kızlarr sabahı bekleyemedim...eve yeni geldik ve hemen size yazayım istedim...bebişimiz %90 kız olacakmış :)) allahım hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
evet canım yarın10 da.tek dileğim 4 tane toplam güzell yumoşum olsun yeter.
Devincim maşallah canım senin kız göstermiş gül yüzünü allahım saglık sıhat nasip eylesin inşallah..Artık prenses annesi olarak alışveriş yapabilirsin...Cinsiyetini ögrenmek bambaşka bir duygu değilmi karnını severken kızım diye hitap edebiliyorsun...Bilmek farklıymış...
Sabahtan beri karnım agrıyor (normalmil dr sordum dün) ve mideme acı su geliyro resmen ay çıkmıyorda geri gidiyor daha hiçbirşey yemedim süt içtim sadece onuda istemeyerek.bugün iyi değilim bu su ne ya anlamadım......Hepinizi öpüyorum...
Godescim hoşgeldin tatlım...Hiçbirşeyi içine atma içinde saklama aglaman gerekiyrosa agla lütfen...İçinde saklamanın sana faydası yok hatta zararı var...Bebeğin gelmeden önce herşeyden arın bitanem..
Evet ya sabah gazetede okudum bende Allah rahmet eylesin Ailesine Allah sabır versin.Amin.
sağol cicoşumm..sağlıkla gelsin de cinsiyeti hiçç önemli değildi...ama ben kızlara biraz daha düşkünüm ne yalan söyleyim sevindim çok...
geçmiş olsun canım...o acı su bendede sürekli var..yanmayla birlikte...geçer inşallah canım...
Kizlar ya defne joy fostera o kadar uzuldumki.
Ben nedense intihar ettigini dusunuyorum. Icindeki firtinalarin uzuntulerin disa vurus sekliydi bence deliligi vurdum duymazligi nesesi.
Nedense kendime benzettim icimde firtinalar kopuyor icim kan agliyor ama disardan baktinmi cok mutlu bir imaj ciziyorum. Kimseye belli etmemek icin hep guluyorum. Ama birde icimi gorseler(((
Defne joy foster allah rahmet eglesin
Nedense cok ama cok etkilendim..
3 gunluk dunyaa
Gozyaslarima hakim olamiyorum((((
Ahhh bitanem ahhh catlamak uzereyim nasil anlatayim. Haftaya 2. Tupe baskayacagim ama cok yalnizim. Kimse bilmiyor sadece esim ve ben birbirimize destek oluyoruz ama esimde yok izmirde4-5 ay daha yok herseyim tek basima yuklenmis durumdayim. birde esim olmadigi icin annemde kaliyorum. Onlardan gizli nasil ypacagim ignelerimi hadi onu yaptim yumurta toplamadan sonra cok sisligim ve agrim oluyor hadi onu gectim transferden sonra nasil yatacagim cildirmak uzereyim. Birde koyden vabanem geldi oda yetmiyirmys gibi halam geldi. Oynatmaya az kaldi. Insallah ustesinden gelebilurim. Ama kendimi cok kotu hissediyorum. En zoruda gulen bir suratla evde gezmek. Kimseye belli etmemek icin uzuntumu surekli oynuyorum. Benden iyi oyuncu olurmus onu anladin. Allah guc kuvvet ve sabir versin ne diyim.
godescimm ben de üzüldüm inanki...ama ecel işte...sen içindeki fırtınayı neden saklıyorsunki...içine atma hiçbişeyi...paylaş...paylaşki azalsın...
kıyamam sana canım benim...Öncelikle bu süreçte eşinin yanında olamaması iyi olmamış en büyük destekçilerimiz eşlerimiz..Annenle paylaşsan ne çıkarki bu durumdan bir tanem...En azından senin yükünü hafifletmiş olur sana destek olur tatlım...Herşeyde vardır bir hayır bitanem sıkma canını bu tüp bebek denemen inşallah herşeye ragmen pozitfile sonuçlanır herşeye deger inşallah.Eşin gelene kadar yada misafirler gidene kadar tedaviyi erteleseydin diyeceğim biliyorum 1 ay daha beklemeye tahammulun yoktur haklı olarak...Allahım yardımcın olsun..Bu kadar stres yapma lütfen herşey olacagına varıyor...Bebeğine strestiz bir ortam hazırla...
Espoircim ahh soyleyemem anneme bana destek olamazki uzuntuden ben daha kotu olurum soylersem, boyle daha iyi. Esimin olmamasi kotu oldu iste. Kimse karissin soru sorsun istemiyorum.
Hayirlisi ne diyim canim
Godescim en iyisini sen bilirsin. Sende haklisin annen üzülür ama belli etmez sana destek olur.
Su an yanlizsin tedaviye için rahat beynin yerinde pozitif baslamalisin içini ferah tut üzülmek yok.
Hayirlisi olsun insallah sende kavusursun bebegine bu son denemen olur.
Iyiki sizler varsiniz sizlerde olmasaniz inanin bunalima girerim. Zaten 5 haftadir esimide gormuyorum onsuz kolum kanadim kirik gibi yasiyorum iste nefes almak yasamaksa bende nefes aliyorum sadece.
