Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

en büyük baş düşman hastalık stres canikom ( bebek gelsin bakalım o zaman salacakmısım ah bir gelsinde o pipili o zaman gör bak sen anyayı konyayı
Çınar gelecek canım rahat ol sen biraz nazlı erkek olacak o kadar:)))

kız meloş hoş geldin topimizde 2011 de hep güzel haberler olur böyle inşallah.

valla cicoşumm çok kötü böyle yaaa...geçsin artık... (

haklısın tatlım geçecek inşallah diyorum sende içinden kandırma beni diyorsun demi :))
Ben 4 ay çekitm aralarda oldu ve gitti darısı başına inşallah..
Doktorun muhtemel dogum tarihini söyledimi hiç yad asen hesapladın mı? Doktorum 5 ay akadar benıml ehiç konuşmadı bu konuları...
[/QUOTE]

inşallah geçecek cicoşum...bir şekilde dayanıyoruz işte...4 aysa 1 ayım daha var demek ( sat tarihine göre doğum tarihim 14 ağustos ama sezeryan olacağı için 2 hafta kadar erken olacak...doktorla konuştuk daha net değil ama eşim 2 ağustos doğumlu eğer uygun olursa o gün doğurmak istiyorum....ama bakalım herşey kader kısmet...

melocum inşallah en yakın zamanda senden de güzel haberler alırız....

inşallah geçecek cicoşum...bir şekilde dayanıyoruz işte...4 aysa 1 ayım daha var demek ( sat tarihine göre doğum tarihim 14 ağustos ama sezeryan olacağı için 2 hafta kadar erken olacak...doktorla konuştuk daha net değil ama eşim 2 ağustos doğumlu eğer uygun olursa o gün doğurmak istiyorum....ama bakalım herşey kader kısmet...

melocum inşallah en yakın zamanda senden de güzel haberler alırız....[/QUOTE]

saol devıncım sımdılık sıramı buyuklere werdım :) benim daha zamn var..

demek çınarı seçtin cicoşum tamam o zaman çınarcık gelsin :))))))) gelsin pipilim benim gelsin bekletmesin anneciğini daha fazla.. sonrasında da görcem ben sizi, herşeyi gelir sorarım size cicoşum bu normal mi, neden böyle oldu, bu ne demek diye :))

Kizlar benimde yumurtalarim toplandigi günden itibaren 9 ay hesaplandi ve dogum tarihim 13 temmuz 2010. Tabii ne zaman dogurucaz allah bilir.
Birde benimki ikiz bilmiyorum nasil olucak. Esim çok istiyor 13 haziran'da olsun kendisinin dogum tarihi bir esimle ben ikiz burcuyuz isteriz meleklerimizde ikiz burcusu :)))
Tabii istege bakmiyor saglikli olsunlarda ne zaman gelirlerse gelsinler.

espicim senin ticker ın ne güzel olmuş öyle maşallaaah.. ama ikiz bebiş seçsene, aşağıda iki tane birden gözüksün :))

adacım bende nedense bılmem ama çınarı begendım gelıversın artık çınarımız bu kadar prenses arasına bı prens şartt :))

Ay canikom yeterki pipili fazla naz yapmadan gelsin bizi o sorularınlamı korkutuacaksın heyo heyo oo sen sormadan biz anlatırız herşeyi detayına kadar canım benim...

Ay hadi bakalım ne güzel yaz bebeği ay o sıcaklarla işin zor gibi allah yardımcın olsun geceleir zor uyursun koca göbüşle :)))) Aynı gün olacak aslan burcu oalcak desene benımde eşim agustos dogumlu ben temmuz kızımda nasipse nisan olucak hayırlısı bakalım...evlilik yıldönümümüzde nisan..
Allahın izniyle sabret güzelim geçecek çok güzel aylara dogru yol alıyorsun içini ferah tuıt...Sen tahlillerini yaptırıyormusun down send için vardı 2 kere yapıyor dr genelde...Bu zamanlarında sanırım yaptırdım bende birde 16.haftada sanırım..

aaa gerçekten kızlar, bütün bebişlerimiz kızçe mi ne :))

bir tek hulacanın oğlu var şimdilik, bir de tabi espiciiiimin daha belli değil :)

iyi madem valla hiç itirazım yok melocum gelsin çınarım :))

hayırlısı olsun güzelim....Benim doktorumda sat tarihine göre hesaplıyor..Satın 05 agustos ama hastane diyorki tranfer gununden dolayı 06 agustos nedenini anlamadım....Benimde Nisanın 20.den sonra nasipse Bogaz burcu kızım gelecek..

Genellemeye bakarsan hep kızçe :) Heyo heyo heyo Prensesler diyarına prensler bekliyrouz duyrulur

ohhhh kızlar savulun prens bellı oldu..ama benmde bı prensesım olsun hanı cocukluktan berı ıstedıgın vardır ya ben hep bı kızım olsun ısterdım :)nasıp kısmet allh bılıyo ya erkek hıc gecmedı aklımdan ama sagılklı olsunda yınede farketmez...sen dıyosun kı adacım hamile olunca ben neler sorcam..sen en azından benden cok sey bılıosun..ama sunu bılmıyosunuz kı benımle basınız derttee :))zamanı gelınce benden bıkarsınız belkı

Genellemeye bakarsan hep kızçe :) Heyo heyo heyo Prensesler diyarına prensler bekliyrouz duyrulur

bunu bir zahmet benim yumoşlara ilet cicoşum, güzel güzel büyüsünler, güzel güzel döllensinler, pgt den tertemiz çıksınlar, bana güzelce tutunsunlar ve bu defa bırakmasınlar ve içimde güzel güzel büyüsünler...

ayyhh yazarken yoruldum ve yine aklıma geldi, yolum çok engellerle dolu çok :85:

espicim senin ticker ın ne güzel olmuş öyle maşallaaah.. ama ikiz bebiş seçsene, aşağıda iki tane birden gözüksün :))

Sagol canim baska bir topicten bir arkadas yapti.
Ben yapmasini bilmiyorum sen biliyorsan degistir adacim aslinda ikiz bebis güzel olur.
Benim yumurtalarin toplandigi günden itibaren hesap ediyoruz 13 ekim 2010 dogum tarihi 13 temmuz 2011 allahin izniyle.
Degistirirsen sevinirim canim. Simdiden mersi.

Ay canlarim valla sizin yazdikllarinizi kacirmiyim diye cepten takip ediyorum gozlerim şaşi oldu valla.
:)))) cok yazamasamda takipteyim
Bende heyecanla bekliyorum derincimden gelecek guzel haberi insallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…