ıns canım benımmmm allah guzel haberler vermeyı nasıp etsın ıns cıfte bayram olsun annnnnaaa benım bayram sonuna mı kalıyooooo ogrenmekkk
Özcancım evet canım bayram dönüşü seninde güzel haberlerini alırız Allahın izniyle....
sevgili yıldız avcıları ara ara takip ediyorum sizleri telaşlar igneler heycanlar başalmışş tatlı ugraşlar bunlar rabbim inşallah hepinizin tedavisini hayırlı bir evlatla sonuçlandırsın benim gibi tedavi olmayı bekleyenleride hayırlısıyla sonuca ulaştırsın ben yine takip ederim sizleri mutlu sonuçlarınız da ögrenirim burdan opuyorumnanaktan
anladım canım, bakalım kaçla başlayacaksın. benim ilk dozum 375 di, iki defa 300 yaptım sonra 375 olarak devam etti :)
iğne saatlerini ögleden sonra öneriyoruz mümkünse 16:30 ve 18:00 dedi hemşire bende akşam 19:00 da evde oluyorum dedim .Tamam o saatte yap dedi Yanlzıca 1 iğne oluyorum ben...dozum 225
sevgili yıldız avcıları ara ara takip ediyorum sizleri telaşlar igneler heycanlar başalmışş tatlı ugraşlar bunlar rabbim inşallah hepinizin tedavisini hayırlı bir evlatla sonuçlandırsın benim gibi tedavi olmayı bekleyenleride hayırlısıyla sonuca ulaştırsın ben yine takip ederim sizleri mutlu sonuçlarınız da ögrenirim burdan opuyorumnanaktan
livazacım hoşgeldin,nasılsın tatlım..hayırlısı olsun...İnşallah seninde güzel haberini burdan duyacagız....lütfen pes etme......
hoşbuldum canlarımm iyiyim tabikide enerji doluyum şuan pes etmiyorum ama hiç de çabalamıyorum imkanını bi yakalasam anasını aglatcam tedavinin ama şimdilik beklemedeyimmhoşgeldin livazacım. evet ilk günlerimizde bir geldin sonra kayboldun, ben de merak ediyordum seni. inşallah daha iyi hissediyorsundur kendini, arayı açma yine gel :)
hoşbuldum canlarımm iyiyim tabikide enerji doluyum şuan pes etmiyorum ama hiç de çabalamıyorum imkanını bi yakalasam anasını aglatcam tedavinin ama şimdilik beklemedeyimm
hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:
hoşbuldum canlarımm iyiyim tabikide enerji doluyum şuan pes etmiyorum ama hiç de çabalamıyorum imkanını bi yakalasam anasını aglatcam tedavinin ama şimdilik beklemedeyimm
hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:
süpersin livazacım, böyle bir enerjiyle tedaviye gerek kalmadan kendisi bile gelebilir sıpacan ne dersin :)
ayyyyyyy maşallah size yaaa enerjimi ikiye katladınız benim pozitif arkadaşlarımm inşallah hepimizin gönlündeki muradı gerçekleşir aminnn...bal damlıyooo balll :dance::icecream:Ohh süpersin livazacım......Hadi bakalım senide aramızda görmeyi isteriz.tedavi aşamalarını burda bizimle paylaşırsan seviniriz.Vakti zamanı gelince herşey biranda oluyor canım...Allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın.Kendien iyi bak.
ayyyyyyy maşallah size yaaa enerjimi ikiye katladınız benim pozitif arkadaşlarımm inşallah hepimizin gönlündeki muradı gerçekleşir aminnn...bal damlıyooo balll :dance::icecream:
kızceler ben patronuma durumu biraz çıtlattım..Benim bebek ile ilgili sorunlarım var dedim..Doktroa gittiğimi kesin tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söyleidm..Perşembe günü tekrardan doktora gideceğim dedim..Operasyonlar geçireceğim dedim..Tabi dedim bizim için külfetli bir durum maddi olarak dedim anlattım parayı toparlamaya calısıyoruz dedim.Şansıznı nedir diye sordu %50 dedim... kesin demiyorlar ama durum böyle işte...Oda dediki doktora gidin bir ilaç ilaçlara başlayın bakalım dedi..Neyseki izinlerimi rahat alacağım..İçim rahatladı.....
ayyyyyyy maşallah size yaaa enerjimi ikiye katladınız benim pozitif arkadaşlarımm inşallah hepimizin gönlündeki muradı gerçekleşir aminnn...bal damlıyooo balll :dance::icecream:
Selam kızlar ben geldim.....
Offf bu ne ya sabah sabah bir muhabbet bir muhabbet... Ben yeni yeni kendime geliyorumm....
Civciv başladı sonra devin sıraya girdi, Arkasından çok yakında özlem geliyor... Eee sıra bana ne zaman gelecek yaaa!!!!
Ben de gece uyuyamıyorum o yüzden sabah kalkmam böyle uzuyor.... Ama 12 de kalkmadım yani 10 da falan kalktım ama ancak toparladım etrafı kahvaltı yaptım bilgisayar başına geçtim
kızceler ben patronuma durumu biraz çıtlattım..Benim bebek ile ilgili sorunlarım var dedim..Doktroa gittiğimi kesin tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söyleidm..Perşembe günü tekrardan doktora gideceğim dedim..Operasyonlar geçireceğim dedim..Tabi dedim bizim için külfetli bir durum maddi olarak dedim anlattım parayı toparlamaya calısıyoruz dedim.Şansıznı nedir diye sordu %50 dedim... kesin demiyorlar ama durum böyle işte...Oda dediki doktora gidin bir ilaç ilaçlara başlayın bakalım dedi..Neyseki izinlerimi rahat alacağım..İçim rahatladı.....
ooo süper olmuş canımm...inşallah gerisi de böyle gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?