arkadaşlar gebelik değeri 2.5.doktorum pzt test tekrarı dedi.ilaca devam.ne dersiniz?
arkadaşlar gebelik değeri 2.5.doktorum pzt test tekrarı dedi.ilaca devam.ne dersiniz?
canım 22 si yumoş toplama 27 si transfer ...
2.5(iki buçuk)canım.kafam allak bullak.yoksa çıkarmıydı bu değer.varsa bu kadar olması normal mi?var mı hiç böle yükselenki:18:
Canim sonuçta 0 degil ilaca devam ve insallah pazartesi'ye kadar degerin kat kat katlanir.arkadaşlar gebelik değeri 2.5.doktorum pzt test tekrarı dedi.ilaca devam.ne dersiniz?
2.5(iki buçuk)canım.kafam allak bullak.yoksa çıkarmıydı bu değer.varsa bu kadar olması normal mi?var mı hiç böle yükselenki:18:
canım benim ilk denememde direk 0,00 çıkmıştı...0,01 bile değildi...
canım genelde 0 ve 0'lı küsüratlar çıkıyor eğer birşey yoksa. dur bakalım ben hala yeni yerleştiğine inanıyorum.. kanaman devam ediyor mu tatlım??
ben neye inanacağımı bilemiyorum canlarım.bi gözlerim doldu sonra geçti sonra inandım sanra vazgeçtim:)Adacim sen yaparsinda begenmem miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gôrmeden begendim ben ellerine saglik canim benim.
Canim sonuçta 0 degil ilaca devam ve insallah pazartesi'ye kadar degerin kat kat katlanir.
Sen erken yaptin testi dualarimiz seninle.
ben neye inanacağımı bilemiyorum canlarım.bi gözlerim doldu sonra geçti sonra inandım sanra vazgeçtim:)
yani 5 dakikada beşyüzbin şekil aldı kafamkanama yok kızlar bazen krem bazen pembe bazen kahve sabah yanlız kırmızı bi kanama ge ldi o akmıştı mesela ama diğerleri peçeteye gelecek kadar. 2.5 çok düşük ama yok için biraz yüksek oynatmayaa az kaldı doktorum nerdeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?