Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

günaydın canım..Yüz yüze görüşmen daha faydalı aklına gelen bütün sorularıda sor canım..Hakkında hayırlısı ne ise o olsun cnaım...

ıgnelerı bende yapamıyorum nasıl olacak bılmıyorum...sanırım yıne yapamam ben...ısyerımın karsısında polıklınık var orda yaptırırım....

günaydın canım..Yüz yüze görüşmen daha faydalı aklına gelen bütün sorularıda sor canım..Hakkında hayırlısı ne ise o olsun cnaım...

malesef yüz yüze konuşma imkanım yok çünkü istanbulda yaşamıyorum. dr. istanbulda
burdan telefonla irtibat halindeyiz

ramazanda olmasında yada denk gelmesınded bır hayır vardır canım alah omur verırse oderız sonra ama ben tutmayı dusunuyorum ıgnelerı aksam yaptırırım dıyorum bakalım nasıl olcak...
hadi bakalım özcancım...sendende adet haberini bekliyoruz biranönce...Ay çarşamba ramazan...ben iğne vuruluyorum tutamayacağım .Allahım affetsin...Borçlarımı tutarım...

hoşgeldin kotyocan. sana da iyi haftalar. inşallah histereskopinin sonucu çok çok güzel çıkar. ara kanamalar kistik problemlerden de olabiliyor, canını sıkma belki çok basit bir tedavisi vardır, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :)

devincim bende iğnelerimi kendim yapıyorum..Her aksam aynı saatte tatlım...C.tesi gittim doktora...Perşembe sabahı 8,30 da burda ol dediler..

zaten lucrinleri kendim yaptım yapıyorum. gonal f farklımıdır diye ondan sordum.bu arada bi yerde okuduğuma göre çatlatma iğnesine kadar lucrine devam etmek gerekiyormuş benim lucrinim o kadar az kaldı ki bi yerlerde yanlış yapmamışızdır umarım bilmiyorumkismile

ıgnelerı bende yapamıyorum nasıl olacak bılmıyorum...sanırım yıne yapamam ben...ısyerımın karsısında polıklınık var orda yaptırırım....

Eşin yapamazmı canım...C.tesi günü benim eşim yaptı mesela.....
Çok heyecanlıyım....25.inde transfer olursa 6 eylülde durumum belli olur...bayrama 2.gün kala hayırlısı inanın çalışamıyorum...

evet canım hatta çatlatma iğnesi yaptığın gün bile lucrin kullanıyorsun. ben ilaca ilk başladığımda doktorumun asistanı ilacın az göründüğüne bakmayın çok bereketlidir, tüm tedavi boyunca kullanacaksınız demişti. hiç merak etme, şu an 10 ünite kullanıyorsan gonal f e başladığında 5 üniteye düşecek dozun. hatta benim ilacım arttı ve doktoruma bıraktım, isteyen biri olursa versinler diye.

bu arada gonal f iğnelerinin ucu daha küt, o yüzden lucrin e göre daha zor yapılıyor. benim tenim çok hassastır. o yüzden baya morartmıştı ama acı yok, merak etme. bence kendin yapabilirsin devincim.

ramazanda olmasında yada denk gelmesınded bır hayır vardır canım alah omur verırse oderız sonra ama ben tutmayı dusunuyorum ıgnelerı aksam yaptırırım dıyorum bakalım nasıl olcak...

Bende öğle düşünüyordum..Ama iğneleri 16,30 ile 18,00 saatleri arasında yapmalıısn dediler.Bende 7.de yapsam uygunmudur dedim olur dediler hergün aynı saatte olmasına dikkat et dediler.

Bende sizinkine benzer burun spreyi kullanıyorum devincim benımkıde bıtmek üzere c.tesi doktora söyledim..Yenisini alacağım 120 tl transfer günün ekadar kullanıcak dedi..
Benim kabahatim dedğil aslında bitmesi kısmet şişede sorun var fısfıs yaparken takılıyro bırkaç kez hava sıkıyorum...dayanmadı sonuç ortada....

ıns canım benımmmm allah guzel haberler vermeyı nasıp etsın ıns cıfte bayram olsun annnnnaaa benım bayram sonuna mı kalıyooooo ogrenmekkk

valla içimi rahatlattın..10 ünite kullanıyorum 20 gün oldu bugün o kadar az görünüyorki korktum yanlış mı oldu diye...valla benim de tenim çok hassas lucrinde bile morardı göbeğim ama hiçç umrumda değil bebişim olsun da gerisi önemli değil :)

evet canım lucrinde bile morarmıştım ben de ama merak etme doğal bunlar. 5 üniteye düşeceksin demek ki hiç korkma haydi bakalım hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…