bişey diyeyimde gülüm benim kızçem öle her bebek gibi anne karnında çikolata ile hareketlenmiyor...Tansiyonundan dolayı pazar günü hareket etmedi merak ettim halam zorla 1 paket çilolatayı yedirti ya yemeyim ben sevmem kızımda hareket etmez onunla desemde anlamadılar benı yedirttiler sonuç kıpırdamı :))) Tuzlu ve ekşi mesela limon gibi şeylerde hareket ediyor benim prensesim anası kılıklı eşim diyorki kızıda kendine benzettin :))
Ben çalismadigim için annemlerde emekli oldugu için geldim.
Zor oluyor evde tek basina bûyük sorun yemekti aslinda simdide bebeklerimin için beslenmem lazim.
Uzun süre ayakta kalamiyorum bellim göbisim agriyor.
Onlarda türkiye'ye gidecek gidene kadar kalicam.
Annem sagolsun iyi bakiyor mesela sabah uyandigimda ve aksam yatmadan önce sütümü isitip getiriyor. Ben bir aydir süt içmiyordum esim hazirliyordu oda çalisinca kendim yapmadim
annelerimizi babalarimizi basimizdan eksik etmesin allah.
Bende sizi öpüyorum prenses'le seni.
Bugün 15 hafta olduk yumurtalarim toplandigi günden itibaren sayarsak doktora göre bugün 17 hafta :)))
Allah tamamini erdirsin.
daha şimdiden anası kılıklı desene cicoşuuuuum. ayrıca hande teyzesine de benzemiş ben de pek severim limonu, tuzluyu, turşuyu :)) o zaman al biraz turşu ye tatlişkom, şenlensin ortalık
ozlemcıgım ıı olmana cokkkkkkkk sevndım maşşşşşşş
adacıgım guzel haberlerlen gelırsın ınşşşşş
cıvcıvım sen nasılsın mınnosunlan :)
derının transferı oldumu ??????
devın ,elıf,espoir,edut ve dıger aradslar nasılsınızzz
Amin canım amin..dinlen kuşum iyicene........
Aaa bak ben 17+0 da kızçemin harketlerini duymuştum çok minikti..ama hissetmiştim sonrasında arkası geldi zaten alışıyorsun...
Canim ben birsey hissetmiyorum.
Sadeca arada sirada içimde dalgalar hissediyordum aksam sirt üstü yattigim zaman.
3 gündürde hiçbirsey yok.
Benimkiler henüz tam hareketlenmediler.
Saglikli olsunlarda. Bende merak ediyorum bu hareketleri. en azindan iyi olup olmadiklarini bilirim.
vallahi adacım buüun kolum kalkmıyor başımı saga sola çevirmekte zorlanıyorum sabah işe gitme dedi eşim olmaz ne diyeceğim adama dedim...İşlerde var...O yüzden geldim işte ama çalışasım yok((
Kar yagsada evdemi kalsak çıkamasak dışarıya ne dersin :))) Sende yorgunmuşsun senin bünyen değil kafan yorgundur canım benim..
:)) kar yağsa evde mahsur mu kalsak acaba.. gerçi dışardakilere yazık, ben karı çok sevmeme rağmen, kar yağdığında içim de buruluyor..
ben çıkıyorum şekerler gelince haber ederim inşallah muuuuuck
havadandır bendede öle bır yrgunluk var
Esracım hoşgeldin bitanem...Prensesimle ben bugün yorgunuz nedense havadandır diyoruz ama bakalım ilerleyen saatlere düzeliriz inşallah..Sen nasılsın? Yeni gelişmeler var mı ??
hamdolsun canım senın ıı olmana sevndımMerhaba esracim. Biz iyiz canim seni sormali. Sen nasilsin ?
sağolasın esracım Allah razı olsun..
sen nasılsın tatlım, toparladın mı biraz..
inşallah canım duyarsın tabikide az kaldı duymana bitanem...Hareket kısımlarına gelince iyice panik yaşıyorsun işte annelik sanırım bugün neden hareket etmediler ne oldu diye düşün düşün dur...
Ben 2 gündür hiç uzanıp dilnemedim mesela yanlızca gece yatarken uzandım düşün.
Acaba o yüzdenmi kızım bana küs kıpırdamıyor diyorum...
havadandır bendede öle bır yrgunluk var
valla yenı gelısme var hala yumurtalayamadım
bugun15. gunum dun doktora gıttım
yumosum 10 mm neden böle oldu acaba
cok kucukkkkkkkk
normlde 11. gunde 14 mm oluyordu
Canım tedavi sonrası tarz durumlar yaşanabilir sen doktor kontrollerini aksatma sakına..
O Kadar çok hap ilaç iğne kullanıyoruzki bünyede farklı tepkiler veriyor artık...
Allaha emanet ol canım dikka et kendine..Gelişmelerden haber et güzelim.
Kaan beyden destek almana sevindim..Espicimde ondan destek almıştı en büyük örnek ortada ikizlere hamile şükür..Darısı başına olsun inş.
Bence prenses'te yorulmustur.
Sen yat dinlen kendine gel bak nasil kipir kipir hareket ediyor.
Nasil bugün yorgunsun iste birsey yapasin yok.
Prenses'te ayni. Insallh iyidir kizimiz
Günaydın canlarım,Nasılsınız?
Vallahi biz bugün iyi değiliz acayip yorgun hissediyorum kendimi vücüdum külçe gibi resmen kolumu zor kaldırıyorum dünden bu yana kızımda hareket etmedi oda mı çok yorgun acaba onu düşünüyorum hayırlısı olsun..Bekliyorum cimcimemi...
Nasilsiniz arkadaslar.
Biz iyiz ben pazartesi aksamindan beri annemlerde kaliyorum 3 4 hafta kalicam annemler türkiye'ye gidene kadar.
Rahat ediyoruz evde yalnizdim esim çalisiyordu tek basima yemek yapamiyordum buraya gelmem iyi oldu.
Burdada havalar soguk zaten çikmiyorum.
Cicim sende yorgunsun canim Irem'de yorulmustur. Insallah iyisiniz.
Devincim sen nasilsin bugün birseyler yiye bildin mi.
Adacim canim umarim sende iyisin.
Ay canım benim inşallah öyledir..İnsan hareketleirni hergün hissedemeyince ister istemez panik oluyor birde bu aylar riskliymiş sırt üstü yatmam yasak mesela allah korusun kordon dolanması olabilirmiş..O yüzden korkuyorum farketmeden öle uyanıyorum sabah aniden kalkıyorum aniden egiliyorum vs o aralarda prensesime bişe olmuşmudur diye düşünüyorum...Aklıma ister istemez geliyor.Çok zor bu endişeler...
Ben sirt üstü uyuyamiyorum. Sadece yataga girer gimez sirt ustü uzaniyorum sonrada bir sagima bir soluma dönüp uyuyorum yan tarafima uyuyorum hep.
öyleymis sirt üstü uyumak iyi degil diye okudum zaten o sorunum yok.
Herseyden korkuyoruz :))))) Her ters adimdan hareketten endiselleniyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?