Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Dericim Canim
Yarin transfer gununmus sana bol bol sans diliyorum tatlim. Insallah bebisin bu sefer sikica tutunacak annecigine ve hic birakmayacak. 12 gun sonra bayram var yani allahin izniyle (belki 8-9 gun sonrada olabilir kimbilir :))
Seni cok cok opuyorum tatlim.
Hadi bebisini alda gel :)))

(bu arada ozel mesaj kutun dolu biraz bosaltta bizim mesajlarimizada yer acilsin dime ama tatlim)

Son düzenleme:
günaydın şekerlerim, günümüz aydın olsun, güzel olsun..

bugün derincanın büyük günü, oğluşuyla kavuşacağı gün. inşallah herşey çok yolunda gider ve 2011'in ilk anne adayı derinkuş oluuuuuur. dualarımız seninle tatlı, pozitif arkadaşım..

Günaydınlar canlarım,iyi bir gün geçirmenizi diliyorum...

Derincim büyük gün bugün canım arkadaşım hadi bakalım bebeğini göbüşüne alda gel....Hakkında hayırlısı ne ise o olsun pozitifim.....

Adacanım bugün erkencisin maşallah :)))

Benim gözler kararıyor of ekranın yarısını göremiyorum büyük 9 küçük 4 hayır olsun...

evet canikom, bugün ofise gelir gelmez açtım yazdım, derincim de uğrar belki diye baktım ama herhalde vakti olmadı..

senin tansiyon baya düşmüş be kuzu özellikle de küçük.. sen şişmemek için tuzu da azalttın ya cicoş bence onunla da ilgisi var.. azcık ıspanak falan yesen onda kendiliğinden bolca tuz var zaten..

Derincik bebeğimi almaya gitmeden ugrarım demişti ama ugrammamış...11:30 da gidecekmiş...
Güne erken başlamak güzel kuşum dah amoralli daha dinamik olursun :))))

Canım benim ıspanagı haftada 2 gün tüketiyorum..(Dün aksam yedim en son )Yemeklerime tuz atıyorum..Yanlızca ilave olarak aşırı tuz kullanmıyorum (tuzu çok severim) bitanem geçen haftadan beri tansiyonum böyle düşük.......Gözlerim kararıyor yıldızlar vsss...Hatta cumartesı küçüğüm 3 e kadar düşümüştü...Tuzlu ayran içtim bu seferde 8e 4 ollmuştu büyük düşümüştü...bir iki gündür küçüğüm 5 idi şimdi yine düşüş göstermeye başladı..Tansiyon aletimi yanımda taşıyorum artık...

İşyerinde akşama kadar oturuyorum eve gidiyorum evdede iş güç derken oturuyorum ancak yatarken uzanıyorum...O yüzden beyne tam kan gitmiyor bende o yüzden oluyor...Ve sıvı tüketmiyorum wc ye çok çıkıyorum diye durum ortada offfffffff

Son düzenleme:

ah be canım.. senin hamişliğin biraz sıkıntılı geçiyor ama gık etmiyorsun arkadaşım çok metanetlisin.. inşallah mükafatını kızını kucağına alınca almış olacaksın. Allah yardımcın olsun..

belki önceden çok tuzlu yiyordun, tuzu çok severim demiştin ya ondan diyorum. e bir de İremcik yüzünden düşüyordur tabi.. boşver kuzu çıkmasın da, o çok tehlikeli Allah korusun.. patron ofiste değilse biraz uzansan bacaklarını yukarı kaldırsan iyi gelirdi tatlım..

derincik birazdan su içmeye başlar ayy çok heyecanlııııııııı

Ah be adacanım ah hamişliğimi zor yanlarını kimseye belli etmiyorum ben çevremde...Yinede ufak bişeye ay desem aman sende birtek senmi hamilesin diyorlar...Zor elde ettiğimizi kimsecikler anlamıyor...Çevremdekiler bizler nasıl yaptık zamanında diyorlar...
Eşim ve annem haricindekiler pek anlamıyorlar beni birde nazlı herşeye ıhlayan bir yapım yok allahtan....Hatta 2 görümcem ve 1 valdem otururken ben sofrayı toplayan tipimdir...Eşim bir bagırdı öyle ufagı kaltı yerinden...Patronda maşallah hep ofiste manyak adam çık git işte ben idare ediyorum allah alalh ya demi..........

evet canım, bu kadarcık sürede sadece burda yazarken bile tanıdım ben seni. gerçekten hiç canının kıymeti yok (bunu yanlış anlama, tatlı canlı değilsin demek istiyorum).. son raddeye kadar dayanıyorsun, canını dişine takıyorsun.. kusura bakma ay desen aman diyenleri de takma.. sadece tedavi sürecimiz bile o aylardan 1000 tane söylememize yeter..

patron da neden çıkmıyor ki gerçekten.. belki birazdan gider be canım, sen de biraz uzanırsın..

