kızlar merkezden aradılar.3 tanesi döllenmiş.cumartesi 13.00 de transfer var.2.sinide donduracağız kızlar.ayyy çok sevindim valla
kızlar merkezden aradılar.3 tanesi döllenmiş.cumartesi 13.00 de transfer var.2.sinide donduracağız kızlar.ayyy çok sevindim valla
cicoşum hoşgeldiniiiiiz.
iyiyim kuşum çok şükür.. sen nasılsın ağrın var mı, iremkuş nasıl??
Hoşbulduk şekercim :))
Allahım dahada iyi etsin inşallah cümlemizi...Vallahi artık biryerlerim muhakkak agrıyor dert etmiyorum saymıyorum bile popom dahi agrıyor oturunca yerimden kalkmak için vinç lazım sankiKarın agrın devam ediyor şimdi kasıklarımda agrılarım oluyor geçiyor vsssssss hayırlısı olsun canımcım...
İtiraf edeyim canım çalışmak istemiyor off her sabah zorla geliyorum.....İşe gelip gitmekte hareket oluyor en azından metronun merdivenleri evde olsam külçe gibi olurdum...Kararsızım demi...
Derincan tam net sonucu ne zaman ögreneceksin ya erkenmi dogurtcaksın sen beniiiii
Merhaba arkadaşlar,herkesler iyidir inşallah...
Devin cik kız anası dikkat et kendine bu bulantılardan kurtuluş yok
cicooşş gıcık oldumm 10 dakkaaa yarım saaatt derken 2 saaattt dedilerrrrrrrartık 15 e kadar beklicem aramazlarsa arııcammmmm
kuşum ben daha hamile kalmadan öyleyim, bir de kalınca ne olacak bakalımbelki düzeliveririm olmaz mı :)))))))))))))))))
amin kuşum amin hepimizin çok daha güzel günleri olsun inşallah. çalışmak istememekte çok haklısın, ağırlaştın tabi, bir de tansiyon düşük halin yok. biraz daha sık canım dişini, inşallah doğumdan sonra evde kuzunla bol bol vakit geçireceksiniz :))
canlarım o kadar guzel haberlerle doldurdunuz kı bugun topıgı o yuzden nasılsınız demıcem dırek konuya dalıcam cunku bılıyorum kı supersıniz.. :))ALLHIM BOZMASIN BUGUNUMUZU ARATMASIN..OYY O KADAR SEWINDIM KI IYI HABERLERINIZE :))bu yıl en mutlu yılımız olur ınsallhh...
Merhaba arkadaşlar,herkesler iyidir inşallah...
[I]Espi sağol tatlım bugün biraz daha iyiyim...Senin minik fındıklar nasıllar?[/I]
Iyi olmana sevindim canim kendinize dikkat edin. Benim minik findiklar ellerinden öperler teyzesi yuvarlanip gidiyorlar
benim sag kasigimda devamli bir agrim var doktora gittigimde söylicem neden olabilir acaba.:18:
Derincikk şimdi saat 3 e kadar bekleyecekmiyiz agrım artmaya başladı yaaaaaaaaaaa heran çıkabilirim....aklım sendeeeeeeeee
:)))) hoşgeldin meloşum.. bu topicde senin de mutlu haberlerini kutlayacağız inşallah şekerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?