Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Devincim çok teşekkür ederim tatlım...Darısı başına...Sende lucrine başlamışsın hayırlı olsun cnaım...

Tubicim senin adına çok sevindim dogru kararı vermişsin..Hakkında hayırlısı ne ise o olsun...

Adacım sanada tekrardan geçmiş olsun...Evet canım gonold fye başladım...bugün 3.günüm...Bülent Urman ilgilenecek dedi doktorum...Transferinde bebeklerini ben yapacagım dedi..

Betyy cim teşekkür ederim tatlım...Yumurtaların çok güzel dedi doktorum.225 dozla başladık..göbekten oluyorum iğnelerimi hayırlısı artık.

Karafeslegen canım hepimizin tek derdi evlat biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi...sakına küsme yola devam et...

canımcım ne kadar süredir orada çalışıyorsun ve patronla aranızda bir taahhüt var mı çocuk doğurmayacağına dair..böyle birşey yoksa hamilelik her kadının hem manevi hem yasal hakkı.hamile kaldın diye seni işten çıkartamaz. patronunu sen tanıyorsun tepki gösterecek biri mi??

devincim, cicoşum ikinize de teşekkürler. valla ben ağrıyan dişim çekilecek sanırken ona kanal tedavisi dedi doktor, bir tane 20 yaş dişim var sol üst arkada o çekilecekmiş ya da benden daha küçük elli bir doktor kanal tedavisi yapsın dedi :)))) benim daha önce hiç dişim çekilmedi korkmuyorum desem yalan olur. kocam da yok bu hafta ((((

cicoşum bülent urman ı biliyorum, duydum adını umarım hayırlısı olur senin için. yaz aylarında bu tatil olayları oluyor maalesef ama olsun bülent bey de iyidir eminim :)

cicoşum bülent urman ı biliyorum, duydum adını umarım hayırlısı olur senin için. yaz aylarında bu tatil olayları oluyor maalesef ama olsun bülent bey de iyidir eminim :)[/I][/QUOTE]

adacım evet yaz aylarında oluyor..önce moralim bozuldu...sonra eşim içimi rahatlattı...Hastaneye gittiğimizde bir sürü insan vardı hepsi senin durumunda onlar ne yapsınlar dr izine çıktı diye tedaviyimi bırakıyorlar dedi..tek değilsin dedi...sen Allaha güven gerisi boş dedi..haklıydı olacagı varsa her yerde her drla olur...

Canım ofis ortamı...patron imza atıyor ben ise orayı tek başıma yönetiyorum...Ben yoksam işler kalıyor...1 buçuk yıldır burda çalışıyorum.....taahüt felan yok.....
Patronda ben konuştuktan sonra kendini garantiye almak isteyebilir..bu kız yokken işleirn idaresi zor dogumdan sonra idare etmesi zor diye düşünür yerime eleman bakabilir....Tedavi sonucu daha belli değil..helede olumsuz olursa gerçekten işe ihtiyacım var...bir sürü borç altına girdik...Sert mizahlı birisi değil..İyi bir insandır..Ama konu iş olursa ne der bilemiyorum..

Adacım korkma lütfen...Geçen yaz ben 20 lik dişimi çektirdim pırt diye çekti canım yanmadı..İğne ile uyuşturmuştu dr...
Bu arada senki tüp bebek tedavisi görmüş hatunsun bu diş çekimi vız gelir sana....

cicoşum bülent urman ı biliyorum, duydum adını umarım hayırlısı olur senin için. yaz aylarında bu tatil olayları oluyor maalesef ama olsun bülent bey de iyidir eminim :)[/I]

adacım evet yaz aylarında oluyor..önce moralim bozuldu...sonra eşim içimi rahatlattı...Hastaneye gittiğimizde bir sürü insan vardı hepsi senin durumunda onlar ne yapsınlar dr izine çıktı diye tedaviyimi bırakıyorlar dedi..tek değilsin dedi...sen Allaha güven gerisi boş dedi..haklıydı olacagı varsa her yerde her drla olur...

