Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Derinim seni tebrik ederim şimdiden ama lütfen ialçlarını düzenli kullan :)) senin gibi olan bir arkadaşımız vardı şuanda kalp atışlarını duydu bebeşiiniiiin

12.01.2011

slm arkadaslar ebn 31 aralıkta ıkı dondurulmus trasferı gordumçç9 gunumde teset yaptırdıgımda.5.85 cıktıç bu gun 12.gunum ve beta 21.21 cıktı sızce nasıl..doktorumla henuz konumsamadım..basına boyle bısey gelıp hamılelıgı devam eden varmı...allahım hayırlısını nasıp etsın herkese..

Bugün isee :))

slm arkadaslar herkese umutn olsun...12 gun 21 bthc le baslayan degerlerımle.. hamılelıgım devam edıyo cok sukur kalp atısınıda duydum sakın umudunuzu kaybetmeyın...rabbım yeterkı ol desın....cooooooooooooooook mutluyum cokk....

Umarım birazcık bile olsa rahatlamışsındır

Canim sen içini ferah tut ilaçlarini ihmal etme. Daha yeni oldu transferin taze sayilir tutunma geç olduysa böyle düsük çikmasi normal.
Insallah pazartesi degerin yükselir

bunu ben de okumuştum canım, buraya yazman çok iyi oldu. derincanın da böyle olacak inşallah :))

doktorum der ki.banucum tets günün olan cmt pozitifi görürüz muhtemelen.ama istenilen gibi bir gebelikmi diil mi bunu ancak pzt öğreniriz.o nedenle ilaçları kullan yat pzt yi bekle.yükselebilirde.düşebilir de.en sevdiğim durum belirsizlik yaşasın belirsiizlliikk

bence de canım cts günü değerin artmış olacaktır. düşük bir değer olduğu için kimyasal gebelikten korkuyordur doktorun ama şimdi o ihtimali hiç düşünmeyelim. yatıp dinlen lütfen derincan, kanaman artmasın..

Güzel arkadaşım hakkında hayırlısı olsun hayırlısı ise bebeğin seninledir inşallah...İlaçlarına devam et doktorunu dinle kuşum...Pazartesi hep beraber çoşacağız.....Allahım yardım etsin canımcım...Pozitifliği bırakma diyeceğim ama görünürde poztifsin inşallah yüreğinde öyledir.

bunu ben de okumuştum canım, buraya yazman çok iyi oldu. derincanın da böyle olacak inşallah :))

İnş adacım ben inanıyorum
Hepimiz birgün bu mutluluğu yaşayacağız ve gün gelecek değerlerimizi değildee bebişlerimizin boylarını,oluşumlarını,bulantılarımızı,bel ağrılarımızııı ve daha sayamadıığım (bilmediğim için ) şeyleri konuşacağız sabır ve inaçla o günler gelecek

canım
canın içinde diye düşün
aman ha üzülüpte tutunmasını zorlaştırma kuzunun
yapmadın say testi
yada 2,5 diil de 25-30 muş diye say o değeri
lütfen lütfen sakın üzme kendini

Canim dotorun dedigini yap bakalim iyi dinlen pazartesi gûnüne kadar.
Birde adanin dedigi gibi cumartesi tekrar bir test yaptir degerin yükseldi mi diye o zaman belli olur.
Insallah bebisin sana geç tutunurda pazartesi sana sürpriz yapar.

canımsın yaaaaarahatlamammııııııııı öle olurum yahuu bende bakarsınızzzz
Canim sen içini ferah tut ilaçlarini ihmal etme. Daha yeni oldu transferin taze sayilir tutunma geç olduysa böyle düsük çikmasi normal.
Insallah pazartesi degerin yükselir

inşalllahhhhh dediğiniz gibidiiirrrumut oldunuz bana inşallahh geç tutunan bii sıpadıırr buuuuuuuuuuuuu

Derin canım benim dualarımız seninle mübarek gün inşallah senin için hayırlara vesile olur güzel arkadaşım....Nazlı sıpan tutunacak bak gör:))) Hep derdin ya sen benimki nazlı olacak nazlı olacak diye bak işte...Nazlanıyor...

işallahhhh cicooşummm olsun kız olursa adı kesin naz bu kez

DERİNCİMM ARKADAŞIMDA SENİN GİBİYDİ.SENİN DAHA 7.GÜN HEM.BEKLEMEN GEREK ZATEN .DOKTORU GEÇ TUTUNMUŞ DEDİ.DAHASI BU DÜŞÜK OLCAK, ÜMİTLENME AMA BAKALIM BEKLİYECEĞİZ DEDİ.ŞİMDİ 3 AYLIK OLDU MAŞALLAH.DEĞERİ 12.GÜN 11 Dİ.ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMİYO. MAŞALAHH DİYELİM.

ssaoll semoşummm biirr başaı öyküsüde benimki olur işallahhhhhhh

derincim benim içimde hiç kötü his yok, herşey güzel olacak inşallah.

bu arada lekelenmelerin ne durumda canım?

Derincigim gerek bu guzel topikte olsun gerek diger topiklerdeki arkadaslarimizin transferden sonra lekelenme seklindeki durumlarindan sonra hep pozitif haberlerini okudum... bence sende kesinlikle hamissin. cunku gercekten degerin 7. gun bile olsa O.O gosterirdi.. transferin ilk iki gunu dinlenme veriyorlar, dunyanin her yerinde boyle.. cunku ilk iki gunde embryo yerlesiyor ve tutunuyormus.. bence sen Hamisssin.. diger arkadaslarimin da dedigi gibi asla kafani biseye takma.. bebegini dusun tatlim...

canımm ya inşallah hayatımmmilk an tuhaftı karışıktı ama şimdi daha dingin herşey...ben 16 ekimde test için oturduğum koltukta negatif ama bakın istiyosanız dedi.eşimde drumda şok olmuştu.sonuç negatifdi.Bugünsse ne o ne o hiçbiri ağır basmadı içimde.kanı verirkende net hiçbişi hissetmemiştim.sonuç muallak:26:şimdi ne hissediyorum bilio musunuz:)bilmiyorum:)ama e azından ş,mdilik akışına bırakabildim.bekliyorum.beni bırakmamasını noka kadar umududa elimden almamasını emenni ediyorum sağlıkla hayırlısını diliyorum.V bana hamilesin deseler inanmazdım zatenhayatta hiç bişeyim kıvrandırmadan şahsımı gerçekleşmedi.bbu olsa şaşardımdrum ilk tüp dediğinde bebeğin olacak ama biraz pahalı bi bebeğin olacak dedi.bende neyim ucuzdu ki bu hayatta dedim.tabi bebişim pahalı ılacakbeniyanlız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim.ne kadar mühimmiş bu karın ağrısı sancılı anlarda elini tutan senin için ciğerinden üzülen ciğerinden sevinen ciğerinden umud eden gerçek dostlarının olması...

derincim benim içimde hiç kötü his yok, herşey güzel olacak inşallah.

bu arada lekelenmelerin ne durumda canım?

Adacımm benimmmm ışıüın ışık yaktı kalbimde.sen sorunca hemen kontrol etim şimdi.bazen duruyo hiç yok bazen çok açık şimdide kahve rengi hafif.ama hiç yoğunlaşmadı henüz.dinginleşti ruhum.ilk an tuhafmış herhal.şimdi nası anladım seni ve godesimiiiistesekde geçer zaman istemesekde.çok teşekkür ederim canım hepinizi o kadar yanımda hissettim ki.elimi uzattığım mesafedeydiniz.bena çok iyi geldiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…