Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Tam gaz devam ediyo sıpaabenle mi diil mi bilmiorum ama ayyyy kasığım ağrıyoorr istikrarlı bi şekilldeeeeadacım ben köşemdee ölee aynıı sizlere kolayy gelsiiiiiiiiiiiiiin:)

kasık ağrısı iyidir iyii, candır can :))

benim ikisinde de ilk 5 gün ağrı olmamıştı ben de delirmiştim. ne olduysa 6 da başlıyor.. inşallah bir dahaki sefere de ağrılarım hep olur da umutlanırım ve bu defa Rabbim tamamına erdirir inşallah diyorum hep :))

:))))valla ağrısıınn ağrısııınn bak şimdi aramıs düzeldiii kasığımlaaainşallahh seni üzmeyecekkkkk minnoşumus bekletmeden gelicekkkk

Günaydin canlar nasilsiniz ?
Biz iyi bugün geç uyandim basim fena agriyor bir yorgunluk halsizlik var üzerimde insallah hasta olmam.
Sansimdan evdekiler annem babam hasta oldular öksürüyorlar korkuyorum banada geçer diye ben zor atlatirim allah korusun.

canımmm benimm günayyyydınnnannenlere çokkk geçmiş olsunnnnn:26:dikkat et hayatımmmm kendinee

canımmm benimm günayyyydınnnannenlere çokkk geçmiş olsunnnnn:26:dikkat et hayatımmmm kendinee

Günaydin bitanem. Sagol canim kendime dikkat etmeye çalisiyorum.
Sen nasilsin bakim, az kaldi derincim ben adina çok heyecanliyim. Kendimi hatirladim günler geçtikçe kalbim küt kÜt atiyordu.
Sen kendini nasil hissediyorsun ?

Günaydin bitanem. Sagol canim kendime dikkat etmeye çalisiyorum.
Sen nasilsin bakim, az kaldi derincim ben adina çok heyecanliyim. Kendimi hatirladim günler geçtikçe kalbim küt kÜt atiyordu.
Sen kendini nasil hissediyorsun ?

:)))ayyyy bak heyecanlandırdın beniiiiiiiiiiii:)inşallah sonucumda seni hatırlatııırrrr dimi yaaavallahi batma var espicim kasıklarımda hafif hafif ağrıda var.aradada biliosun progestan gaz yapıo gaz sancısı varbaşka hiç bişi yok espicim yaa:)))

bu arada minişlerin cinsiyetine ne kadar kaldııııı

biz geldik kızlar vallahi bugün işe geri gidemedim tahlillerim uzun sürdü öglene kadar da aç bekledik kızımla o yüzden eşim eve getirdi...Bütün tahlillerimzi iyi çıktı herşey yolundaymış....maşallah benim kızıma akıllı uslu duruyordu...

Sizler nasılsınız bakem???

Ada
canım benim teşekkür ederim..Kızımın odasını sipariş vermiştik....Dolapta birkaç değişiklik istemiştim onlar felan hepsi yapılacak ay başına eve getirecekler....İnşallah..Ozaman resimlerini gösteririm...Bababneside bügun alışver,işe gitmiş yine dayanamamış...Ananeside ayrı bir telaşda alalhım sanki onlar doguruyor :))))Ay ne bileyim adacanım sen aklıma gelince senin pipilin olacak gibime geliyor senden öyle bir elektrik alıyorum nedense...Allahım yüzünü güldürsün inşallah....İşlerin yogunmuş kuşum kolay gelsin..Dikkatet kendine.

Devincik canım kolay gelsin tatlım....Bugün seninde kontrolun vardı saat kaçtaydı kuzum güzel haberlerini bekliyoruz..

Derinnnnnnnnnnnn canım kasık agrıların mı var bakim senin süper ya aman aman devam etsin bu agrılar....Benimde karnım çok agrırdı adet sancım vardı...Dinlenmeye devam et kuşum...

Espi
kuşum ohh ne güzel soguk havada mışıl mışıl uyumuşsunzu vallahi kıskandım :))))
Biz bel agrıısndan gece uyku uyuyamıyoıruzki sabahda erken kalkıyoruz...

