Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

sağol canikom bizde iyiyiz pis pis mide yanmamız var acı suyumzu mevcuttur..İsteyene vereceğiz
Ay içim ürperdi bende geçen gün evrakları toparlıyordum dondurulmuş kağıdımız elime geldi dedim onlarda orda bekleyenler benim çocuklarım allahım kullanmayı nasip edermi nasip ederse tutunurlarmı ben nasıl onlara kıyarım nasıl imha edilmelerine göz yumaırm dedim başladım aglamaya..Eşimde kötü oldu...Kagıtta dondurulmuşların anne ve baba adı olarak bizim adımzı geçiyor bu bile herşeye yeter dedim..Demekki diyorum içlerinde en akıllısı iremmiş :))) anladın

derin kuşum şuanda bunları konuşmak için erken değilmi yahu test günün dün değildiki sen erken yaptırdın şimdi sonuçtan etkilendin işte ben bu yüzden ne olursa olsun dedim 12.güne kadar bekledim erkenden yıkılmak yok dedim...

pis acı sular, hemen çekip gitsinler döverim ben onları cicoşuuuuuuuum. ya insan ürperiyor değil mi, orada senin ve eşinin canından kanından parçalar var, insan nasıl razı olabilir ki çöpe gitmelerine.. ben zaten 2 tanesini yolladım daha fazlasını göndermek zorunda bırakmasın Rabbim bu ara çok duygusalım ben kuzular ya, sanırım kullandığım cyclo ilacının etkileri bunlar. kürtajdan sonra geçen ay kullandığım gibi bu ay da kullan dedi doktorum. herşeye gözlerim doluyor yaw :)))

anladım ben anladım, akıllı bıdık İremimiz bizim o cicoşuuuuuum

günaydın cicoşumm...sabah ben de çok korktum ama şimdi iyiyim...içim rahatladı...2 li tarama sonucunu da aldım bugün...herşey güzel...düşük risk grubundaymışım...inşalla bebişim bırakmayacak beni...
Yatmamın en imkansız olduğu dönemdeyim ( üstelik normalde cumartesileri çalışmadığım halde yarın toplantı için şirkete gelmem şart... (

derincimm teşekkür ederim canım...bende senin için dua ediyorum..şu mübarek cuma günü alalhım hepimizin duasını kabul edip gönlündekini versin inşallah....

Kuşum emin olki ilaçlar hepimizi sersem ediyor hamiş dahi olsan etkisi kalıyor...Ay ürpermezmi insan allahım nasip ederse ol derse onlarla olabilecek canlar ya....Ay yine allahım yardım etsin ordaki kuzucuklarımızada...Hamile kalıncada çok dolar gözleirn kuşum hassas olursun....Ben sinirli olmuştum nedense herşeye parlıyordum hala öleyim :))))

inşallah bir hamile kalayım ve devamını getirebileyim de o zaman ali kıran başkesen de olsam olur cicoşum hehe :))

senin sinirini yerim ben, bu sinirli halin mi kuşum senin, o zaman bir meleksin sen

inşallah bir hamile kalayım ve devamını getirebileyim de o zaman ali kıran başkesen de olsam olur cicoşum hehe :))

senin sinirini yerim ben, bu sinirli halin mi kuşum senin, o zaman bir meleksin sen

Ay inşallah canım dualarım seninle hamiş hamiş iremle ediyoruz dua canikom sana...
Benim çevremde herkes sakin kendi halinde ben neden, niçin dediğim zaman bile bana detaycı muameleci herşeyi çok kurcalayan gözüyle bakıyorlar seni tanısalar vallahi baş edemezler...Ki ben çok sabırlıyımdır çok şeylerid eyuttuğum halde aman neyse

:))Allah razı olsun senden de İreminden de cicoşum.. valla belki önceden olsa detaycılığıma ve kurcalayıcılığıma laf edebilirlerdi ama şimdi yaşadığım iki olumsuzluktan sonra birşey diyebileceklerini sanmıyorum cicoşum.. yani herhalde ne desem çok haklısın demekten başka birşey yapmazlar.. ki inan bana, ben hiçbirinin önünde ağlamadım, mutsuzluğumu belli etmemek için elimden geleni yaptım, ona rağmen bana bakarken gözlerindeki acıya engel olamadım.. önümüzdeki denememizde ne dersem diyeyim bana gıkları çıkmaz herhalde, öyle düşünüyorum :))

Günaydin canlar. Hepinize hayirli cumalar diliyorum.

