Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

o zaman feslişcim seni ve schatcan ı bekleme listesine alıyorum :)

canım benım kı bır fıkır ıstersen sobalı tut klıma al bence... bende duyduğumda çok sevindirik(benim tabirlerimden bi kelime) oldum

evet ayrı evim oluıyor ama hala karar veremedim sobalı mı yoksa kaloriferli mi olsun diye ben kaloriferli istiyorum çünkü ramazandan sonra tedavimiz başlayacak eğer Rabbim nasip ederse bebeğim tutunursa bana benim sobamı kim yakıvercekki sobalı olursa eşim akşam 6 da geliyor.kaloriferliye dee bütçemiz elvermeyebilir ben çalışmıyorum eşim de asgari ücretle çelışıyor.offf nasıl olcak bilmiyorum bişraz da korkuyorum açıkçası.[/QUOTE]

bir de schatcan ve karafesleğen var eklememiz gereken sanırım değil mi kızlar?
evet evet evet
ay inşallah canım yeni eve yeni bebek...yenide bir kariyer oh herşey yoluna bir bir girecek gönlünü ferah tut tedavine odaklan canım...boshayallersmile
ev tamam sayılır inşallah bebeğim de gelir yeni evimize ardından bi iş olsa çok süper olur ama hani yok ki....nerrrdeeeee

inşallah canım yeni evinde bebişin ve yeni işinle birlikte uzun mutlu bir ömür sür...

önce ev sonra bebeğimiz sonra da inşallah bi iş...teşşekkürler canım.rabbim herkesin dilediğini versin.... :ecrin_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq:

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Ağustos Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

cicoş (amerikan hastanesi)
özcan (izmir şifa hastanesi)
devincan (anatolia tüp bebek merkezi)

Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

suzişko (metropolitan florence nightingale)
ben (Ekim?) (metropolitan florence nightingale)
beti (ankara maya tüp bebek merkezi)
kotyocan (istanbul cerrahi hastanesi)
tubican (memorial hastanesi)

Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri

schatcan
fesliş

Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

asucan – iki yıldızlı- (ankara maya tüp bebek merkezi) :CüvCüv:
catcim (metropolitan florence nightingale)
:CüvCüv:

canancıgım hosgeldın canım...ıns guzel haberlerle donersın ege unıverıtesındekı butun dr tanıyorum kac ayım gectı onlarla benım...benım dr um prof erol tavmergen 4.5 yıldır ona gıdıyorum ama hep ozelıne gıttım hastanede zun sure yatmam gerektı ve egede yattım...tercıh hakkı senın benım dr umu tercıh edebılırsın....

ben de cok ıyıyım det gunumu beklıyorum carsamba gelmesı lazım bakalım n zaman gelecek gelır gelmez dr dayızzzz start verılecek kısmetse

Kızçeler iyi akşamlar,allaha emanet olun...Madem agustos önceliği bende bu ay lütfen dualarınızı esirgemeyin benden..Ben ufaktan toparlanıyorum...7.de iğnem var eve gitmem lazım...görüşürüz ayrın byeeeee hoşçakalın.

[/QUOTE]

bilmiyorum ki nasıl olur eşim gelse dışarı çıkıcaz da bi bakmak için aslında iyi fikir ama klima...bizim burda nasıl olur ki....(ısparta)

hoşbuldum özlemcim, biliyorum erol beyi ameliyatımı ve ilk aşılamamı bende bornova şifa da oldum, orada tanıştım kendisiyle...şimdi yengemde onun özelinde tedavi oluyor...ona gitmek beni aşabilir şuan maddi yönden, çalışmıyorum 2 aydır evdeyim, o yüzden rapor hakkımı kullanayım istedim...

görüşürüz canım cicoşum, fark ettiysen seni de listede öne aldım :))))) inşallah herşey çok güzel olacak haydi bakalım güle güle git güle güle gel :)

canım onu arastırın -3 dereceye kadar calısıyodu klımalar eskıden sımdı -15 dereceye kadar olanları cıkmıs bıraz pahalı ama olsun bır kere alacaksınız sanırım sarp ın...
bilmiyorum ki nasıl olur eşim gelse dışarı çıkıcaz da bi bakmak için aslında iyi fikir ama klima...bizim burda nasıl olur ki....(ısparta)[/QUOTE]

ben de cok ıyıyım det gunumu beklıyorum carsamba gelmesı lazım bakalım n zaman gelecek gelır gelmez dr dayızzzz start verılecek kısmetse

hayırlısı cnm, bakarsın kırmızılar görünmez.onun yerine kırmızı ve tombiş ikinci çizgiyi görürsün...

kendine dikkat et cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…