Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Merhaba kızlar nasılsınız ben sabah doktora gittim ögrendim ki doktorum yıllık izine çıkıyormuş neyse saglık olsun dedim muayenemi oldum..225 dozla gonaldf iğneleri yazdı doktorum..bu aksam başlıyorum iğnelere.perşembe günü kontrole gideceğim..yumoşlarımın durumuna göre ignenin dozuna ya devam yada arrtıralım diyecek...tahminlere göre 25 agustosda tranferin olur dedi doktorum...aksilik çıkmazsa herşey yolunda giderse...hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun kızlar..
birde doktoruma eşime yedirmem içirmem gereken birşeyler varmı diye sordum vitamin hapıda sordum cevabı ; şuanda istediğini yedir içir farketmez spermler yola çıktı bile dedi..70 günde oluşuyor mu gibi birşey söyledi..
Kızlar ben kaçar hava çok sıcak...sizlere haber vermek için girdim..görüşmek üzere....allaha emanet olun...

arkadaşlar merhaba benide aranıza alın lütfen,sohbetiniz ,paylaşımlarınız , dayanışmanız o kadar güzelki.. izin verirseniz bende katılmak isterim....kısaca kendimi tanıtayım size ; ismim canan, 4 yıllık evliyim..eşim 29, ben 26 yaşındayım..2006 temmuzta evlendik, 2007 temmuzda bebek çalışmalarına başladık,2008 ekim ayına kadarki denemelerimiz sonuç vermeyince, bir sorun olduğundan şüphe ederek dr a başvurduk.tüm tahliller sorunsuzdu, geriye hsg çekilmek kalmıştı...çok sancılı bir hsg deneyiminden sonra, elime aldığım film sonuçları benim için hiç bişi ifade etmiyordu..çünkü bunun ne anlama geldiği yada nasıl olması gerektiği hakkında bir fikrim yoktu...ertesi gün doktoruma sonuçları gösterdiğimde aldığım cevap benim için bi yıkım olmuştu, her iki tüpümde tıkalı idi ve bu şekilde çocuk sahibi olamazdım...direk tüp bebek yapmamızı önerdi doktorum, yada laparaskopi olmamı belki bu yöntemle tüplerimin açılabileceğini söyledi...aralık 2008...
tüp bebek yapmak istemiyordum, doğal yollardan olması gerekiyordu, uğraşmalıydım bunun için...eşime dedimki hemen ameliyat olmak istiyorum hemen...ocak 2009 da yani 1 ay içinde olduğum laparaskopi ameliyatım gayet başarılı geçmişti, tüplerim açılmıştı ve buna neden olan çikolata kistlerim çıkarılmış ve yakılmışlardı.. içersi tamamen temizdi, ve 6 ay içinde gebe kalmalıydım... ameliyattan sonraki 4. ay aşılama olamaya karar verdim, çünkü 6 ay dolmak üzereydi ve bir türlü gelmiyordu meleğim.. çok umutlandığım o ilk aşılamam, malesef negatifti ....bundan sonra bidaha aşılama dedi doktorum ama istemedim...kendiliğinden gelicek benim meleğim dedim, ve bekledim bi 6 ay daha...yine psikolojik çöküntü yaşadığım bir regl gününde olmayacak dedim tüplerim yine tıkandılar...benim çocuğum olmayacak , hemen bişeyler yapmalıyız.... bi hsg daha çekildim, bu illet hastalık yine tüplerime zarar vermişmiydi görmemiz gerekiyordu, neyseki Allah a çok şükür tüplerim hala açıktı, bu sefer anesteziyle çekildiğim hsg filminde sonra, gözümü ilk açtığımda olumlu sonucu duyunca hüngür hüngür ağlamıştım masada, hiç unutamam o anı..çünkü o kadar çok umutsuzdum ki... hemen 2. aşılamaya giriştik aralık 2009 , bu sefer inandık 2010 a girerken bebişimiz karnımda girecektik..ama malesef yine olmadı,nasip değilmiş...yine önceki aşılamamda olduğu gibi gelmeyen nazlı bebeğime küsmüştüm, arkasından bi aşılama daha istemiyordum, hatta hiç bişi istemiyordum...o ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin dedim...taki bu aya kadar, ben gelmeyen bebeğimi çok özlemişim bunu farkettim..hemen tüp bebek için ilk adımı attım, randevumu aldım..işte benim hikayemde böyle kızlar..
11 ağustos ta görüşmeye gidiyorum hayırlısıyla, maddi yönden çok hazırlıklı olmadığımız için üniversite hastanesine başvurdum, en azından sgk bi katkısı olsun istedim..umarım çok fazla uğraştırmadan yaparlar tüp bebek tedavimi :Saruboceq:

