Buradayım canım ara sıra internette bir gezinti yapıp geliyorum..
ok anlaşıldı merkez.....zemuszemus
stresden şişme şekerin bebişlerden şiş...emiiiiiiiiiiiii
oyüzden biran önce boşalt içindekileri biber dolması gibi dolmuşsunuz yapmayın yazıktır... 1-2-3 hoppp alsanaalsanasmile
Kızlar ya az önce merkezi aradım rapor çıkartmak için ne lazım diye... Bu arada da PGT nin fiyatını sordum çok pahalıymış yedi bitirdi bu tedavi bizi... Ben altı üstü bir öğretmenim yaaa!!!!!
Kızlar ya az önce merkezi aradım rapor çıkartmak için ne lazım diye... Bu arada da PGT nin fiyatını sordum çok pahalıymış yedi bitirdi bu tedavi bizi... Ben altı üstü bir öğretmenim yaaa!!!!!
bu bosalma ısını nzman yaparız kızlarrrr cok sısımde ben
canım n kadarmıs kı...n ıcındı bu PGT...
PGT yi sgk karşılamıyormu? benim bu ilk tedavim bütün süreç özelde olucak herşeyi biz karşılıyoruz...Tutmazsa bu rakamalrı geri ödemek var offf umutları biraz daha ertelemek var...işimi kaybetmemem gerek...
Embriyoların genetiğine bakacaklar sağlıklı olanları seçecekler... Biyopsi için 280 Euro, Genetik için de embriyo başına 110 euro... Geçen sefer 8 embriyo vardı tolam 1200 euro falan yapıyor yaklaşık...
Yok canım karşılamıyor zaten neyi karşılıyor ki.. Bu da son rapor hakkım olacak... Ben de iyi ki çalışıyorum yoksa bu kadar masrafı karşılayamazdık..
bu son olsun ıns canım yaaa maddı manevı yıpranıyor ınsan
Ne yapmayı düşünüyorsun tatlım.madem bu yola attım herşeyi tamamiyle tamam bu 5.denemen son denemen olsun..inş
Kızlar ben sizin fikrinizi almak için bu sabah birşey sordum fakat kimse cevap yazmadılmaz:
Kızlar ben sizin fikrinizi almak için bu sabah birşey sordum fakat kimse cevap yazmadılmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?