Semoşcum ananas yemeye gayret et bol bol su iç meyve ve sebze tüket tatlım...Hergünde 1 bardak süt...Yarınmı opu işlemin güzelim???

kızlar bugün cicoşum da hiç uğramamış hayırdır inşallah.

kuşum bugün 01 şubat dr randevum vardı ve şeker ölçümlerim vardı ya onlar uzun sürdü kan ve idrar tahlilleirmde yapıdlı derken aç bekletildim...Şekerimzi gayet güzeldi. Eşim eve getirdi....

kuşum bugün 01 şubat dr randevum vardı ve şeker ölçümlerim vardı ya onlar uzun sürdü kan ve idrar tahlilleirmde yapıdlı derken aç bekletildim...Şekerimzi gayet güzeldi. Eşim eve getirdi....

aaa kuzum benim aklımda 2 şubat gibi kalmış nedense. neyse çok ama çok sevindim herşeyin güzel ve yolunda olmasına.. inşallah hep böyle sağlıkla devam eder tatlım.

o zaman devincanın da bugündü randevusu demek. aynı gün değil miydi sizin ben mi yanlış hatırlıyorum ??

demek bana pipili gelecek diyorsun, haydi inşallah be cicoşum. biri sağlıkla gelsin de hangisi olursa olsun :)

sağol canım allah razı olsun...
Evet evet devincanında bugündü randevusu canım aynı gündük :)))
Amin inşallah saglıklı bebekleirn olur inşallah...Darısı başınaaaaaaaaa

evet canım yarın10 da.tek dileğim 4 tane toplam güzell yumoşum olsun yeter.

Ben o batmalari gaz sancilari siskinligi 2,5 ay çektim. Sira sende :))))))) insallah sonucunda pozitif olur.
Canim 14 subat randevumuz var insallah o gün ögreniriz artik. Meraktan çatlicaz

bugün regl oldum plana göre yarın doktora gidip lucrinden oluşan kistim yok olmuşsa kısa protokole başlamak. ama kafam çok karışık.
1- kocam seyahatte azospermi olduğundan cuma gelidğin de çoook yorgun ve sıfır'ı tüketmiş olacak !!
2- ben son bir aydır griptm ve daha yeni yeni iyileşiyorum
3- şubat burcum mutlakaaa bu ay yapmam gerektiğini söylüyor
4- acaba kist yok oldu mu?
5- şubatta bu işte uzman bir hipnoz uzmanına gidip içimi açacağım, tüp bebek konusunda yardımcı olabiliyormuş, isteyene detaylarını verebilirim. ona gidip sonra martta mı denesem ?
6-dün hiççç istemediğim bir toplulukta bulunup hiç bebek yapma derdim yokmuş gibi çocuk muhabbetlerine katıldım, eskiden sorarlardı eee sendebir şey yok mu diye artık kimse sormuyor !! buna da sinir oluyorum galiba ! bir de bebekleri olanlarda böyle garip bir kasıntı.. 'ay bu oğlan oldu ben bunun yanına ne yapsam bir de kız yapayım değil mi hahahahaha' ne gıcık ne gıcık ne gıcık.. ama belki ne kadar normal !! onlar nerden bilsin ama yine de sinir olma hakkım var di miiiii ?!??!!? yani millet sevişe sevişe biz resmen kanırta kanırta yapıyoruz ya da yapamıyoruz.

bir de şu mesele var artık aklımda insanlara puan verdiğimi fark ettim. bak bunun da çocuğu oldu halbuki bencil egoist bir kızdır !!! öyleyse öyle ama Allah onlara veriyor. Burdaki herkes haliyle kendine göre iyi birer insan peki ne olursa olsun kendimizden daha yetersiz daha karaktersiz ya da daha bencil birinin pat diye bebeği olunca bu bizi nereye koyuyor ? kim neyi hak ediyor ? ben 7 yıl önce kanser oldum ! resmen ! 1 yıl uğraştım ağladım hayatımı dondurdum ve iyileştim !! üzerine bunu hak ediyor muydum ? herkesin hikayesi farklı ama ömür boyu iyi biri olmaya çalışıp okulu bitirip işe girip yaşlıları koruyup zor durumdakilere yardım ettiysek bunu yapmayanlar hatta anne kumaşı bile olmayan kadınlar neden patır patır doğuruyor ? Ne yani kocamı mı değiştireyim ? sorun bende olsa o beni değiştirir miydi ? o benim kanserimi bilerek evlendi müks etme ihtimallerine karşı elimi tuttu şimdi ben onun elini tutmalıyım değiil mi ?

