Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Bende çalisirken severdim cuma günlerini saat 4'te isi bitiriiyordum. Pazari bende sevmezdim temizlik çamasir ütÜ yemek derken gün gelip geçiyordu.

14 subat'ta biliyorsunuz bizim ultrason var aksam 8'de bende diyorum ki belki o gün cinsiyetini ögreniriz; bizim için güzel bir sürpriz olur doktordan sonra yemey yemeye çikalim diyorum esime çikmisken tadini çikaralim.
Esim bende kötü bana araba yasak diye eve geri dönelim diyor (((((
bende ona kizdim bozuldum dedimki beni hiç anlamiyorsun o gün sevgililer günü disinda bebislerimi cinsiyetini ögrenicez belki birde ben SIKILDIM evde durmaktan biraz degisiklik istiyorum birde bu aralar annemlerdeyim esimle vakit geçiremiyoruz o evde ben burda ayri uyuyoruz.
Bari o gün özel bir gece geçirelim.
Bakalim artik az kaldi.
Siz neler yapmayi düsünüyorsunuz kizlar ?

Olur canim seve sev olur.
Simdilik benim bebisler ônemli cicosun dedigi gibi sag salim kucagimiza alalim minoslarimizi sonra tatil.
Tabii ilk önce bebislerimin sagligi sonra türkiye seyahati.
Her seyin bir zamani var.

tabikide tatlım sen minnişleir al kucagına öle görüşürüz..Bu yaz geçti zaten nasipse 2012 de :))))

kızlar mikroenjeksiyon yöntemi uyguluyomuş benim merkez.bende dün öğrendim bunu.

Evet canım bütün merkezler mikroenjeksiyon yapıyor istanbulda...Ama sen ankaradaydın sanırım....İlk tedavinde veya bunda ta en başında sölemedilermiki sana..Olsun canım mikroenjeksiyon daha iyi içini rahat tut...:16:

ay ben şaka yaptım kıs cicoşum senin dediğin gibi fobidir yahu.. sen benimle kafa buluyorsun di mi :))))))))))))

caduuuuuuuuu bilmiş seni benimle kafa bulmak istersin oh canıma degsin bundan böle saf ayaklarında gezeceğim ben sende beni düzelteceksin yersen :)))Bugün cuma çoşalım demi yaniiiiiii

Canım bizim planları eşim yapar bakalım vardı rbir planı dün aksam sinemayı çıtlattı ama bana güvenemiyor geç saatte gideriz kalabalık olmaz dedi bakalım artıkın...
Vallahi alt üstü 1 yemek yiyeceksin canım benim o gün gelsin eşin anlayışla karşılar seni getirir merak etme belki süpriz yapar..Zaten doktor için çıkacaksın evden o çevrede bişeyler yersiniz çareler tükenmez.

:))))))))))) yiycem seni cuma şekeri hem de bonuslu şeker

ooo nede tatlı oluruz tombişiz birde iyice doyarsın şeker komasına girersin vallahi kocişinede hesap vermek zor olur daha handeyle işimiz vardı der seninki :))
top giibi yuvarlanıcam 1 ay sonra yerlerde ay uy demekten gülmem bile değişti yahuuuuuu

Son düzenleme:
Ben ay uy derken çevredekile rdiyor kız sen 7.aylık dogurmayasın yok be o kadarda değil diyorum...Anam bebişim bu kadara hasrete dayanamayıp gelirse naparım amanınnnnnnnnnnnnn
önümüzdeki hafta içi bir eminönü çıkartması yapalım diyoruz......

cicoş birden hayalimde oturduğumuz koltuktan kalkmaya çalışırken yuvarlanan halimiz beliriverdi şişko şişko :))))

ya çok alakasız birşey söyliycem.. ben kendimi hamile hayal edemiyorum. hani insan gözünü kapatınca hayalinde birşeyler canlandırır ya, ben göbeğimi görüyorum kocaman, ellerimi falan yüz yerine kendi yüzümü yerleştiremiyorum. beynim çatlıyor heh oluyor derken bir an oluyor gibi sonra yine puuuuf. canım sıkılıyor bu işe he

