fesleğencim teşekkür ederim canım..Allahım cümlemizin yardımcısı olsun..Cümlemizin emekleri boşa çıkmasın..Bu yolda kimsenin kucagı boş kalmasın..
canım ben ne zaman başlayacağımı bilmiyorum, ege üniversitesinden randevu aldım yarından sonra görüşmem var..süreç nasıl olcak bilmiyorum..çarşamba günü görüşmede az çok belli olur herşey herhalde..Allah yardımcımız olsun...
heyt be kim tutar seni canım..Mutluluklar dilerim...Eşinle bebişinle beraber nice uzun yıllar geçirmeniz dileğiyle..
bende duyduğumda çok sevindirik(benim tabirlerimden bi kelime) oldumbeni de eklyin ne listesi bu?
hayırlısı bitanem.
harika bir haber buuu çok ama çok sevindim senin adına canım. bence herşey çok yolunda gidecek çünkü sen çok rahatlamış olacaksın. inan süper bir haber :)
o zaman feslişcim seni ve schatcan ı bekleme listesine alıyorum :)
evet evet evetbir de schatcan ve karafesleğen var eklememiz gereken sanırım değil mi kızlar?
ev tamam sayılır inşallah bebeğim de gelir yeni evimize ardından bi iş olsa çok süper olur ama hani yok ki....nerrrdeeeeeay inşallah canım yeni eve yeni bebek...yenide bir kariyer oh herşey yoluna bir bir girecek gönlünü ferah tut tedavine odaklan canım...boshayallersmile
inşallah canım yeni evinde bebişin ve yeni işinle birlikte uzun mutlu bir ömür sür...
selam kızlar, nasılsınız?
slm güzellik...valla kendi adıma bomba gibiyim :))
[/QUOTE]canım benım kı bır fıkır ıstersen sobalı tut klıma al bence...
bende duyduğumda çok sevindirik(benim tabirlerimden bi kelime) oldum
evet ayrı evim oluıyor ama hala karar veremedim sobalı mı yoksa kaloriferli mi olsun diye ben kaloriferli istiyorum çünkü ramazandan sonra tedavimiz başlayacak eğer Rabbim nasip ederse bebeğim tutunursa bana benim sobamı kim yakıvercekki sobalı olursa eşim akşam 6 da geliyor.kaloriferliye dee bütçemiz elvermeyebilir ben çalışmıyorum eşim de asgari ücretle çelışıyor.offf nasıl olcak bilmiyorum bişraz da korkuyorum açıkçası.
ok de bu listeyi ilk sayfaya yazsan adacım hep orda dursun güncellemen kolay olur
canancıgım hosgeldın canım...ıns guzel haberlerle donersın ege unıverıtesındekı butun dr tanıyorum kac ayım gectı onlarla benım...benım dr um prof erol tavmergen 4.5 yıldır ona gıdıyorum ama hep ozelıne gıttım hastanede zun sure yatmam gerektı ve egede yattım...tercıh hakkı senın benım dr umu tercıh edebılırsın....
Kızçeler iyi akşamlar,allaha emanet olun...Madem agustos önceliği bende bu ay lütfen dualarınızı esirgemeyin benden..Ben ufaktan toparlanıyorum...7.de iğnem var eve gitmem lazım...görüşürüz ayrın byeeeee hoşçakalın.
ben de cok ıyıyım det gunumu beklıyorum carsamba gelmesı lazım bakalım n zaman gelecek gelır gelmez dr dayızzzz start verılecek kısmetse
Kızçeler iyi akşamlar,allaha emanet olun...Madem agustos önceliği bende bu ay lütfen dualarınızı esirgemeyin benden..Ben ufaktan toparlanıyorum...7.de iğnem var eve gitmem lazım...görüşürüz ayrın byeeeee hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?