Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

edutcum biliyorum bizi takip ediyor ama çok yazamıyordun.. inşallah benim yazdıklarım, senin bebeğine kavuşmana bir vesile olmuştur, o zaman ne mutlu bana..

güzel, hayırlı haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla..

Herkese iyi akşamlar biz ufaktan toplanalım birazdan çıkarız kızlar kendinize iyi bakın Allaha emanet olun.:))

çok sapol canım..inşallah size vereck güzel haberim olacaktır..çok sağol

bugün çabuk geçti. Ben internette fazla giremedim. geç uyaninca böyle oluyor geç kahvalti edince gün çabuk geçiyor.
Evet cicosum böyle tembellestik geç yatinca geç uyaniyoruz geç kahvalti ancak.
Arti bizim istanbul planlari yatti bence. Bebekler olunca onlar için burasi daha iyi hayirlisi olsun.
Bu yaz gelmeyiz tatile insallah seneye bebislerimizle beraber geliriz istanbul seyahatine o zamanda mutlaka görüsmeyi umut ediyorum.
Ilk önce bebeklerimizi saglikli kucagimiza alalim gerisi kolay.

Hepinize iyi hafta sonlari tatili diliyorum.
Iyice dinlenin cicosum, adacim, devincim, derincim,... sizler çalistiginiz için bol bol hafta sonunun tatilini çikartin.

kızlar hepinize iyi haftasonları.....cicoş iremciğe iyi bak...adacımm iyice dinlen boyun ağrısı diş ağrısı kalmasın inşallah, derincimm bu haftasonunu yatarak ve dinlenerek geçir sen de...bebişini sımsıkı tut ve bırakma...espicimm sen de kendine ve ikizlere iyi bak...hepinizi kocaman öpüyorum....

camnlarımm valla bi kaçtım öleyeğen geldi kareneylede onunla ilgilendimmm:)devinimmm adacım cicoşum espiiciimmm iyi hafta sonlarıııııdinlenin eğleniiinnn oh miiisssben yatıştayımmmm :26:söz dinliyorum oturuyor etamin işliyorruuummmusluu usluuuuhepinizi öpüyoruuuummmm yıldızcılarrrrr

aaaaa haftasonu kimsecikler uğramamış :))))))

günaydın şekerler, iyi haftalar hepimize..

cts günü aliyle tahlil vermeye gittik. krayotip için kan alındı benden ama troid bakılmayacak, adetin 3. günü bakılsa daha iyi olurmuş.. eşimden de kan alındı onun hormon tahlilleri bugün çıkar herhalde.. bu arada sperm de verdi eşim, değişen bişi yok, sadece volum azalmış, hareketlilik artmış.. sayı aynı, yani 1.000.000'un altında olduğu için morfolojiye bakılmıyor.. benden haberler böyle..

derinciiiim 3 günü devirdin, hayırlısıyla mutlu habere yaklaşıyoruz :))

Günaydın Ada ve Dostları,

Biliyorsun tüp bebek ve aşılama erkek problemi için bulunan yöntemler ve benim gibilerde bundan faydalanıyor.
Sakın sayıya vs ye takılma mesela ben çok isterdim erkek probleminden dolayı uğraşmayı, benim yaşa takılmamayı. O yüzden hiç problem etmiyorsun tamam mı ? Senin herşey iyi olsun gerisi boş, erkek konusu çözülür.

günaydın beybicim benim..

hiç ama hiç takılmıyoruz hem de.. ne olursa olsun, umutsuz olmak öncelikle Rabbimin gücüne gider, umut hep olsun.. sen de problemlere takılma ablacık, inşallah bir önemi yok artık onların

günaydın adacımmm...umarım güzel sonuçlar çıkar canım...derincik kımıldamadan bu 3 günü geçirmişmidir acaba??? :)) ben güya 12. haftayı devirdim herşey normale dönecek diye umut içinde beklerken son 3 günüm çok kötü geçti...cumadan bu yana ne yesem kustum...inşallah böyle devam etmez... (

sağol canım inşallah öyle olur.. vay be 3 ay oldu bile öyle mi devincim.. zaman çok çabuk geçiyor buradan bakınca, tabi bir de sana sormalı.. çok geçmiş olsun tatlım, umarım en yakın zamanda düzelirsin ve hamileliğin tadına varacağın dönemlere gelirsin..