peki şu hayırsız arkadaşlara gelelim. bu zor dönemlerde yanınızda olmayı seçmeyenler... sizin için önemli günleri unutanlar unutmak isteyenler umursamayanlar daha neredeyse 5-6 aydır uğraşmama rağmen ben çok yoruldum.

Amazon'larda yeni bir kabile bulunmuş, tv'de gördüm hala ok atıyorlar resimlerini çeken uçağa ok atmaya çalışmışlar. Onların yanına gitmek isstiyorum.

Bu kadar huysuz mutsuz birine cevap yazmak isterseniz lütfen özele atın bu iniş çıkışları paykaşacak sürekli bir online arkadaşa ihtiyacım var çünkü.

sevgiler,
Happy (?)

kızlarr sabahı bekleyemedim...eve yeni geldik ve hemen size yazayım istedim...bebişimiz %90 kız olacakmış :)) allahım hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah...

kızlarr sabahı bekleyemedim...eve yeni geldik ve hemen size yazayım istedim...bebişimiz %90 kız olacakmış :)) allahım hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah...

Devin gözün aydin sanada geliyor bir prenses.
Sen benden önce ögrendin cinsiyeti bu nasil oluyor.
Hadi hayirlisi olsun çok sevindim. Kizlar çogaliyor

Happy, seni en iyi anlayanlar seninle aynı sıkıntıyı çekenlerdir. Ancak sürekli olarak özelden aynı şeyleri aynı kişi veya kişiler ile paylaşırsan kısır bir döngüye girersin ki zaten iyi olmayan psikolojini daha da çıkılmaz hale getirir. Her insan farklı görüş dolayısıyla madem bu topiğe yazmışsın burada yazmaya devam et. Gördüğüm burada çok güzel dostluklar var. Bende bu topiğe fazla birşey yazmıyorum sadece sevgili kardeşim adaege için okuyorum ara sıra birşeyler karalıyorum.

Şu insanları sınıflandırma numaralama allah ona verdiyse niye vermedi demen olabilecek şeyler insansın , insanız herşey bizlere bunun için sakın kendini üzme. Ancak burçmuş, burcun tedaviye başla diyormuş yapma böyle şeyler evet astroloji bir bilim dalı ama allahını seversen ülkemizde hangi astrolog bilim insanı. Sen tedavi konusunda doktorlarını ve kalbinin sesini dinle.

Son düzenleme:
Devin gözün aydin sanada geliyor bir prenses.
Sen benden önce ögrendin cinsiyeti bu nasil oluyor.
Hadi hayirlisi olsun çok sevindim. Kizlar çogaliyor

sağol espicim..sen geçen gittiğinde muayene olsaydın kesin söylerdi doktor...ama 14 şubata bişey kalmadı...sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil...

semracımm umarım herşey yolunda gitmiştir ve ağrın sızın yoktur canım...bebişine enn kısa zamanda kavuşursun inşallah...

Kizlar ya defne joy fostera o kadar uzuldumki.
Ben nedense intihar ettigini dusunuyorum. Icindeki firtinalarin uzuntulerin disa vurus sekliydi bence deliligi vurdum duymazligi nesesi.
Nedense kendime benzettim icimde firtinalar kopuyor icim kan agliyor ama disardan baktinmi cok mutlu bir imaj ciziyorum. Kimseye belli etmemek icin hep guluyorum. Ama birde icimi gorseler (((
Defne joy foster allah rahmet eglesin
Nedense cok ama cok etkilendim..
3 gunluk dunyaa
Gozyaslarima hakim olamiyorum ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…