Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Kuşum günaydın bu haftaya erken başladın ne güzel...Aman aman canım dikkat et sıcak su torbasını ayaklarından ihmal etme....vallahi hamile kaldığımdan beri ne çok yaşadın dersen bulantı-kusma bel agrısı ve karın agrısı...çok korkuyorum karın agrısından hatta cuma günü 4.de bir başladı karın agrım ara ara şiddetlendi belli etmedim burayada yazmadım eve gittim devam etti..C.tesi yine devam etti ara ara bi ara iyiydi yine yoklamaya başladı beni kaırn agrısı...

canım hoşgeldiiiiiiiniiiz boyun ağrılarım sağ sırtımda toplandı tatlım, alışık olduğum bir durum, ayda bir yoklar böyle başka dert olmasın da napalım.. tahlilleri verdik geldik. eşiminkiler çıktı biraz önce yolladır, sorun yok çok şükür darısı başıma :))

göbişine maşallaaaah tatlım odayı aldınız demek canım ya süper bişi değil mi.. Rabbim bize de o günleri nasip eder inşallah..
bu arada nasıl bir takım anlat biraz bakalım.. ayrıca merak ettim yedin mi kızartmanı cuma günü güzel güzel arkadaşım :))

günaydın canım hoşgeldiiiniiiiz. sana da güzel bir hafta olsun tatlım.

keşke hemen anneciğine kaçsaydın espicim, dikkat et kendine lütfen.. özellikle istanbulda grip salgını çok fena boyutta, oralarda da öyle mi?

Günaydin canim. Evet erken basladim dogru düzgün uyku uyuyamiyorum gece tuvalette kalkiyorum sonrada uyuyamiyorum 4'ten beri ayaktayim. Benimde yanlarim agriyor kasiklarimda agrilar oluyor sanci giriyor asaya dogru iniyor rahim içinde sendede varmi bu tür sizi.
Göbeginde büyümüs tabii büyücek masallah
Canim sizde almissiniz IREM SU'nun odasini hayirli ugurlu olsun.

günaydın cicoşummm...ooo maşallah irem hanımın odası da alınmışş...Allahım içinde sağlıkla güle oynaya büyümesini nasip etsin...ağırlaşman normal cicoşum....bebiş büyütüyosun içinde... :))
bana gelince kusmalarım azalmıştı geçti artık diyordum...ama yanılmışım..cuma cumartesi pazar yemek görmeye bile tahammülüm yoktu...ama geçecek inşallah :))

espicimmm geçmiş olsun....havalar çok soğuk be canımm...nasıl arızaymış o öyle 2 günde giderilemeyen...ben de sadece Türkiye'de olur böyle şeyler sanıyordum :)) bu arada evine döndün mü hala annendemisin??

deme be cicoşum.. neden başladı acaba.. herhalde kistten falan değildir de rahmin büyümesiyle ilgilidir değil mi.. çok geçmiş olsun tatlım.. şimdi nasılsın peki??

Hosbulduk bitanemm.
Adacim ben bir haftadir annemlerdeyim :))))) Dikkat etmeye çalisiyorum ellimden geldigince kalin giyiniyorum ama evdekiler hasta olunca korku sariyor banada geçer diye.
Burdada hastaliklar dolasiyor ortada havalar soguk sisli. Zaten benim disariya çiktigim yok.
Eve mahkum oldum allah yardimcimiz olsun bunada sükûr bundan daha kötü hastalik vermesin.
Sen nasilsin hafta sonun nasil geçti ?

tatlım kusura bakma ya.. ben de h.sonu olunca evine geçtin orda bozuldu ısıtma sistemi diye düşündüm, neden böyle düşündüysem artık :)) anne evinde hiçbirşey bozulmaz, bozulamaz mı dedim ne dediysem artık :)))

evet dışarı çıkmıyorsun tatlım, evde de soğuk olunca kaçacak yer kalmamış gerçekten ama inşallah hiçbir şeycik olmaz. Rabbim dermansız dert vermesin dediğin gibi..

ben iyiyim işte tatlım, boynumda sırtımın sağında ağrılar var, onun dışında iyiyim çok şükür..

espicimmm geçmiş olsun....havalar çok soğuk be canımm...nasıl arızaymış o öyle 2 günde giderilemeyen...ben de sadece Türkiye'de olur böyle şeyler sanıyordum :)) bu arada evine döndün mü hala annendemisin??[/QUOTE]

Sagol canim. Hiç sorma çok soguk kis geçmek bilmiyor. Canim 2 gün sürdü hafta sonu oldugu için.
Hafta içi olsaydi ayni gün yapilirdi oda bizim sansimiza. Arza çok büyüktü bütün dairelerde kaloriferler isinmiyordu benim evde bile.
Evet halen annemlerdeyim daha kalicam onlar türkiye'ye gidene kadar yani 3 hafta daha burdayim.
Annem türkiye'ye gitmeden önce sevdigim yemekleri yapiyor canimin istediklerini.
Tekrar mayis sonu gelicek ben dogum etmeden önce.