Derin kız köşe minderi nereye kaykıldın bakim yahu gel şurda iki lafın belini kıralım ruhum daraldı bugün havada kapalııııııııııııııııııııııı

Adacana arada pas atıyor kaçıyor........Bende dalga geçiyor aklı sıra he he he e

sıkılmasın sıkılmasın canım benim çok normal......Bende öle gözlerimi kapatınca kendimi hayal edemezdim şimdi bile dişimi kırsam hayalimde ben kendim ben penbe canlanamıyroum..Kızçemi düşünüyorum hayal ediyorum yok gelmiyor çıkmıyor anacım bizlerin hayal cinslerinde bişey var...

Ay sorma göbek kocaman birde kız anası malum yayık popo he he he he

bak kız arada hemen lafı geçirdin bana şişko şişko bak ricep ivedik olurum heeeeeeeeeeeee

gerçek mi diyorsun cicoşum ya.. ben de hayalimde bile canlandıramıyorum diye baya ümitsizliğe kapılıyordum ne yalan söyliyeyim.. yani deli oldum beynim çatlayacaktı ama olmuoooor olmuoooor :)

bak kız arada hemen lafı geçirdin bana şişko şişko bak ricep ivedik olurum heeeeeeeeeeeee

yahu ben kendime lafı geçirdim ayol, senin içinde iremcik var ben bişi yokken 10 kg aldım popodan değil üstelik her bir taraftan :)))))))

seni yaramazz cicoşşşşşşşben hiiçç hayall edemiyom kız ada ben çok zayıfcık bi hatunumm48 kilo 1.70 dal insan nohut yutmuş kürdan olarım herhalll

Ciddiyim adacığım....Kızçemi dahi hayal edemiyorum nedendir bende bilmiyorum dert etme sırf sen değilsin....Hep tombiş tombiş hayal etmene gerek kalmayacak bak gör hamiş olucaksın inşallah...O zaman aynadan kaçacaksın.....

Hehe benim kadar tombişik olamazsın şekerim...Üst ksımımda bişey yokta bacakalrım kalınlaştı çizme giyemiyorum ööööööö....Tedaviden dolayı şişkinlik var yahu bende kalçam ve karnım aldı başını gidiyor o komedi zaten ayna gülüyorum...Ama kızım kilolu saglıklı olsun ben sonuna kadar yerim gari....
Bu tedavide kullandığımız hormon iğneleri kimisinde tüylenme yaparmış mesela bende yapmadı tam tersine beni şişirdi kaldı görüntümde..Kaba bişey oldum
Çokta tın ama

seni yaramazz cicoşşşşşşşben hiiçç hayall edemiyom kız ada ben çok zayıfcık bi hatunumm48 kilo 1.70 dal insan nohut yutmuş kürdan olarım herhalll

oy oy oy sen çok zayıfsın anacım ben ilk evlendiğimizde öleydim....anacımmm senin hamiş oldugun bilem zar zor belli olur....Benim gibi etli butlu olda gör bakem...
Bu arada o hormon iğneleri bak sana etki etmemiş ulen birtek adayla banamı etti allahım ya....Bana şimdi herkes sen toparlamışsın zayıflamışşsın diyorlar o niye diyorum ilk başlarda nedense çok şiştin diyorlar he diyorum sebebini bende bilmiyorum ama şiştim diyorum...Bacaklarımda o şişkil bakın hala var diyorum...Ama ödem değil onlar...Tedaviyi saklarsan herkesten..

:) birazcık da olsa rahatladım valla saol cicoooooşuuuum

bu arada benim göğüsler büyüktür, kilo alınca da ilk onlar büyür. bir de tedavi sırasında şişiyorlar ya 3 kafam varmış gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…