Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

günaydınnn adacaaanımmm:))))hafta sonu ben vardımmm adacannn:)))ama kimse yoktuu ki yazayaayımmm:)))işalalhhh herşey yolunda çıkacak canımmm:)az kaldııı evet sonucaaa geçtiii ghitti günleeeer:)))))

DEVINCMMM geçmiş olsun canım benimmm:)Yattımm canım yaaa hala bıraktığınız köşedeyim hattaaaaa

ohhh semoşum yaaa maşallahhhhhhAllahın izniyle hepside mis gibi minnoş olcakkk bak gö yaaaaaaheyecan konusunda ben zaten mimliyim kız biliosun ama bu kez gram heyecanlanmadımm bende alışmak galiba bu:26:daha temkinli davranıyor inan sonuçta ne olacak bilmioruz ya:26:ama ben bunun yararını gördümm bence sana da bu durum iyi gelicek bak görrrrdualarım seninleee hayatımmm

CİCOŞUUUMMMMMMMMMcanım benimmm Allah kolaylık versin dediğin gibi malum prensesimizzz İrem sultan büyüdükçee ağrı oluyor.Rabbim sağlık versin güç versin hayatımmCanım bıraktığınız köşede yatıştayım hala.dinlendim anlayacağın bayaaa

derincimmm nasılsın canım??? dikkat ediyosun kendine demi ???

devinciimmm ediyorum canımcımm elimden geldiğince.wc hariç yemek hariç kalkmıorum.yemeğe kalkınca karşı sandalyeye ayakımı uzatıyorummm:)günde3-4 litre su,süt bol mama,sebzee ve her akşam kallavi bi meyve tabağı tüketiyorummm:)etamin yapıyorumm bi deeeeesen kötü olmuşun canım miden migeçecek işallah hayatımm Rabbim kolaylık evrsin hep dua edioum Rabbim sağlık ve güç versinnn sanaaa

ohhh maşallah yarasın canımm :)) benim sorunum gene mide ama geçecek inşallah...

Kızlarrrrrrrrr günaydınnn geç amaaa

be bıraktığınız köşede dinlenmekteyim:)Wc yemek hariç pek kalkmıoum uzanık durumdaa.kitap,net,etamin,tv idare ediorumBol sebze meyve su tüketiorumm:80:kasıklarımda ağrı var dünden beride göğüslerde hassasiyet var.kasıklarımda ki ağrı bazen biraz artıyor ama çok ssorun diil.belimde biras ağrı var.zaten kalkasımda gelmio valla böle olmasa belki yatmam zor olurdu amaa

Günaydin derincim. Iyi yaptin dinlenmekle canim. Az kaldi bu hafta sonu alicaz güzel haberini insallah.
Kasik agrilari siskinlik,.... bizde çektik sira sende sonun güzel olur insallah.

Adacim insallah sanada nasip olucak zamani geldiginde dinlenmek ellindi sicak çokola, kitap,....
önce su agrilarini bir geçir ne gerekiyorsa yap ki saglikli sekilde yildizini al göbegine.

cicim iyi yaptin ileride degisen besik almakla bizde öyle düsûnüyoruz komple oda takimi almayi düsünüyorum beyaz renk ve rüstik ileride kullanabilsinler diye.

Devincim sende devam ediyor kusmalar biraz daha çekiceksin benim 3 ayi atlatmana az kaldi.

Semramus seninde yumoslar iyi boyutta insallan hepsi döllenir.

Derincim kaç gün ıstrahat aldın sen.doktorum ilk 3 gün çok önemli tutarsa tutuyo zaten dedi bana da.işyerinde tamda yoğun günlerimiz.nekadar az kullanırsam izin okadar iyi bana.

canımmmm espicimm valla dinleniorummkalkasımda yok öle ondan şanslıyım kaliba.evde hep birileride var yemeğimi getiren götüren:)espii razıyıımmm canımmmm kasık ağrılarına bi de niyeyse hoşuma gidiooodeli mi bu diycen ama bana sürekli minnoşumu hatırlatıyooo gibi gelio
bu arada minişler nasıll bakalımmmm

