Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ben ıkızlere hamıle kaldıgımda transfer gunu ıse gerı dondum ama tuttu...bencede bıraz nasıp sanırım....ama ılk gun dınlenırım..

Hesaplarımıza göre giderse kızlar benim 11 gün iğne kullanıp 1 gün çatlatma iğnesi olup vss....25 agustosda transferim olucak.....Doktorum 25.ind eben burdayım tarnsferi ben yapacagım dedi..Bebekleri yerleştireceğim dedi işim bir hoş olmuştu.

canım benim çok güzel denk gelmişti hep öğle tatillerinde ya da sabah çok erken yumurta takibim vardı. opu da cumartesi gününe gelince hiçbir şey söylemek zorunda kalmadım. transfer de hafta sonu ya da cuma ya gelseydi normal yıllık izne gidiyor gibi hiçbir şey söylemeyecektim. ama korktuğumdan falan değil, sadece tutmazsa kimse sormasın üzülmesin diye yaptım bunları. nitekim de düştü işte senin konuna gelince en doğrusunu sen bilirsin, ben ilişkinizi bilemediğim için doğru yorum yapamayabilirim. sen iyice düşün tart, doğrusunu sen bulacaksın tatlım. adam ne diyebilir ki zaten iğnelere başladın :))))

masabasıcanım...ben bıraz kadercıyım sanırım...nasıpse mutlaka nasıp olur dıe dusunuyorum ben elımden gelenı yapıyorumm..cok ustune dustum dıkkat ettım de n oldu kı sankı
Bencede ilk gün dinlen canım...İşin masa başı ise sorun olmaz sanıyorum..Herşey Allahtan...

Sonuçta bu benim hayatım tabikide karışamaz...Ama sonucu olumsuzda olabilir olumluda olabilir...Her şartta çalışma taraftarıyım..işimide seviyorum..herşeyin benden sorulmasıda hoşuma gidiyor...Ama yerime yedeğimin olmaması beni geriyor...Ben herşey kesinleşmeden söylemek istemiyordum hafta sonu eşimle yakın arkadaşım söylememi istediler.İyi niyetli adam adamın iyi niyetini su istimal etme dediler yalanla bu iş olmaz hamile kaldın ya aksilik çıktı 15 gün yatacaksın dedi doktorun nasıl yüzün tutucak dedi..Sen dürüstlük yap anlat gerisi ona kalmış dediler..olumunekankayizsmile

Benim transfer ve yumurta toplama hafta ortasına geliyor :))))

tabi canım söyle istersen ama ben eşinle arkadaşına katılmıyorum. ya normal yoldan olsaydı çocuğun, sen fark etmeden hamile kalsaydın o zaman da mı suistimal etmiş olacaktın.. o zaman da 15 gün yatman gerekebilirdi, ben hamileymişim, riskli bir gebelikmiş (Allah korusun) kusura bakmayın raporum var yatıcam dersin. o yüzden sen içinden ne geliyorsa o şekilde davran suistmial olarak görme cicoşcum :)

canım söyle o zaman senin de için rahat etsin...bu dönemde gerilmemen rahat olman lazım...

gerçekten öyle güzel anlatmışsınız ki bir kadın olarak okuyup göz yaşı dökmemek mümkün değil...
yaşadığınız zorluklar adına çok üzüldüm.ama iyi haberinizle çok mutlu oldum... allah bebeğini salıklı mutlu ve huzurlu biçimde kucağına almanı nasib etsin...

kızlarrr ben muhtemelen yarın gonal f e başlayacağım.yani yarın 3.günüm oluyor.bu iğneleri kendim vuramıyormuyum?? illa hemşire mi vurmalı bi de sanırım aynı saatte olmalı demi ...ayrıca yumurta takibi için hergün mü gidilecek??

herkese günaydın.. iyi haftalar dilıyorum.
bugün bende dr görüşeceğim histereskopi amaliyatı için tel anlaşmakta biraz zor oluyo yüz yüze görüşebilsem...
ara ara kanamalarım oldu o yüzden biraz kaygılıyım inşallah hayırlısı olur.

nurdancım öncelikle desteğin ve güzel duaların için Allah razı olsun. ama ben kimyasal gebelik yaşadım ve ikinci kan testimde bebeğimin beni terk ediyor olduğunu öğrendim. maalesef olmadı. ikinci denemem için zamanın gelmesini bekliyorum. ama biliyor musun umut oldun bana, Allah söyletmiştir inşallah, dediğin gibi iyi haberi alırım ve buradan hepinizle paylaşırım, sağlıkla kucağıma alırım inşallah. tabi isteyen herkes ve buradaki tüm yıldız avcısı yol kankilerim için de aynı duayı ediyorum :) Allah razı olsun..

hayırlı olsun devinciğim. ben bütün iğnelerimi hep kendim yaptım. ilkini hemşire gösterir genelde ama onu bile kendim yaptım. bence sen de kendin yapabilirsin. her gün aynı saatte olması en sağlıklısı.

canım hergün öğlen aralarında gittim falan diye yazmışsın da ondan dedim.benim şirketle merkez arası öğle arasına sığmayacak kadar uzak ta :))

devincim bende iğnelerimi kendim yapıyorum..Her aksam aynı saatte tatlım...C.tesi gittim doktora...Perşembe sabahı 8,30 da burda ol dediler..

canım hergün öğlen aralarında gittim falan diye yazmışsın da ondan dedim.benim şirketle merkez arası öğle arasına sığmayacak kadar uzak ta :))

devincim, ben yumoş takibine öğle aralarında gittim. yoksa iğnelerimi akşam evde kendim yaptım hep. lucrin saat 20.00 gonal f saat 20.30 da diye kural koymuştum kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…