Sağol canım benim beni tanımışsın allah razı olsun bitanem....Yaşadıklarımızı ve özlemlerimizi bizden başkası bilemezki...Rabbim cümlemize daha fazla çektirmesin inşallah...
Ben hep derimki bu hamileliğim mucize belki bir ikincisini rabbim nasip etmeyecek o yüzden kıymetini bileyim aldığım cevap Allah bilir sen nerden biliyorsun...Töbe töbe yaaaaa tabi Allah bilir...Benim anlatmak istediğimi yaşadıklarımı bilenler anlamıyorlar...Ah anneciğim çalışmasa kendimi ona emanet ederdim...Beni anlıyor canım...Sen zor şartlarda gebe kaldın iş güç yapma sakına diyor :)))Elinden geldiğince bana gelip işlerimi hakediyor işte..

12.den önce çıkmaz patron of of.

Allah senden de razı olsun cicoşum..

evet yaşadıklarımızı aynılarını yaşamayan birilerinin anlaması çok zor. hani gözlerinin önünde bile gelişiyor olsa olaylar, bizzat yaşamayan mümkün değil anlayamaz. tabi ki Allah bilir ama bu şekilde hamile kalınca insan bir daha olmayabilir diye düşünebiliyor bu çok doğal yani..

Allah annelerimizden razı olsun.. benim de kahrımı bir tek annem çekiyor.. Allah başımdan eksik etmesin.. ona ağlıyorum, ona bağrıyorum, ona döküyorum derdimi.. anadır işte bir o çeker.. belki de onu bu kadar çok sevdiğim için, onun gibi bir anne olabilmek umudum yüzünzen bu kadar çok istiyorum anne olabilmeyi..

bugün biraz kalbim kırık.. eşimle hiç yoktan tartıştık.. tartışma bile denmez gerçi.. sabah işe gelirken bir adamla zıtlaştı. araba camını açıp bağırdı adama, yaşlı da bir adam üzüldüm, yapma dedim, durmayınca bağırdım yeter ya sen napıyorsun diye. elalemin adamı için bana mı kızıyorsun dedi, karışma dedi. inanamadım ya.. yol boyu sustum. bir daha da seninle gelmiycem işe dedim, arabadan inince de telefonumu da kapattım. gerçi aramamıştır ama arasa da konuşmak istemiyorum.. gerginliğini anlıyorum da, ben de gerginim.. ay trafikteki halinden hiç hoşlanmıyorum şu erkeklerin..

gunydın semra ada cıvcıv ozlem derın devın espor nısan ve dıger arkadslarrrr

adacıgım hepsı aynı malesef trafıkte
bızım yazın motorumuz vardı ay aslında kendı syrmeyı bılmıor /(esım)
karsıdakı adamlan daalaşıyor bnde utanıyorum
ne yapmak lazım alttan alacaz
san bırsey dıyımmı benımde kahrımı bırtek benım annemlen babam cekıor sadeceeee ve sadece

Canım benim sendende allah razı olsun...Allahım cümlemizin anasını başından eksik etmesin amin..
Eşinde Sende bu son günlerde epeyce zor zamanlardan geçtiniz tatlım birbirinizi idare edin size sizden başkasının faydası yok güzelim senin çektiklerini oda çekiyor belkide sana belli edemiyor...Eşinde artık baba olmak istiyor senin gibi bunu içinde çok farklı biriktirmiştir emin ol...Erkekler katı gibi görünselerde içleirnde bizlerden büyük fırtınalar kopuyor...

Ama erkeklerin trafikteki halleri hakikatten fena, bişey diyimmi bazen ben bile deliriyorum desem yeridir..Eşime diyorumki dikkat ediyorumda sen dikkatli kullanıyorsun ama etrafındakıler öyle değil...Resmen etraftakıler canavar eşim onlara karşı yinede sabırlı ben onun kadar sabırlı değilim..
2 haftadır üst üste biz trafikte seyir ederken arabamıza arkadan vurdular..Göz nazar dedik yeterki kızımıza zarar gelmesin amin...

hoşgeldin canım.. evet maalesef trafikte canavar kesiliyorlar. ben de utanıyorum, yaşlı başlı adama yapıyor bir de.. sabah sabah beddua aldık iyi mi oldu yani..

mutlaka cicoşum, erkekler de çok içlerine atıyorlar yoksa aynı sıkıntıyı onlar da çekiyor elbet.. benim ondan şüphem yok.. senin de dediğin gibi trafikde çok farklı bir hal alıyorlar. biri önlerine geçmeye kalksa bile deliriyorlar, sanki babasının yolu :))

size de çok geçmiş olsun cicoşum, 2 haftadır üstüste gelmiş olması büyük talihsizlik aman canınız sağ olsun da..

Evet canım allah beterinden korusun....Sende sakin ol canım büyütme lütfen...Eşinin sana ihtiyacı var unutma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…