Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Sağol cnm cevabın için seninkini gördüm ama diğer arkadaşlarda yorum yapar diye düşünmüştüm neyse yarın hastaneye gidip görüşeceğim sizede yazarım a.s.

Ben bunu öğreneli o kadar kısa zaman oldu ki kuramadığım cümleleri yazmışsınız adete.Çok etkilendim açıkçası ve daha güçlüyüm şimdi mutlu olmamız lazım sanırım herşeye rağmen ve inançlı umarım hepimizn gönlüne göre olsun...

Gözyaşlarıyla okudum yazdıklarınızı..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizlerle..

Sağol cnm cevabın için seninkini gördüm ama diğer arkadaşlarda yorum yapar diye düşünmüştüm neyse yarın hastaneye gidip görüşeceğim sizede yazarım a.s.

aaaa aşkolsun tubiciim ben de dondurulmuşla dene kesinlikle dedim sana, hatta doktorumun da bu fikre çok sıcak baktığını yazdım görmemişsin demek :)

Gözyaşlarıyla okudum yazdıklarınızı..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizlerle..

gözyaşlarınız hep mutluluktan aksın, lütfen üzmeyin kendinizi. inşallah inancımızla dualarımızla, sizlerin bizler için ettiği dualarla bizler de anne olacağız. sizin de kızınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum tüm kalbimle :)

hoşgeldiniz aramıza. umarım bizim gibi tedaviler görmek zorunda kalmazsınız meleğinize kavuşabilmek için. ama beklemeyin derim. beklemeden bir doktora gidin. mesela biz söylenildiği gibi bir sene beklemiş olsaydık kontroller için şu anda ancak bu ay sonu doktora gidip öğrenecek olurduk çünkü daha bu ay 1 sene dolacak. ha hamile miyim hayır ama en azından durumu biliyorum ve bir micro enjeksiyon denememden kalan embriyolarım var çok şükür. bence siz de mutlaka kontrolden geçin, içiniz rahat olsun :)

birlikte daha güçlüyüz, daha umutluyuz aramıza hoşgeldiniz :)

her seferinde ağzıma bir parmak bal çalınıyor ama gerisi gelmiyor artık yine kaybedeceksem hiç pozitifi görmeyeyim diye dua ediyorum. inşallah hepimizin güzel hikayeleri olur burda paylaşırız

çok doğru söylüyorsun.ben de pkoluyum.doğal yolla hamile kaldım,gelişim bozukluğu oldu aldırdım.aşılama tedavileri bir türlü olmadı.yumurtalar çoktu.4 tüp bebek teedaivisi.3ü kimyasal.bu sefer oldu diyorum ama...

benimle aynı durumdasın.sanki bu tedavi benim hayatımın bir parçası gibi.sürekli doktora git gel,i ğne,kontrol,transfer, tahlil elde var sıfır,sonra aynı şeyleri tekrarla...

Embriyoların genetiğine bakacaklar sağlıklı olanları seçecekler... Biyopsi için 280 Euro, Genetik için de embriyo başına 110 euro... Geçen sefer 8 embriyo vardı tolam 1200 euro falan yapıyor yaklaşık...

ben de düşünüyorum pgt.ama doktor haklı demek ki bana maliyeti artırır.şimdilik yapmayalım demişti.benim embriyo çok oluyor.yandıkkkkkkkkohaoldumsmile

İnşallah inşallahh.. o kadar çok istiyorum ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederiz :)

Evet evde olmak güzel ben tam bir ev kedisiyim....

Hamile kalıyor olmak çok güzel bir de onu karnımda tutmayı becerebilsem....

inşallah o da olacak güzelim...

evet inanmak çok önemli ,ben bura kendimi hep çoçuklu bi kadın gibi hayal ediyorum.bundan 5 yıl sonra nerde nasıl olacagımı hayal ediyorıum.deneyim süper oluyo..
:))

pazartesi güzel haberlerini alırız inşallah cici civciv:))
sana dua edecegim.

ama böyle hiç karşılaşamıyoruz yol kankim, akşama ben de gelmeye çalışırım madem :)))) aaa dişçiye gidicem yahu ordan dönünce ne halde olurum hiç bilmem :)

evet yaa hiç olmuyo böle yol kankisi:::
ben zaten size ayak uyduramıyorum.sen bu satırları okurken diş derdide bitmiştir umarım..

