Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

aminn adacımmm.Allahım o günleri de göstersin inşallah...benim hep korkularım vardı ...taa en başından...çok istediği bir şeyi hayallerine oturtamıyor sanırım insan...
eşimle üniversitenin ilk yılında başladı ilişkimiz...herşey de çok güzel gidiyordu...ama hiçbir zaman gelinlik içinde hayal edemedim kendimi ...hep bişey olacak ve evlenemeyecekmişim gibi gelirdi...ama gün geldi evlendik...o hayallerime sığdıramadığım gün hemencecik geçti bitti...
sonrasında uzunca bir süre ikimiz de bebek istemedik zaten...ama bu konu açıldığında da kendimi ne hamile olarak düşünebildim ne de bir anne olarak...hatta yakın arkadaşlarıma da yakıştıramadım anneliği...onları yanlarında bir bebekle görmek tuhaf geldi her zaman...
sonra biz de bebek istedik...ama o kadar zordu ki anne olabilmem...ameliyatlar tedaviler, aşılamalar, tüp bebek denemeleri...hala hayallerimde hamile ben anne ben yoktu..göremiyordum bir türlü...ve her aşamadan sonra her olumsuzlukla sonuçlanan deneyimden sonra biraz daha artıyordu ümitsizliğim...
son tedavim dondurulmuş embriyoyla yapılacaktı...tazesiyle hamile kalamadım bununla mı olacaktı?? imkansızdı...hiç ümidim olmayarak başladım bu tedaviye...12 gün sonra sonucu aldığımda hala inanamıyordum...hamilesin dedi hemşire ama ya yanlış birine baktıysa ya ben değilsem...2.kandan sonra hamile olanın ben olduğuma inandım...
bu sefer de ya düşerse ya bişey olursa bebeğime endişeleri başladı...ve 6. haftada kanamam başladı...3 hafta yattım evde...hep onu kaybetme duygusunu yaşadım içimde...sadece ultrasona girdiğim anlarda onu gördüğümde rahattım...onun dışında hep kaybetme duygusunu yaşadım...ve doğuma kadar da eminim hep bu duygu içinde olacağım...çünkü 2-3 ay öncesine kadar hamile kalabilmeyi bile hayal edemeyen ben, şimdi de doğurduğumu bebeğimi kucağıma alabildiğim günü hayal edemiyorum...
ama biliyorum ki inanmak başarmanın yarısıdır...

semracımm ne güzell canım...inşallah en güzel şekilde döllenirler ve transfer sonrasında da seninle olurlar canımm...ben jel kullandım ve hala kullanıyorum...memmunum da...doktorunla konuş onunla değiştir istersen...

hikayeni çok da sadeleştirerek yazmışsın devinim, biliyorum bana anlattığın herşeyin tüm detayı aklımda.. hayat umutsuz olmayı kaldıramayacak kadar zor, umut olmasa yaşamak imkansız gibi birşey biliyorum. benden çok daha zor durumda olanlar anne olabiliyor, bazen tedavisiz bile olabiliyor biliyorum. isyan eden bir insan değilim ben, kimse de etmesin zaten, çok günah.. ben hep kaderime razı olmuşumdur. hayatta beni derinden yaralayan birkaç şey var geriye baktığımda (Allah beterlerinden korusun) hepsi bir şekilde geldi geçti, izleri kalmış olsa da yaraların hepsi kapandı.. ama ne var biliyor musun, bu ikinci seferde kimsenin bilemeyeceği, sizin bile hissedemediğiniz kadar umutluydum ben. bir daha umud etmeye ve inanmaya cesaretim yok doğrusunu istersen. sanki inanmaz ve umutlanmazsam sonucu daha kolay kabullenebilirim. bak işte daha baştan kötü sonuca odaklanmış durumdayım ama elimde değil.. herşey çok güzel başlıyor ama birden tersine dönüyor, bu da beni çok ama çok etkiliyor. şimdi ben kaç test pozitif olursa olsun, kese içinde bebeğimi görmedikçe, kalbini duymadıkça hamileyim diyemem ki, buna inanamam ki.. geçen sefer başlarken 2. kan testi pozitif olmadan inanamam diyordum ama artık onun da yeterli olmadığını anladım.. önüme bakıyorum bu defa genetik testler, embriyolara pgtler falan.. zaten hiç kolay değildi daha da zorlaştı.. yorgun değilim de kırık döküğüm ama beklemek gibi bir lüksüm de yok, zaten beklemek neye yarayacak ki..

sözün özü, ne kadar inanırsam ve ne kadar umutlanırsam o derece yıkılıyorum.. savunma mekanizmam mıdır nedir, artık istesem de yapamıyorum zaten..

ben inanıyorum ve hep senin için dua ediyorum...sen sadece üzülme ve mutsuz olma yeter....kocamannnn öpüyorummm kardeşimi...

Günaydin canlar.
Bu sabah erkenciyim 7'de kalktim gece uyanip tuvalette gidince tekrar uyumak zor kaç defa uykum bölünüyor.
Simdide sersem gibiyim.

Adacim nasilsin canim bugün. Seni dün görmeyince merak ettik.

Devincim nasilsin. Kizimiz prensesimiz nasil. Sira sende isim düsündün mü kizimiz için biliyorum erken ama aklindan geçen isim var mi.

Derincim senden bugün gÜzel haberi bekliyoruz. Korkma pembe lekelenmeler hepimizde olmustur.

Edut hayirli olsun allah tamamini erdirsin insallah keseyi görürsün kalp atislarinida duyarsin.

Semramus sayin güzelmis insallah hepsi döllenir ve sana tutunurlar. Iki hafta sonrada senden güzel haber aliriz.

