Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

daha şimdiden anası kılıklı desene cicoşuuuuum. ayrıca hande teyzesine de benzemiş ben de pek severim limonu, tuzluyu, turşuyu :)) o zaman al biraz turşu ye tatlişkom, şenlensin ortalık

ozlemcıgım ıı olmana cokkkkkkkk sevndım maşşşşşşş

adacıgım guzel haberlerlen gelırsın ınşşşşş

cıvcıvım sen nasılsın mınnosunlan :)

derının transferı oldumu ??????

devın ,elıf,espoir,edut ve dıger aradslar nasılsınızzz

Amin canım amin..dinlen kuşum iyicene........
Aaa bak ben 17+0 da kızçemin harketlerini duymuştum çok minikti..ama hissetmiştim sonrasında arkası geldi zaten alışıyorsun...

daha şimdiden anası kılıklı desene cicoşuuuuum. ayrıca hande teyzesine de benzemiş ben de pek severim limonu, tuzluyu, turşuyu :)) o zaman al biraz turşu ye tatlişkom, şenlensin ortalık

vallahi öle şekercim benzedi sorma,aa gerçektenmi sende bizdensin kızçem teyzesine gittiğinde zorluk çekmez hande teyze bana limon vey vey derrrrr :))) şuanda işyerimdeyim market yok ki ben taksimdeyim istiklale inmem gerek o bu havada zor o yüzden öle bekliyorum..Sabah eşimde aynısını söleid turşu limon ne bulursan ye bakalım kızın hareketlerine dedi güldüm herkes alıştı hareket etmedi dediğimde limon ye diyorlar :)))

Esracım hoşgeldin bitanem...Prensesimle ben bugün yorgunuz nedense havadandır diyoruz ama bakalım ilerleyen saatlere düzeliriz inşallah..Sen nasılsın? Yeni gelişmeler var mı ??

Bu arada kızlar,

Elifcim geçen ses verdin yok oldun...Derincim sende perşembeye mi odaklandın yoksun 2 gündür...heyecanmı sardı kız...

Hulacım,Betyycim,Bebiş_Asuman,Meloş,Suzişko,İmoje,Catdog,Godes,Naneli ve ismini sayamadığım diger arkadaşlarımız artık topicte haberlerinizi alamıyoruz...İnşallah herşeyler yolundadır..

Amin canım amin..dinlen kuşum iyicene........
Aaa bak ben 17+0 da kızçemin harketlerini duymuştum çok minikti..ama hissetmiştim sonrasında arkası geldi zaten alışıyorsun...

Canim ben birsey hissetmiyorum.
Sadeca arada sirada içimde dalgalar hissediyordum aksam sirt üstü yattigim zaman.
3 gündürde hiçbirsey yok.
Benimkiler henüz tam hareketlenmediler.
Saglikli olsunlarda. Bende merak ediyorum bu hareketleri. en azindan iyi olup olmadiklarini bilirim.

Merhaba esracim. Biz iyiz canim seni sormali. Sen nasilsin ?

inşallah canım duyarsın tabikide az kaldı duymana bitanem...Hareket kısımlarına gelince iyice panik yaşıyorsun işte annelik sanırım bugün neden hareket etmediler ne oldu diye düşün düşün dur...
Ben 2 gündür hiç uzanıp dilnemedim mesela yanlızca gece yatarken uzandım düşün.
Acaba o yüzdenmi kızım bana küs kıpırdamıyor diyorum...

:)) kar yağsa evde mahsur mu kalsak acaba.. gerçi dışardakilere yazık, ben karı çok sevmeme rağmen, kar yağdığında içim de buruluyor..

ben çıkıyorum şekerler gelince haber ederim inşallah muuuuuck

sağolasın esracım Allah razı olsun..

sen nasılsın tatlım, toparladın mı biraz..

Hadi bakalım iyi haberler gel tatlım...Kendine iyi bak...Herşey güzel olucak rahat ol tatlım..Öpüyorum...Bol şanslar..