Derincim kaç gün ıstrahat aldın sen.doktorum ilk 3 gün çok önemli tutarsa tutuyo zaten dedi bana da.işyerinde tamda yoğun günlerimiz.nekadar az kullanırsam izin okadar iyi bana.

canım ben home office gibi çalışıorum.kendi işim.ondan izin alıyorum ama kendimdenama ilk 3 gün diyor tüm doktorlar.geçen sefer ben 15 gün yattım.bu kez ilk 3 gün yatıp sonra evde iş falan yapmadan otururum öle yatmadan diodum ama oturasım yok yatmak daha iyi gelio rahat oluyo diye yatıorum doktorum geçen sefer yatmayı abarttığım kanısında diye ben 3 gün yatar sonra evde dikkatli olurum dedim bu kez o bana yok sen test gününe kadar dinlen dedi.yani şartlarının el verdiği kadar dinlen ki kafanda soru işarreti kalmasın tatlımm

cicooooş kız 2 ahfta önce kızçe geliyor demiştin bana şimdi pipili diyorsun, ikiz gelecek galiba yaşasıııııııınnnn :))))))

kuzum bence çok iyi yapmışsın gelin gibi bembeyaz duyunca bile bayıldım, gelince resimlerini yollarsın daha da bayılırız beraberce. büyük aldığın çok iyi olmuş, iyi günlerde kullanın tatlım benim..

hoşgeldin canikooooom. nasılsınız bugün minnoşun ve sen :)) iyice dinlenmene sevindim, kasık ağrısı da iyidir, çok severim transfer sonrası kasık ağrılarını. dondurulmuş transferimde ilk kan vermeye giderken (evden ilk defa o gün çıkmıştım) arabadan inerken bir an yürüyemeyeceğim sandım öyle bir batma oldu ki sonra hemen geçti.. o zaman zaten anlamıştım benimle olduğunu :)) batmalar ve ağrılar iyidir, güzel haberler gelecek inşallah...

canımm benimm bende seviom vallahiiii niyeyseeedeli gibii sanki tekmelioda ondan arıyo ahahahahhahavalla gaz ağrısı ile net olarak ayırabiliyorum batmaları ağrıları.geçen nasıldı onu hatırlamıyom ama yaaa

Kızlar ne yemek lazım dı transfer sonrası özetlee...

semoşumm dengeli ve düzenli beslenmek lazım ama buna aslında karar verir vermez başlamak lazım.her gün 2-3 litre su tüketmende yarar var hayatım.artı transfer sonrası kabızlık yapan bazı ilaçlar alıoruz ama kabız olmamızdan öte yandan yasak.sabahları ılık su ve bi kaç kayısı kurusu iyi gelir.gün içinde de bol su ve meyve-sebze tüketilmeli.balık tüketimi çok öneriliyor.önemli olan mevcut beslenmeni gözden geçirip biraz düzenleme yapmak.birden devrim niteliğinde de bir değişim vücut dengeni bozabilir çünkü.sigara içiyorsan unut onu canım:)çay kahve tüketimi azaltılsa iyi olur canım.kafein çok iyi değil neticede.ilaçlarını saatinde almalısın onun içinde yemek saatlerini ona göre ayarlamalısın.yoğurt tüketimide iyi gelecektir tatlım

hepinize günaydın kızlar....işler nedeniyle bir yoğunluk dönemine girdik..birkaç gün çok yanınızda olamayacağım...hepinizi öpüyorum....

Günayyyydınn kızlarrrrrr,

aaaa kimseeler yokk bi devin uramışş gitmişşşşş:26:keyifler nasıl hanımlarrrrr

günaydın kızlar, günaydın derincim...

benim de işler aynen devincan gibi yoğun, bir bakmaya geldim biraz buradayım..

sen nasılsın, tekmelemeye başladı mı minnoş :)))

günaydın kızlar, günaydın derincim...

benim de işler aynen devincan gibi yoğun, bir bakmaya geldim biraz buradayım..

sen nasılsın, tekmelemeye başladı mı minnoş :)))

Tam gaz devam ediyo sıpaabenle mi diil mi bilmiorum ama ayyyy kasığım ağrıyoorr istikrarlı bi şekilldeeeeadacım ben köşemdee ölee aynıı sizlere kolayy gelsiiiiiiiiiiiiiin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…