Cicim nasilsin bugün ? Dün erken biraktin isi nasilsiniz insallah karin agrilarin geçmistir.

günaydın espicim tatlım

kusura bakmayın dün anlattığım nedenlerle giremedim topicimize.. ay bir günde özleyiverdim sizi :))))

güzel haberle başladık bu sabah, edut hamile çok şükür, semoşun 5 yumoşu var ve inşallah derin de hamileyim diye bağıracak buralarda :)))))))

Tabii özletirdin kendini bir günde alistik birbirimize.
Evet bugün gûzel haberlerle basladik güne insallah arkasi gelir derin'le beraber.
Onun sonucunu sabirsizla bekliyorum. Hayirlisi olsun.

amin canım...çok sağolasın

günaydın espicimmm...iyiyim diyim iyi olayımm...ama yarını da böyle aç geçirirsem serum takılacak ...çok az bişeyler yiyorum ve yediğimi de genelde kusuyorum..umarım daha da uzamaz bu süreç...isime gelincee...benim aklımda hep defne vardı ya da öykü...ama eşim ikisine de olmaz diyor...ne düşünüyor onu da bilmiyorum ama isim konusunda baya bir inatlaşacağımız kesin :))

Tabii özletirdin kendini bir günde alistik birbirimize.
Evet bugün gûzel haberlerle basladik güne insallah arkasi gelir derin'le beraber.
Onun sonucunu sabirsizla bekliyorum. Hayirlisi olsun.

ay ben de aynen canım ya büyük heyecanla bekliyorum sonucunu. gerçi içim rahat bence o tutunma lekelenmesiydi. gelse bir an önce de kutlasak

defne benim de hayalimdeki isim canım, gerçi çok yakın bir arkadaşımın kızı defne.. ya isim düşünmekten asla vazgeçmiyorum çok garibim :)) mesela geçenlerde "lâl" geldi aklıma çok duru bir isim hoşuma gitti. sonra dün akşam muhteşem yüzyılda "gülfem" adını duyunca fonetik çok hoşuma gitti.. ha tabi ortada çocuk yok :))))))

şekerim aynı senin gibi çok mide problemi çeken bir arkadaşım vardı, ilk 4 ayı gerçekten çok kötü geçti. genelde hastanedeydi beslenememekten ve yemek borusu tahrişinden. şimdi 2,5 yaşında dünya tatlısı bir kızı var.. sabrın sonu selamet tatlım. inşallah en yakın zamanda geçecek..

kızlar ne yalan söyleyeyim bende kız olursa defne düşündüm.hattta defne-çınar erkek olursa :86:da

devincim kızın mı olacak senin şimdiiii.ay yerim ben.bende kız istiyom arkadaşlar.

adacımm düşün tabii...ben yıllarca hep isim düşündümm ama ilginçtir hep kız ismi düşündüm..erkek olsaydı işte bu diyebileceğim hiçç bir isim yoktu...lal ismini çokk severim...ama bizde baştan elenen isimlerden o ...lal,ela,su,özüm gibi isimlerbenim eşimin direk elediği isimler...ben de onun nilüfer dilara aybike gibi ismlerini direk eledim :)) tabi bu elemeler sırasında daha bebek bile yoktu ortada...:)) dedim ya biz çokk inatlaşacağız bu konuda ve sanırım iki ismli olmaolasılığı da yüksek :))

benim de midemdeki tüm asit yemek borusunda olduğundan ne bişey yiyebiliyorum ne de rahat edebiliyorum...her an kusacakmışım gibi geliyor...inşallah geçer...sabah eşim sen ne zaman normale döneceksin dedi bana ...sanırım çok anormalim...(

Kızlarr günayydın

dünden eri karmakarışık duygular içindeyim...kan verdim yarım saate çıkar galiba sonu..kasığımda ki ağrı için bi karıdan ultrasonla baktılar.herşey normal dediler.sol kasığımda batma var ya baya arttıda.lekelerde önce kahve sonra krem oldu derken az önce kanama oldu hafiften.sonucu alır almaz yazıcam canlarım hepinizii seviyorummmm

edutcummmmmmtebrik ederimmm seniiiiiAllahhh sağlıkla devamınııııı nasip etsiinnn inşallahhhhhh

günaydin devincim. Aman iyi ol. Aç durmak çok zor birde ellinde olmayinca daha kötü yiyememk yiyip geri çikarmak. Canim benim az kaldi su 3 4 ayi atlatirsan insallah geçer normal yemek düzenine dönersin.
Defne çok güzel bir isi çok hos kulaga güzel gelen kisa kolaylikla söylenen bir isim.
Esin istemiyor peki esin hangi isimleri begeniyor.
Daha 6 ayiniz var ortak isim bulmak için. Size kolay gelsin

kızlar ne yalan söyleyeyim bende kız olursa defne düşündüm.hattta defne-çınar erkek olursa :86:da

devincim kızın mı olacak senin şimdiiii.ay yerim ben.bende kız istiyom arkadaşlar.

evet canımm doktor %90 kız dedi ama kesin olarak önümüzdeki muayenemde belli olacak...Allahım sana da gönlüne göre versin...en yakın arkadaşımın oğlunun adı çınar, kız için de defneyi çok istiyorum ...bakalım...sağlıkla doğsunlar da isim nasıl olsa bulunur....

Günaydin canim. Seni bekliyoruz
Hadi hayirli güzel haberini bekliyoruz az kalmis yarim saatte kadar çikar mi.
Bu sabah ikinci hamile haberinide senden alalim canim.
Sonrada tutusalim halaya :92::92::92::92::92::92:

derincimmm...inşallah bebişin seninledir canımm...Allahım hayırlısını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…