tamam cicoşum ahanda salıyorumm kendimiiiiiolmasa çıkmazdıı ordasın ordasın ordasın moduna geçiyorum:)mod 1
günaydın espicim hoşgeldiniz tatlım.. evet neyse ki haftasonu geliyor, biraz uyumak istiyorum kısmet olursa, sabah erken kalkmak zor geliyor bu aralar ya :)
espiciimm günaydınnnnpişştt cicişşş bebişlerine dee günaydınnnn canım valla gece regli oldum hissiyle uydum hep uyandım kahver rengi bi akıntı.dinleniyorum canımcım yemekten yemeğe wc den wc ye kalkış
[I]Espi kuşum hoşgeldiniz uykucular sizi :)))
iyi gördüm kötü değildi..Hayır olsun canıkom inş.....[/I]
gerçekten öyle seni kandırmak için sölemiyoruz ki canım...Son güne kadar umut var demektir..Sen sal aşagıya dogru ceeeee yapacak sana gör bak bebeğin...
hosbulduk canim. Sabah erken kalkmak zor oluyor hazirlanip ise gitmek artik bitti o hayat benim için.
Uyursun canim simdi uyumasan yarin bebisin olunca hiç uyuyamazsin simdiden tadini çikar.
Günaydin derin teyzesi. Benimkiler iyiler ellerinden öperler.
Kahve rengi oldugu süre korkma canim benim doktor öyle diyor.
O hissleri bende yasadim hatta transferden sonra esime dedim ben regl olucam karnimin altti agriyor kesin hastalanicam sakin üzülme.
Meger benimkiler tutunuyordu annelerine.
Sen dinlenmeye devam.
Tahlil zamanini gelince ben transferden tam 15 gün sonra yaptirdim kan tahlilini.
Sen biraz erken davrandin
Hosbulduk canim benim. Gece 12'den sonra uyumusum sabah 9h30'ta kalktik sol tarafima uyuya kaldim simdi sol tarafim agriyor kasiklarim agriyor yogun batmalar var.
Rüyayi iyi gördügüne sevindim, hayir ola insallah.
Biliyorsun canim bizim bir sözümüz var ben türkiye'ye geldigimde gôrüsücez söz mü ?
Bu arada mutlaka hepinizi görmek isterim ben fransa'dan gelicem ona göre bana bir kaç saat ayirirsiniz.
Kızlar hastane aradı beni.900 tl dondurma işlemi+1000 çözdürme işlemi+ yıllık 250 dediler.herhalikarda yaptıracağım atende.ben yıllık 250 tl yi duyunca çok cazip gelmişti.neyse yapcak bişey yok.
Bu arada derin değerin kaç geriye dönük okuyamıyorum da.
Kızlar hastane aradı beni.900 tl dondurma işlemi+1000 çözdürme işlemi+ yıllık 250 dediler.herhalikarda yaptıracağım atende.ben yıllık 250 tl yi duyunca çok cazip gelmişti.neyse yapcak bişey yok.
Bu arada derin değerin kaç geriye dönük okuyamıyorum da.
canı dün 7. gün 2.5 çıktı pzt ye kadar beklemedeyimmdondurt bencede keşke benimde olsaaaa
Cuma günleri neden böyle agır geçiyor bugün pek işimde yok......Akşam olmak bilmez her cuma bunu yaşıyorum....
derincan senin donmuş kalmadı mı yine. e yumoşlar vardı ya??
valla iyi olan transfer edildi diğerleri tam blast olmadı dediler.bana niye kalmıyo yaaaaaaaaaaaa
derincan senin donmuş kalmadı mı yine. e yumoşlar vardı ya??
hehehehehe:)))))tebiii tatilleee gireceksinizzz ya irem sultanlaa geçmezz bu gün dimiiiiiyaramazlar siziiii:)))
valla iyi olan transfer edildi diğerleri tam blast olmadı dediler.bana niye kalmıyo yaaaaaaaaaaaa
heyo heyo heyo evet cuma akşamalrını çok severim yahu....
Vallahi tatili kim sevmezki :)))
Adacanım haklı ya 6 yumoşun vardı galiba senin sadece 1 tanesimi döllendi deme yaaaaaaaaaaaa olsun be güzleim bu karnındaki seninle olur inşallah düşünmeye gerekte kalmaz inşallah..
cicoşuuuum benim de haftanın en sevdiğim günü cuma akşamı ve cts günüdür :)
derincim adet sancıları benim iki transferimden sonra da oldu ve beni çok mutlu etti olması çünkü tutunurken oluyor diye duymuştum ki doğruymuş :))
espicim, cicoşla görüşürsün de benimle görüşmez misin basarım valla buluştuğunuz mekanı :) hep beraber görüşürüz inşallah. belki o zamana benim de göbüşümde minnoşlarım oluuuuur
ay çok güzel yahu çok hemide......gezsek gezsek ne güzel...pazarı sevmem....
aşk tesadüfleri severi izlemek istiyorum 14 şubatta gidelim dedi kocişte
Benim malum hamilelikte ortaya çıkan kapalı alan fobim hobimiydi kivar......
Alışveriş merkezlerine felan gidemiyorum baygınlık geliyor içime acayip baş agrısı başlıyor o yüzden açık alanlar ve tenha yerler tercihimiz bu aralar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?