Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

selaaammmmmmmmmmmmmm:)faceden sonra ısssıızzz topicimissee geleyim dedimmmcicoşşş bi en yoksun yaaa(((özledim seniiii iremiii((çok ihmall ettinn bizi ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Günaydin kizlar hayirli cumalar.
Cicos ve irem'den haber yok ((( bu hafta doktora gideceklerdi umarim hersey yolundadir.

kızlar selammm
herkesler nerede yaww..?arada bır gırsemde nete okuyacak cok seyım oluyodu hepınızı takıp edıyodum..sımdı baktım kımse bıseyler yazmamıs..nerde toplanıyosunuz bakıımm...bızıde alın aranıza...
umarım herkes cok ıyıdır.. ve ınsallah hamıle sayımız artmıstır...Allah cumlemızın gonlune gore versın ...

Günaydın canlarım hepinize iyi haftalar dilerim,

Hiç kimseyi unutmadım canlarım biz kızımla iyi olmaya çalışıyoruz..İşlerimin dışında nette fazla kalamıyorum artık..Ay sancılarım başladı birde grip oldum geçen hafta 2 gün evdeydim hafta sonuyla birleşti bugün işe gelebildim....Ay sancılarım için doktorum ilaç verdi onları kullanıyorum erken dogum olmasın diye..Zaten 32 haftamda dr rapor verecek (2ay dogumdan önce -2 ay dogumdan sonra evdeyim ) evde olacagım işlerimi evden takip edeceğim...Gripken bile evde yatamadım laptop kucagımda iş yaptım , valdem geldi bizde kaldı baktı kızımla bana..Hafta sonuda kızımın odası geldi hepsi çok güzel olmuş tam istediğimiz gibi her gören bayıldı..Tek eksiğimiz kızımız artık..Allahım hayırlısı ile onu kucagımıza alabilmemizi nasip etsin inşallah....Benden bu kadar......Sizleri habersiz bırakmam :)

(Kardeşimin yerime getirtemedim vazgeçti ben yine devam hayırlısı olsun ne diyim)

Allahım hamiş olan arkadaşlarımın hayırlısı ile bebeklerini saglıcakla kucaklarına alabilmelerini nasip etsin inşallah...
Hayırlısı ile canım arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasip eylesin...amin.

İsteyen bütün arkadaşlarımın başına inşallah herkes bu duyguyu yaşasın inşallah...

Hepinizi öpüyorum.

Son düzenleme:

Iyi olmaniza sevindim canim.
Geçmis olsun gripe yakalandin, birde sancilarin baslamis. Az kalmis dogum iznine ayrilman için. Iyice tadini çikar bol bol istirat edin IREM'le beraber.
Prensesin odasida hazirmis hayirli ugurlu olsun güle güle kullansin.
Arada sirada haber ver bize merakta birakma.
öpüldünüz.

merhaba adaegecim sana özelden mesaj atmak istedim.ama kutu dolmuş yeni mesaj gönderilemiyor :)

ıssııızzzz topicimissssss:))))cicoşş aşkımmm özlediim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahayatım prensesinn yarım kalan uğur böcekiiiiiniii tamamlamak üzereyim:)hala gebeyim ahahahahah:)değerim düşmedi.klinik gebe kalmak hobilerim arasında artıkınahahah:)özlediimm öptüüümm sarıldıım canım arkadaşımmmmmm

veee topicimisin facee kaçmışşş ve kaçmamış kızlarıı öpüyorumm seviyorum siziiiiii

Ada ege.... Sana bişi demek istiyorum ama ne dicem bulamıyorum...

Sen inatçı biriymişsin...

Keşke ben de böle natçı biri olabilsem...

Benimde ilk gebeliğim kendiilğinden oldu ama kalp atımı olmadı küretaj geçirdim...

Tam 1 yıl sonra küretaj olduğum gün pozitif sonucu aldım...

