özlemcim sarıcivciv rumuzlu arkadaşımız nerede tedavi oluyor bilgin var mı
kızlar dısarısı n kadar sıcak yaaa benım agustosun 12 evlılık yıldonumum...ve hedıye almak ıstıyorumam kara veremedım teklıflere acıgım bana acık yardımcı olsanız...
aaaaa ne güzel tesadüf bizim de öyle ağustosun 12si evlilik yıldönümümüz.... olumunekankayizsmile
hoşgeldin şekercim nasılsın
bu arada merhaba
12 agustos 2006 16:30 esrefpasa evlendırme daıresıııı..herhalde10000 kere gelsem yıne aynı asklaaa EVEEEET derdım allah esımden mılyon kere razı olsun o benım herseyım dunya dondukce donsun guzel allahım o guzel kalbınden n gecıyosa ona nasıp etsın ıns ve rabbıme sukurler olsun onun gıbı bır melegı bana nasıp ettıgı ıcın.
üstüme alınıyorum hoşbuldum iyiyim
-merhaba canım hoşgeldin..nasılsın?Tedaviye başladın mı ? Başlamak üzeremisin?
Benim tedavi gördüğüm hastanem hakkında adacım bilgi vermiş sanırım..tşkler adacan
ay özcancım sorma çok sıcak 2 saatlik uyku ile ayakta duruyorum...gece uyuyamadım sıcaktan..12.agustosda bende doktora muayene gideceğim..
Canım eşinin çok istedği ve ertelediği birşey mutlaka vardır...
Yada sen ona evde mumlarla süslü şık güzel bir masa hazırla,ortak şarkınız çalsın....Gece o uyuyunca yatak odasındaki aynaya Seni seviyorum diye yaz..Kıyafetinin cebine güzel bir not yaz.Vss..
12 agustos 2006 16:30 esrefpasa evlendırme daıresıııı..herhalde10000 kere gelsem yıne aynı asklaaa EVEEEET derdım allah esımden mılyon kere razı olsun o benım herseyım dunya dondukce donsun guzel allahım o guzel kalbınden n gecıyosa ona nasıp etsın ıns ve rabbıme sukurler olsun onun gıbı bır melegı bana nasıp ettıgı ıcın.
Allahım mutluluğunuzu daim etsin canım arkadaşım...Şimdiden tebrik ediyorum.Nice uzun mutlu yıllara erin emi bebeğinizle birlikte...
He he Bende Nisan 2006 da evlendim.
en kıdemli evliniz ben miyim yani, ağustos 2005:)))))
12 ağustos 2007 ..... düğün salonu..(reklam olmasın)bende seninle aynı fikirdeyim bizim flörtten sonra olan severek olan evlilik değil ama onu öyle çok sevdim ve hala daha seviyorum ki bende 10000 kere gelsem yine onunla evlenirdim.o benım herseyım.
sarıcivciv arkadaşım merhaba
sen nerde tedavi görüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?