Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

-merhaba canım hoşgeldin..nasılsın?Tedaviye başladın mı ? Başlamak üzeremisin?
Benim tedavi gördüğüm hastanem hakkında adacım bilgi vermiş sanırım..tşkler adacan

evet şimdi gördüm yazarken ilerliyo tabi.neyse bende memorial de başlayacağım ramazandan sonra inşallah.az önce memorialden aradılar onlarla görüştüm.adetin 2. yada 3.günü oluyormuş.bu arada kızlar bi müjdem var kaynanamla ouruyordum ya ben artık ayrı evimiz olcak inşallah yeni evimiz bize şans getirir de bebeğimize kavuşuruz bir de ardından hayırlısıyla bana bi iş.

amın canım ı8ns bak n guzel ayrı evın oluyo arkadan bıde bebıs ınssss herseyın bı mukafatı var ıste rabbım buyuk....

hayır canımmm...en kıdemliniz benim...26 eylül 2003 hadi daha eskisi çıksın bakalım :)):hooray:

vayyyy maşşallah şekerim nice nice senelere bir yastıkta kocayın inşallaah

harika bir haber buuu çok ama çok sevindim senin adına canım. bence herşey çok yolunda gidecek çünkü sen çok rahatlamış olacaksın. inan süper bir haber :)

yaaa ben çok geriden geliyorum ama ...ben eşimle üniversitede tanıştım 22 aralık 1997 de çıkmaya başladık 7 eylül 2001 de nişanlandık 26 eylül 2003 te evlendik ...ben de çok seviyorum eşimi ve bidaha gelsem dünyaya yine onunla evlenirdim....

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Ağustos Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

cicoş (amerikan hastanesi)
devincan (anatolia tüp bebek merkezi)
özcan (izmir şifa hastanesi)

Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

suzişko (metropolitan florence nightingale)
ben (Ekim?) (metropolitan florence nightingale)
beti (ankara maya tüp bebek merkezi)
kotyocan (istanbul cerrahi hastanesi)
tubican (memorial hastanesi)

Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

asucan – iki yıldızlı- (ankara maya tüp bebek merkezi) :CüvCüv:
catcim (metropolitan florence nightingale)
:CüvCüv:

ay inşallah canım yeni eve yeni bebek...yenide bir kariyer oh herşey yoluna bir bir girecek gönlünü ferah tut tedavine odaklan canım...boshayallersmile

canımm hayırlı olsun tedavin az çok benziyor sorunumuz...inşallah bu ay olumlu sonuç alırız.

sağol cnm, inşallahh..

hoşbulduk cnm, şuan sebepsiz gibi görünüyor durumumuz ama, beklemek istemedim, tüp ile bu ihtimali arttırmak istiyorum, Allah ında izniyle...sizinde Allah yardımcınız olsun canım, rabbim emeklerinizin karşılığını tez zamanda verir inşallah...

canancıgım bız zaten tanısıyorduk....senı burda gordugume cok sevındım...ıns hersey gonlune gore olsun...ıyı haberler ver bıze bu topıkden ıns....aramıza hosgeldııııınnnn...

evet cnm, hoşbulduk...kaydirigubbakcemile5 çok sevdim bu topiği.rabbim hepinizin gönlüne göre versin..

hoşbuldum adacım, çok teşekkür ederim desteğiniz için opuyorumnanaktan

Karafeslegen canım hepimizin tek derdi evlat biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi...sakına küsme yola devam et...
doğru söylüyorsun civcivim, meleğime kavuşana kadar devam edeceğim...senin tedavinde hayırlı olsun cnm, kelebeğin konsun göbeğine inşallah...

inşallah canım yeni evinde bebişin ve yeni işinle birlikte uzun mutlu bir ömür sür...

fesleğencim teşekkür ederim canım..Allahım cümlemizin yardımcısı olsun..Cümlemizin emekleri boşa çıkmasın..Bu yolda kimsenin kucagı boş kalmasın..

bugün hiç listemize bakmadık canlar ne dersiniz. yeni ekleme yapmamız gereken kimse var mı bu arada ?
beni de eklyin ne listesi bu?

allah mı soylettı yoksaaaabayanssulusmilegamyoncuiremsu
hayırlısı bitanem.

harika bir haber buuu çok ama çok sevindim senin adına canım. bence herşey çok yolunda gidecek çünkü sen çok rahatlamış olacaksın. inan süper bir haber :)[/QUOTE]
bende duyduğumda çok sevindirik(benim tabirlerimden bi kelime) oldum

amın canım ı8ns bak n guzel ayrı evın oluyo arkadan bıde bebıs ınssss herseyın bı mukafatı var ıste rabbım buyuk....
evet ayrı evim oluıyor ama hala karar veremedim sobalı mı yoksa kaloriferli mi olsun diye ben kaloriferli istiyorum çünkü ramazandan sonra tedavimiz başlayacak eğer Rabbim nasip ederse bebeğim tutunursa bana benim sobamı kim yakıvercekki sobalı olursa eşim akşam 6 da geliyor.kaloriferliye dee bütçemiz elvermeyebilir ben çalışmıyorum eşim de asgari ücretle çelışıyor.offf nasıl olcak bilmiyorum bişraz da korkuyorum açıkçası.

fesliş sen ne zaman başlıyorsun ve hangi hastanede canım?

canım ben ne zaman başlayacağımı bilmiyorum, ege üniversitesinden randevu aldım yarından sonra görüşmem var..süreç nasıl olcak bilmiyorum..çarşamba günü görüşmede az çok belli olur herşey herhalde..Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…