Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

benim arkadaşımda da bu sorun çıkmıştı doktor çiğköfte vb.şeyleri yememesini ve dışarıda yemek yerken pişmemiş şeyleri tercih etmemesini söyledi şimdi doğum yapmak üzere ve çok şükür bişeyi yok türkiyedeki annelerin çoğunun bağışıklığı varmış asklında buna..

özcüm bu testi doktor mu istedi senden?? benden de isteyecektir umarım ...daha hiçbir testim falan olmadı...yarın e2 ye bakılacakmış onu biliyorum sadece...

evet canımdr um ıstedı..12 tane benım 4 tane esımden ıstedı sanırım ıster bunların sonucları cok onemlı...bır yıgın emek verıyoruz sonucta...senın uzun protokol deyıl mı...aslında ıstemesı geekırdı sımdıye kadar...
özcüm bu testi doktor mu istedi senden?? Benden de isteyecektir umarım ...daha hiçbir testim falan olmadı...yarın e2 ye bakılacakmış onu biliyorum sadece...

bana da rubella testi falan yapılmıştı ama bu istenmemişti diye hatırlıyorum ben ciciler ya :)

Bendende istemedi böyle bir test yanlızca kan verdim hemogram,hepatit b,Ths,Proklavin Birde kızamık testi istenbmiş sanırım.Hepsini yaptırdım hastaneye teslim ettim..

İstanbulda dimi doktorunuz kim die sorsam benim kafam çok karışıkta bu konuda (

pardon canım ya yeni gördüm. evet istanbul gayrettepe metropolitan florence nightingale emre karatekelioğlu doktorum. eğer düşünürsen gerçekten çok iyi bir doktor, iletişim kurmak, onu sevmek ve güvenmek çok kolay :)

Bendende istemedi böyle bir test yanlızca kan verdim hemogram,hepatit b,Ths,Proklavin Birde kızamık testi istenbmiş sanırım.Hepsini yaptırdım hastaneye teslim ettim..

evet evet aynen benden de onlar istendi canım. rubelle kızamıkçık, hemogram, smear, guatr testleri, hormon testleri falan bunları istemişti ama jinekoloğum bunları istemişti. yaklaşık 4 ay sonra da tüp bebek için gittiğim doktorum başka test istemedi bunlar yeterli dedi, bir daha yaptırmadı.

ben aniden başladığım için mi acaba istemedi hiçbir test yaptırmadım ben..muayeneye gitmiştim tüp bebeğe karar verip çıktık...söyleyim de yarın baksınlar...hiç böyle olsun istemiyordum ben yaa..çok plansız programsız yaptık ...

Vallahi tüp bebek için gittiğim doktorum istedi benden bunları transfer gününe kadar hazır olmasını istedi...Eşimdende birkaç test istedi...Biz hepsini hazır etmiştik....Dosyamıza dahil ettik..Son 6.ay içinde bile bu tahlilleri yaptırdıysanız getirebilirsinzi demişti..Biz yeniden yaptırdık herşeyi...:sm_confused:

selam canlarım;
bu bahsettiğiniz toxoplazma tesitini ve yukarıda saydığınız; kızamıkçık, smear, kan, troid, testesteron gibi testlerin tümünü bana ilk bebek düşündüğümüzde gittiğim doktorum gebelik öncesi yaptırmıştı; 3 seneye yakın zaman geçti ama emre bey (smear hariç onu heryıl kendim yaptırıyorum) tüp bebek doktorum bunlar yeterli dedi ve dosyama hepsini tek tek ekledi değerlerini yazdı.bunlar aslında biz gebe kalmaya çalışırken yapılmış olması gereken testler çünkü mesela troid hamile kalmayı engelliyo doktorların bunları atlamaması lazım.ve bende toxoplazma pozitif çıkmıştı ama ben uzun süre evde kedi baktım 14-15 yaşındayken doktorum askiden almışsan sorun olmaz bağışıklık kazanmışsın dedi.

telaş etme tatlım isterler..Transfer gününe kadar hazır olması gerekiyormuş...Doktor bir forma işaretliyor bunları hemşireler tüp bebek egitimi veriyor ufak çaplı....o zaman yaptırman gerektiğini hatırlatıyorlar...vereliniortak

hoşgeldin canım. tabi doktorumuz aynı olduğu için süreç de aynı seninki gibi oldu. dediğin gibi hamile kalmaya karar verince bunlar yapılması gereken testler, atlanmaması gerekiyor. eve gidince bakıcam toxoplazma da var mı diye, merak ettim şimdi.

bu arada sen iyi misin herşey yolunda değil mi annecik :)

yolunca canım çok sükür :)))ama çok çabuk yoruluyorum bide azcık yürüyünce hemen kasıklarım içerden çekmeye başlıyo.bakalım işe başlayınca ne yapçam:))) in bin merdivenleri okulda bizim küçük canavarlar da cabası:)))Alışırım inşallah o zamana kadar ağrılarım azalır...
canım sen de toxo ya bak ve yoksa yaptır istersen önemliymiş çünkü; inşallah vardır da evde bide yeniden kan vermek zorunda kalmazsın((

inşallah canım vardır olmazsa da yaptırırım artık o kadar kan verdim biraz daha verebilirim herhalde :))))

canım çok normal yaşadıkların, okula başlayıncaya kadar geçer onlar sen merak etme :))))

kızlar dısarısı n kadar sıcak yaaa benım agustosun 12 evlılık yıldonumum...ve hedıye almak ıstıyorumam kara veremedım teklıflere acıgım bana acık yardımcı olsanız...

kızlar dısarısı n kadar sıcak yaaa benım agustosun 12 evlılık yıldonumum...ve hedıye almak ıstıyorumam kara veremedım teklıflere acıgım bana acık yardımcı olsanız...

aaaaa ne güzel tesadüf bizim de öyle ağustosun 12si evlilik yıldönümümüz.... olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…