Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

oooh semoşum mükemmel bir haber bu Rabbim devamını nasip etsin :)))))

bugünkü tüm haberlerimiz maşallah çok çok güzel. inşallah derincandan da çok güzel haberler gelecek :)))

kızlar merkezden aradılar.3 tanesi döllenmiş.cumartesi 13.00 de transfer var.2.sinide donduracağız kızlar.ayyy çok sevindim valla

maşallah semoş yumoşların ne güzel döllenmişler..Cumartesi büyük gün alalhın izniyle bebeğini göbüşüne koyup geleceksin tatlım...İnşallah donurulmuşlara gerek kalmadan ilk seferde bebegin seninle kalır...Hakkında hayırlısı olsun...

cicoşum hoşgeldiniiiiiz.

iyiyim kuşum çok şükür.. sen nasılsın ağrın var mı, iremkuş nasıl??

kızlar merkezden aradılar.3 tanesi döllenmiş.cumartesi 13.00 de transfer var.2.sinide donduracağız kızlar.ayyy çok sevindim valla

semoşşş yaaaaa dedik amaaaaaaaaaaa dimiiiiiii maşallahhh yaaaaaay iyi geldi bu haberr kuru kuru beklenmiiyorrrrrsağlıklaaaa devam etsiinn inşalllaahhhhhh canım

cicoşum hoşgeldiniiiiiz.

iyiyim kuşum çok şükür.. sen nasılsın ağrın var mı, iremkuş nasıl??

Hoşbulduk şekercim :))

Allahım dahada iyi etsin inşallah cümlemizi...Vallahi artık biryerlerim muhakkak agrıyor dert etmiyorum saymıyorum bile popom dahi agrıyor oturunca yerimden kalkmak için vinç lazım sanki Karın agrın devam ediyor şimdi kasıklarımda agrılarım oluyor geçiyor vsssssss hayırlısı olsun canımcım...

İtiraf edeyim canım çalışmak istemiyor off her sabah zorla geliyorum.....İşe gelip gitmekte hareket oluyor en azından metronun merdivenleri evde olsam külçe gibi olurdum...Kararsızım demi...

Ada kuşum listeye edutu eklermiisn birde devincanın kızçesini
liste güncellemek ugurlu gelir bugün belkide derincik için....

kuşum ben daha hamile kalmadan öyleyim, bir de kalınca ne olacak bakalım belki düzeliveririm olmaz mı :)))))))))))))))))

amin kuşum amin hepimizin çok daha güzel günleri olsun inşallah. çalışmak istememekte çok haklısın, ağırlaştın tabi, bir de tansiyon düşük halin yok. biraz daha
sık canım dişini, inşallah doğumdan sonra evde kuzunla bol bol vakit geçireceksiniz :))

semracımmm çok güzel bir haber bu...inşallah sağlıkla tutunur bebişin sana....

Merhaba arkadaşlar,herkesler iyidir inşallah...

Devin cik kız anası dikkat et kendine bu bulantılardan kurtuluş yok

valla cicoşumm çok kötü böyle yaaa...geçsin artık... (

canlarım o kadar guzel haberlerle doldurdunuz kı bugun topıgı o yuzden nasılsınız demıcem dırek konuya dalıcam cunku bılıyorum kı supersıniz.. :))ALLHIM BOZMASIN BUGUNUMUZU ARATMASIN..OYY O KADAR SEWINDIM KI IYI HABERLERINIZE :))bu yıl en mutlu yılımız olur ınsallhh...

cicooşş gıcık oldumm 10 dakkaaa yarım saaatt derken 2 saaattt dedilerrrrrrrartık 15 e kadar beklicem aramazlarsa arııcammmmm

Oy kuşum beni sen dalarsın şimdi onlara aman ha sinirlenme hamişsindir felan bebege zararlı dikkat et lütfen...Ama bende meraktan doguracagım eşime hesap verirsin artıkın :))))

Amin adacanım amin oo sen şimdiden böyle salarsan hamile kalınca ne yaparsın bilemiyorum gari :) Şimdiki sıkıntı stres ve ruhsal bunalımdan kaynaklı yorgunluktur canım hamile kal bencede o rehavet geçecek allahın izniyle.....Pipili bugünleri unutturacak sana..
Vallahi öyle canım evde dinlemedim hiç dogumdan sonrada nasıl olur bilemem kuzuyla ilgilen gelen giden bir yandan laptop elimde iş yap düşünemiyorum işte o zaman bunalımlı olurum..

valla cicoşumm çok kötü böyle yaaa...geçsin artık... ([/QUOTE]

haklısın tatlım geçecek inşallah diyorum sende içinden kandırma beni diyorsun demi :))
Ben 4 ay çekitm aralarda oldu ve gitti darısı başına inşallah..
Doktorun muhtemel dogum tarihini söyledimi hiç yad asen hesapladın mı? Doktorum 5 ay akadar benıml ehiç konuşmadı bu konuları...

:)))) hoşgeldin meloşum.. bu topicde senin de mutlu haberlerini kutlayacağız inşallah şekerim :)

“Klasik olarak gebeliklerin 1/1500- 1/ 6000’inde bu hastalık görülür. Vakaların 1/3’i gebeliklerin ilk 3 ayında, 1/4'ine ise son 3 ay içinde rastlanır. Hastalıkta apandisit patlayabilir ve ölüme bile sebebiyet verebilir. Gebelikte büyüyen rahimden dolayı apandisit yer değiştirir. Özellikle 2.ve son 3 aylık dönemde ağrı sağda ama yukarılarda hissedilir. Gebeliğin normal sayılacak ilk aylarındaki bulantı, kusma şikayetleri kafa karıştırabilir. Bununla beraber sonraki aylarda karın ağrısı ile beraber bulantı, kusma şüphe uyandırmalıdır.Vallahi karın agrısı deyip geçmemeliyiz...Benim agrım genelde sol tarafta canlarım...Bilginize...

cicoşuuuum bence de stresten gerginlikten yamuldum ben, bebiş gelince oooooh diycem salıvericem bütün gerginlikleri, sinirleri inşallah...

bu arada pipili de ısrarcısın bakıyorum. vallahi hiç hayır demem :)) kuzey, poyraz, çınar birinden biri geliversin artık gari :))))))

Derincikk şimdi saat 3 e kadar bekleyecekmiyiz agrım artmaya başladı yaaaaaaaaaaa heran çıkabilirim....aklım sendeeeeeeeee

Masallah canim insallah bebisin sana simsiki tutunurda sendende iki hafta sonra aliriz güzel haberi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…