Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

daha şimdiden anası kılıklı desene cicoşuuuuum. ayrıca hande teyzesine de benzemiş ben de pek severim limonu, tuzluyu, turşuyu :)) o zaman al biraz turşu ye tatlişkom, şenlensin ortalık

canım benim az önce çorba şiparişi verdim üşüme geldi üzerimede yanındada özellikle limon istedim limıonu yedim kızım hareket etti şükürler olsun..Turşudan kaçıyorum desem yeridir canım istiyor ama ilk aylarda bidon bidon yedim kiloyu aldım şişkinliğimde oldu kaldı üzerimde....Şimdide tansiyon sorunum olur diye uzak duruyorum..Ama kızım ozamanlardan alıştı herhalde...Hatta kemerden isterdim turşusu kıtır kıtır olucak :))))

Ben hep yan yatiyorum. Hamile olmadan öncede sag tarafima yada sol tarafima uyurdum.
Benimde yan kaburgalarim agriyor bazen sirt üstü dinlenip tekrar dönüyorum :))))
Hepimizin derdi baska canim.
Seninde bel agrisindan uyuyamiyorsun. Az kaldi sana doktor dogum tarihini ne zamana diyor.

cıvcıv eksı seylerımı sevıor kızın ay cok gusel :)

ya yumurtamın kucuk olmasına su bakımdan sasırdım
yanı 7 8 gun sonra adet olacam ve ben hala yumurtalamdım
ayrıca ılacın etkısı devam edıorsa neden bu kadar kucuk dıe sasırdım acıkcası

canım olabilir vallahi kışa denk gelmesi hamileliğin dah aiyi oldu yazın o sıcaklarda bu kilolarla zorlanırdık.Bu ayda bile gece yorganın yarısını örtüyorum üzerime hatta kısa kolluyla yatıyorum menopozlular gibi ateş basıyor bana...Benim birde gebe kaldığımdan beri burnum kanar...haifif haif ama hergün kontrol ederim içerde minik pırtılar oluşmuştur.Temizlerim..[/QUOTE]

Ilk aylarda diyordum keske yazin mi hamile olsaydim diye ben çok hassasim hemen hastalaniyorum üsütüyorum bronsite yakalaniyorum. Hamileligim ilk 2 haftasinda çok kötü olmustum.
Herkeste bana dedi kisin daha iyi yazin çekilmiyor dahada zor oluyor.
Hayirlisi olsun zamani simdiymis kiç boyunca çektik allahin izniyle'da yazin bebislerimiz kucagimizda olucak.

canım bel agrımdan dolayı uzanmak işkence kalkarken popom acıyor saga sola yatınca daha çok acıyor o yüzden saga sola yatmayı sevmıyorum ama mecburum canım yansada...Bbek için en saglıklısı sol tarafa yatmak....ben sola dönünce belim boşlukta klıyor daha çoık acı veriyor yastık alıyorum bacagımın arasına sırtıma felan fayda etmiyor yatmak işkence benim için...Bel agrın olmasında gerisi olması gereken şeyle rcnaım...Çamaşır asıcam belimden dogrulamıyorum,ayakyt akalayım ölüyorum agrıdan...Neyse yaaa işyerimde oturuyorum şuanda agrıyor...ne yaparsam agrım diner anlamadım...
Dogum için mayıs dedi ama gün için konuşmadık canım.10 nuna kadar yaparım inşallah...

Evet canım ekşi seviyor..
Canım dert etme olabiliyor..Hatırlarsan adacanımında adetleir gecikmişti...

Affiyet olsun canim.
Sen biliyorsun bebeginin hareket etmesi için tursu yemen lazim. Ne güzel ona göre yemen lazim.
Iki gündür bekliyorsun daha önce tursu yada limon atistirsaydin.
Prenses hareketlendi süper :)

Ilk aylarda diyordum keske yazin mi hamile olsaydim diye ben çok hassasim hemen hastalaniyorum üsütüyorum bronsite yakalaniyorum. Hamileligim ilk 2 haftasinda çok kötü olmustum.
Herkeste bana dedi kisin daha iyi yazin çekilmiyor dahada zor oluyor.
Hayirlisi olsun zamani simdiymis kiç boyunca çektik allahin izniyle'da yazin bebislerimiz kucagimizda olucak.
[/QUOTE]

