekkurederım allah razı olsun benı hıc yanlız bırakmadın...

günaydın kızlar....hepinize çokkkk güzel bir gün diliyorum....lapa lapa yağan karla uyandım ankara beyazlaşmaya başladı :)))

özlemcimmm ikinizin de iyi olmasına çokk sevindimm..sabret güzelim bugünler de geçecek ve inşallah sağlıkla kucağına alacaksın kızını...inanması zor geliyor ama hamileyim nihayet...ama ona bişey olacak korkusu sürekli içimde...bir türlü atamıyorum bu korkuyu...önceleri her hafta doktordaydım şimdi 2 haftaya çıkardı kontrollerimi ve önümüzdeki hafta da 2 li taramaya giricez...inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Allahımm.....

günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorum..

özüüm, iyi olmanıza çok sevindim. zaten seninle ilgili gelişmeleri forumdan da takip ediyordum, bir de senden duyunca iyice rahatladım.. çeken bilir derler, biz her ne kadar zorluğunu tahmin etmeye çalışsak da seni anlamamız çok zor.. Allah senin ve kızının yardımcısı olsun.. inşallah bu defa herşey yolunda gider ve bebeğini sağlıkla kucağına almak da nasip olur arkadaşım..

ben de bugün kürtaj sonrası ilk muayenemi olacağım, içim rahat, inşallah güzel haberlerle geleceğim..

günaydın kızlar....hepinize çokkkk güzel bir gün diliyorum....lapa lapa yağan karla uyandım ankara beyazlaşmaya başladı :)))

günaydın devinim, burda da hava çok soğuk.. dün akşam sulu kar yağıyordu, bugün kara çevirebilir diye bekliyoruz :)

dikkat et kendine aman..

günaydın devinim, burda da hava çok soğuk.. dün akşam sulu kar yağıyordu, bugün kara çevirebilir diye bekliyoruz :)

dikkat et kendine aman..

dikkat ediyorum canımm...kocacım kapıdan kapıya servis ediyo beni :)) beni hergün işe bırakıp akşam almak için 110 km yol yapıyo ...temiz hava almayı özledim valla :))...bugün kontrolün varmış canımm hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah....

Günaydın canlarım,Nasılsınız?

Vallahi biz bugün iyi değiliz acayip yorgun hissediyorum kendimi vücüdum külçe gibi resmen kolumu zor kaldırıyorum dünden bu yana kızımda hareket etmedi oda mı çok yorgun acaba onu düşünüyorum hayırlısı olsun..Bekliyorum cimcimemi...

Canım dün erken çıktım hava şartları malum :)) İnşallah bitanem inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ...doguma kadar sabredeceğim canım yapacka bişey yok şimdilik..O yüzden dişini erteleme arkadaşım..

Özlemcim canım arkadaşım her geçen haftanız için dua ediyorum seviniyoırum...Az kaldı canım benim 28 haftana kadar herşey yolunda gider inşallah...Detaylı ultrason sonuçlarında iyiymiş ögrendim..Kızçenin resmini alabildinmi renkli...Allaha emanet olun canım...Allah sendende razı olsun canım o nedemek....Duymamış olayım...öpüyorum sizi
...

özlem iyi olmaniza çok sevindim.
Senin haberlerini hep burdan aliyoruz.
Allah yardimciniz olsun insallah saglikli sekilde kucagina alirsin melegini.
Rabbim size saglik güç kuvvet ve bol sabir.
Yasadaklarin kolay degil ama emeginin karsiligini alicaksin hayirlisiyla.
Kendinize iyi bakin dualarimiz sizinle.

canım benim endişelenme lütfen.. aynı yorgunluk bende bile var, elimi birşeye süresim yok valla.. havadan belki de. bir de üstüne kocaman hamişsin yani, normal bunlar.. kızçen de birazcık tatlı çikolata yesen hareketlerin belkim accık :)

Nasilsiniz arkadaslar.
Biz iyiz ben pazartesi aksamindan beri annemlerde kaliyorum 3 4 hafta kalicam annemler türkiye'ye gidene kadar.
Rahat ediyoruz evde yalnizdim esim çalisiyordu tek basima yemek yapamiyordum buraya gelmem iyi oldu.
Burdada havalar soguk zaten çikmiyorum.