Günaydin kizlar.
Ben hiç iyi degilim bu sabah gözlerim yangiyor, basim agriyor, bogazim agriyor evde çikmadigim halde hastalik geldi buldu beni(((((( Annemlere geldim biraz rahat edeyim diye onlarin yüzünden hasta oldum. Ben uzak durdukça beni birakmiyor. Insallah öksürmem korkuyorum hamileligim ilk ayinda çektim çok kötüydüm. Ben simdi ne yapicam ilaçsiz nasil geçecek bu.
Devincim tabii canim önce saglik ve hayirli evlat nasip etsin allah. Cinsiyet benim için bir merak insan bilmek istiyor.
Cicim sen nasilsin karin agriyormus normal derim ben arti ÏREM SU agirlik yapiyor bastiriyor büyüyor yerinde durmuyor tabii ki agrilar olucak.
Benimde sag tarafimda devamli bir agri var geçen unuttum doktora sormaya her gün agri veriyor sag tarafima neden oldugunu bilemiyorum. Insallah melekerim iyi.
Adacim gelmemis bu sabah yada ben görmedim. Insallah kendisi iyidir.
Derincim taze annemiz nasil ?
Godescim canim sen neden ailenle paylasmadin bu durumu en azindan annenle o sana destek olur yardimci olur esinde yaninda yokmus sen bilirsin ama ben yerinde olsam onunlar paylasir tedavimi daha rahat bir çekilde baslardim.
Bugün semramus'un yumurtalari toplanmistir. Insallah toplananlar iyi kalitede olurda döllenirler.
Evet canim haklisin annemle paylassam iyi olur ama onu uzemem. O uzulurse ben daha cok uzulurum. Elimden geleni yapacagim ve ustesinden gelmeye calisacagim tatlim. Canim 1 ayda ertelesem iyi olur ama o kadar sabrim yok iste. Rabbim verirse kismette varsa bu zor sartlarda da olur diye dusunuyorum.
Bu arada kuzlar cepten yaziyorum harf hatalarim icin cok ozur. Dikkatli yazmaya calisiyorum ama genede hata yapiyorum :)))
Espi kuşum benim korkma korkma allah sizi korur...Bende 5.ayımda oldum şiddetli ökdüürk vardı 1 mg largopen verdi dr birde minoset çok sık kullanmadım ama vitaminlerle evde yatmayla geçirdik kızımla....İnşallah size tamamen gelmez sıyırıp geçer hastalık tatlım..Bol bol portakal suyu iç sıkılmış yiyebilirsen limon vs ye bana bunlar fayda etmişti çünkü ben sıcak bişeyle riçemiyordum tiksinmiştim..Çorba hariçç...Allaha emanet olun kuşum öpüyorum sizleri..14 Şubata ne kaldıki şurda herşey yolundadır inş..
Godes tatlım seni çok iyi anlıyorum canım en büyük morali eşinden alabilirsin onsuzluk çok zordur üzerine bu tedavi süreci allah kolaylık versin güzelim...Allah sabrını verecektir inşallah..Mükafatını bebeğinle alırsın inşallah..Bende 5 yıllık evliliğimde 1 gece dahi eşimdem ayrı kalmadım ayrı odada bile yatmadık dah ao yüzden eşimle dipdibeyiz ona okadar alışkınım ki aksam işten geç gelebirim dediği anda benim yüzüm düşüyor o kadar yani...O yüzden eşinin yanında olamaması sana zor gelecektir..O yüzden annenle paylaş canım benim onlardan başka sıgınacak liman neresi varki?
Korkma lütfen anneni üzeceğini düşünme gizlersen bu sıkıntıları tek başına yaşadıgını ögrenirsen daha çok üzülecektir inan ...
Espi kuşum benim korkma korkma allah sizi korur...Bende 5.ayımda oldum şiddetli ökdüürk vardı 1 mg largopen verdi dr birde minoset çok sık kullanmadım ama vitaminlerle evde yatmayla geçirdik kızımla....İnşallah size tamamen gelmez sıyırıp geçer hastalık tatlım..Bol bol portakal suyu iç sıkılmış yiyebilirsen limon vs ye bana bunlar fayda etmişti çünkü ben sıcak bişeyle riçemiyordum tiksinmiştim..Çorba hariçç...Allaha emanet olun kuşum öpüyorum sizleri..14 Şubata ne kaldıki şurda herşey yolundadır inş..
insallah canim benim. önce bebeklerimi korusun ben onlardan korkuyorum sonra ben.
hamileligimin ilk haftasinda hastalanmistim çok kötü bir sekilde.
Yine geldi beni buldu evden disariya çikmadigim halde.
Evdekiler hasta olunca sen sakinsan bile geliyor.
sicak suya limon suyu bal koyup içiyorum balli sÜt içiyorum bakalim artik allaha emanetiz.
Bu sene havalar çok soguk sisli gidiyor.
Evet 14 subatta az kaldi bu arada biz bugün 16 hafta olduk.
amin canım.
Yaradan insana taşıyamayacağı yük vermezmiş. Demekki benimde bunları yaşamam gerekiyormuş. İnşallah hayırlısıyla üstesinden geleceğim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?