Banada herkes diyor sen güzel zamanda hamile kaldın diye iyi ayarlamışsın diyorlar he he kimse bilmiyor ya tedaviyle oldugunu he diyorum bu ay çalışmalara yeni başlamıştık o ay hemen oldu :)))))
Ben yazın hamile kalanları biliyorum geceleri koca göbekle sıcaklarda uyku nedir bilmiyorlar dışarı çıkamıyorlar güneşten.elleri ayakalrı şişiyor her yerleri terden pişik oluyor o yüzden rabbim hayırlısını versin cümlemize inşallah her ayın ayrı güzelliği vardır eminim...Senin dogum tarih için bişey dedimi doktor ????

Affiyet olsun canim.
Sen biliyorsun bebeginin hareket etmesi için tursu yemen lazim. Ne güzel ona göre yemen lazim.
Iki gündür bekliyorsun daha önce tursu yada limon atistirsaydin.
Prenses hareketlendi süper :)

çok şükür canım ya turşu ve tuzlu yemek bu aylarda artık pek zararlı canım her aklıma geldiinde agzıma atamıyorum....

ben hep sag tarafima uyuyorum en sevdigim taraf.
Aklimda simdi ellimden geldigince sol tarafima yaticam bu gece.
Benim yumurtalarim 13 ekim toplanmisti 9 ay sonra benim dogum tarihim 13 temmuz'a dedi doktor.
Tabi allah bilir ama normal bir gebelik süresi 9 ay oldugu için 13 temmuz'a denk geliyor.
Hayirlisi olsun daha var diyorum uzak geliyor bana bir an önce gelsinde kucagimiza saglikli alalim yavrularimizi.
Sen alis veris yaptin mi ? Ben mayis sonundan önce birsey almam diyorum.

Canım benim ne güzel yengeç burcu olucak minnoşların hayırlısı ile saglıcakal dogarlar inşalllah...
Bende temmuz doghumluyum :)))
Alışveriş işlerine eşim benden önce başladı,bende alıyorum ufaktan ufaktan ben bu ay başladım eşim ilk duydugunda başladı...biliyorsun oda boyandı,duvara kagıt kaplandı....Bu hafta sonu dolap bakmaya gideceğiz nasipse...Dogum yapacagım hastane belirlendi...Tabi doktorumda...Önümüzdeki şubattada eminönüne gdieceğiz diger eksikleri tamamlamak için...Valdemelr annemler alıyorlar birşeyler örüyorlar vssss

esracım senin yumurtlama mı probleminvra.yani diğer denemende kaç yumurta toplandı.benim gibi ise benim 3-4 yumurtam oluşmuştu.olmadsı sonrası aylar gittiğimde adetin 12.günü yumurta falan yoktu.doktorumda bana sizin zaten probleminiz bunlar dedi.ilaki olacak diye birşey yok malesef.

Hamile kaldım stresler bitecek sandım bitmedi üstelik arttı..Gerizekalı ev sahibim durdu durdu benim 3 aylık gebe zamanımda tadilata başladı sustum ama o 10 günde ben çok gerildim sesim yükseldi vssssssss...Evimde kalamadım..Evde kocaman bir temzilik çıktı halam,teyzem annem valdem temizlediler ki ben tenezül etmeyi sevmem ama hamileyim yapacak bişey yok...Tadilat bitti evin kagıtlarında sorun çıktı benim ses geçen ay yine yükseldi.Dün akşam lavabo altından su çıkmaya başladı eşim onunla ugraştı benım ses yine yükseldi kızımda korktu o yüzden hareket etmedi bu saate kadar işte...Rahat sakin hamilelik geçirmek istesemde olmuyor herşey üzerime geliyor..Benim hamile kaldığım dönemde eşimi işyerinde farklı bir pozisyona verdiler işleir dahada arttı gündüz telefonuna bakamıyor yemek yemeye bil efırsatı olmuyor aksam gözleri kıpkırmızı geliyor adamcagız benimle nasıl ilgileneceğini şaşırdı yorgunluktan pohpohlayamıyorum seni diyor bende ona kıyamıyorum.....Daha farklı hayal ediyor insan hamileliğini bile ((((Ama beklemediği duurmlar istemesede ortaya çıkıyor....Allahtan...