Cicim sende yorgunsun canim Irem'de yorulmustur. Insallah iyisiniz.

Devincim sen nasilsin bugün birseyler yiye bildin mi.

Adacim canim umarim sende iyisin.

annende olmana çok sevindim tatlım.. hem hasret giderirsiniz, hem her türlü destek olur sana, hem de sıkılmazsın hepsi bir arada :))

ben iyiyim şükür tatlım, bugün kürtaj sonrası ilk kontrolüm var ama içim rahat çok şükür. güzel haberler alacağım Allah'ın izniyle..

ben de bugün kürtaj sonrası ilk muayenemi olacağım, içim rahat, inşallah güzel haberlerle geleceğim..[/QUOTE]

Günaydın kuşum bugün doktor randevun var inşallah herşey yolunda gider güzel sonuçlar alırsın canım benim...Güzel haberlerini bekliyoruz..

Evet canim iyi oldu annemin yanina gelmem.
Evde yalnizdim zaten disariya çikamiyorum esim çalisiyor aksam geç saatte geliyordu.
Bebeklerim için geldim onlarin iyi olmasi için iyi beslenebilmek için.

Canim seninde buün kontrolün var insallah iyi geçer güzel haberlerle dönersin.

bişey diyeyimde gülüm benim kızçem öle her bebek gibi anne karnında çikolata ile hareketlenmiyor...Tansiyonumdan dolayı pazar günü hareket etmedi merak ettim halam zorla 1 paket çilolatayı yedirti ya yemeyim ben sevmem kızımda hareket etmez onunla desemde anlamadılar benı yedirttiler sonuç kıpırdamadı :))) Tuzlu ve ekşi mesela limon gibi şeylerde hareket ediyor benim prensesim anası kılıklı eşim diyorki kızıda kendine benzettin :))

Son düzenleme:

Evet canım sorma vallahi hemde ne yorgunluk işten eve gidiyorum anca akşam 21:00 da yerime oturabiliyorum...Eşimde kızıyor yeter artık senden bişey isteyen yok yapma bişeyler otur artık diye..Bünyen agırlaştı artık herşey zor oluyor...
Vallahi annelere gitmekle çok iyi yapmışsın....Benimde annem çalışmasa benimde işe gidip gelme sorunum olmasa gider orda kalırızda benim işe gelişim ters....Anne sana şimdi misler gibi bakar kuşum sende bol bol yat kendinize iyi bakın...Öpüyorum 3.nüzüde
..

vallahi adacım buüun kolum kalkmıyor başımı saga sola çevirmekte zorlanıyorum sabah işe gitme dedi eşim olmaz ne diyeceğim adama dedim...İşlerde var...O yüzden geldim işte ama çalışasım yok ((
Kar yagsada evdemi kalsak çıkamasak dışarıya ne dersin :))) Sende yorgunmuşsun senin bünyen değil kafan yorgundur canım benim..

Ben çalismadigim için annemlerde emekli oldugu için geldim.
Zor oluyor evde tek basina bûyük sorun yemekti aslinda simdide bebeklerimin için beslenmem lazim.
Uzun süre ayakta kalamiyorum bellim göbisim agriyor.
Onlarda türkiye'ye gidecek gidene kadar kalicam.
Annem sagolsun iyi bakiyor mesela sabah uyandigimda ve aksam yatmadan önce sütümü isitip getiriyor. Ben bir aydir süt içmiyordum esim hazirliyordu oda çalisinca kendim yapmadim
annelerimizi babalarimizi basimizdan eksik etmesin allah.
Bende sizi öpüyorum prenses'le seni.
Bugün 15 hafta olduk yumurtalarim toplandigi günden itibaren sayarsak doktora göre bugün 17 hafta :)))
Allah tamamini erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…