yaaaaaaaaaa inanmıyorumm kanım hala labaratuvardaymış kızlarrrrrr.işleme konmamış görülüyomuş.doktorun ekranında var girdi gönüyo işlem yapanlab.yok.şimdi işleme alalar 1,5 2 satt dedilerrr çıldırıcaaaaaaaam
yaaaaaaaaaa inanmıyorumm kanım hala labaratuvardaymış kızlarrrrrr.işleme konmamış görülüyomuş.doktorun ekranında var girdi gönüyo işlem yapanlab.yok.şimdi işleme alalar 1,5 2 satt dedilerrr çıldırıcaaaaaaaam
yok yok kesin kriz geçirttirmek istiyor bunlaaaaaaaar
kuzucum ben bişi dicem sana, bence var bişiler, yoksa hayatta bu kadar uzun sürmez. düzen lab. söylemişti bize negatif 45 dk da belli olurmuş. pozitifse üstüne 15 dk daha değeri bulmak için bekleniyormuş. acaba değerin kaç çıkacak :))
yok yok kesin kriz geçirttirmek istiyor bunlaaaaaaaar
kuzucum ben bişi dicem sana, bence var bişiler, yoksa hayatta bu kadar uzun sürmez. düzen lab. söylemişti bize negatif 45 dk da belli olurmuş. pozitifse üstüne 15 dk daha değeri bulmak için bekleniyormuş. acaba değerin kaç çıkacak :))
:))) derincim vardır bunda da bir hikmet...sonuç çıkana kadar dua etmeye devam edelim biz....
ben dün saat 9 da verdim ö.sonra 2,30 ta verdiler.......ki onlarda vermedi eşim internetten aldı sonucu ki ben hastanedeyken:)
Derincim benim bi bankaya gitmem gerek...1 saate gelirimm....ama aklım sende bil bunu...
kızlar merkezden aradılar.3 tanesi döllenmiş.cumartesi 13.00 de transfer var.2.sinide donduracağız kızlar.ayyy çok sevindim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?