Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

derinim canım arkadaşım.. avutmak için söylediğimi sanma sakın ama benim içim nedense çok rahat. bebeğin hatta oğlun diyeceğim orda sana tutunmaya çalışıyor.. belki benim ilk denememdeki gibi kimyasal olacak ama ne olursa olsun tutunacak diye garip bir his var içimde.. ben sana, içindeki can a çok güveniyorum.. güzel haberlerini bekliyorum canım..

Canim allah oyle bir sabir veriyorki inan sen bile inanamiyorsun. Belirsizlik icinde beklemek en zoru. Ama anne olma istegi o kadar guclu bir duygu ki herseyin ustesinden geliyorsun. İnsallah sen bizim yasadigimizi yasamazsin ve en kisa surede bebisinin saglikla seninle birlikte oldugunu ogrenirsin.

günaydın yol arkadaşlarım ve topicimizin minnoşları, hepimize hayırlı cumalar olsuuuun

derincim kalbindeki ışık hiç sönmesin inşallah.. kanamanın olmaması iyiye işaret ama adet kanaması gibi kan görüp de bebeğini kucağına alan o kadar çok örnek var ki bu forumda.. kısmet işi be güzelim..

şimdi anlıyorsun değil mi, keşke hiç anlamasaydın demek istiyorum ama Rabbim sabrını veriyor. ilk an çok ağlamıştım ben. yani size ilk günlerde yaptırdığım testleri söylememiştim ya, kesinleşmeden söylemek istememiştim, sonra 4. testte artış yavaşlayınca o gün işte çok ağladım. hiçbirinize belli etmeden. ofiste tuvalette, toplantı odasında, bilgisayarın ekranının arkasına saklanarak, eşim beni almaya geldiğinde görmesin diye camdan dışarı bakar gibi yapıp hıçkırıklarımı bastırarak ağladım. sonra geçti, Rabbim sabrını verdi. hep elim karnımda duha suresini okuyordum. "Rabbin seni hiç terk etmedi, sana darılmadı da" diyor bu sure. sükunetle karşıladım doktorum kürtaj diyince bile çünkü Rabbimin benim için hayırlısını vereceğini bilerek beklemiştim. sen de metanetle bekleyeceksin arkadaşım, hakkında en hayırlısı olsun inşallah ama diyorum ya, benim içimde karanlık yok aklıma sen gelince :)

günaydın kızlar...bugüne iyi başlamadım ( sabah kıpkırmızı bir kanamam oldu ( pembe değil,kahverengi değil...bayaa kırmızı...kanı görünce yüreğim çıktı yerinden sanki...elim ayağım birbirine dolaştı..eşimi uyandırdım hemen...doktoru aradık...rahim ağzı kanaması olabilir dedi...devam ederse hemen gel dedi...şimdilik yok, daha doğrusu varmı diye bakmaya bile korkuyorum...nolur dua edin benim için,bebeğim için....

günaydın devinim hayırlar olsun inşallah.. kuzum elifin de böyle kanaması olmuştu hatırlarsan hem de oluk oluk demişti, onun da rahimdeki bir yarayla ilgiliydi sanırım ama çok şükür atlattı bak. seninki de öyle birşey olabilir tatlım. çok mu kanama vardı yoksa damla şeklinde mi. sen şimdi panikle abartmış olmayasın kuzucum. Allah kötülüklerden korusun seni ve kızçeni canım kardeşim..

