Günaydın kızlar,geçmişi okuyamadım okuyup hemen sizlere yazacağım...patronumda burda aniden çıkabibilirim..Birde ben bir karar verdim ben bu hafta patronumla konuşacagım....Bizim ofisin sorumlusu benim...benden başka çalışan yok....patronda yanlzıca imza atar..detayları bilmez...işimi feda edebilirim bakalım patron ne dıyecek..ama durumdan haberdar olmasını istedim...siz ne dersiniz???
cıvcıvım gonal f bugun ucuncusunu mu yaptın canım....
adacıgım gecmıs olsun....canım....
canımcım ne kadar süredir orada çalışıyorsun ve patronla aranızda bir taahhüt var mı çocuk doğurmayacağına dair..böyle birşey yoksa hamilelik her kadının hem manevi hem yasal hakkı.hamile kaldın diye seni işten çıkartamaz. patronunu sen tanıyorsun tepki gösterecek biri mi??
canım çoook teşekkür ederim :)
bu arada senin ne zaman başlayacak bakalım?
cicoşum bülent urman ı biliyorum, duydum adını umarım hayırlısı olur senin için. yaz aylarında bu tatil olayları oluyor maalesef ama olsun bülent bey de iyidir eminim :)[/I]
ayyyyy adacıgım hapım bıttı cuma gunuden bugun 3 gunum bakalım yrından sonra gelır heralde...baslarız ıns
Adacım korkma lütfen...Geçen yaz ben 20 lik dişimi çektirdim pırt diye çekti canım yanmadı..İğne ile uyuşturmuştu dr...
Bu arada senki tüp bebek tedavisi görmüş hatunsun bu diş çekimi vız gelir sana....
cicoşum bülent urman ı biliyorum, duydum adını umarım hayırlısı olur senin için. yaz aylarında bu tatil olayları oluyor maalesef ama olsun bülent bey de iyidir eminim :)[/I]
kızlar trasferden sonra yatmak sart mı ben gunluk hayatınıza devam edebılırsını dıe duymustummmm bayram gelıyo bızım ısler cok yogun olacak ramazanın 15 den sonraaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?