Saolon.. beklemeyin diyenlerdensiz tesekkür ederim.. Sizin konunuzu okuduktan sonra bu annelik konusuyla daha ilgilenir düsünür oldum.. acaba korunmayi biraksam mi diye düsnüp duruyorum.. allaha siginip biraksam mi korunmayi eyer tutarsa esime süpriz olmus olur.. Cünki o bu durumda bana bu konu acilinca issizim diyor baska bir sey demiyor ama cocuklari cok seviyor.. O denli bu konu beynime yer etmiski bu gece rüyama bile girdi.. hayirlisi diyorum.. Sizin icinde tüm kalbimle yildizinia kavusmanizi diliyorum.. Allah ol demeden hic bir sey olmazmis yaprak bile oynamazmis bunu biliyoruz allahin bir billdigi vardir elbet belki simdiye kadar böylesi sizin icin daha hayirliydi bize ser gibi gözüken hayir hayir gibi gözüken ser olabilirmis böyle ögrendik böyle inaniyoruz. Allah c.c. bu dünyada olan her derdin bu dünyada bir sifasi vardir arayin bulun demis.. Insallah Sifanizi bulur bebeginiz kavusursunuz.. Siz ve niceleri allah isteyen herkeze nasip eder insallah

Kızlaaar bugün gittim hastaneye konuştum doktorla
Bana yeni tedavi önerdi uzun protokolle ama ben dondurulmuşu mu denemek istediğimi söyledim nedeni ise
eğer ben yeni tedaviye başyacaksam bu 3. tedavim olmalı 2 embriyo şansım oluduğu için.
Dondurulmuşumla şansım çok düşükmüş ama olsun denemek istiyorum 15 gün sonra muayeneye gidicem ilaçlara başlayacağım ve rahime çizik atacaklar ( çizik atmalarının nedeni kan değerimin 0 çıkması tutunma olmadığı için)
İçim bir tuhaf kızlar inş 3. tedaviye gerek kalmaz eğer kalırsa 2011 de yaptırabiliriz çünkü dualarınızı eksik etmeyin lütfeeeeeeen

hayırlısı olsun arkadaşım.Rabbim yar ve yuardımcınız olsun.tedavini hangi hastanede/merkezde yaptırıyordun?

Allah yardımcın olsun canım, hayırlısıyla o güzel duyguyu tez zamanda tattırır rabbim inşallah..

ooo cicicvim hayırlı olsun..sıra bende diycem ama hala gelmedi benimkiler doktoru aradım hala olmadı diye salıya kadar beklyelim dedi bakalım heyecan içinde bekliyorum...

hayırlı olsun arkadaşım...inşallah 3.ye gerek kalmadan olur bebişin...

canımm hayırlı olsun tedavin az çok benziyor sorunumuz...inşallah bu ay olumlu sonuç alırız.

Cicvcivim start verdiniz demek hayırlı olsun sen ilk hamişimiz olursun inşallah... Kaç yumurta olduğunu söyledi mi doktor?

Canım hoşgeldin aramıza.... Senin doğal yoldan olması şansın yüksek aslında eğer eşinin spermlerinde herhangi bir sorun yoksa.... Ama fazla beklemek istememişsin tüp bebeğe karar vermişsin inşallah hayırlısıyla ilk seferde bebeğine kavuşursun... Bizim sorunumuz spermlerde hareket ve morfoloji çok düşük hatta bazı tahlillerde sıfır bile çıkmıştı yani doğal yolla olma şansımız hiç yok sayılır ama ben geçen sene doğal yolla hamile kalmıştım 6 haftalık düştü... Yani Allahım ol dedikten sonra oluyor.... Şimdi 5. tüp bebek tedavime başlayacağım....

Bence doğru karar vermişsin dondurulmuş embriyoların varken neden o kadar iğne ilaç kullanasın ki.... Çünkü bu ilaçları ne kadar çok kullanırsan vücudunun dengesi o kadar bozuluyor.... Ben bunları fazlasıyla yaşıyorum artık vücudumu tanıyamıyorum.... Benim dondurulmuş embriyolarım olsaydı kesinlikle onları kullanırdım... Ayrıca dondurulmuşları kullanırsan maliyet de düşer....
Ama bu çizik olayını anlamadım hangi kan değeri 0 çıktı?