GÜNAYDIN 2011 ' in EN TATLI ANNE VE ANNE ADAYLARI..HAYIRLI CUMALAR..BU MÜBAREK GÜNDE HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN...

kızlar günaydın.birşey soracaktım.dondurma işlemi yapan arkadaşlara .n eücret alındı.dondurma sayısına göre değişiyor um??

aaa evet elif vardı bak o hamile kalınca girmez oldu artık.devincim sıkma canını ama temkinli de ol.bu kanamalar çok sık karşılaşılıyor hamilelikte.yat mümkün olduğunca.

hatırlıyorum adacım... şimdilik kanamam yok inşallah bidaha da olmaz...ama çok korktum sabah sabah (

kızlar günaydın.birşey soracaktım.dondurma işlemi yapan arkadaşlara .n eücret alındı.dondurma sayısına göre değişiyor um??

semracım ben dondurma işlemi için 500 TL verdim..1 tane de olsa 10 tane de olsa aynı ücreti alıyorlar...

günaydın semracım, yanlış hatırlamıyorsam 600 dolar gibi bir miktar ödemiştik. ama tam olarak emin olamıyorum şimdi.. imkan varsa mutlaka dondurt canım.

aaa evet elif vardı bak o hamile kalınca girmez oldu artık.devincim sıkma canını ama temkinli de ol.bu kanamalar çok sık karşılaşılıyor hamilelikte.yat mümkün olduğunca.

aslında semoşcum elif hamileyken de geldi fırsat buldukça. biliyorsun baya zor geçiriyor hamileliğini en başından beri. Allah yardımcısı olsun..

hatırlıyorum adacım... şimdilik kanamam yok inşallah bidaha da olmaz...ama çok korktum sabah sabah (

semracım ben dondurma işlemi için 500 TL verdim..1 tane de olsa 10 tane de olsa aynı ücreti alıyorlar...

devincanım, konuştuğumuz gibi bence o yüzeysel, jel sıkarken tahrişsel bir kanamaydı, içini ferah tut bak devamı yok kuşum.. hem sen tehlikeli dönemi atlattın Allah'ın izniyle.

Benden 900 tl.istediler.ama çok saçma 2 tane ile 15 tane bir olur mu hiç? Peki çözülürken alıyolar mı?aradım toplantıdalar.birazdan arıyacağım tekrar.

Benden 900 tl.istediler.ama çok saçma 2 tane ile 15 tane bir olur mu hiç? Peki çözülürken alıyolar mı?aradım toplantıdalar.birazdan arıyacağım tekrar.

semracım çözülürken almıyorlar...ama o da bir tedavi süreci olduğundan onun parasını alıyorlar...ben ilaçlar hariç 1500 tl verdim 2. tedavimde ...onda da 2 kere muayeneye gittim duvar kalınlığı için 3. gittiğimde de transfer oldu...

Günaydınlar herkese,Hayırlı cumalar..

Devincim
hepimizi korkuttun canım inşallah kanamanın devamı yoktur güzelim..Allahım kızçeni ve seni korusun canım benim...Müsaitsen yat dinlen tatlım....

Derincikk bugün nasılsın tatlım....4 gözle pazartesi bekliyorum senden inşallah o güzel habeir alacağız..Dikkat et kendine Allaha emanet ol güzelim dualarımdasın..Öpüyorum...

Adacanım benim maşallah bugün erkencisin seni topicte görmek güzel canım benim..

Espi kuşum siz nasılsınız ya merak ettim tam anlatamıycamkarışık çünkü ama seni ablanı ve anneni rüyamda gördüm türkiyeye bize gelmişsiniz hayır olsun canım...He
rşey yolundadır umarım...

Semracanım yarın transferin değilmi güzelim hayırlı olsun...Bebeğini alda gel tatlım...Bizde dondurulmuşlar için sanıyorum 1.200 TL ödemiştik...Bu yılda ilk kira ödemesi var :)) Elinde fırsatın varken bencede dondur güzelim...

günayyydınn kızlaaarrr

Devincimmhayatım tahmin edebiliyorum korkunu paniğini.Allahın izniyle hiç bişi yok işallahhh sen kontrol et süekli olursa bidaha druna gidersiin hemencik.Elifciğin çok çok du kanaması biliosun.Bizim hamişlikler için drum hamiş olduktan sonra aynı dedi ama hamiş arkadaşlarımın skıntılarını artık kullandığımız ilaçlara bağlıyorum valla.Ama ben eminimm hiç bişii yok bizim KIZÇEEEENİİİNNNNNNNDualarım seninle hayatımmm

