Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kızlar dısarısı n kadar sıcak yaaa benım agustosun 12 evlılık yıldonumum...ve hedıye almak ıstıyorumam kara veremedım teklıflere acıgım bana acık yardımcı olsanız...

ay özcancım sorma çok sıcak 2 saatlik uyku ile ayakta duruyorum...gece uyuyamadım sıcaktan..12.agustosda bende doktora muayene gideceğim..
Canım eşinin çok istedği ve ertelediği birşey mutlaka vardır...
Yada sen ona evde mumlarla süslü şık güzel bir masa hazırla,ortak şarkınız çalsın....Gece o uyuyunca yatak odasındaki aynaya Seni seviyorum diye yaz..Kıyafetinin cebine güzel bir not yaz.Vss..

12 agustos 2006 16:30 esrefpasa evlendırme daıresıııı..herhalde10000 kere gelsem yıne aynı asklaaa EVEEEET derdım allah esımden mılyon kere razı olsun o benım herseyım dunya dondukce donsun guzel allahım o guzel kalbınden n gecıyosa ona nasıp etsın ıns ve rabbıme sukurler olsun onun gıbı bır melegı bana nasıp ettıgı ıcın.
aaaaa ne güzel tesadüf bizim de öyle ağustosun 12si evlilik yıldönümümüz.... olumunekankayizsmile

Allahım mutluluğunuzu daim etsin canım arkadaşım...Şimdiden tebrik ediyorum.Nice uzun mutlu yıllara erin emi bebeğinizle birlikte...

He he Bende Nisan 2006 da evlendim.

fıkır ıcın sagol kusum...teknolojık seylere hasta cok ıstedıgı bır oyun vardı teknosada 400 lıra dedıler..onu almayı dusunuyorum tenıs falan oynuyosun bırsuru oyun var ıcınde...aslında pahalı ama askım hakkını alır o paranın

12 ağustos 2007 ..... düğün salonu..(reklam olmasın)bende seninle aynı fikirdeyim bizim flörtten sonra olan severek olan evlilik değil ama onu öyle çok sevdim ve hala daha seviyorum ki bende 10000 kere gelsem yine onunla evlenirdim.o benım herseyım.

sagol canım amııın ıns bılmıyorum ogunlerı gorurumuyuz kı....bazen okadar uzak gelıyo...hayalı bıle uzak gelıyo...sen benden once evlendın heeee
Allahım mutluluğunuzu daim etsin canım arkadaşım...Şimdiden tebrik ediyorum.Nice uzun mutlu yıllara erin emi bebeğinizle birlikte...

He he Bende Nisan 2006 da evlendim.

bı omur boyu cok mutlu olun ıns bebısınızlee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…