Ben cevapladım..Bana kızma tubi..
Sorun şuydu; dondurulmuşlarmı devam edeyim? Yoksa yeni tedaviyemi başlayım..
Ben ise dedimki madem dondurulmuşların var denemekten zarar gelmez hemde tedavi süre daha kısa...Herşeyde vardır bir hayır..
Sağol cnm cevabın için seninkini gördüm ama diğer arkadaşlarda yorum yapar diye düşünmüştüm neyse yarın hastaneye gidip görüşeceğim sizede yazarım a.s.
Gözyaşlarıyla okudum yazdıklarınızı..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizlerle..
Gözlerim dolu dolu okudum.. allah dualarinizi kabul eder insallah..
29 yasindayim 1 senelik evliyiz.. Ruhen hamileliye hazirim Anne olmayi tatmak istiyorum ama evimizin gecimini ben sagliyorum esim malesef issiz ve bi süre daha böyle olacagi gözüküyor.. Bi kac kere korunmadim allah bilir olursa olur dedim allah bi yerden kapi acar rizkimizi verir dedim ama hamilelik olusmadi.. Simdi hikayenizi okuyunca beni biraz korku sardi.. Allaha siginip yil sonuna dogru bebek denemelerine baslasakmi ? Git gel icerisindeyim ben zaten cok panik bir insanim ama esimin is durumunu garantilemeden benim anne olmaya hakkim var mi? Suan yine kötü oldum ve agliyorum bende bu güzel duyguyu tatmak istiyorum yasim da cok genc degil hani rahat rahat 5 sene bekleyelim diyebilecek kadar
Ben bunu öğreneli o kadar kısa zaman oldu ki kuramadığım cümleleri yazmışsınız adete.Çok etkilendim açıkçası ve daha güçlüyüm şimdi mutlu olmamız lazım sanırım herşeye rağmen ve inançlı umarım hepimizn gönlüne göre olsun...
her seferinde ağzıma bir parmak bal çalınıyor ama gerisi gelmiyor artık yine kaybedeceksem hiç pozitifi görmeyeyim diye dua ediyorum. inşallah hepimizin güzel hikayeleri olur burda paylaşırız
Yok canım sonradan değerler düştü kimyasal gebelik oldu yanii
bugulll canım inanç herşeyin ilacı oluyor bizim için bir gün mutlaka bebeğimize kavuşacağımız inancı....
Hoş ben bu inancı daha ne kadar daha koruyabilirim bilmiyorum... Olacak olacak diye diye 5. denemeye geldik.. 5. de olmazsa 6. ya da böyle bakabilecek miyim bilmiyorum ama şu an bunları düşünmek istemiyorum....
Embriyoların genetiğine bakacaklar sağlıklı olanları seçecekler... Biyopsi için 280 Euro, Genetik için de embriyo başına 110 euro... Geçen sefer 8 embriyo vardı tolam 1200 euro falan yapıyor yaklaşık...
gözyaşlarınız hep mutluluktan aksın, lütfen üzmeyin kendinizi. inşallah inancımızla dualarımızla, sizlerin bizler için ettiği dualarla bizler de anne olacağız. sizin de kızınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum tüm kalbimle :)
Evet evde olmak güzel ben tam bir ev kedisiyim....
Hamile kalıyor olmak çok güzel bir de onu karnımda tutmayı becerebilsem....
evet inanmak çok önemli ,ben bura kendimi hep çoçuklu bi kadın gibi hayal ediyorum.bundan 5 yıl sonra nerde nasıl olacagımı hayal ediyorıum.deneyim süper oluyo..canım yukarıda yazdım sana görmedin sanırım yine yazayım.. Bir gün mutlaka bebeğin olcağına bütün kalbinle inanmalısın canım öncelikle... İyi mi olacak kötü mü olacak... olaacak mı olamayacak mı vb. sorularla kendini yiyip bitirme.. Bunlar tecrübeyle sabittir.. Kendi kendine sorunlar yaratmanın hiç faydası olmuyor...
suzişkom çok az kaldım ya nereye kaçıyorsun bakim...Akşamlarıda biz giremiyoruz ki olsun görüşürüz yineden sen yaz tatlım..Tatildesin madem bol bol enerji depola....Eylülde lazım olucak......hihoyyytBen yarın doktordan gelince eve geçersem sizleri haberdar ederim yoksa pazartesi yazarım canımcım...
ama böyle hiç karşılaşamıyoruz yol kankim, akşama ben de gelmeye çalışırım madem :)))) aaa dişçiye gidicem yahu ordan dönünce ne halde olurum hiç bilmem :)
Hoşbulduuuuuuk canıım alkisalkisalkis
Kızlar ya az önce merkezi aradım rapor çıkartmak için ne lazım diye... Bu arada da PGT nin fiyatını sordum çok pahalıymış yedi bitirdi bu tedavi bizi... Ben altı üstü bir öğretmenim yaaa!!!!!
Kızlar ben sizin fikrinizi almak için bu sabah birşey sordum fakat kimse cevap yazmadılmaz:
kaçtım ben görüşürüz.dua edin..yarın dr gidiyorum...
Sağol cnm cevabın için seninkini gördüm ama diğer arkadaşlarda yorum yapar diye düşünmüştüm neyse yarın hastaneye gidip görüşeceğim sizede yazarım a.s.
İnşallah inşallahh.. o kadar çok istiyorum ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederiz :)
benimle aynı durumdasın.sanki bu tedavi benim hayatımın bir parçası gibi.sürekli doktora git gel,i ğne,kontrol,transfer, tahlil elde var sıfır,sonra aynı şeyleri tekrarla...
cemre18 .!.:ben de düşünüyorum pgt.ama doktor haklı demek ki bana maliyeti artırır.şimdilik yapmayalım demişti.benim embriyo çok oluyor.yandıkkkkkkkk
betti hakkaten ne kadar yıpratıcı maddi olarak..
biz eşimle karar verdik son kuruşumuzu bu işe harcayacagız.zaten çocugumuz olmazsa biriktirdigimiz parayı kime bırakacagız ki!!!!!
bir bakayım dedim kuzular herşey yolunda mı diye. suzican seni yine yakalayamamışım şekerim :)))))
diş işi yarına kaldı maalesef. akşam yetişemedim neyse ki ağrım yok çok fazla. kociş arkadaşlarıyla çiçek pasajına gitti, beni de arkadaşıma bırakacaktı ama gitmedim, banyo yapıp yatcam çünkü diş randevum yarın saat 9.30 da. adamın tüm randevuları doluymuş, normalde 10.00 da bakmaya başlıyor benim için 9.30 da gelcekmiş kaçırırsam yer beni herhalde :))))
Bizim bebekler elmas değerinde olacaklar... Biz de herşeyimizi veririz yeter ki olsun diyoruz.... Rabbim inşallah biz tükenmeden evladımızı bize bağışlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?