günaydın cicoşummm...o yorgunluk bende de var canımm..ne kadar erken yatarsam yatayım sabah yataktan kalkasım gelmiyor...canım hiçbişey yapmak istemiypor...güneşi görmedik ne zamandır ondan böyleyizdir belki...
canım olabilir vallahi kışa denk gelmesi hamileliğin dah aiyi oldu yazın o sıcaklarda bu kilolarla zorlanırdık.Bu ayda bile gece yorganın yarısını örtüyorum üzerime hatta kısa kolluyla yatıyorum menopozlular gibi ateş basıyor bana...Benim birde gebe kaldığımdan beri burnum kanar...haifif haif ama hergün kontrol ederim içerde minik pırtılar oluşmuştur.Temizlerim..
daha şimdiden anası kılıklı desene cicoşuuuuum. ayrıca hande teyzesine de benzemiş ben de pek severim limonu, tuzluyu, turşuyu :)) o zaman al biraz turşu ye tatlişkom, şenlensin ortalık
iyi yapıyorsun canım sırt üstü ve yüz üstü yatma...Benim bel sorunum oldugu için saga sola dönüp yatmak canımı çok yakıyor...gece uykuda farketmeden demekki acıyla duz yatıyorum :) Sabah kendımı sırt üstü uyanık buluyorum ..Hatta geceleriuyanıyorum ya oturarak saga sola hep dönüyorum ne çok canım acıyor uykum bölünüyor o acıdan pat diye uyanıyroum bir daha uyuyamıyorum aylar ilerledikçe bunlar yaşanıyor belkide benım bel agrımdan dolayı ben çekiyorumdur.
Ben hep yan yatiyorum. Hamile olmadan öncede sag tarafima yada sol tarafima uyurdum.
Benimde yan kaburgalarim agriyor bazen sirt üstü dinlenip tekrar dönüyorum :))))
Hepimizin derdi baska canim.
Seninde bel agrisindan uyuyamiyorsun. Az kaldi sana doktor dogum tarihini ne zamana diyor.
cıvcıv eksı seylerımı sevıor kızın ay cok gusel :)
ya yumurtamın kucuk olmasına su bakımdan sasırdım
yanı 7 8 gun sonra adet olacam ve ben hala yumurtalamdım
ayrıca ılacın etkısı devam edıorsa neden bu kadar kucuk dıe sasırdım acıkcası
canım benim az önce çorba şiparişi verdim üşüme geldi üzerimede yanındada özellikle limon istedim limıonu yedim kızım hareket etti şükürler olsun..Turşudan kaçıyorum desem yeridir canım istiyor ama ilk aylarda bidon bidon yedim kiloyu aldım şişkinliğimde oldu kaldı üzerimde....Şimdide tansiyon sorunum olur diye uzak duruyorum..Ama kızım ozamanlardan alıştı herhalde...Hatta kemerden isterdim turşusu kıtır kıtır olucak :))))
canım olabilir vallahi kışa denk gelmesi hamileliğin dah aiyi oldu yazın o sıcaklarda bu kilolarla zorlanırdık.Bu ayda bile gece yorganın yarısını örtüyorum üzerime hatta kısa kolluyla yatıyorum menopozlular gibi ateş basıyor bana...Benim birde gebe kaldığımdan beri burnum kanar...haifif haif ama hergün kontrol ederim içerde minik pırtılar oluşmuştur.Temizlerim..
Affiyet olsun canim.
Sen biliyorsun bebeginin hareket etmesi için tursu yemen lazim. Ne güzel ona göre yemen lazim.
Iki gündür bekliyorsun daha önce tursu yada limon atistirsaydin.
Prenses hareketlendi süper :)
Evet canım ekşi seviyor..
Canım dert etme olabiliyor..Hatırlarsan adacanımında adetleir gecikmişti...
canım bel agrımdan dolayı uzanmak işkence kalkarken popom acıyor saga sola yatınca daha çok acıyor o yüzden saga sola yatmayı sevmıyorum ama mecburum canım yansada...Bbek için en saglıklısı sol tarafa yatmak....ben sola dönünce belim boşlukta klıyor daha çoık acı veriyor yastık alıyorum bacagımın arasına sırtıma felan fayda etmiyor yatmak işkence benim için...Bel agrın olmasında gerisi olması gereken şeyle rcnaım...Çamaşır asıcam belimden dogrulamıyorum,ayakyt akalayım ölüyorum agrıdan...Neyse yaaa işyerimde oturuyorum şuanda agrıyor...ne yaparsam agrım diner anlamadım...
Dogum için mayıs dedi ama gün için konuşmadık canım.10 nuna kadar yaparım inşallah...
ben hep sag tarafima uyuyorum en sevdigim taraf.