Devincim korkunu anlayabiliyorum. Bendede sici bir akinti hissetim ilk defa öyle birsey hissediyordum.
Dogru tuvalette gittim ve pedim kirpkirmiziydi. Sonra kahverengi akintinya dônüstü 5 gün sürdü.
Doktora göre rahim agzi kaniyor birde plasenta yerinden oynadigi için rahim agzina yakin kan damarciklar kanama yapabilir.
Doktorlar diyor ki kahverengi olduktan sonra hiç korkmayin.

Cicim hayirdir insallah. Nasil bir rüyaydi kötü birsey görmedin degil mi ?
Biz iyiz sadece iki gündür benim bacak arasinda sizilar var spasmlar var bir göbegimde batmalar oluyor. Insallah bebeklerim iyi.

Adacim sen nasilsin bugün hafta sonu yaklasiyor dinlenirsiniz hepiniz.

Derincim senin moral nasil yüksek tut kendini birakma. Pazartesi'ye daha 3 gün var iyi dinlen.

Semramus sende yakinda kavusuyorsun yildizina.

günaydın espicim hoşgeldiniz tatlım.. evet neyse ki haftasonu geliyor, biraz uyumak istiyorum kısmet olursa, sabah erken kalkmak zor geliyor bu aralar ya :)

valla cicoşş erken dimi yaaa minişimm tutunmaya çalışırken dürttük belki deebi de ben ya 5i erken çıkar mı derken 3 ünde yapıldı test5. gün transferi 5 i çıkar dediler o bile az gelmişti gerçi.hepsinde 12 gün beklemeli mi cicoşumm:2zt si 11. gün olcek

espiciimm günaydınnnnpişştt cicişşş bebişlerine dee günaydınnnncanım valla gece regli oldum hissiyle uydum hep uyandım kahver rengi bi akıntı.dinleniyorum canımcım yemekten yemeğe wc den wc ye kalkış

Evet evet sen pazartesi yaptır ama salı bir daha yaptır ki net olsun güzelim
Vallahi aslında o test yapılmayackati senin aklın karışmayacaktı ister istemez senin psikolojin etkileniyor be kuşum....E psikoloji ile alakalı tutunmasıda birazcık o yüzden rahat bırak kendini öpüyorum seni.

[I]Espi kuşum hoşgeldiniz uykucular sizi :)))
iyi gördüm kötü değildi..Hayır olsun canıkom inş.....[/I]

ya kızlar biliyorum saçma olacak ama regli olacakmış hissi bebeişi tutunan arkidişlerim sizde de oldu mu yaaabide ayaklarım buz kesiyor birden.

tamam cicoşum ahanda salıyorumm kendimiiiiiolmasa çıkmazdıı ordasın ordasın ordasın moduna geçiyorum:)mod 1

cioşum doktor son gittiğimde beni de uyarmıştı...bi de salıdan bu yana ilacı da kestim ben o da kanamaya neden olabilir demişti...ama yine de kıpkırmızı kanı görünce şok oldum...bir anda başımdan kaynar sular döküldü sanki...normalde mart başında gidecektim kontrole...az önce aradı nasıl olduğumu sormak için...ve bana 17 şubatta gel dedi...o bile rahatlattı beni 12 gün sonra yeniden görcem bebişimi :))

espicimmm sana da hayırlı cumalar.... Biz doğurana kadar bu endişeyi hep yaşayacağız sanırım...hem hamile kalmak zor...hem de devamını getirmek zor...o kadar arkadaşım hamile kaldı hiçbirinde kanama falan olmamış...benim kahverengi akıntım vardıya 6. Haftadan sonra başlayan...o biteli 1 hafta ancak olmuştu...daha ohh çekmeden bu oldu...ama allahım bebeğime kavuşmayı nasip etsin de napalım razıyız herşeye...

ya kızlar biliyorum saçma olacak ama regli olacakmış hissi bebeişi tutunan arkidişlerim sizde de oldu mu yaaabide ayaklarım buz kesiyor birden.

canım regli olacakmış gibi karın agrısını yaşadım ben mesela.....Belin çok agrımıştı...Demiştim tutunmadı kesin regli olucam diye canikom.....Adacan bana memeleir sormuştu mesela bende memeler aynıydı değişmemişti....Ama regli olurkende değişmezlerdi..Regli hissini at içinden daha onalrı düşünmene var...Bugün kaçın günün yahuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…