Esracım hoşgeldin bitanem...Prensesimle ben bugün yorgunuz nedense havadandır diyoruz ama bakalım ilerleyen saatlere düzeliriz inşallah..Sen nasılsın? Yeni gelişmeler var mı ??
havadandır bendede öle bır yrgunluk var
valla yenı gelısme var hala yumurtalayamadım
bugun15. gunum dun doktora gıttım
yumosum 10 mm neden böle oldu acaba
cok kucukkkkkkkk
normlde 11. gunde 14 mm oluyordu
Merhaba esracim. Biz iyiz canim seni sormali. Sen nasilsin ?
hamdolsun canım senın ıı olmana sevndım
sağolasın esracım Allah razı olsun..

sen nasılsın tatlım, toparladın mı biraz..

valla ne bılım adacgıım yha aynı gıbıyım
zamn dıorum sadece
adacan neden kaan aydoslan gorusmuyorsun maıl yoluylan spermlerı cogaltmak ıcın
bak dıger topıkte sıfır olan bır suru kısı varken sımdı 90 mılyon
bnde basladım
ucrtsız bır sekılde maıl yoluylan tedvı edıor

Bence prenses'te yorulmustur.
Sen yat dinlen kendine gel bak nasil kipir kipir hareket ediyor.
Nasil bugün yorgunsun iste birsey yapasin yok.
Prenses'te ayni. Insallh iyidir kizimiz

Bence prenses'te yorulmustur.
Sen yat dinlen kendine gel bak nasil kipir kipir hareket ediyor.
Nasil bugün yorgunsun iste birsey yapasin yok.
Prenses'te ayni. Insallh iyidir kizimiz

Ay canım benim inşallah öyledir..İnsan hareketleirni hergün hissedemeyince ister istemez panik oluyor birde bu aylar riskliymiş sırt üstü yatmam yasak mesela allah korusun kordon dolanması olabilirmiş..O yüzden korkuyorum farketmeden öle uyanıyorum sabah aniden kalkıyorum aniden egiliyorum vs o aralarda prensesime bişe olmuşmudur diye düşünüyorum...Aklıma ister istemez geliyor.Çok zor bu endişeler...

günaydın cicoşummm...o yorgunluk bende de var canımm..ne kadar erken yatarsam yatayım sabah yataktan kalkasım gelmiyor...canım hiçbişey yapmak istemiypor...güneşi görmedik ne zamandır ondan böyleyizdir belki...

ooo espicim ne güzel anneciğin bakacak sana...ben yavaş yavaş iyiye gidiyorum canım...ama mide yanmam geçmiyor bir türlü...bu hafta sabahları tost yemeye başladım...artık yiyebiliyorum yani...

esracım hoş geldin...tedaviden yeni çıktın yumurtanın küçük olması çok normal ...endişe etme sakın bu konuda...

adacımmmm...hadi güzel haberlerle gel tatlım...dualarım seninle....

Ben sirt üstü uyuyamiyorum. Sadece yataga girer gimez sirt ustü uzaniyorum sonrada bir sagima bir soluma dönüp uyuyorum yan tarafima uyuyorum hep.
öyleymis sirt üstü uyumak iyi degil diye okudum zaten o sorunum yok.
Herseyden korkuyoruz :))))) Her ters adimdan hareketten endiselleniyoruz.

ooo espicim ne güzel anneciğin bakacak sana...ben yavaş yavaş iyiye gidiyorum canım...ama mide yanmam geçmiyor bir türlü...bu hafta sabahları tost yemeye başladım...artık yiyebiliyorum yani...

Evet canim annecigim bakiyor bana :))) sansliyim iyikide annem ayni sehirde oturuyor.
Sende yavas yavas yemeye basladin afiyet seker olsun. Tost'da yiyorsun ohhhh valla canim istedi hamile oldugumdan beri bir türü yapamadim; benim içinde ye.

iyi yapıyorsun canım sırt üstü ve yüz üstü yatma...Benim bel sorunum oldugu için saga sola dönüp yatmak canımı çok yakıyor...gece uykuda farketmeden demekki acıyla duz yatıyorum :) Sabah kendımı sırt üstü uyanık buluyorum ..Hatta geceleriuyanıyorum ya oturarak saga sola hep dönüyorum ne çok canım acıyor uykum bölünüyor o acıdan pat diye uyanıyroum bir daha uyuyamıyorum aylar ilerledikçe bunlar yaşanıyor belkide benım bel agrımdan dolayı ben çekiyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…