İnşallah 3. tedaviye gerek kalmadan bebeğine kavuşursun canım...

ooo cicicvim hayırlı olsun..sıra bende diycem ama hala gelmedi benimkiler doktoru aradım hala olmadı diye salıya kadar beklyelim dedi bakalım heyecan içinde bekliyorum...

Canım sen lucrin kullanıyor muydun? Çünkü lucrin gecikme yapıyor....

canancıgım bız zaten tanısıyorduk....senı burda gordugume cok sevındım...ıns hersey gonlune gore olsun...ıyı haberler ver bıze bu topıkden ıns....aramıza hosgeldııııınnnn...

sekerler
hepınıze guzellll bır hafta dılıyorum....ben tatılden yenı geldım...n kadan guzeldı anlatamam....cıvcıvım cok sevındım herseyın yolunda olduguna.....darısı benım basıma.....

günaydın benim yol kankilerim, cesur yıldız avcılarım hepimize güzel bir hafta diliyorum, hep hayırlı, hep güzel haberlerimiz olsun inşallaah :)

cumartesi sabahı gittim diş hekimine, bir kanal tedavisi ve bir de benden ayrılmak zorunda bırakılacak bir 20 yaş dişim var. kendisiyle acı tatlı günlerimiz olmuştu ama artık onun için gitme zamanıymış. şu an antibiyotik kullanıyorum, çarşamba tekrar randevum var, bakalım neler olacak :)))))

bu arada eşim şehir dışında olacak bu hafta, ben anneciğimde kalıyorum, bekar günlerime döndüm sanki, iyi geldi valla :)))))))))

Adajanımmm neden sende gitmedin kocişinle çicek pasajına!!!
cuma akşamı taksim akşamıdır..:)

diş ağrım depreşir diye evden adımımı atmaya korktum suzim, yol kankim :)

hayırlı olsun cicoşum ama ne zaman yıllık izne çıkıyor doktorun? gonal f sırasında çok sık gidip geliniyor ya, doktorun yerine başkası mı takip edecek seni acaba?

aramıza hoşgeldin fesleğencim, inşallah topicimiz hepimize ve sana uğurlu gelsin..

yaşın daha çok genç. ayrıca tek sorun tüplerdeyse tüp bebek senin için ilk seferde olumlu sonuç verecektir inan buna. inşallah bundan sonra tüm aşamalarında yannda olup destek olacağız inşallah..

inşallah hiç beklemeden istediğin anda sahip olursun evladına canım. güzel duaların için de Allah razı olsun amin, Rabbim isteyen herkese versin, bizleri de içinden ayırmasın. sen de git bir kontrollerini ol, için rahat etsin.

bence çok doğru karar canım. dondurulmuşunun kalitesi ne olursa olsun bu Allah'ın işi. bak 2. gün embriyosu ile hamile kalanlar var. dondurulmuşları hücre kaybetmesine rağmen hamile kalan bir özlem80 var mesela :) şans hep var, inşallah bu defa olacak şekerim.

evet canım lucrin kullanıyordum ama bu akşam oldum salı sabahı gidicem...2.benim sanırım

süpeeeeer, haydi bismillaaaah :)

sekerler
hepınıze guzellll bır hafta dılıyorum....ben tatılden yenı geldım...n kadan guzeldı anlatamam....cıvcıvım cok sevındım herseyın yolunda olduguna.....darısı benım basıma.....

canım özcüm sana da iyi haftalar şekeriiiim :)

Günaydınnnn kızlar...herkese iyi haftalar...adacım sana da çok geçmiş olsun...biran önce ol tedavini de kurtul canım...

Günaydın kızlar,geçmişi okuyamadım okuyup hemen sizlere yazacağım...patronumda burda aniden çıkabibilirim..Birde ben bir karar verdim ben bu hafta patronumla konuşacagım....Bizim ofisin sorumlusu benim...benden başka çalışan yok....patronda yanlzıca imza atar..detayları bilmez...işimi feda edebilirim bakalım patron ne dıyecek..ama durumdan haberdar olmasını istedim...siz ne dersiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…