SemoşşşBenim merkez 500 tl donduruyor.yap kız bi pazarlık nolcakartı bak yumoş olacak mıı olmaycak mıı diye ne kadar gergin günler geçirdin kız dondurt deli misiiinnn:)çözerken de transfer ücreti alacaklar.ama yeni bi deneme ile aynı maliyette olmayacak hayatım.bence hiç düşünme dondurtbenim donmuşum olsa olumsuz bi durum olursa avuntum umudum olurdu.negatif olursa gidişat sıfır bi tedaviyi en iyi ihtimal 2 ay bekleyeceğim

Adacaanımmm Godesiimmdün ilk an gözlerim doldu azcık ağladım eşim zaten durumu kavramamış gözlerle bu ne nolcak şimdi der gözlerle bakıyor.sonra benim herşeyle alay edebilen mekanizma devreye girdi.İnsana 2.5'tan 3 verirler bee dedim eşim ben ve yeğenim koptukyaw kedim bile güldüü heee dün akşam yemeğinden sonra bana regli olacağım günlerde olur böle uyku hali gelir uyurum öle uyuyakalışım koltukta.gece boyu uyur uyanık bi milyon rüya gördümburnum tıkantı ağzımda yaralar la uyandım.gece her uyandığımda kanamam var hissi vardı kalkmadım hiç.sabaha kadar kalkmayacağım diye.sabah bakalım ne kadar kanamam olmuş derken sadece kahve akıntım olduğunu gördüm.şakır şakır diil ama karnım regli olacakmışım gibi ağrıyor.ama hala aynı nötrlük var ki gıcık oluyorum.gece hazır olumsuza döndü düşüncelerim sabah herşeyi aynı buldum.aynı nötrlük.

canımgünaydınn cicoşşummmmnasılım bilmiyorum ki.gece boyu regli olduğumu sandım ama kalkmadım.sabah baktım kahve akıntım varmış sadece.şimdi arada pembe arada kahve takılıyolargece olumsuza döndü düşüncem derken sabah yine nötr kalktımregli olacakmışım hissi var.bilmiyorum tutanlarda oldumu bu karın bölgesinde ki his.öle bi durum işte canım nasılım bilmiyoum

günaydın cicoşum, günaydın İremkuşuuuum :)) hoşgeldiniiiiiz sizi de burda görmek çok güzel kuzucum, ağrın sızın yoktur inşallah..

bizim de aynı işte cicoş 600 dolar + yıllık kira :) bir tane duruyor hala, Ali dedi ki onu kullanmayacağız, istersen çözdürelim ama içim elvermedi, dursun orda kuzum benim :)))))

canım benim allahın izniyle iyi olacaksın bitanem derdi veren rabbim dermanınıda sabrını verecektir tatlım...Şimdi olumsuz kısmını düşünmeyelim bu hafta sonunu elinden geldiğince iyi geçirmeye çalış tatlım...Bebeğin seninleyse şuanda üzme onu bu rüyalarla psikolojik olarak kurmaya başladın bile...Allah sonunu hayır etsin...Eşinde garibim ne yapacagını ne diyeceğini şaşırmış vaziyettedir adamcağız...Allahım bu sıkıntıları çeken anne olmak isteyen bütün arkadaşlarıma güç kuvvet versin..Hayırlısı ile isteyen herkese anneliği tattırsın...Kimseyi evlat hasreti, ile sınamasın...

canikom benim. nötr olmak çok iyidir ama birazcık pozitife doğru kayık olman daha da iyidir. son ana kadar bebeğim diye sevdim karnımı, hatta yolcu ederken bile hoşçakal meleğim demiştim ama içimden, kocamı üzmek istemedim çünkü.. ona inan, seni bırakmamasını iste ve sen de ona yardımcı ol tamam mı tatlım beniiiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…