Canım ofis ortamı...patron imza atıyor ben ise orayı tek başıma yönetiyorum...Ben yoksam işler kalıyor...1 buçuk yıldır burda çalışıyorum.....taahüt felan yok.....
Patronda ben konuştuktan sonra kendini garantiye almak isteyebilir..bu kız yokken işleirn idaresi zor dogumdan sonra idare etmesi zor diye düşünür yerime eleman bakabilir....Tedavi sonucu daha belli değil..helede olumsuz olursa gerçekten işe ihtiyacım var...bir sürü borç altına girdik...Sert mizahlı birisi değil..İyi bir insandır..Ama konu iş olursa ne der bilemiyorum..[/QUOTE]

canım ben transferimden bir gün önce söyledim çünkü perşembe gününe geliyordu ve sonrasındaki 2 gün ve sonraki hafta izin kullanmak istiyordum. valla ben çalışan tek kişi değilim burada 100 kişiyiz ama ben patronumla birebir çalışıyorum. neyse ki çocukları çok sever ve bana hep hadi yok mu niyet derdi, sevindi ama sonra düşük olayını öğrenince çok üzüldü. ikinci denememde hafta ortasına denk gelmezse söylemeyi düşünmüyorum bir de böyle deneyelim diye :))))) bence çok gerekmiyorsa baştan söyleme. dinlenme sürecinde söylersin daha iyi olur gibi geliyor bana...

ayyyyy adacıgım hapım bıttı cuma gunuden bugun 3 gunum bakalım yrından sonra gelır heralde...baslarız ıns

ayyy çok heyecanlı özcüm inşallah herşey gönlümüzce olur, hepimiz hamile kalırız ve tamamına erdiririz inşallah :))))

:) o dişimi çok ihmal ettim cicoşum çürüdü ve kırıldı, bir de en üst arkada nasıl ulaşcak oraya yusuf yusuf yaniiii :))))). micro tedavisinin amacı güzeldi dayanıyordum da bu korkutuyor gözümü :)))))

cicoşum bülent urman ı biliyorum, duydum adını umarım hayırlısı olur senin için. yaz aylarında bu tatil olayları oluyor maalesef ama olsun bülent bey de iyidir eminim :)[/I]

O ZAMAN ŞİMDİDEN SÖYLEME CANIM.BEBİŞ Bİ BELLİ OLSUN ÖYLE SÖYLE...

Patronda ben konuştuktan sonra kendini garantiye almak isteyebilir..bu kız yokken işleirn idaresi zor dogumdan sonra idare etmesi zor diye düşünür yerime eleman bakabilir....Tedavi sonucu daha belli değil..helede olumsuz olursa gerçekten işe ihtiyacım var...bir sürü borç altına girdik...Sert mizahlı birisi değil..İyi bir insandır..Ama konu iş olursa ne der bilemiyorum..[/QUOTE]

kızlar trasferden sonra yatmak sart mı ben gunluk hayatınıza devam edebılırsını dıe duymustummmm bayram gelıyo bızım ısler cok yogun olacak ramazanın 15 den sonraaaa

kızlar trasferden sonra yatmak sart mı ben gunluk hayatınıza devam edebılırsını dıe duymustummmm bayram gelıyo bızım ısler cok yogun olacak ramazanın 15 den sonraaaa

beni sorarsan ben yattım canım, bildiğim tüm tüpçüler de yattılar :) ama yatmadan hemencik normal hayata dönen ve tutturan da çok duydum. bu biraz inanç ve kısmetle alakalı. sadece ilk gün çok kalkmadan yatmak mantıklı geliyor. sonraki günler de de yorulmadan istediklerini yapabilirsin sanırım ama bana sorarsan fırsatın varsa dinlen :)

Adacım yumurta toplama ve bu muayeneler için ne diyeceğim git gel....Hem ben yaptım yaptım sona geldim izin verin dersem samimiyetsiz olmazmıyım...kafam karışık...bugün yaırn çözmek istiyorum..bu konuda bende stres yaptı...onun düşüncesini bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…