Aklimda simdi ellimden geldigince sol tarafima yaticam bu gece.
Benim yumurtalarim 13 ekim toplanmisti 9 ay sonra benim dogum tarihim 13 temmuz'a dedi doktor.
Tabi allah bilir ama normal bir gebelik süresi 9 ay oldugu için 13 temmuz'a denk geliyor.
Hayirlisi olsun daha var diyorum uzak geliyor bana bir an önce gelsinde kucagimiza saglikli alalim yavrularimizi.
Sen alis veris yaptin mi ? Ben mayis sonundan önce birsey almam diyorum.
Hamile kaldım stresler bitecek sandım bitmedi üstelik arttı..Gerizekalı ev sahibim durdu durdu benim 3 aylık gebe zamanımda tadilata başladı sustum ama o 10 günde ben çok gerildim sesim yükseldi vssssssss...Evimde kalamadım..Evde kocaman bir temzilik çıktı halam,teyzem annem valdem temizlediler ki ben tenezül etmeyi sevmem ama hamileyim yapacak bişey yok...Tadilat bitti evin kagıtlarında sorun çıktı benim ses geçen ay yine yükseldi.Dün akşam lavabo altından su çıkmaya başladı eşim onunla ugraştı benım ses yine yükseldi kızımda korktu o yüzden hareket etmedi bu saate kadar işte...Rahat sakin hamilelik geçirmek istesemde olmuyor herşey üzerime geliyor..Benim hamile kaldığım dönemde eşimi işyerinde farklı bir pozisyona verdiler işleir dahada arttı gündüz telefonuna bakamıyor yemek yemeye bil efırsatı olmuyor aksam gözleri kıpkırmızı geliyor adamcagız benimle nasıl ilgileneceğini şaşırdı yorgunluktan pohpohlayamıyorum seni diyor bende ona kıyamıyorum.....Daha farklı hayal ediyor insan hamileliğini bile((((Ama beklemediği duurmlar istemesede ortaya çıkıyor....Allahtan...
selam kızlar....bız geldıkkkkk...
nasılsınız umarım hepınızde cok ıyısınızdır....rabbıme cok sukur bız ıyıyız cok sıkıntılı bır gebelık gecıyorum ama rabbıme herzaman cok sukredıyorum saglıkla atlattıgımız hergun ıcın....
tam ıkı aydır hastanedeyız...ayrıntılara gırıp yazmak kımseyı sıkmak ıstemıyorum ama saglıkla alayım kelebegımı yazacagım ıns...
umudumu hıc kaybetmıyorum moralımı yuksek tutuyorum bılıyorum kı rabbım n verırsebızım ıcın en hayırlısını verecek sakın bır gebelık gecırmeye calısıyorum ınanın yazsam kıtap oluruz heralde
sıkıldıgım zamanlarda cok oluyo ama kelebegım sureklı oynuyo ve ben burdayım dayan dıyo benım guclu kızım...
rabbım ısteyen herkese yasatsın ıns ben mucızemı kocaman bır azımle beklıyorum ve ınanıyorum bırgun hayırlısıyla kucagıma alcagıma...
hepınızı opuyorum kendınıze cok dıkkat edın...
not:fılızcıgım ınan takvımını gorunce nasıl mutlu oldum...rabbım 40. haftalarını gostersın ıns...
deryacıgım sanada cok tesekkurederım allah razı olsun benı hıc yanlız bırakmadın...
ozlemcıgım ıı olmana cokkkkkkkk sevndım maşşşşşşş
adacıgım guzel haberlerlen gelırsın ınşşşşş
cıvcıvım sen nasılsın mınnosunlan :)
derının transferı oldumu ??????
devın ,elıf,espoir,edut ve dıger aradslar nasılsınızzz
Bu arada kızlar,
Elifcim geçen ses verdin yok oldun...Derincim sende perşembeye mi odaklandın yoksun 2 gündür...heyecanmı sardı kız...
Hulacım,Betyycim,Bebiş_Asuman,Meloş,Suzişko,İmoje,Catdog,Godes,Naneli ve ismini sayamadığım diger arkadaşlarımız artık topicte haberlerinizi alamıyoruz...İnşallah herşeyler yolundadır..
Canim benim ben hamileligimi hayal ediyordum.
Hepimiz bir takim sikintilar yasadik sinirlendik kizdik elde degildi.
Tabii bunlarin hepsi geçicek unutulucak bebeklerimiz kucagimizda saglikli bir sekilde olunca.
Biliyorsun bir türlü sorunlar bizi birakmiyor. Bundada vardir bir hayir.
Bu günûmüze sükür biz hamileyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?