bugün regl oldum plana göre yarın doktora gidip lucrinden oluşan kistim yok olmuşsa kısa protokole başlamak. ama kafam çok karışık.
1- kocam seyahatte azospermi olduğundan cuma gelidğin de çoook yorgun ve sıfır'ı tüketmiş olacak !!
2- ben son bir aydır griptm ve daha yeni yeni iyileşiyorum
3- şubat burcum mutlakaaa bu ay yapmam gerektiğini söylüyor
4- acaba kist yok oldu mu?
5- şubatta bu işte uzman bir hipnoz uzmanına gidip içimi açacağım, tüp bebek konusunda yardımcı olabiliyormuş, isteyene detaylarını verebilirim. ona gidip sonra martta mı denesem ?
6-dün hiççç istemediğim bir toplulukta bulunup hiç bebek yapma derdim yokmuş gibi çocuk muhabbetlerine katıldım, eskiden sorarlardı eee sendebir şey yok mu diye artık kimse sormuyor !! buna da sinir oluyorum galiba ! bir de bebekleri olanlarda böyle garip bir kasıntı.. 'ay bu oğlan oldu ben bunun yanına ne yapsam bir de kız yapayım değil mi hahahahaha' ne gıcık ne gıcık ne gıcık.. ama belki ne kadar normal !! onlar nerden bilsin ama yine de sinir olma hakkım var di miiiii ?!??!!? yani millet sevişe sevişe biz resmen kanırta kanırta yapıyoruz ya da yapamıyoruz.
bir de şu mesele var artık aklımda insanlara puan verdiğimi fark ettim. bak bunun da çocuğu oldu halbuki bencil egoist bir kızdır !!! öyleyse öyle ama Allah onlara veriyor. Burdaki herkes haliyle kendine göre iyi birer insan peki ne olursa olsun kendimizden daha yetersiz daha karaktersiz ya da daha bencil birinin pat diye bebeği olunca bu bizi nereye koyuyor ? kim neyi hak ediyor ? ben 7 yıl önce kanser oldum ! resmen ! 1 yıl uğraştım ağladım hayatımı dondurdum ve iyileştim !! üzerine bunu hak ediyor muydum ? herkesin hikayesi farklı ama ömür boyu iyi biri olmaya çalışıp okulu bitirip işe girip yaşlıları koruyup zor durumdakilere yardım ettiysek bunu yapmayanlar hatta anne kumaşı bile olmayan kadınlar neden patır patır doğuruyor ? Ne yani kocamı mı değiştireyim ? sorun bende olsa o beni değiştirir miydi ? o benim kanserimi bilerek evlendi müks etme ihtimallerine karşı elimi tuttu şimdi ben onun elini tutmalıyım değiil mi ?
peki şu hayırsız arkadaşlara gelelim. bu zor dönemlerde yanınızda olmayı seçmeyenler... sizin için önemli günleri unutanlar unutmak isteyenler umursamayanlar daha neredeyse 5-6 aydır uğraşmama rağmen ben çok yoruldum.
Amazon'larda yeni bir kabile bulunmuş, tv'de gördüm hala ok atıyorlar resimlerini çeken uçağa ok atmaya çalışmışlar. Onların yanına gitmek isstiyorum.
Bu kadar huysuz mutsuz birine cevap yazmak isterseniz lütfen özele atın bu iniş çıkışları paykaşacak sürekli bir online arkadaşa ihtiyacım var çünkü.
sevgiler,
Happy (?)
happy merhaba,
topiğinizi yeni gördüm bende buralarda yeniyim, kendime uygun olan birkaç topicde sohbet ediyorum, öncelikle huysuz mesaja bende de huysuz bir bir yanıt gelecek, sizleri o kadar iyi anlıyorumki yani bende bugün çok huysuzum,
ben 2 defa tüp denedim, adaege nin en başta anlattığı süreci ben iki defa yaşadım, her ikisinde de hamile kalıp kalbin durması ile 7. 8. haftalarda 2 defa kürtaj oldum, müthiş bir hayal kırıklığı yaşadım, yani o an beni çeken bir tv kamerası olsaydı oscar a aday drama dalında baş kadın ödülü verirlerdi.
bende ki durum yumruta rezervi azlığı maalesef bu daha beter birşey, erkek sorunun atıp özüm olabiliryor yani daha şanslı vakalar bunlar ama kadında yumurta bitiyorsa işde bitiyor menepoza doğru yola çıkıyorsun, hormonların iyice değişiyor bu defa tedaviye bile başlanamıyor hooppp suratına duvar gibi vuruyor dr lar, evlatlık alın yada donasyon yaptırın diyeee,
ağlamaktan gözlerim bir hafta şiş gezdim evde, kendimi kapadım eve yaklaşık bri aydır çıkmıyorum nerdeyse zorda kalmadıkça, eh kime anlatırsın dr bana evlatlık al yada donasyon yaptır dedi diye???
eşimle bile konuşamadık donasyon konusunu , ha gerçi ben ona bile razıyım aslında anne olcam ben doğurcam kocamın bebeği olacak diye, ama bunları düşünürken, prof dr ümit özekici ile görüştüm, o biraz bana umut verdi, dur bakalım dedi, o bambaşka bir konsept dedi, regl olunca gel bu ay bakalım dedi, başka türlü karışım ilaçlar varmış ,
ya varyaaa denemediğim dr, merkez kalmadı benim, sorunsöyleyim, afedersiniz görmeyen incelemeyen kalmadı yaniiii...
kürler, otlar çaylar, yaptım son bir aydrı içiyorum, çünkü iş donasyona kalırsa eşim kabul etmez onu biliyorum, hani nolur bir yumurta olsun benim olsun diye ,
ya fatma teyze diye biri varmış karnına okuyormuş herkes hamile kalıyormuş dediler gittim buldum allahın dağında fatma teyzeyi , okudu, kist mist yok tertemiz dedi( bir ay evvel kist var demişlerdi)
harbiden Ümit hocaya gittiğimde kist felan yok dedi, ha bu şimdi fatma teyzeden mi yoksa regl oldum de yomu oldu kist, varya herşey karıştı aklım da kafamda artık birşeyi almıyor,
tek istediğim anne olabilmekti, bir evlat sahibi olabilmekti, ve eşim okadar iyiki , insan olarak iyi vicdanlı, koca olarak iyi, onun bana karşı olan bu sevgisi beni daha da eziyor ,
şimdi bu günlerde hafta sonuna doğru regl olucam gibi geliyor, gidicem bakalım dr a negatif birşey derlerse gerçekten kaldıramıycam artık , içim endişe dolu ama, bir umut gideceğim gücümü toplayıp,
2 defa tüp bebek yaşamak , o süreçleri geçirmek okadar zorki tam 100 tane iğne olmuşum duşunun, ama şu an başlayabilmek ve 1 yumurtayı bulabilmek için bile can atıyorummmm,
sizlerde şans dileyin, bu arada anne olan , bebek bekleyen herkesi kutluyorum, evet bende çoookk sinir oluyorum hamiel gördüğümde, çocuk bebek gördüğümde kasıla kasıla yürüyenleri gördüğümde ve içim okadar acıyorkiiiii , okadar hüzünleniyorumki, ama yapacak birşey yok, bu da benim sınavım demekkiii ..
herkese bol şansssssssssss sevgilerimle