Kızlarr günayydın
dünden eri karmakarışık duygular içindeyim...kan verdim yarım saate çıkar galiba sonu..kasığımda ki ağrı için bi karıdan ultrasonla baktılar.herşey normal dediler.sol kasığımda batma var ya baya arttıda.lekelerde önce kahve sonra krem oldu derken az önce kanama oldu hafiften.sonucu alır almaz yazıcam canlarım hepinizii seviyorummmm
edutcummmmmmtebrik ederimmm seniiiii Allahhh sağlıkla devamınııııı nasip etsiinnn inşallahhhhhh
kızlar aradım 10 dk. sonra arayacaklar:18:ayyyyyyyy
adacımm düşün tabii...ben yıllarca hep isim düşündümm ama ilginçtir hep kız ismi düşündüm..erkek olsaydı işte bu diyebileceğim hiçç bir isim yoktu...lal ismini çokk severim...ama bizde baştan elenen isimlerden o ...lal,ela,su,özüm gibi isimlerbenim eşimin direk elediği isimler...ben de onun nilüfer dilara aybike gibi ismlerini direk eledim :)) tabi bu elemeler sırasında daha bebek bile yoktu ortada...:)) dedim ya biz çokk inatlaşacağız bu konuda ve sanırım iki ismli olmaolasılığı da yüksek :))
benim de midemdeki tüm asit yemek borusunda olduğundan ne bişey yiyebiliyorum ne de rahat edebiliyorum...her an kusacakmışım gibi geliyor...inşallah geçer...sabah eşim sen ne zaman normale döneceksin dedi bana ...sanırım çok anormalim...(
doğruyu söyle idrar testi yaptın ve çıktı di mi bak içime doğdu çabuk söyle :))))))))))))
offff yarım saaat sonraaaaa dedilerrrrrrrben aradım dayanamadım.yarım saaattee ancak dedilerr
Kızlarr günayydın
dünden eri karmakarışık duygular içindeyim...kan verdim yarım saate çıkar galiba sonu..kasığımda ki ağrı için bi karıdan ultrasonla baktılar.herşey normal dediler.sol kasığımda batma var ya baya arttıda.lekelerde önce kahve sonra krem oldu derken az önce kanama oldu hafiften.sonucu alır almaz yazıcam canlarım hepinizii seviyorummmm
edutcummmmmmtebrik ederimmm seniiiii Allahhh sağlıkla devamınııııı nasip etsiinnn inşallahhhhhh
valla yapmadım adaaa yaaa.kafam allak bullak son 5 dakıka ama geçmiooo.dün akşam oldu leke aradım drumu gel yarın test yapalım dedi.gittim verdim bekliom ama bekleyemioomm daha dorusuuuu.kan sabah gelince oldu drdan bi tuhaf olduum.geçende böle olmuştu ama yinede olumsuza yoramıyorumm))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?