Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Az önce takip ettiğim bi başka topicde yazılanları okuyunca döküldü ellerimdeenn yıldızcılaraadaaa benden gelsiinn efemmmmmm

Haydii full enerji bugün kovuyoruzzz kötü düşünceleriii!!! Ya olmazsalarııı oldu ama ayyyy ya bişey olursalarııııı!!! Tadını çıkarıyoruz aldığımız her nefesiiinnnnn Kocaman seviyoruz önce kendimiziiiii sonra herşeyiiii herkesiii:79: Bugünnn ÖNCE kendimiz için bişey yapalım,SONRA ise istediğimiz gönülden istediğimiz biri için minik bir iyilik,bir hediye, bi şey işte herkes bilir neyin kimi nasıl mutlu edeceğini o mutlu olduğunda nasıl hissedeceğiniii onu yapsın işteee Hala hayattayız sağlıklıyızzz artıkkk eksikliğini hissettiğimiz canımızı acıtan şeyin bi kolumuz,bi bacağımız bi gözümüz olmadığını anlayalımmm Bu günnn kimsesiz çocuklara bakalım,iki ayağı olmayan yanlız yaşlı teyzeye,gözleri görmeyen gencecik adamaa,elleri tutmayann kadınaa biz çok zor durumdamıyız gerçekten????????Nasıl görüyorsa kişi kendini öyledir aslında:44:YANİ NE SANIYORSAK KENDİMİZİ O'YUZ ASLINDABugün atalım yumruğu hayatın gözüne gözüüneeeebU GÜN ARTIK FARK EDELİM ÖNCELİKLERİMİZİN ESİRİ OLDUĞUMUZ AN BİZ BİZ OLMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY OLUYORUZ...

huu huuuuu ben geldiiiiim. emre beyciğime gittim, rahatladım geldim ciciler..

rahim ve yumurtalıklar iyi durumda çok şükür . hatta ben masada çok iyiyim ben psikolojim de iyi 1 ay erken başlayabiliriz bence diyince doktorum o zaman bu ay 21. günde lucrine başlarız diyince oldum.. yok yok ben diğer ay demek istemiştim dedim, çünkü nisanda lucrine başlıcam sanıyordum martta başlasam olur mu demek istemiştim diyince güldü, tabi dedi, ben de onu tercih ederim.. meğersem nisanda dediği nisan da transfer demekmiiiiiş

sonuç olarak kuzular, cts günü kan vereceğiz eşim de ben de, bir de eşim spermiyogram yaptırmak için sperm verecek.. duruma bakacağız. tsh testlerime bakılacak, ayrıca karyotipime de (genetik test), kocamda genetiğe daha önce bakılmıştı onda birşey yoktu çok şükür, bende de çıkmaz inşallah..

bu arada pgt testi konusunda konuştuk. kaç embriyo giderse gitsin 1800 dolarmış test fiyatı. ama pgt de sadece 9 kromozoma bakılıyormuş.. (aslında 9x2-anne ve babadan gelenlerle aynı kromozomdan 2şer tane oluyormuş) ama bir de a-CGH testi varmış. onda tüm kromozomlara bakılıyormuş. türkiyede sadece kocaeli üniversitesi hastanesinde varmış bu olay.. 4 embriyo için 2800 liraymış fiyatı.. oldukça tuzlu.. ama doktorum pgt den daha güvenilir bir yöntem olduğunu söylüyor, zaten ben de öyle anladım.. gerçi %100 garanti verilemez dedi tabiki ama en azından Allah korusun yine bir düşükle sonuçlanırsa embriyo kaynaklı olmadığına kesin emin oluruz bu durumda dedi. eşim benimle gelemedi ama düşünüp karar vereceğiz, tabi daha baya vaktimiz var bu aşamalara gelene kadar.

heeee heee ben biliyordumm demekten en hoşlandığım anlar işte yaaaamaşallahh adacımmmmya ne kaldı ki süpermişşşş bu haberrrrgenetik test konusunu düşünürsün daha canım dediğin gibi vakit varbu arada kocaeli üniversitesinde hangi bölm kim ler yapıormuş bu testi isim var mı?ben kocaeliden mezunum 5 senede öemli bir firmanın bölge müdürüydüm.üniversiteden hocalardan çok kişiyle iş yaptım.çokda tanıklarım var acaba tanıdığım birileri çıkar mı bakmak isterim tuzlu fiyatlar gerçekten.isim varsa yada şu bölüm yapıor diye bi bakarım tatlım

Derincim senne güzel şeyler yazmışsın böyle poztifi arkadaşım hep böyle ol emi...Vallahi ben siteden çıktığımdan beri düşünüyorum ve aglıyorum bilemiyorum bugünde ayrı bir gerginim kimse beni anlamıyor sanki
........

ayyy adacanım çok mutlu oldum...bu sefer herşey çok güzel olacak canım 2011 sana şans getirecek...

