aaaaa haftasonu kimsecikler uğramamış :))))))
günaydın şekerler, iyi haftalar hepimize..
cts günü aliyle tahlil vermeye gittik. krayotip için kan alındı benden ama troid bakılmayacak, adetin 3. günü bakılsa daha iyi olurmuş.. eşimden de kan alındı onun hormon tahlilleri bugün çıkar herhalde.. bu arada sperm de verdi eşim, değişen bişi yok, sadece volum azalmış, hareketlilik artmış.. sayı aynı, yani 1.000.000'un altında olduğu için morfolojiye bakılmıyor.. benden haberler böyle..
derinciiiim 3 günü devirdin, hayırlısıyla mutlu habere yaklaşıyoruz :))
günaydın adacımmm...umarım güzel sonuçlar çıkar canım...derincik kımıldamadan bu 3 günü geçirmişmidir acaba??? :)) ben güya 12. haftayı devirdim herşey normale dönecek diye umut içinde beklerken son 3 günüm çok kötü geçti...cumadan bu yana ne yesem kustum...inşallah böyle devam etmez...(
günaydın arkdaşlar.sabah usg de 4 yumurta göründü. büyüklükleri 21-19-17 gibi idi .çok anormal bişey yok dedi doktorum.çatlatma iğnesini akşam vuracağız.çarşamba sabah toplama yapılacak.dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.(bu sefer neden se hiç heyecan yok.:97:)
Hepinize günaydınlar,İyi haftalar Canlar,
Ben bu sabaha yorgun başladım..Nedendir bilemiyorum Vucudum agırlaştı..Babam diyorki kızım seni yerinden kaldırmak için vinç lazım...O kadar göbüşüm genişledi..Egilemiyorum bile çorap giymem komedi.Kociş sağolsun..Hafta sonu bizde irem hanım için dolaştık odasını aldık planlarda yoktu ama birden heves ettik ne olursa olsun dedik önümüzdeki ay gelecek inşallah yapılıyor.
Adacanım hafta sonu yine koşturmacan varmış..Testler tahliller hayırlısı olsun güzelim..Boyun agrın geçtimi?
Devincik geçmiş olsun kuşum ya öle 3.ay dolunda pat diye gitmez canım yavaş yavaş azalacak...Sonra bir bakmışsın hiç yok...Bende senin yaşadığını yaşasım 3 buçuk aylıkken bulantım vardı çevremdekilere deidmki beni kandırdınzı geçecek diye hani nerde geçmedi 9.ay benımle kalacak demiştim...Geçiyor ama yavaş yavaş...
Derin canım cumadan bu yana yattın değilmi canikom..Bu hafta belirtilerini bekliyoruz..Yorumlar yapalım güzel güzel inşallah..
Semra canım hayırlı olsun çarşamba günü ilk adımı atıyorsun..Yumoşlarının büyük olması ne güzell korkma canım benimde yumoşlarım büyüktü..
Espi tatlım sen hala uyuyormusun bakim???
derincimmm nasılsın canım??? dikkat ediyosun kendine demi ???
devinciimmm ediyorum canımcımm elimden geldiğince.wc hariç yemek hariç kalkmıorum.yemeğe kalkınca karşı sandalyeye ayakımı uzatıyorummm:)günde3-4 litre su,süt bol mama,sebzee ve her akşam kallavi bi meyve tabağı tüketiyorummm:)etamin yapıyorumm bi deeeeesen kötü olmuşun canım miden mi geçecek işallah hayatımm Rabbim kolaylık evrsin hep dua edioum Rabbim sağlık ve güç versinnn sanaaa
Günaydin derincim. Iyi yaptin dinlenmekle canim. Az kaldi bu hafta sonu alicaz güzel haberini insallah.
Kasik agrilari siskinlik,.... bizde çektik sira sende sonun güzel olur insallah.
Adacim insallah sanada nasip olucak zamani geldiginde dinlenmek ellindi sicak çokola, kitap,....
önce su agrilarini bir geçir ne gerekiyorsa yap ki saglikli sekilde yildizini al göbegine.
cicim iyi yaptin ileride degisen besik almakla bizde öyle düsûnüyoruz komple oda takimi almayi düsünüyorum beyaz renk ve rüstik ileride kullanabilsinler diye.
Devincim sende devam ediyor kusmalar biraz daha çekiceksin benim 3 ayi atlatmana az kaldi.
Semramus seninde yumoslar iyi boyutta insallan hepsi döllenir.
Derincim kaç gün ıstrahat aldın sen.doktorum ilk 3 gün çok önemli tutarsa tutuyo zaten dedi bana da.işyerinde tamda yoğun günlerimiz.nekadar az kullanırsam izin okadar iyi bana.
Amin canım benim inaşşah rabbim sanada nasip eder..Sende erkek odası döşersin gibime geliyor heyttt :)) Evet canım bende dogal eskitme tarzlarını seviyorum mobilya biraz öyle oldu bembeyaz gelin gibi....Beşikten karyolaya dönecek olması çok büyük avantaj genç kızken bile kullanır işte....Beşiğin boyu 1.90 çünkü
Kızlarrrrrrrrr günaydınnn geç amaaa
be bıraktığınız köşede dinlenmekteyim:)Wc yemek hariç pek kalkmıoum uzanık durumdaa.kitap,net,etamin,tv idare ediorumBol sebze meyve su tüketiorumm:80:kasıklarımda ağrı var dünden beride göğüslerde hassasiyet var.kasıklarımda ki ağrı bazen biraz artıyor ama çok ssorun diil.belimde biras ağrı var.zaten kalkasımda gelmio valla böle olmasa belki yatmam zor olurdu amaa
Adacim insallah sanada nasip olucak zamani geldiginde dinlenmek ellindi sicak çokola, kitap,....
önce su agrilarini bir geçir ne gerekiyorsa yap ki saglikli sekilde yildizini al göbegine.
COLOR]
hoşgeldin canikooooom. nasılsınız bugün minnoşun ve sen :)) iyice dinlenmene sevindim, kasık ağrısı da iyidir, çok severim transfer sonrası kasık ağrılarını. dondurulmuş transferimde ilk kan vermeye giderken (evden ilk defa o gün çıkmıştım) arabadan inerken bir an yürüyemeyeceğim sandım öyle bir batma oldu ki sonra hemen geçti.. o zaman zaten anlamıştım benimle olduğunu :)) batmalar ve ağrılar iyidir, güzel haberler gelecek inşallah...
Kızlar ne yemek lazım dı transfer sonrası özetlee...
günaydın kızlar, günaydın derincim...
benim de işler aynen devincan gibi yoğun, bir bakmaya geldim biraz buradayım..
sen nasılsın, tekmelemeye başladı mı minnoş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?