Günaydın canlarım hepinize iyi haftalar dilerim,
Hiç kimseyi unutmadım canlarım biz kızımla iyi olmaya çalışıyoruz..İşlerimin dışında nette fazla kalamıyorum artık..Ay sancılarım başladı birde grip oldum geçen hafta 2 gün evdeydim hafta sonuyla birleşti bugün işe gelebildim....Ay sancılarım için doktorum ilaç verdi onları kullanıyorum erken dogum olmasın diye..Zaten 32 haftamda dr rapor verecek (2ay dogumdan önce -2 ay dogumdan sonra evdeyim ) evde olacagım işlerimi evden takip edeceğim...Gripken bile evde yatamadım laptop kucagımda iş yaptım , valdem geldi bizde kaldı baktı kızımla bana..Hafta sonuda kızımın odası geldi hepsi çok güzel olmuş tam istediğimiz gibi her gören bayıldı..Tek eksiğimiz kızımız artık..Allahım hayırlısı ile onu kucagımıza alabilmemizi nasip etsin inşallah....Benden bu kadar......Sizleri habersiz bırakmam :)
(Kardeşimin yerime getirtemedim vazgeçti ben yine devam hayırlısı olsun ne diyim)
Allahım hamiş olan arkadaşlarımın hayırlısı ile bebeklerini saglıcakla kucaklarına alabilmelerini nasip etsin inşallah...
Hayırlısı ile canım arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasip eylesin...amin.
İsteyen bütün arkadaşlarımın başına inşallah herkes bu duyguyu yaşasın inşallah...
Hepinizi öpüyorum.
sevgili of,
çok uzun zamandır girip okumuyorum bile onca umutla açtığım topicimi.. yani sandığın kadar inatçı değilim, ya da inat da bir yere kadar.. ben artık kendimi arındırmak için içime çekilmiş durumdayım.. biliyor musun önümüzdeki ay tam 1 sene olacak bu hikayeye umutla başlayalı ve tam iki defa umutlarımın, hayallerimin altında kalalı.. sanırım artık kabulleniyorum yorgunluğumu, kırıklığımı.. yine de kadere ve kısmete çok inanan, Rabbine sığınan bir insan olarak kısmetimde varsa olacak diyorum, sadece artık akışına bırakmış durumdayım, çabalamıyorum..
seni görünce yazmak istedim. dilerim bu defa hayal kırıklığı yaşamazsın ve en kısa zamanda minik kalbin pıtpıt hızla çarptığını görür, gelir bana haber verir, bana umut olursun.
Allah razı olsun, dualarına dualarımı ekledim, Allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?