Maşallah adacanımherşey yolundaymış yeniden yola çıkıyorsun demek çok sevindim..İnşallah nisan ayı sana ugurlu gelir bizide yakalarsın bitanem...Herşey güzel gönlüne göre gelsin..
Aklında hiçbirşey kalmasın hangisi yatıyorsa onu uygula yola çık canım...Ben birazdan döneceğim..

aaa ciddi misin tatlım.. bu arada tabi bana söylemedi kim yapıyor falan diye. sadece Türkiyede bir tek orada yapılıyor dedi. hatta istanbul cerrahi hastanesine birkaç bu işi bile adam gönderip kolaylık sağlamak için gerekli izinleri almaya çalışıyorlarmış öyle dedi doktorum. ama genetik bölümü yapıyordur bu işi derincim, sonuçta genetikle alakalı ya düz mantık :)) bence kocaeli üniversitesi genetik lab. da yapılıyordur. isim sorucam ama, bakalım tanıdık mısınız.. bu arada sen nasılsın tatlım, yarın büyük güüüüüüüünnnnnnnnn

derincim maşallah enerji deposusun sen yaaa...ne güzel bişey bu...

canımm iyiyimm şimdi tıpçı bi kızımız var ona bi sorayım kim mim bilir mi diyeben iyiyim canım ağrılarım azaldı dediğin gibi 3. gün azaldı ilk döenemine göre bitti bile denirşimdi evde yoğun temislik var annemler bende kardeşim üniversitede hoca o da sömestre girdi o var eşimin kuzeni işinden kovuldu bizimle yaşıyordu o varcin çalar iken çingene raks ediyor efemmmben kalabalıkda seviyom yaf böyle işte

derincim maşallah enerji deposusun sen yaaa...ne güzel bişey bu...

oyyy canım beniimmm ciciii anniişiimmmmmmm benimm yerim ben seniiiii ağlamak istiyosan ağla bebeğim rahatla ama çok ağlama yolarım haaaaaaaah canım benim kolay değil hem iş güç teksin orda hem hamişlik hem ruhi hem fiziksel yüküüühem evv sen de haklısınn deşarj olman gerek ciciiişiimm benim çok seviyorusss bak burdaaa sensiz olamayııızz 3 5 gün girmedin bak depresyona girdimm haaaaayok öle mutsuz olmak accık geril sonrra coş o kadarrrireme sölerim tepikler seni heeee bak yüksek mevkilerde tanıdıklarım var ona göre

yumurtamda sorun yok canım ben tup bebek sonrası geenel kontrolume gıttım
yoksa benım 20 nın ustunde yumurtam vardı 16 sı toplandı malşşşşş
kendınıde bebegıde germe dıcem ama yasanan seyle rıllakı ınsanın sınırını bozuyor
ben yenı tedavı ıcın gtmedm canım tup bebekten sonra genel muayene olmak ıstedım
enfeksıyondan harıc sorun cıkmadı normlde hormon ılacları kıst yapıor ondan korktum

senın adına sevndım yenı tedavıye az klamıs desene start vereceksınız ınşşşşş

maşallah derincim pozitif enerjiyi salmışsın yine topiğeee.evett aslında böyle olmak lazım becerebilirsek.3 günlük dünya.onu düşün bunu düşün.koyver gitsin herşeyi...
benim yarın sabah usg var.bakacağız gelişimine.bugünde çatlamayı engelleyici iğne ye başlıyorum.lucrın değil de bir benzeri.eski doktorum gonalf dan önce lucrıni başlatmıştı.bu doktorum 5.gün başlatıyor diğer iğneye.

Derincim canim az kaldi insallah yarin senin için hayirli ugurlu gün olur.
sendende iki hafta sonra güzel hamile haberini aliriz.