Hoşbulduuuuuuk canıım alkisalkisalkis

hoşgeldin tupcan:)

Kızlar ya az önce merkezi aradım rapor çıkartmak için ne lazım diye... Bu arada da PGT nin fiyatını sordum çok pahalıymış yedi bitirdi bu tedavi bizi... Ben altı üstü bir öğretmenim yaaa!!!!!

betti hakkaten ne kadar yıpratıcı maddi olarak..
biz eşimle karar verdik son kuruşumuzu bu işe harcayacagız.zaten çocugumuz olmazsa biriktirdigimiz parayı kime bırakacagız ki!!!!!

Kızlar ben sizin fikrinizi almak için bu sabah birşey sordum fakat kimse cevap yazmadı lmaz:

canım bence kesinlikle ondurulmuşlarla devam etmelisin.inşallah hayırlı haberlerini alıp burda kutlayacagız.

kaçtım ben görüşürüz.dua edin..yarın dr gidiyorum...

dualardasın civcivcan:)

memorial da tedavi görüyordun degil mi?

bir bakayım dedim kuzular herşey yolunda mı diye. suzican seni yine yakalayamamışım şekerim :)))))

diş işi yarına kaldı maalesef. akşam yetişemedim neyse ki ağrım yok çok fazla. kociş arkadaşlarıyla çiçek pasajına gitti, beni de arkadaşıma bırakacaktı ama gitmedim, banyo yapıp yatcam çünkü diş randevum yarın saat 9.30 da. adamın tüm randevuları doluymuş, normalde 10.00 da bakmaya başlıyor benim için 9.30 da gelcekmiş kaçırırsam yer beni herhalde :))))

benimle aynı durumdasın.sanki bu tedavi benim hayatımın bir parçası gibi.sürekli doktora git gel,i ğne,kontrol,transfer, tahlil elde var sıfır,sonra aynı şeyleri tekrarla...

evet canım gerçekten çok zor bir süreç her seferinde aynı şeyleri tekrarla ama sonuç kocaman bir sıfır... Bu tedaviler bizim hayatımızın bir parçası oldu artık...... Benim iki seferdir dondurulacak embriyom da kalmıyor...

Bir de tuttuktan sonra kaybatmek insanın içine daha çok oturuyor...

cemre18 .!.:
ben de düşünüyorum pgt.ama doktor haklı demek ki bana maliyeti artırır.şimdilik yapmayalım demişti.benim embriyo çok oluyor.yandıkkkkkkkk

PGT gerçekten çok maliyetli... Ama bizim artık başka çaremiz kalmadı bu düşükler için başka sebep bulamıyoruz.... Embriyoların sağlıklı olamayabileceğini söyledi doktorum bakalım bir de bu yolu deneyelim... Ben elimden geleni yapayım olmazsa da ben üstüme düşeni yaptım olmadı derim.....

betti hakkaten ne kadar yıpratıcı maddi olarak..
biz eşimle karar verdik son kuruşumuzu bu işe harcayacagız.zaten çocugumuz olmazsa biriktirdigimiz parayı kime bırakacagız ki!!!!!

Bizim bebekler elmas değerinde olacaklar... Biz de herşeyimizi veririz yeter ki olsun diyoruz.... Rabbim inşallah biz tükenmeden evladımızı bize bağışlar.....

Sen erkenden yat canım randevuna yetiş... Diş ağrısı çok kötü oluyor bir an önce kurtul..... İyi geceler tatlı rüyalar....

Bizim bebekler elmas değerinde olacaklar... Biz de herşeyimizi veririz yeter ki olsun diyoruz.... Rabbim inşallah biz tükenmeden evladımızı bize bağışlar.....

amin canım inşallah...

ayyy kızlar varya nerden açtım tv yi.bi dizi varya hiç izlemem melekler korusun finalmış.son sahnesi beni komaya sokmaya yetti valla.
enkaz halindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…