amin canımmm inşallah ikimiz için de beklediğimiz günler çabucak gelir...zaman bana göre de çabuk geçmiş gibi geliyor...yaşarken uzun da...dönüp baktığında hemencecik geçivermiş gibi...

amin canımmm inşallah ikimiz için de beklediğimiz günler çabucak gelir...zaman bana göre de çabuk geçmiş gibi geliyor...yaşarken uzun da...dönüp baktığında hemencecik geçivermiş gibi...

amin devincim inşallah.. çabukluk, uzunluk bakış açısına göre değişiyor herhalde canım.. mesela yaşadıklarımın üzerinden 10 sene geçmiş gibi geliyor bazen ama sana bakınca sadece çok kısa bir zaman geçmiş olduğunu fark ediyorum. sonra hamile olsaymışım neredeyse 3 aylık olacakmış diyorum ona bir şaşırıyorum :)) karmakarışık yani.. sağlık olsun da, zaman nasıl geçerse geçsin..

günaydın arkdaşlar.sabah usg de 4 yumurta göründü. büyüklükleri 21-19-17 gibi idi .çok anormal bişey yok dedi doktorum.çatlatma iğnesini akşam vuracağız.çarşamba sabah toplama yapılacak.dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.(bu sefer neden se hiç heyecan yok.:97:)

günaydın semracım..büyüklükleri çok güzel canım...inşallah güzelce döllenirler ve sımsıkı tutunurlar sana..heyecan olmaması belki de daha iyi boşver...rahat olursun kasmazsın kendini....dualarımız seninle canım...sen de güzel şeyler düşün olumsuz olma sakın...

devincim sabah muayene sırasındayın.kadının bir sevda hanım diyolar zıplıyo bankoya, gülay diyo zıplıyo bankoya..banko görevlisi "hayır siz değil hayır siz değil".kadın okadar heyecanlı ki kendisi koşuyo banko ya peşinden hop kocası hop annesi peşine .okadar komikler ki.görüntü hoşuma gitti.bense sakin sakin.neyime karsa anlamadım.

semracım günaydın. çok güzel 4 tane tosuncuk yumoş olmuş. inşallah hepsi tosun tosun embriyolara dönüşürler...

Hepinize günaydınlar,İyi haftalar Canlar,

Ben bu sabaha yorgun başladım..Nedendir bilemiyorum Vucudum agırlaştı..Babam diyorki kızım seni yerinden kaldırmak için vinç lazım...O kadar göbüşüm genişledi..Egilemiyorum bile çorap giymem komedi.Kociş sağolsun..Hafta sonu bizde irem hanım için dolaştık odasını aldık planlarda yoktu ama birden heves ettik ne olursa olsun dedik önümüzdeki ay gelecek inşallah yapılıyor.

Adacanım hafta sonu yine koşturmacan varmış..Testler tahliller hayırlısı olsun güzelim..Boyun agrın geçtimi?

Devincik
geçmiş olsun kuşum ya öle 3.ay dolunda pat diye gitmez canım yavaş yavaş azalacak...Sonra bir bakmışsın hiç yok...Bende senin yaşadığını yaşasım 3 buçuk aylıkken bulantım vardı çevremdekilere deidmki beni kandırdınzı geçecek diye hani nerde geçmedi 9.ay benımle kalacak demiştim...Geçiyor ama yavaş yavaş...

Derin canım cumadan bu yana yattın değilmi canikom..Bu hafta belirtilerini bekliyoruz..Yorumlar yapalım güzel güzel inşallah..

Semra
canım hayırlı olsun çarşamba günü ilk adımı atıyorsun..Yumoşlarının büyük olması ne güzell korkma canım benimde yumoşlarım büyüktü..

Espi tatlım sen hala uyuyormusun bakim???

Günaydin arkadaslar. Nasilsiniz hafta sonunuz nasil geçti.
Hepinize iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum.
Iki gündür kaloriferler yanmiyordu bu sabah açildi ana merkezde arza vardi bu ikinci hamile oldugumdan beri insan korkuyor tekrar hasta olurum diye.

:)) yok canım çok heyecan da iyi değil...sen sakin olmaya devam et...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…