Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ADAAAAAA yarın transfer ite.yarın 13.30 da.1 hafta yokum artık.evde nette yok kızlar.derini çok merak edeceğim işte.

Şuanki doktorumda tuzu kes şişmişsin ödem olmuşsun diyor diyor ya benden iyimi bilcen diyorum doktora ödem değil diyorum salı günü adam kan ve idrar aldı ayrıca ödemede bakalım diye herşey güzel çıktı odasına gittim bakın dedim ödem yok herşeyim yolunda şekerde güzle çıktı...
Sen güzle gidiyorsun böle devam et dedi :))))
Ama şişkinliğime doktor bile anlam veremedi...

insan kendini bilir tabi, ödem olsa anlaşılıyor.. ama peki ödem değilse kilo mu cicoş.. kilo da değilse ne peki :)) kıs hava mı yuttun sen

yoo heyecan hiç yok valla.12 gün sonraki heyecanı gör senşimdi

insan kendini bilir tabi, ödem olsa anlaşılıyor.. ama peki ödem değilse kilo mu cicoş.. kilo da değilse ne peki :)) kıs hava mı yuttun sen

Canım bende bilmiyorum vallahi şuaya kadar garip evreler değiştirdim cidden bak her gören bişey dedi bende farkındaydım bu ayda toparlamaya geçtim sadece göbüş ve popo var şimdilik bakalım yüüzm gögüslerim kollarım felan yerinde iyiler...Hayırlısı ile sag salim dogumu yapayım sonrasında kalırsa inş kalmaz doktora görünürüm...Bacaklarım şiş ya çizme giyemiyorum kapanmıyor....Benim bünyen bu hormonları kaldırmadı garibim......

ADAAAAAA yarın transfer ite.yarın 13.30 da.1 hafta yokum artık.evde nette yok kızlar.derini çok merak edeceğim işte.

semoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşoyyy geliıooo minnoşşşşşşşşşşşşat özledeen telini kız mesaj atarım sanaaAllahhh yardımcın olsunnnnn sağlıklaaaa gelsinn minişinnn gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar ne çok kaynatmışsınız gene siz yaa...tedavi bende de hafif kilo yaptı ama kötüsü çok tüylenme yaptı...60 la denemelere başladık 64 ile tüp bebek tedavisine başladım..şimdi 62 kiloyum...benim kollar ve bacaklar incedir..popom da yok o kadar ama göbişim en zayıf halimde bile vardı...ve göğüsler büyük...şimdilik kilo almadım da sonrasında baya bir alacak gibiyim..yemek yemeye başlarsam...

bana da kilo mu verdin diyorlar cicoşum anca bitti etkileri düşün.. gerçi kalaydı da şiş olaydım aaah ahhh...

şekercim böyle kocaman geniş çizmeler var içleri kürklü olanlar hani. onlardan alsan, bence onlarla rahat edersin, hem sıcak tutar, hem düz ayak..

kizlar karnimizi doyurduk.
Kizlar ben hiç doymuyorum sanki hiç birsey yememisim gibi.
Yine sofraya otursam yicem.
Ben hiç ekmek yemezdim benim kilo 53 54'tü. Ben 40 gün igne vuruldum hiç kilo almadim hatta kaybetmistim. Ama ben hamile olduktan sonra benim göbegimde tülenme oldu.
Benim vücutta olmayan sey genelde dogumdan sonra dökülür diyorlar.
Ben hamileligimin ilk 3 ayinda fazla kilo almadim ama aralik'tan itibaren almaya basladim birde evdeyim hareketsizim yediklerimi eritemiyorum. Doktor geçen dedi fazla kilo aldin.
Bende diyorum içimden çok istedim hamile olmayi kilo alim önemli degil.
Birde benim göbis iyi büyüyor kizlar.
Mesela pazartesi bir kazak giydim tam oluyordu bugün göbegimin alt kismi açikta çok komik.
Bu durumdan esim annem çok memnunlar yedigimi görünce ben hiç fazla yemek yiyen biri degildim aramazdim annem yillardir dertsiniyordu kizim yemek yemiyor diye.
Simdi diyorlar aslinda birsey demiyorlar yanimda korkuyorlar ki rejiim yaparim
Esimde diyor ki "ye canim yarasin süt yapsin".
Bunlar tatli kilolar...

