ay adacım...sen bilmesende ben hep seni takip okuyan biriyim....yazdıklarını ilk okduğum gün deli gibi ağlayıp tedaviyi hızlandırmaya karar vermiştim....zaman ne çabuk geçti ama beklene gün geçmiyor...inşallah hamileyimdirde hepinize adak tesbihi yollarım...sözüm söz
edutcum biliyorum bizi takip ediyor ama çok yazamıyordun.. inşallah benim yazdıklarım, senin bebeğine kavuşmana bir vesile olmuştur, o zaman ne mutlu bana..
güzel, hayırlı haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla..
aaaaa haftasonu kimsecikler uğramamış :))))))
günaydın şekerler, iyi haftalar hepimize..
cts günü aliyle tahlil vermeye gittik. krayotip için kan alındı benden ama troid bakılmayacak, adetin 3. günü bakılsa daha iyi olurmuş.. eşimden de kan alındı onun hormon tahlilleri bugün çıkar herhalde.. bu arada sperm de verdi eşim, değişen bişi yok, sadece volum azalmış, hareketlilik artmış.. sayı aynı, yani 1.000.000'un altında olduğu için morfolojiye bakılmıyor.. benden haberler böyle..
derinciiiim 3 günü devirdin, hayırlısıyla mutlu habere yaklaşıyoruz :))
Günaydın Ada ve Dostları,
Biliyorsun tüp bebek ve aşılama erkek problemi için bulunan yöntemler ve benim gibilerde bundan faydalanıyor.
Sakın sayıya vs ye takılma mesela ben çok isterdim erkek probleminden dolayı uğraşmayı, benim yaşa takılmamayı. O yüzden hiç problem etmiyorsun tamam mı ? Senin herşey iyi olsun gerisi boş, erkek konusu çözülür.
aaaaa haftasonu kimsecikler uğramamış :))))))
günaydın şekerler, iyi haftalar hepimize..
cts günü aliyle tahlil vermeye gittik. krayotip için kan alındı benden ama troid bakılmayacak, adetin 3. günü bakılsa daha iyi olurmuş.. eşimden de kan alındı onun hormon tahlilleri bugün çıkar herhalde.. bu arada sperm de verdi eşim, değişen bişi yok, sadece volum azalmış, hareketlilik artmış.. sayı aynı, yani 1.000.000'un altında olduğu için morfolojiye bakılmıyor.. benden haberler böyle..
derinciiiim 3 günü devirdin, hayırlısıyla mutlu habere yaklaşıyoruz :))
günaydın adacımmm...umarım güzel sonuçlar çıkar canım...derincik kımıldamadan bu 3 günü geçirmişmidir acaba??? :)) ben güya 12. haftayı devirdim herşey normale dönecek diye umut içinde beklerken son 3 günüm çok kötü geçti...cumadan bu yana ne yesem kustum...inşallah böyle devam etmez...(
sağol canım inşallah öyle olur.. vay be 3 ay oldu bile öyle mi devincim.. zaman çok çabuk geçiyor buradan bakınca, tabi bir de sana sormalı.. çok geçmiş olsun tatlım, umarım en yakın zamanda düzelirsin ve hamileliğin tadına varacağın dönemlere gelirsin..
amin canımmm inşallah ikimiz için de beklediğimiz günler çabucak gelir...zaman bana göre de çabuk geçmiş gibi geliyor...yaşarken uzun da...dönüp baktığında hemencecik geçivermiş gibi...
günaydın arkdaşlar.sabah usg de 4 yumurta göründü. büyüklükleri 21-19-17 gibi idi .çok anormal bişey yok dedi doktorum.çatlatma iğnesini akşam vuracağız.çarşamba sabah toplama yapılacak.dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.(bu sefer neden se hiç heyecan yok.:97:)
günaydın arkdaşlar.sabah usg de 4 yumurta göründü. büyüklükleri 21-19-17 gibi idi .çok anormal bişey yok dedi doktorum.çatlatma iğnesini akşam vuracağız.çarşamba sabah toplama yapılacak.dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.(bu sefer neden se hiç heyecan yok.:97:)
devincim sabah muayene sırasındayın.kadının bir sevda hanım diyolar zıplıyo bankoya, gülay diyo zıplıyo bankoya..banko görevlisi "hayır siz değil hayır siz değil".kadın okadar heyecanlı ki kendisi koşuyo banko ya peşinden hop kocası hop annesi peşine .okadar komikler ki.görüntü hoşuma gitti.bense sakin sakin.neyime karsa anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?