huu huuuuu ben geldiiiiim. emre beyciğime gittim, rahatladım geldim ciciler..
rahim ve yumurtalıklar iyi durumda çok şükür. hatta ben masada çok iyiyim ben psikolojim de iyi 1 ay erken başlayabiliriz bence diyince doktorum o zaman bu ay 21. günde lucrine başlarız diyince oldum.. yok yok ben diğer ay demek istemiştim dedim, çünkü nisanda lucrine başlıcam sanıyordum martta başlasam olur mu demek istemiştim diyince güldü, tabi dedi, ben de onu tercih ederim.. meğersem nisanda dediği nisan da transfer demekmiiiiiş
sonuç olarak kuzular, cts günü kan vereceğiz eşim de ben de, bir de eşim spermiyogram yaptırmak için sperm verecek.. duruma bakacağız. tsh testlerime bakılacak, ayrıca karyotipime de (genetik test), kocamda genetiğe daha önce bakılmıştı onda birşey yoktu çok şükür, bende de çıkmaz inşallah..
bu arada pgt testi konusunda konuştuk. kaç embriyo giderse gitsin 1800 dolarmış test fiyatı. ama pgt de sadece 9 kromozoma bakılıyormuş.. (aslında 9x2-anne ve babadan gelenlerle aynı kromozomdan 2şer tane oluyormuş) ama bir de a-CGH testi varmış. onda tüm kromozomlara bakılıyormuş. türkiyede sadece kocaeli üniversitesi hastanesinde varmış bu olay.. 4 embriyo için 2800 liraymış fiyatı.. oldukça tuzlu.. ama doktorum pgt den daha güvenilir bir yöntem olduğunu söylüyor, zaten ben de öyle anladım.. gerçi %100 garanti verilemez dedi tabiki ama en azından Allah korusun yine bir düşükle sonuçlanırsa embriyo kaynaklı olmadığına kesin emin oluruz bu durumda dedi. eşim benimle gelemedi ama düşünüp karar vereceğiz, tabi daha baya vaktimiz var bu aşamalara gelene kadar.
Az önce takip ettiğim bi başka topicde yazılanları okuyunca döküldü ellerimdeenn yıldızcılaraadaaa benden gelsiinn efemmmmmm
Haydii full enerji bugün kovuyoruzzz kötü düşünceleriii!!! Ya olmazsalarııı oldu ama ayyyy ya bişey olursalarııııı!!! Tadını çıkarıyoruz aldığımız her nefesiiinnnnnKocaman seviyoruz önce kendimiziiiii sonra herşeyiiii herkesiii:79: Bugünnn ÖNCE kendimiz için bişey yapalım ,SONRA ise istediğimiz gönülden istediğimiz biri için minik bir iyilik,bir hediye, bi şey işte herkes bilir neyin kimi nasıl mutlu edeceğini o mutlu olduğunda nasıl hissedeceğiniii onu yapsın işteee Hala hayattayız sağlıklıyızzz artıkkk eksikliğini hissettiğimiz canımızı acıtan şeyin bi kolumuz,bi bacağımız bi gözümüz olmadığını anlayalımmm Bu günnn kimsesiz çocuklara bakalım,iki ayağı olmayan yanlız yaşlı teyzeye,gözleri görmeyen gencecik adamaa,elleri tutmayann kadınaa biz çok zor durumdamıyız gerçekten???????? Nasıl görüyorsa kişi kendini öyledir aslında:44:YANİ NE SANIYORSAK KENDİMİZİ O'YUZ ASLINDA Bugün atalım yumruğu hayatın gözüne gözüüneeee bU GÜN ARTIK FARK EDELİM ÖNCELİKLERİMİZİN ESİRİ OLDUĞUMUZ AN BİZ BİZ OLMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY OLUYORUZ...
rahim ve yumurtalıklar iyi durumda çok şükür. hatta ben masada çok iyiyim ben psikolojim de iyi 1 ay erken başlayabiliriz bence diyince doktorum o zaman bu ay 21. günde lucrine başlarız diyince oldum.. yok yok ben diğer ay demek istemiştim dedim, çünkü nisanda lucrine başlıcam sanıyordum martta başlasam olur mu demek istemiştim diyince güldü, tabi dedi, ben de onu tercih ederim.. meğersem nisanda dediği nisan da transfer demekmiiiiiş
sonuç olarak kuzular, cts günü kan vereceğiz eşim de ben de, bir de eşim spermiyogram yaptırmak için sperm verecek.. duruma bakacağız. tsh testlerime bakılacak, ayrıca karyotipime de (genetik test), kocamda genetiğe daha önce bakılmıştı onda birşey yoktu çok şükür, bende de çıkmaz inşallah..