Semramus bu ne heyecan kim heyecanlanmaz ki bebegine kavusacagini bilince.
Hadi hayirlisi olsun, yarin al yildizini 12 gün sonrada senden alalim güzel haberi;

huuuu derincan bu sana şekerim bak da gööööör :))

"jakie kullanıcısından alıntı
lansor bende 8.gün yaptığımda 1 çıkmıştı sonucum kahrımdan öldüm ağla ağla bittim ilk denememizdi eşime söyledim oda çok üzüldü ilaçları bıraktım sonra 12.gün değerim 135 çıktı şimdi allaha bin şükür 14 haftalık ikizlere hamileyim yani asla ümidini yitirme erken yapılan testler yanıltıyo 12.gün demelerinin bir sebebi var.geç tutunma olabilir sabret olucağı varsa olur zaten sen üzülürken belki bebeğinide üzüyorsundur."

espicimmm ne güzel yiyebiliyorsun canımm ye iştahın varken...ben çok kötüüym..açım ama bişey yiyemiyorum..en sevdiğim şeyler bile 1 lokma sonra ağzımda büyüyor...yemek yiyebimeyi özledim valla....

Selamlar, beni tanımazsınız ama birkaç defa Ada'dan dolayı bu topiği takip ettiğimi yazmıştım. Bende tüplerimden birinde testimi 10.gün yaptırmıştım, doktora mail attım hocam olmadı diye. Doktor'da 10 gün olmasına rağmen gününde tekrarla erken yapıp bizleride sıkıntıya sokuyorsunuz eğer 10.gün yapılabilir olsaydı 10.gün yapın derdik dedi.

Bizler biliyoruz ki 10. günde varsa vardır yoksa yoktur ama genede tekrarlattı. Bence erken yapılan bir test için sakın miniğinizi üzmeyin.

Son düzenleme:
OTE=AdaEge;17484602]bana da kilo mu verdin diyorlar cicoşum anca bitti etkileri düşün.. gerçi kalaydı da şiş olaydım aaah ahhh...

şekercim böyle kocaman geniş çizmeler var içleri kürklü olanlar hani. onlardan alsan, bence onlarla rahat edersin, hem sıcak tutar, hem düz ayak..
[/QUOTE]

[I]Adacıkkk Hekız ben sallamıyorumki aynaya bakıyorum ggülüyorum mutfaga gidiyorum elimde tabak eşim gülüyor illahi bişey yiyeceksin diyor aa tabi kızım için diyorum..Aman artık aştık be canım şurda ne kaldıki daha bişey almak istemiyorum kendime helede ayakkabı tarzında bu aksam alıcam bir tane yarım taba rengi...Hamişlikte ayak numaraları büyürmüş zaten..[/I]
Allahın izniyle o günlerde gelecek kuşum...

Son düzenleme:
espicimmm ne güzel yiyebiliyorsun canımm ye iştahın varken...ben çok kötüüym..açım ama bişey yiyemiyorum..en sevdiğim şeyler bile 1 lokma sonra ağzımda büyüyor...yemek yiyebimeyi özledim valla....

Canim benim valla kiyamam sana. Bende bu yasadigin sikinti olmadi.
Hep yemegimi normal düzeyde yiyebildim çikarmadin.
Hatta bende ilk 3 ay tiksinme mide yanmasi yogundu.
Allaha sükür onlarda hafiflesti simdi.
Yiyorum canimin istedigini. Devincim sizin içinde yerim ben :))))))

Merhaba hoşgeldin haklısın bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama sabırsız bizim arkadaşlar Allahım kalplerinizdeki ne ise onu nasip etsin inşallah....İnşallah herşey güzel olucak...

Tüylenmeye gelince maşallah nazar degmesin he he bende tüy yok hamilelikte güzel buldugum şeylerden biriside bu tüy çıkmıyor....koltuklarımda vsss süper yahu hormon iğneleri bunlara yaradı sanırım kökünden kuruttu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…