Keseyi gördük... Kalp atışı bekliyoruz...

Sen ne kadar pozitifsen ben o kadar salakça korkakça bekliyorum önümü...

6+0 da kesemde bebek görünmedi...

Kaygı ile ayın 24 ünü 8. Haftanın dolmasını bekliyorum...

Korku,heyecan,mutluluk....

Karmakarışık... Karışıkım...korkuyorum: (

senin için duacıyım...bir an evvel tedavin başlasın ve olumlu sonucu al ve burdan iii haberini ver lütfen...

Seni çok ii anlıyorum...

Umarım en kısa zaman da ...

sevgili of,

çok uzun zamandır girip okumuyorum bile onca umutla açtığım topicimi.. yani sandığın kadar inatçı değilim, ya da inat da bir yere kadar.. ben artık kendimi arındırmak için içime çekilmiş durumdayım.. biliyor musun önümüzdeki ay tam 1 sene olacak bu hikayeye umutla başlayalı ve tam iki defa umutlarımın, hayallerimin altında kalalı.. sanırım artık kabulleniyorum yorgunluğumu, kırıklığımı.. yine de kadere ve kısmete çok inanan, Rabbine sığınan bir insan olarak kısmetimde varsa olacak diyorum, sadece artık akışına bırakmış durumdayım, çabalamıyorum..

seni görünce yazmak istedim. dilerim bu defa hayal kırıklığı yaşamazsın ve en kısa zamanda minik kalbin pıtpıt hızla çarptığını görür, gelir bana haber verir, bana umut olursun.

Allah razı olsun, dualarına dualarımı ekledim, Allah kabul etsin.

tedavine ne zaman başlayacaksın peki?

bilmiyorum canım.. iki denemede de üzücü sonuçlar alınca, yeni bir deneme için ne şevk kalıyor ne de cesaret.. belki de bu duruma alışıp tevekkül etmeliyim diyorum bazen.. Rabbim neylerse güzel eyler, kısmetimde yoksa da sabrını verir inşallah..

adaegecim merhabalar merak ettim seni cok gunlerdir hiç haber alamayınca keske face ini isteseydim dedim.özel mesaj kutunda doluymuş ordan da yazamadım.
ama okuduklarım üzdü beni.seni en son bıraktıgımda daha güçlüydün daha umutluydun sanki
sakın vazgecme kabullenmek diye bişey yok olacaksa olacak elimizden geleni yapıcaz biz.
2.5 yıldır heray regl olmamayı bekledim bu ay regl olmayı inanırmısın korkunc seyler yasadım ama vazgecmek yoookkkk yarın deseler hazırım yeniden denemeye.
seninde yeniden umutlanman güçlenmen için dua edicem.

Meleğime…

Zamanı geldiğinde yanımda,yanımızda olacağını biliyorum.Tüm kalbimle inanıyorum en azından…

