Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

derincan geldiğinde güzel haberi verecek kimseyi bulamayacak bütün topic bayılmış durumda olacağından

yaaaaaaaaaa inanmıyorumm kanım hala labaratuvardaymış kızlarrrrrr.işleme konmamış görülüyomuş.doktorun ekranında var girdi gönüyo işlem yapanlab.yok.şimdi işleme alalar 1,5 2 satt dedilerrr çıldırıcaaaaaaaam

yok yok kesin kriz geçirttirmek istiyor bunlaaaaaaaar

kuzucum ben bişi dicem sana, bence var bişiler, yoksa hayatta bu kadar uzun sürmez. düzen lab. söylemişti bize negatif 45 dk da belli olurmuş. pozitifse üstüne 15 dk daha değeri bulmak için bekleniyormuş. acaba değerin kaç çıkacak :))

:))) derincim vardır bunda da bir hikmet...sonuç çıkana kadar dua etmeye devam edelim biz....

ben dün saat 9 da verdim ö.sonra 2,30 ta verdiler.......ki onlarda vermedi eşim internetten aldı sonucu ki ben hastanedeyken:)

öğlen yemeğindelermi acaba

:))) derincim vardır bunda da bir hikmet...sonuç çıkana kadar dua etmeye devam edelim biz....

ben dün saat 9 da verdim ö.sonra 2,30 ta verdiler.......ki onlarda vermedi eşim internetten aldı sonucu ki ben hastanedeyken:)

kızlarrr ne bilim yaaaabeni bulur bilsemm de bitse bu heyeecannn yaaaaaa

ii ölelim cümleten
of offfff
neyse sonu iyi olacak tatlım
bekleyelim bence :)
dilimde dua ile bekliorum 2 saat geçmesini

Yapma yaaaaaaaaa.
Bu ne yaaaaaaaaa ne biçim laboratuvarmis bu alt üst bir kan halen çikmamis mi sonuç.
Bundada vardir bir hayir.

evet canım inşallah güzel haberi alacağız hep beraber.

hamile kalan her arkaşdaşımız bizim için apayrı bir umut :))

derincim kızzz heyecanlandırdın bizi.elim ayağım buz kesildi sayfaları okurkenn.hadi güzel haberlerle gel.yopikde boş yokkkk

kızlar merkezden aradılar.3 tanesi döllenmiş.cumartesi 13.00 de transfer var.2.sinide donduracağız kızlar.ayyy çok sevindim valla

Merhaba arkadaşlar,herkesler iyidir inşallah...

Derin canım bugün kan vermişsin hadi bakalım hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz...

Adacım hoşgeldin tatlım...Çok merak ettik seni neyseki herşey yolundaymış....

[I]Espi sağol tatlım bugün biraz daha iyiyim...Senin minik fındıklar nasıllar?[/I]

Godes canım bugün biraz daha iyisin galiba..Rabbim bu yeni yolunda sabır güç versin ki hayırlısı ile başarabilesin canım.

Devin cik kız anası dikkat et kendine bu bulantılardan kurtuluş yok

Edut güzelim tebrik ederim tatlım maşallah hamilesin...Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin..

Semoş sanada maşalalh nur topu gibi 5 tane yumoşun varmışş...İnşallah hepsi güzelce döllenirler...Hadi haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…