cicoşuuuum bence de stresten gerginlikten yamuldum ben, bebiş gelince oooooh diycem salıvericem bütün gerginlikleri, sinirleri inşallah...
bu arada pipili de ısrarcısın bakıyorum. vallahi hiç hayır demem :)) kuzey, poyraz, çınar birinden biri geliversin artık gari :))))))
canlarım o kadar guzel haberlerle doldurdunuz kı bugun topıgı o yuzden nasılsınız demıcem dırek konuya dalıcam cunku bılıyorum kı supersıniz.. :))ALLHIM BOZMASIN BUGUNUMUZU ARATMASIN..OYY O KADAR SEWINDIM KI IYI HABERLERINIZE :))bu yıl en mutlu yılımız olur ınsallhh...
valla cicoşumm çok kötü böyle yaaa...geçsin artık...(
canlarım o kadar guzel haberlerle doldurdunuz kı bugun topıgı o yuzden nasılsınız demıcem dırek konuya dalıcam cunku bılıyorum kı supersıniz.. :))ALLHIM BOZMASIN BUGUNUMUZU ARATMASIN..OYY O KADAR SEWINDIM KI IYI HABERLERINIZE :))bu yıl en mutlu yılımız olur ınsallhh...
kız meloş hoş geldin topimizde 2011 de hep güzel haberler olur böyle inşallah.
haklısın tatlım geçecek inşallah diyorum sende içinden kandırma beni diyorsun demi :))
Ben 4 ay çekitm aralarda oldu ve gitti darısı başına inşallah..
Doktorun muhtemel dogum tarihini söyledimi hiç yad asen hesapladın mı? Doktorum 5 ay akadar benıml ehiç konuşmadı bu konuları...
en büyük baş düşman hastalık stres canikom( bebek gelsin bakalım o zaman salacakmısım ah bir gelsinde o pipili o zaman gör bak sen anyayı konyayı
Çınar gelecek canım rahat ol sen biraz nazlı erkek olacak o kadar:)))
Kizlar benimde yumurtalarim toplandigi günden itibaren 9 ay hesaplandi ve dogum tarihim 13 temmuz 2010. Tabii ne zaman dogurucaz allah bilir.
Birde benimki ikiz bilmiyorum nasil olucak. Esim çok istiyor 13 haziran'da olsun kendisinin dogum tarihi bir esimle ben ikiz burcuyuz isteriz meleklerimizde ikiz burcusu :)))
Tabii istege bakmiyor saglikli olsunlarda ne zaman gelirlerse gelsinler.
demek çınarı seçtin cicoşum tamam o zaman çınarcık gelsin :))))))) gelsin pipilim benim gelsin bekletmesin anneciğini daha fazla.. sonrasında da görcem ben sizi, herşeyi gelir sorarım size cicoşum bu normal mi, neden böyle oldu, bu ne demek diye :))
demek çınarı seçtin cicoşum tamam o zaman çınarcık gelsin :))))))) gelsin pipilim benim gelsin bekletmesin anneciğini daha fazla.. sonrasında da görcem ben sizi, herşeyi gelir sorarım size cicoşum bu normal mi, neden böyle oldu, bu ne demek diye :))
haklısın tatlım geçecek inşallah diyorum sende içinden kandırma beni diyorsun demi :))
Ben 4 ay çekitm aralarda oldu ve gitti darısı başına inşallah..
Doktorun muhtemel dogum tarihini söyledimi hiç yad asen hesapladın mı? Doktorum 5 ay akadar benıml ehiç konuşmadı bu konuları...
Masallah canim insallah bebisin sana simsiki tutunurda sendende iki hafta sonra aliriz güzel haberi.
Merhaba arkadaşlar,herkesler iyidir inşallah...
[I]Espi sağol tatlım bugün biraz daha iyiyim...Senin minik fındıklar nasıllar?[/I]
Iyi olmana sevindim canim kendinize dikkat edin. Benim minik findiklar ellerinden öperler teyzesi yuvarlanip gidiyorlar
benim sag kasigimda devamli bir agrim var doktora gittigimde söylicem neden olabilir acaba.:18:
Sağol canım biraz iyi gibiyim...İki tane fındığın var kolay değil o tarz agrılar yaşarsın canım benım..Kızçem mesane bazen nasıl baksı yapıyor hissediyorum mesela...Artık yer değiştiriyor hanfendi cumadan beri başı soldaydı dün saga geçmiş :)))
Kizlar benimde yumurtalarim toplandigi günden itibaren 9 ay hesaplandi ve dogum tarihim 13 temmuz 2010. Tabii ne zaman dogurucaz allah bilir.
Birde benimki ikiz bilmiyorum nasil olucak. Esim çok istiyor 13 haziran'da olsun kendisinin dogum tarihi bir esimle ben ikiz burcuyuz isteriz meleklerimizde ikiz burcusu :)))
Tabii istege bakmiyor saglikli olsunlarda ne zaman gelirlerse gelsinler.
aaa gerçekten kızlar, bütün bebişlerimiz kızçe mi ne :))
bir tek hulacanın oğlu var şimdilik, bir de tabi espiciiiimin daha belli değil :)
iyi madem valla hiç itirazım yok melocum gelsin çınarım :))
aaa gerçekten kızlar, bütün bebişlerimiz kızçe mi ne :))
bir tek hulacanın oğlu var şimdilik, bir de tabi espiciiiimin daha belli değil :)
iyi madem valla hiç itirazım yok melocum gelsin çınarım :))
Genellemeye bakarsan hep kızçe :) Heyo heyo heyo Prensesler diyarına prensler bekliyrouz duyrulur
espicim senin ticker ın ne güzel olmuş öyle maşallaaah.. ama ikiz bebiş seçsene, aşağıda iki tane birden gözüksün :))
espicim yapıyorum azıcık bekleticem seni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?