önemli degil canim hafta basi olur böyle seyler
Sanada geçmis olsun bu agrilar kötü oluyor insallah geçer en kisa zamanda.
Istanbul'u görüyorum haberlerde havaler gerçekten soguk ama burasida öyle kis hiç bitmicek gibi geliyor.
Kaçacak yer yoktu kimsenin evinde isinma yoktu kaldim batanyenin altinda elektrikli kaloriferimiz vardi onu açtik idare ettik.

sağol canım geçer inşallah kısa zamanda :)

battaniye altında, elinde sıcak çikolata, diğer elinde kitap oooh düşüncesi çok güzel geldi. en güzeli de karnında iki melek olması benim de bunları yapasım var bol bol :))))))

Canım benim inşallah snein sonuçlarında güzel çıkar...Maşalalh eşinin sonuçlarına.

Evet canım aldık işte bakalım hayırlısı olsun hesapta planlarda kaılda yoktu ama oraya gidince dünyan değişiyor...Vallahi beşikler mantıklı geldi..Büyüyen beşiklerden aldık 2-3 yaşından sonra genç odası olarak karyola olarak kullanabilecek...Hatta bazalı zaten icili bicili değilde beyaz aldık mobilyayı ilerleyen zamanlarda kullanabilsin diye...Ufak tefek pembe detayları var işte ben ilav eettirttim kimisini kaldırttım öle işte...Şimdi yapılıyor oda eve gelince 1 ayda camlar açık olacakmış..Bebek gelene kadar mobilya kokusu olmamalı...Allahım inşallah sizede nasip eder canım arkadaşım...

artık olur canım normal ara ara bu tarz agrılar olur ve geçer rahim büyüyor ve yukarı çıkıyor artık canım benim....Sağol canım allah razı olsun...daha güzelleri sizin olsun..

Son düzenleme:

ay canım benim en güzelini yapmışsınız. sonradan da kullanabilecek olması çok akıllıca bir seçim olmuş.. ben de hep beyaz ya da doğal ahşap rengi mobilyaları beğeniyorum, kısmet olur da birgün o noktalara gelirsek ben de senin gibi bir seçim yaparım diye düşünüyorum cicoşum. İremcim içinde sağlıkla, mutlulukla, huzurla büyüsün inşallaaaah

amin inşallah canım arkadaşım inşallah bizlere de nasip olur...

deme be cicoşum.. neden başladı acaba.. herhalde kistten falan değildir de rahmin büyümesiyle ilgilidir değil mi.. çok geçmiş olsun tatlım.. şimdi nasılsın peki??

yok canım kistten değildir..Ben ilk 3 ay karın agrısı çektim...Sonraki 3 aydada ara ara çektim...Şimdi mütemadiyen cumadan beri hergün var karın agrın bebek büyoyor ve karnım geriliyor...Normaldir..
Ben çok kişiye sordum herkes farklı şeyler yaşıyor kimisi hiç agrı sızı çekmiyor kimisi benim gibi sonuna kadar karın agrısını çekiyor..Hamilelikte karın agrısı normal yani....Şuanda bile agrıyor.. :))) Hayır olsun..

Cuma günü eve gidene kadar agrın agrım arttı nefesimi tutuyorum yolda daha artma lütfen diye :))
Eve geçtim üstümü değiştirdim arkadaşa geçtim uzandım oda kızartmayı yaptı ohhh hüplettim vallahi güzeldi nefesin köreldi...

evet canım ben de tahmin etmiştim bebiş ve rahim büyüdüğü için ağrıyordur diye. inşallah çok artmaz cicoşum, bu kadarla kalır..

ooh ooh afiyet şeker bal olsun, İremciğe et olsun inşallah.. benim de canım çekti ama patlıcan allerjim var, o yüzden pek fazla yiyemem, aksi gibi de patlıcanı çok severim ama dudaklarım silikonlu gibi oluyor yiyince ve dilim damağım da kaşınıyor çok..

İnşallah canım çok artmaz bakalım yarın kızçemi göreceğim inşallah...Şeker ölçümlerim ve yüklemem var..Ay glukozu içirtcekler offf bende şekeri sevmem...Ver bana bol bol tuzluyu :))
Deme çok kötü bir durum çok hassas bir bünyen var senin boyun agrıların alerjilerin vsss :)))
Vallahi canım patlıcanı bende çok ama çok severim bol bolda tüketirim...

Amin canım benim inaşşah rabbim sanada nasip eder..Sende erkek odası döşersin gibime geliyor heyttt :)) Evet canım bende dogal eskitme tarzlarını seviyorum mobilya biraz öyle oldu bembeyaz gelin gibi....Beşikten karyolaya dönecek olması çok büyük avantaj genç kızken bile kullanır işte....Beşiğin boyu 1.90 çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…