Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

arkadaşlar gebelik değeri 2.5.doktorum pzt test tekrarı dedi.ilaca devam.ne dersiniz?

Kizlar topigi prenseslerimiz götürüyor.
Bu sene kiz senesi mi olucak.
Birde ben bilsem bebislerimin cinsiyetini.
Simdilik konsantrem derin'de halen bekliyoruz bu kiz bugün bizi çatlaticak ne kada uzun sürdü.

arkadaşlar gebelik değeri 2.5.doktorum pzt test tekrarı dedi.ilaca devam.ne dersiniz?

derincan bence bu değer yükselecek. senin dün tutunma olduysa daha yeni bhcg salgılamaya başlayacak.. bugün transferin kaçıncı günüydü, test günün ne zamandı kafam karıştı. ilaçlara tabiki devam.. herşey güzel olacak bu güzel bir değer şu gün için :)

canım 22 si yumoş toplama 27 si transfer ...

hesaplamıştım tatlım sen yazmadan önce. bugün senin daha 7. günün. test gününe 4 gün daha var. test gününde bu değer 50 ve üzerinde çıkacaktır gör bak. sanırım seninki geç tutundu sıpa.. sakın ümitsizliğe kapılma.

doktorun ne diyor tatlım??

bu arada değer 2,5 mu 25 mi anlayamadım tam??

2.5(iki buçuk)canım.kafam allak bullak.yoksa çıkarmıydı bu değer.varsa bu kadar olması normal mi?var mı hiç böle yükselenki:18:

2.5(iki buçuk)canım.kafam allak bullak.yoksa çıkarmıydı bu değer.varsa bu kadar olması normal mi?var mı hiç böle yükselenki:18:

canım genelde 0 ve 0'lı küsüratlar çıkıyor eğer birşey yoksa. dur bakalım ben hala yeni yerleştiğine inanıyorum.. kanaman devam ediyor mu tatlım??

canım genelde 0 ve 0'lı küsüratlar çıkıyor eğer birşey yoksa. dur bakalım ben hala yeni yerleştiğine inanıyorum.. kanaman devam ediyor mu tatlım??

ben neye inanacağımı bilemiyorum canlarım.bi gözlerim doldu sonra geçti sonra inandım sanra vazgeçtim:)

yani 5 dakikada beşyüzbin şekil aldı kafamkanama yok kızlar bazen krem bazen pembe bazen kahve sabah yanlız kırmızı bi kanama geldi o akmıştı mesela ama diğerleri peçeteye gelecek kadar.2.5 çok düşük ama yok için biraz yüksek oynatmayaa az kaldı doktorum nerdeeeeeeeeeeeee

Derin tatlım daha test gününe varmış lütfen negatif sonuç almışsın gibi düşünme moralini yüksek tut pazartesi en net sonucu ögrenicez allahın izniyle....Doktorun bile tekrar test yaptır demiş..

hakkaten derincan doktorun ne diyor bu duruma :)

bu arada ben hala yeni yerleşmekte olduğu fikrindeyim.

cts mutlaka tekrar et testini güzelim. o fikir verici olacak. sonuçta bir yükselme varsa hemen anlarız ki bizimki yerleşme çalışmalarında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…