Adacim canim sende temiz haberlerle geldin. Adina çok sevindim.
Sanada az kaldi yavas yavas kavusacaksin bebegine.
Hersey gönlünce olsun.

canım benimm hadi bakalım ya bakalım yarın nolcakkkksemracım bak emin ol herşey yolunda gitcek bi spermmm bi yumoşşşşşşRabbim ol desinn sende hazır ol ama ölee mutsuzluk yok 3 günlük tebiii yaa o kadar işteeeyarın haberlerini bekliyoruuuss hemen yaz heee gelir gelmesss
derin kaç tane döllenen var şimdi senin??
tatlım ben pzt aradılar yarına bakıcaz salı aradılar kesin perşembe dediler hiiiiiiiç ormadım kaçı dööllendiii kaç hücrelii ne var ne yok diyekafamı bulandırmayım diye

işallahh espicimmmm hayırlısı iseee canı gönülden istiyorummmmm

derinim, devinim, cicoşum, espicim, semoşcum, esracım hepiciğinize çok teşekkür ederim. evet doktoruma gittikten sonra içim rahatladı tabi ama önemli olan tahlil sonuçlarım bakalım ne çıkacak. umarım tiroid falan uğraşmak zorunda kalmam. onu da kendim kaşınıp sordum yapalım mı diye :18:

kocaman öptüm hepiciğiniziiiiiiii.

bu arada derinim yarın kaçta gidiyorsun oğluşu almaya (ağzımdan oğluş diye çıkıverdi valla ben bilmem :))

bebingcim.. diğer topic de yazdım ama burda olduğunu gördüğüm için buraya da yazıyorum..

bugün merkezdeydim ben, kürtajdan sonra ilk kontrol için.. girer girmez sedef'e seni sordum, adını bilmiyorum ama böyle böyle diye anlattım, hemen tanıdı seni, 300 lü bir değer söyledi sanırım.. sedef umutsuz konuşmaz hiçbir zaman, kitabına uygun gitmiyor sadece ama artıyor değeri boşuna endişeleniyor dedi.. ben de geçen ay aynı durumu yaşadığım için içim buruldu.. benim değerim çok güzel başlamış çok güzel artmıştı. transferden sonra 6. gün 54, 8.gün 156, 9. gün 220, 11. gün 354 çıktı.. 11. gün anladım ki birşeyler ters gidiyor.. ama emre bey beklememizi söyledi, 2 gün sonra değerim 2 katı değildi ama %70 fazlasıydı, o da güzel dedi, böyle &60-%70 arta arta keseyi görmeye kadar geldik. kese görüş gününden 2 gün önce 1300 dü değerim, kese görme günü 2600 falan olması gerekirken artış iyice azalmıştı ve 1500 olmuştu. dış gebelik riskini bana da söylemişti emre bey ama benim boş gebelik oldu. kesem vardı fakat içinde bebeğim hiç oluşmadı. kürtaj olmam gerekiyordu, olacağım günün bir önceki gecesi az az kanamam başladı. emre bey belki kürtaja gerek kalmaz diye sabah erkenden kontrole çağırdı, kese gitmişti ama rahim içi kanama ve parça çoktu, kürtaj oldum.. bu hikaye de böyle bitti maalesef.. neden anlattım sana, elbette üzmek için değil.. ama tek başına olduğunu sanmanı istemedim. ben bunları yaşadım ve şu anda ikinci tedavim için zaman akıp gitsin istiyorum, yani annelik böyle birşey.. özlemi bile insanı herşeyin üstesinden gelecek kadar güçlendiriyor..

inşallah senin için ilk seçenek geçerli olur ve bebeğine sağlıkla kavuşursun.. ama eğer olmazsa bil ki zaten sağlıklı değilmiş annesini üzmemek için gidiyor..

hadi derincim en güzel haberlerini bekliyoruz yarın.bu enerjiyle üçüz bile yaparsın sen ben inanıyorumm..

anammmmAllah sölettii kaliba 11.30 kibi gitmeden yazarımmm gelincede tebikii dualarınızı bekliorummmm

hadi derincim en güzel haberlerini bekliyoruz yarın.bu enerjiyle üçüz bile yaparsın sen ben inanıyorumm..

yaparım kız yattım kuluçkaya purtladım o kadarrrama ben 48 kilo 1.70 bi kızcaaağızım nassıı taşırım bilemiom üçünü bacımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…