devıncıgım hayorlısı olsun canım...arkandayımmmm bende...
herkese günaydın.. iyi haftalar dilıyorum.
bugün bende dr görüşeceğim histereskopi amaliyatı için tel anlaşmakta biraz zor oluyo yüz yüze görüşebilsem...
ara ara kanamalarım oldu o yüzden biraz kaygılıyım inşallah hayırlısı olur.
günaydın canım..Yüz yüze görüşmen daha faydalı aklına gelen bütün sorularıda sor canım..Hakkında hayırlısı ne ise o olsun cnaım...
hadi bakalım özcancım...sendende adet haberini bekliyoruz biranönce...Ay çarşamba ramazan...ben iğne vuruluyorum tutamayacağım .Allahım affetsin...Borçlarımı tutarım...
herkese günaydın.. iyi haftalar dilıyorum.
bugün bende dr görüşeceğim histereskopi amaliyatı için tel anlaşmakta biraz zor oluyo yüz yüze görüşebilsem...
ara ara kanamalarım oldu o yüzden biraz kaygılıyım inşallah hayırlısı olur.
devincim bende iğnelerimi kendim yapıyorum..Her aksam aynı saatte tatlım...C.tesi gittim doktora...Perşembe sabahı 8,30 da burda ol dediler..
ıgnelerı bende yapamıyorum nasıl olacak bılmıyorum...sanırım yıne yapamam ben...ısyerımın karsısında polıklınık var orda yaptırırım....
zaten lucrinleri kendim yaptım yapıyorum. gonal f farklımıdır diye ondan sordum.bu arada bi yerde okuduğuma göre çatlatma iğnesine kadar lucrine devam etmek gerekiyormuş benim lucrinim o kadar az kaldı ki bi yerlerde yanlış yapmamışızdır umarım bilmiyorumkismile
ramazanda olmasında yada denk gelmesınded bır hayır vardır canım alah omur verırse oderız sonra ama ben tutmayı dusunuyorum ıgnelerı aksam yaptırırım dıyorum bakalım nasıl olcak...
zaten lucrinleri kendim yaptım yapıyorum. gonal f farklımıdır diye ondan sordum.bu arada bi yerde okuduğuma göre çatlatma iğnesine kadar lucrine devam etmek gerekiyormuş benim lucrinim o kadar az kaldı ki bi yerlerde yanlış yapmamışızdır umarım bilmiyorumkismile
Eşin yapamazmı canım...C.tesi günü benim eşim yaptı mesela.....
Çok heyecanlıyım....25.inde transfer olursa 6 eylülde durumum belli olur...bayrama 2.gün kala hayırlısı inanın çalışamıyorum...
ıns canım benımmmm allah guzel haberler vermeyı nasıp etsın ıns cıfte bayram olsun annnnnaaa benım bayram sonuna mı kalıyooooo ogrenmekkk
özcancım evet canım bayram dönüşü seninde güzel haberlerini alırız allahın izniyle....
evet canım hatta çatlatma iğnesi yaptığın gün bile lucrin kullanıyorsun. ben ilaca ilk başladığımda doktorumun asistanı ilacın az göründüğüne bakmayın çok bereketlidir, tüm tedavi boyunca kullanacaksınız demişti. hiç merak etme, şu an 10 ünite kullanıyorsan gonal f e başladığında 5 üniteye düşecek dozun. hatta benim ilacım arttı ve doktoruma bıraktım, isteyen biri olursa versinler diye.
bu arada gonal f iğnelerinin ucu daha küt, o yüzden lucrin e göre daha zor yapılıyor. benim tenim çok hassastır. o yüzden baya morartmıştı ama acı yok, merak etme. bence kendin yapabilirsin devincim.
valla içimi rahatlattın..10 ünite kullanıyorum 20 gün oldu bugün o kadar az görünüyorki korktum yanlış mı oldu diye...valla benim de tenim çok hassas lucrinde bile morardı göbeğim ama hiçç umrumda değil bebişim olsun da gerisi önemli değil :)
Bende öğle düşünüyordum..Ama iğneleri 16,30 ile 18,00 saatleri arasında yapmalıısn dediler.Bende 7.de yapsam uygunmudur dedim olur dediler hergün aynı saatte olmasına dikkat et dediler.
canım neden o saatler?? ben şirkette yapmak istemiyorum iğneleri ve eve gidişim en erken 19,30 oluyor o belirsizlikten dolayo her akşam 22.00 de yaptım lucrini zaten bide ben alırken 4 kutu gonal f aldım günde tek iğne mi olacak yoksa aynı anda birkeç tane mi ??
Bende öğle düşünüyordum..Ama iğneleri 16,30 ile 18,00 saatleri arasında yapmalıısn dediler.Bende 7.de yapsam uygunmudur dedim olur dediler hergün aynı saatte olmasına dikkat et dediler.
canım neden o saatler?? ben şirkette yapmak istemiyorum iğneleri ve eve gidişim en erken 19,30 oluyor o belirsizlikten dolayo her akşam 22.00 de yaptım lucrini zaten bide ben alırken 4 kutu gonal f aldım günde tek iğne mi olacak yoksa aynı anda birkeç tane mi ??
ben de onu anlamadım canım. sadece her gün aynı saatte olsa iyi olur dediler ama şu şu saatler arasında olsun dememişlerdi bana. her gün iki iğne olucaksın biri lucrin diğeri gonal f. aralarında yarım saat olması yeterli. gonal f kaç ünite verdiler başlangıç için. ona göre bir şişeden 2 gün çıkarabilirsin
ben de onu anlamadım canım. sadece her gün aynı saatte olsa iyi olur dediler ama şu şu saatler arasında olsun dememişlerdi bana. her gün iki iğne olucaksın biri lucrin diğeri gonal f. aralarında yarım saat olması yeterli. gonal f kaç ünite verdiler başlangıç için. ona göre bir şişeden 2 gün çıkarabilirsin
dozunu daha yarın söyleyecekler adacım ama en başta reçete yazdılar tüm ilaçlarımı aldım gonal f i 4 kutu aldım
dozunu daha yarın söyleyecekler adacım ama en başta reçete yazdılar tüm ilaçlarımı aldım gonal f i 4 kutu aldım
anladım canım, bakalım kaçla başlayacaksın. benim ilk dozum 375 di, iki defa 300 yaptım sonra 375 olarak devam etti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?