Canim benim ben hamileligimi hayal ediyordum.
Hepimiz bir takim sikintilar yasadik sinirlendik kizdik elde degildi.
Tabii bunlarin hepsi geçicek unutulucak bebeklerimiz kucagimizda saglikli bir sekilde olunca.
Biliyorsun bir türlü sorunlar bizi birakmiyor. Bundada vardir bir hayir.
Bu günûmüze sükür biz hamileyiz :)

Özlemcim iyi olmanıza çoook sevindiimmRabbim sağlıklaaa devamını nasip etsin inşallahhhhcicoştan aldım hep haberlerinii seni görmek çok güsell tekrardannnHep aklımda dualarımdasınn Rabbim hem seni hem miniğini korusun canım benimmmhekimden sorma çekenden sor demişler ya sen bilirsin yaşadığını ancak Güç versin Rabbim sabır versin canım benim

Esracımm nasip olursa transferim yarın olcak

Cicoşuum yok kız heyecan meyecanda benim aşırı bir gazzz vee wc sorunu oldu artık dün drum ilaç başlayalım olmaz böle dedi bende ısrarla kendim çözecem dedim onla meşguldüümmmdoğaall yöntemlerlee hallettim çok şükür bugün maşallah diyeyim iyiyimmyarın minişimi sağlılık karşılamak sitiyorummturşucu ireeemmmm limoncuuu ireemmmm eeee ye ekişiiiyiiiii çıkar iremcimiiiiiiizor iş gerçekten hamiş olamk için verdiğimiz emektee sonrasıda.Allah kolaylık versin canımmm okudum sıkıntıları hep dualrımdasıın iremcimiiin güçlüüü annişiii

esraa bebeğimm niye gittin ki yumoş takibi için?yeni tedavi için 2 ay geçmeli ya ben aşılama yaptırcam diye gitmiştim yoksa aklıma gelmezdi hee gitmek baktırmakvar mı gitmenin bi sebebi sen kendin ölesine mi gittin canım merak ettim

adacaann işallahh kontrolünn harikaa geçecek canım benimmmmm haberlerini bekliyorummmm

devinciimm ohh karlarr karlarr terrr temissss:)anadolu yakası kara hasret bekliyor bende diyorum yarın transfe olsun eve geliym de öle başlasınnnAllah dışarda evi barkı olmayanlara yardım etsinnn

espiiii ohhh tadını çıkar bebeğimmm anniş gibiisii yokkkkk

semra canım ne durumdasın şimdi nedir son yumoş durumu ne var ne yok meraktayım tatlımmm

eliiifff hulaaa meloooooo godesss imojeee ve terk-i diyarda kiler vallahii sıra dayağıı geliyor heee arada ses verin yahuuuuuuuu

Cicoşuum yok kız heyecan meyecanda benim aşırı bir gazzz vee wc sorunu oldu artık dün drum ilaç başlayalım olmaz böle dedi bende ısrarla kendim çözecem dedim onla meşguldüümmmdoğaall yöntemlerlee hallettim çok şükür bugün maşallah diyeyim iyiyimmyarın minişimi sağlılık karşılamak sitiyorummturşucu ireeemmmm limoncuuu ireemmmm eeee ye ekişiiiyiiiii çıkar iremcimiiiiiiizor iş gerçekten hamiş olamk için verdiğimiz emektee sonrasıda.Allah kolaylık versin canımmm okudum sıkıntıları hep dualrımdasıın iremcimiiin güçlüüü annişiii

Canım benim sorununu çözebildiğine sevindim. Oh yarın minnoşunu göbüşüne alıp geleceksin allahın izniyle karşılarken böyle pozitif ol kuşum....Rabbim saglıklı hamilelikler yaşatsın cümlemize....Meleklerimizi sag salim kucagımıza alabilmemizi nasip etsin...
Sağol canım allah razı olsun...Sende benim dualarımdasın yarın güzel bir gün olucak allahın izniyle sonrasında başlayacagız saymaya son 1 son 2 son 12 hop diye canımcım....

Çok şükür canım benim bugünlerimize,Allah isteyen herkese nasip etsin.amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…