bu arada pgt testi konusunda konuştuk. kaç embriyo giderse gitsin 1800 dolarmış test fiyatı. ama pgt de sadece 9 kromozoma bakılıyormuş.. (aslında 9x2-anne ve babadan gelenlerle aynı kromozomdan 2şer tane oluyormuş) ama bir de a-CGH testi varmış. onda tüm kromozomlara bakılıyormuş. türkiyede sadece kocaeli üniversitesi hastanesinde varmış bu olay.. 4 embriyo için 2800 liraymış fiyatı.. oldukça tuzlu.. ama doktorum pgt den daha güvenilir bir yöntem olduğunu söylüyor, zaten ben de öyle anladım.. gerçi %100 garanti verilemez dedi tabiki ama en azından Allah korusun yine bir düşükle sonuçlanırsa embriyo kaynaklı olmadığına kesin emin oluruz bu durumda dedi. eşim benimle gelemedi ama düşünüp karar vereceğiz, tabi daha baya vaktimiz var bu aşamalara gelene kadar.
heeee heee ben biliyordumm demekten en hoşlandığım anlar işte yaaaamaşallahh adacımmmm ya ne kaldı ki süpermişşşş bu haberrrr genetik test konusunu düşünürsün daha canım dediğin gibi vakit var bu arada kocaeli üniversitesinde hangi bölm kim ler yapıormuş bu testi isim var mı?ben kocaeliden mezunum 5 senede öemli bir firmanın bölge müdürüydüm.üniversiteden hocalardan çok kişiyle iş yaptım.çokda tanıklarım var acaba tanıdığım birileri çıkar mı bakmak isterim tuzlu fiyatlar gerçekten.isim varsa yada şu bölüm yapıor diye bi bakarım tatlım
Az önce takip ettiğim bi başka topicde yazılanları okuyunca döküldü ellerimdeenn yıldızcılaraadaaa benden gelsiinn efemmmmmm
Haydii full enerji bugün kovuyoruzzz kötü düşünceleriii!!! Ya olmazsalarııı oldu ama ayyyy ya bişey olursalarııııı!!! Tadını çıkarıyoruz aldığımız her nefesiiinnnnnKocaman seviyoruz önce kendimiziiiii sonra herşeyiiii herkesiii:79: Bugünnn ÖNCE kendimiz için bişey yapalım ,SONRA ise istediğimiz gönülden istediğimiz biri için minik bir iyilik,bir hediye, bi şey işte herkes bilir neyin kimi nasıl mutlu edeceğini o mutlu olduğunda nasıl hissedeceğiniii onu yapsın işteee Hala hayattayız sağlıklıyızzz artıkkk eksikliğini hissettiğimiz canımızı acıtan şeyin bi kolumuz,bi bacağımız bi gözümüz olmadığını anlayalımmm Bu günnn kimsesiz çocuklara bakalım,iki ayağı olmayan yanlız yaşlı teyzeye,gözleri görmeyen gencecik adamaa,elleri tutmayann kadınaa biz çok zor durumdamıyız gerçekten???????? Nasıl görüyorsa kişi kendini öyledir aslında:44:YANİ NE SANIYORSAK KENDİMİZİ O'YUZ ASLINDA Bugün atalım yumruğu hayatın gözüne gözüüneeee bU GÜN ARTIK FARK EDELİM ÖNCELİKLERİMİZİN ESİRİ OLDUĞUMUZ AN BİZ BİZ OLMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY OLUYORUZ...
aaa ciddi misin tatlım.. bu arada tabi bana söylemedi kim yapıyor falan diye. sadece Türkiyede bir tek orada yapılıyor dedi. hatta istanbul cerrahi hastanesine birkaç bu işi bile adam gönderip kolaylık sağlamak için gerekli izinleri almaya çalışıyorlarmış öyle dedi doktorum. ama genetik bölümü yapıyordur bu işi derincim, sonuçta genetikle alakalı ya düz mantık :)) bence kocaeli üniversitesi genetik lab. da yapılıyordur. isim sorucam ama, bakalım tanıdık mısınız.. bu arada sen nasılsın tatlım, yarın büyük güüüüüüüünnnnnnnnn
derincim maşallah enerji deposusun sen yaaa...ne güzel bişey bu...
Derincim senne güzel şeyler yazmışsın böyle poztifi arkadaşım hep böyle ol emi...Vallahi ben siteden çıktığımdan beri düşünüyorum ve aglıyorum bilemiyorum bugünde ayrı bir gerginim kimse beni anlamıyor sanki........
yumurtamda sorun yok canım ben tup bebek sonrası geenel kontrolume gıttımesracım senin yumurtlama mı probleminvra.yani diğer denemende kaç yumurta toplandı.benim gibi ise benim 3-4 yumurtam oluşmuştu.olmadsı sonrası aylar gittiğimde adetin 12.günü yumurta falan yoktu.doktorumda bana sizin zaten probleminiz bunlar dedi.ilaki olacak diye birşey yok malesef.
