en kıdemli evliniz ben miyim yani, ağustos 2005:)))))
-merhaba canım hoşgeldin..nasılsın?Tedaviye başladın mı ? Başlamak üzeremisin?
Benim tedavi gördüğüm hastanem hakkında adacım bilgi vermiş sanırım..tşkler adacan
bı omur boyu cok mutlu olun ıns bebısınızlee....
evet şimdi gördüm yazarken ilerliyo tabi.neyse bende memorial de başlayacağım ramazandan sonra inşallah.az önce memorialden aradılar onlarla görüştüm.adetin 2. yada 3.günü oluyormuş.bu arada kızlar bi müjdem var kaynanamla ouruyordum ya ben artık ayrı evimiz olcak inşallah yeni evimiz bize şans getirir de bebeğimize kavuşuruz bir de ardından hayırlısıyla bana bi iş.
hayır canımmm...en kıdemliniz benim...26 eylül 2003 hadi daha eskisi çıksın bakalım :)):hooray:
evet şimdi gördüm yazarken ilerliyo tabi.neyse bende memorial de başlayacağım ramazandan sonra inşallah.az önce memorialden aradılar onlarla görüştüm.adetin 2. yada 3.günü oluyormuş.bu arada kızlar bi müjdem var kaynanamla ouruyordum ya ben artık ayrı evimiz olcak inşallah yeni evimiz bize şans getirir de bebeğimize kavuşuruz bir de ardından hayırlısıyla bana bi iş.
teşekkür ederim canım size de bi öür boyu mutluluklar bebişiniz ya da bebişlerinizle.
vayyyy maşşallah şekerim nice nice senelere bir yastıkta kocayın inşallaah
amin canımm aminn....
canımm hayırlı olsun tedavin az çok benziyor sorunumuz...inşallah bu ay olumlu sonuç alırız.
Canım hoşgeldin aramıza.... Senin doğal yoldan olması şansın yüksek aslında eğer eşinin spermlerinde herhangi bir sorun yoksa.... Ama fazla beklemek istememişsin tüp bebeğe karar vermişsin inşallah hayırlısıyla ilk seferde bebeğine kavuşursun... Bizim sorunumuz spermlerde hareket ve morfoloji çok düşük hatta bazı tahlillerde sıfır bile çıkmıştı yani doğal yolla olma şansımız hiç yok sayılır ama ben geçen sene doğal yolla hamile kalmıştım 6 haftalık düştü... Yani Allahım ol dedikten sonra oluyor.... Şimdi 5. tüp bebek tedavime başlayacağım....
canancıgım bız zaten tanısıyorduk....senı burda gordugume cok sevındım...ıns hersey gonlune gore olsun...ıyı haberler ver bıze bu topıkden ıns....aramıza hosgeldııııınnnn...
aramıza hoşgeldin fesleğencim, inşallah topicimiz hepimize ve sana uğurlu gelsin..
yaşın daha çok genç. ayrıca tek sorun tüplerdeyse tüp bebek senin için ilk seferde olumlu sonuç verecektir inan buna. inşallah bundan sonra tüm aşamalarında yannda olup destek olacağız inşallah..
doğru söylüyorsun civcivim, meleğime kavuşana kadar devam edeceğim...senin tedavinde hayırlı olsun cnm,Karafeslegen canım hepimizin tek derdi evlat biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi...sakına küsme yola devam et...
hayır canımmm...en kıdemliniz benim...26 eylül 2003 hadi daha eskisi çıksın bakalım :)):hooray:
beni de eklyin ne listesi bu?bugün hiç listemize bakmadık canlar ne dersiniz. yeni ekleme yapmamız gereken kimse var mı bu arada ?
hayırlısı bitanem.allah mı soylettı yoksaaaabayanssulusmilegamyoncuiremsu
evet ayrı evim oluıyor ama hala karar veremedim sobalı mı yoksa kaloriferli mi olsun diye ben kaloriferli istiyorum çünkü ramazandan sonra tedavimiz başlayacak eğer Rabbim nasip ederse bebeğim tutunursa bana benim sobamı kim yakıvercekki sobalı olursa eşim akşam 6 da geliyor.kaloriferliye dee bütçemiz elvermeyebilir ben çalışmıyorum eşim de asgari ücretle çelışıyor.offf nasıl olcak bilmiyorum bişraz da korkuyorum açıkçası.amın canım ı8ns bak n guzel ayrı evın oluyo arkadan bıde bebıs ınssss herseyın bı mukafatı var ıste rabbım buyuk....
fesliş sen ne zaman başlıyorsun ve hangi hastanede canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?