ben neye inanacağımı bilemiyorum canlarım.bi gözlerim doldu sonra geçti sonra inandım sanra vazgeçtim:)
yani 5 dakikada beşyüzbin şekil aldı kafamkanama yok kızlar bazen krem bazen pembe bazen kahve sabah yanlız kırmızı bi kanama ge ldi o akmıştı mesela ama diğerleri peçeteye gelecek kadar. 2.5 çok düşük ama yok için biraz yüksek oynatmayaa az kaldı doktorum nerdeeeeeeeeeeeee
Derinim seni tebrik ederim şimdiden ama lütfen ialçlarını düzenli kullan :)) senin gibi olan bir arkadaşımız vardı şuanda kalp atışlarını duydu bebeşiiniiiin
12.01.2011
slm arkadaslar ebn 31 aralıkta ıkı dondurulmus trasferı gordumçç9 gunumde teset yaptırdıgımda.5.85 cıktıç bu gun 12.gunum ve beta 21.21 cıktı sızce nasıl..doktorumla henuz konumsamadım..basına boyle bısey gelıp hamılelıgı devam eden varmı...allahım hayırlısını nasıp etsın herkese..
Bugün isee :))
slm arkadaslar herkese umutn olsun...12 gun 21 bthc le baslayan degerlerımle.. hamılelıgım devam edıyo cok sukur kalp atısınıda duydum sakın umudunuzu kaybetmeyın...rabbım yeterkı ol desın....cooooooooooooooook mutluyum cokk....
Umarım birazcık bile olsa rahatlamışsındır
doktorum der ki.banucum tets günün olan cmt pozitifi görürüz muhtemelen.ama istenilen gibi bir gebelikmi diil mi bunu ancak pzt öğreniriz.o nedenle ilaçları kullan yat pzt yi bekle.yükselebilirde.düşebilir de.en sevdiğim durum belirsizlik yaşasın belirsiizlliikk
doktorum der ki.banucum tets günün olan cmt pozitifi görürüz muhtemelen.ama istenilen gibi bir gebelikmi diil mi bunu ancak pzt öğreniriz.o nedenle ilaçları kullan yat pzt yi bekle.yükselebilirde.düşebilir de.en sevdiğim durum belirsizlik yaşasın belirsiizlliikk
bunu ben de okumuştum canım, buraya yazman çok iyi oldu. derincanın da böyle olacak inşallah :))
Derinim seni tebrik ederim şimdiden ama lütfen ialçlarını düzenli kullan :)) senin gibi olan bir arkadaşımız vardı şuanda kalp atışlarını duydu bebeşiiniiiin
12.01.2011
slm arkadaslar ebn 31 aralıkta ıkı dondurulmus trasferı gordumçç9 gunumde teset yaptırdıgımda.5.85 cıktıç bu gun 12.gunum ve beta 21.21 cıktı sızce nasıl..doktorumla henuz konumsamadım..basına boyle bısey gelıp hamılelıgı devam eden varmı...allahım hayırlısını nasıp etsın herkese..
Bugün isee :))
slm arkadaslar herkese umutn olsun...12 gun 21 bthc le baslayan degerlerımle.. hamılelıgım devam edıyo cok sukur kalp atısınıda duydum sakın umudunuzu kaybetmeyın...rabbım yeterkı ol desın....cooooooooooooooook mutluyum cokk...
Umarım birazcık bile olsa rahatlamışsındır
Canim sen içini ferah tut ilaçlarini ihmal etme. Daha yeni oldu transferin taze sayilir tutunma geç olduysa böyle düsük çikmasi normal.
Insallah pazartesi degerin yükselir
Derin canım benim dualarımız seninle mübarek gün inşallah senin için hayırlara vesile olur güzel arkadaşım....Nazlı sıpan tutunacak bak gör:))) Hep derdin ya sen benimki nazlı olacak nazlı olacak diye bak işte...Nazlanıyor...
DERİNCİMM ARKADAŞIMDA SENİN GİBİYDİ.SENİN DAHA 7.GÜN HEM.BEKLEMEN GEREK ZATEN .DOKTORU GEÇ TUTUNMUŞ DEDİ.DAHASI BU DÜŞÜK OLCAK, ÜMİTLENME AMA BAKALIM BEKLİYECEĞİZ DEDİ.ŞİMDİ 3 AYLIK OLDU MAŞALLAH.DEĞERİ 12.GÜN 11 Dİ.ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMİYO.MAŞALAHH DİYELİM.
Derincigim gerek bu guzel topikte olsun gerek diger topiklerdeki arkadaslarimizin transferden sonra lekelenme seklindeki durumlarindan sonra hep pozitif haberlerini okudum... bence sende kesinlikle hamissin. cunku gercekten degerin 7. gun bile olsa O.O gosterirdi.. transferin ilk iki gunu dinlenme veriyorlar, dunyanin her yerinde boyle.. cunku ilk iki gunde embryo yerlesiyor ve tutunuyormus.. bence sen Hamisssin.. diger arkadaslarimin da dedigi gibi asla kafani biseye takma.. bebegini dusun tatlim...
derincim benim içimde hiç kötü his yok, herşey güzel olacak inşallah.
bu arada lekelenmelerin ne durumda canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?