kendınıde bebegıde germe dıcem ama yasanan seyle rıllakı ınsanın sınırını bozuyorHamile kaldım stresler bitecek sandım bitmedi üstelik arttı..Gerizekalı ev sahibim durdu durdu benim 3 aylık gebe zamanımda tadilata başladı sustum ama o 10 günde ben çok gerildim sesim yükseldi vssssssss...Evimde kalamadım..Evde kocaman bir temzilik çıktı halam,teyzem annem valdem temizlediler ki ben tenezül etmeyi sevmem ama hamileyim yapacak bişey yok...Tadilat bitti evin kagıtlarında sorun çıktı benim ses geçen ay yine yükseldi.Dün akşam lavabo altından su çıkmaya başladı eşim onunla ugraştı benım ses yine yükseldi kızımda korktu o yüzden hareket etmedi bu saate kadar işte...Rahat sakin hamilelik geçirmek istesemde olmuyor herşey üzerime geliyor..Benim hamile kaldığım dönemde eşimi işyerinde farklı bir pozisyona verdiler işleir dahada arttı gündüz telefonuna bakamıyor yemek yemeye bil efırsatı olmuyor aksam gözleri kıpkırmızı geliyor adamcagız benimle nasıl ilgileneceğini şaşırdı yorgunluktan pohpohlayamıyorum seni diyor bende ona kıyamıyorum.....Daha farklı hayal ediyor insan hamileliğini bile((((Ama beklemediği duurmlar istemesede ortaya çıkıyor....Allahtan...
ben yenı tedavı ıcın gtmedm canım tup bebekten sonra genel muayene olmak ıstedımÖzlemcim iyi olmanıza çoook sevindiimmRabbim sağlıklaaa devamını nasip etsin inşallahhhh cicoştan aldım hep haberlerinii seni görmek çok güsell tekrardannn Hep aklımda dualarımdasınn Rabbim hem seni hem miniğini korusun canım benimmm hekimden sorma çekenden sor demişler ya sen bilirsin yaşadığını ancak Güç versin Rabbim sabır versin canım benim
Esracımm nasip olursa transferim yarın olcak
ay az klamıssss ınş gusel haberler vereceksın bu sefer ınanıorum
Cicoşuum yok kız heyecan meyecanda benim aşırı bir gazzz vee wc sorunu oldu artık dün drum ilaç başlayalım olmaz böle dedi bende ısrarla kendim çözecem dedim onla meşguldüümmmdoğaall yöntemlerlee hallettim çok şükür b ugün maşallah diyeyim iyiyimm yarın minişimi sağlılık karşılamak sitiyorumm turşucu ireeemmmm limoncuuu ireemmmm eeee ye ekişiiiyiiiii çıkar iremcimiiiiiii zor iş gerçekten hamiş olamk için verdiğimiz emektee sonrasıda.Allah kolaylık versin canımmm okudum sıkıntıları hep dualrımdasıın iremcimiiin güçlüüü annişiii
esraa bebeğimm niye gittin ki yumoş takibi için?yeni tedavi için 2 ay geçmeli yaben aşılama yaptırcam diye gitmiştim yoksa aklıma gelmezdi hee gitmek baktırmak var mı gitmenin bi sebebi sen kendin ölesine mi gittin canım merak ettim
maşallah derincim pozitif enerjiyi salmışsın yine topiğeee.evett aslında böyle olmak lazım becerebilirsek.3 günlük dünya.onu düşün bunu düşün.koyver gitsin herşeyi...
benim yarın sabah usg var.bakacağız gelişimine.bugünde çatlamayı engelleyici iğne ye başlıyorum.lucrın değil de bir benzeri.eski doktorum gonalf dan önce lucrıni başlatmıştı.bu doktorum 5.gün başlatıyor diğer iğneye.
tatlım ben pzt aradılar yarına bakıcaz salı aradılar kesin perşembe dediler hiiiiiiiç ormadım kaçı dööllendiii kaç hücrelii ne var ne yok diyederin kaç tane döllenen var şimdi senin??
Derincim canim az kaldi insallah yarin senin için hayirli ugurlu gün olur.
sendende iki hafta sonra güzel hamile haberini aliriz.
Adacim canim sende temiz haberlerle geldin. Adina çok sevindim.
Sanada az kaldi yavas yavas kavusacaksin bebegine.
Hersey gönlünce olsun.
derinim, devinim, cicoşum, espicim, semoşcum, esracım hepiciğinize çok teşekkür ederim. evet doktoruma gittikten sonra içim rahatladı tabi ama önemli olan tahlil sonuçlarım bakalım ne çıkacak. umarım tiroid falan uğraşmak zorunda kalmam. onu da kendim kaşınıp sordum yapalım mı diye :18:
kocaman öptüm hepiciğiniziiiiiiii.
bu arada derinim yarın kaçta gidiyorsun oğluşu almaya (ağzımdan oğluş diye çıkıverdi valla ben bilmem :))
hadi derincim en güzel haberlerini bekliyoruz yarın.bu enerjiyle üçüz bile yaparsın sen ben inanıyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?