Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

bunlar güzel işaretler şekerpareeeeeeem geliyor bizim pipili geliyoooooooooooor :)

geçecek kuşum geçecek. sen normal bir hamilesin ya da anormalsin diyemeyiz herkesinki çok farklı geçiyor. hatta ilk hamileliği çok sorunsuz olup, ikincisinde çok kusma ve bulantı yaşayan nice mrnekler var ki biri benim samimi arkadaşımdır. yani kuşum biraz daha sabır :))

doğruyu söyle idrar testi yaptın ve çıktı di mi bak içime doğdu çabuk söyle :))))))))))))

valla yapmadım adaaa yaaa.kafam allak bullak son 5 dakıka ama geçmiooo.dün akşam oldu leke aradım drumu gel yarın test yapalım dedi.gittim verdim bekliom ama bekleyemioomm daha dorusuuuu.kan sabah gelince oldu drdan bi tuhaf olduum.geçende böle olmuştu ama yinede olumsuza yoramıyorumm))))

ayyy başım döndü heyecandan boynum gerildi yaaaaa hadiiiiiiiiiiii inşallaaaah çok güzel haber geliyooooooor

offff yarım saaat sonraaaaa dedilerrrrrrrben aradım dayanamadım.yarım saaattee ancak dedilerr

aaaaaaaaaaAAAaaaaaAAAAaAa ne yarım saati diycem bak neden diycem biliyor musun.

sonuç negatifse 30-45 dk da belli olurmuş, pozitifse üstüne bir 30dk da değeri bulmak için beklerlermiş. yani bu durumda değerini bulmak için bekliyorlaaaaaaaarrrrrrr

geç olsun iyi olsun.
Ben açim su an kahvalti edip gelicem.
O zamana kadar insallah güzel haberi aliriz. Halaya beni bekleyin:92:

çok sağol bacım...Asıl önemli olan o sağlıkla devam eder inşallah

artık her hamilemiz için yuppi yapcaz burda arkadaşlar beraberce. yeni geleneğimiz bu olsun :))

yuppppiiiiiiiii

canım şimdi okudum sende sonuç alacakmışsın...İnşşallah hayırlı haberi alırız....ay çok heycanlandım

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benimde içim çekildi
offff
hadi hayırlısı ALLAHIMMMMMMMMMM

ay hepiniz durun bayılmayın uğraştırmayın beni :)))) sen hamilesin sana bayılmak yasak hem :))

deriiiiincaannn hadi ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…