Ne çok istediğim bir görevmiş meğer annelik.Ne hevesliymişim ben bu vazifeyede haberim yokmuş.Öyle güçlü bir duygu ki sana ulaşma arzusu sanki geçen her dakika her saat kayıp zaman artık sensiz.Sensiz olan hiçbirşeyin manası yok sanki.Tek mana sende.Seni beklemek bile geriye kalan herşeyden daha manalı artık.Seni her arzuladığımda,beklediğimde,yolunu gözlediğimde giderek büyüdüğümü hissediyorum.Oysa ben seninle büyürüm diye düşünmüştüm…Sen gelirdin,hergün bana yepyeni şeyler öğretirdin.İki bebek olurduk önce,sonra iki çocuk ve nihayetinde iki yetişkin…Şimdi sensiz büyüyorum.Sensiz büyümekse hiç keyifli değil.Seninle olanı tadamadığımdan o kısmından bi haberim hayatın…Şimdi bazen düşünüyorumda ben eskiden neyi düşlerdim?Kimi severdim?Neye sevinirdim?İnan hiç ama hiç hatırlamıyorum.Senden yoksunluk fikri gelip oturduğundan beri kalbime sadece sen varsın.Derler ya birşeyin kıymetini ancak kaybedince anlarsın diye.Ben seni kazanmadan kaybetmeyi yaşıyorum hergün.Bende ki değerini anlatacak kelime yok benim lugatımda.Bedenen,manen,madden biz elimizden geleni yapıyoruz Babanla…Evet birde baban var seni hasretle bekleyen.Kocaman bir adam o.İçinde pırıl pırıl bir kalbi olan bir adam.Gözlerinde halen muzur bir çocuk oturan bir adam.Seni düşlerimize kattığımızdan beri elerimi bir an bile bırakmayan bir adam.Tanıdığım bütün babalardan daha çok hakediyor inan seni.Nereden mi biliyorum?Çünkü önce benim babam oldu o adam.Beni büyüttü sonsuz sevgisiyle.Beni yürüttü hayatın inişli çıkışlı yollarında.Ellerimi hiç ama hiç bırakmadan.Benden hiçbir şartta vazgeçmeden.Kocaman bir adam senin baban.Böyle birlikte resim defterine çizeceğimiz ulu dağlar gibi.Kocaman yüreği bağrından taşan bir adam senin baban.Her zaman varlığı ile içini ısıtacak,kalbini ferahlatacak,ellerini tutacak.Herzaman seveceğin seni her koşulda sevecek bir baba seçtim sana.Sevmekten usanmayacağın bir adam.Peki ben mi nasıl bir anneyim?Ben seni zerrelerime,hücrelerime,noktalarıma,virgüllerime kadar seven bir anneyim hiç tanımadan hiç hissetmeden hemde.Gelişini ışıl ışıl bir umutla bekleyen,çok bilmişlikleriyle meşhur bir anne.Ama söz veriyorum kendi doğrunu bulmanda hiç köstek olmayacağım bilmişliklerimle.Seninle hayatı yeniden tanıyacak,baştan yorumlayacağım.Hatta sevdiğim renge,uğurlu günüme ve sayıma seninle karar vereceğim…
Sana hayalimde güzel bir oda,güzel kıyafetler düşlemek için giriyorum her gece yatağıma.Ama nafile…Düşlerim benden çok uzaktalar.Sonra seni düşlemek istiyorum.Olmuyor…Kokunu duyuyorum burnumun ucunda.Direği sızlayan burnum şahitken, sana bir yüz çizememek…

Sabır en iyi arkadaşım oldu yokluğunda.Hiç bilmezken en dibine kadar öğrendim sabretmeyi.Tüm kalbiyle bir şeyi dilemek nasıl oluyormuş öğrendim.Ben babanla yaşlanmaktan başka birde seni kucaklamayı tüm kalbimle diledim.Sana yolculuğum ne kadar sürecek bilmiyorum.Ne zaman geleceksin bilmiyorum.Nasıl olacak hiç ama hiç bilmiyorum.Bir tek şeyi çok iyi biliyorum.Seni çok seviyorum…

bebingim yazdım sana canım, Allah razı olsun..

günaydın hepinize, hayırlı cumalar olsun..

ne çok sevenim varmış, ne çok düşünenim, ne çok duacım.. Allah hepinizden razı olsun.. birkaç gündür kalbimdeki kıymıklar kanırtırıyor, kanatıyor ama neler geldi neler geçti biliyorum bugünler de geçer, kalan izlere yenilerini ekler..

derin bu nasıl bişey tamam içindeki herşeyi dökmüşsün canım arkadaşım ama bende yerlerdeyim ya agzına yüregine saglık çok güzel anlatmışsın

Derincim harika bir anlatim.. Eminim benim gibi bir cok arkadasim da kendini bu guzel yazinin icinde bulmustur.. Ellerine yuregine saglik canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…