hoşbuldum özlemcim, biliyorum erol beyi ameliyatımı ve ilk aşılamamı bende bornova şifa da oldum, orada tanıştım kendisiyle...şimdi yengemde onun özelinde tedavi oluyor...ona gitmek beni aşabilir şuan maddi yönden, çalışmıyorum 2 aydır evdeyim, o yüzden rapor hakkımı kullanayım istedim...
[/QUOTE]canım onu arastırın -3 dereceye kadar calısıyodu klımalar eskıden sımdı -15 dereceye kadar olanları cıkmıs bıraz pahalı ama olsun bır kere alacaksınız sanırım sarp ın...
ama ilk sayfaya nasıl ekleme yapıyım ki canım, mesajımı güncellemem gerekir o da oradaki duygusallığımla çok ilgisiz olur diye düşündüm ama siz isterseniz yapayım öyle??
hoşbuldum özlemcim, biliyorum erol beyi ameliyatımı ve ilk aşılamamı bende bornova şifa da oldum, orada tanıştım kendisiyle...şimdi yengemde onun özelinde tedavi oluyor...ona gitmek beni aşabilir şuan maddi yönden, çalışmıyorum 2 aydır evdeyim, o yüzden rapor hakkımı kullanayım istedim...
Kızçeler iyi akşamlar,allaha emanet olun...Madem agustos önceliği bende bu ay lütfen dualarınızı esirgemeyin benden..Ben ufaktan toparlanıyorum...7.de iğnem var eve gitmem lazım...görüşürüz ayrın byeeeee hoşçakalın.
hayır adacım...yıldız avcısı kadının güncesi orada kalsın o haliylee...
kızlar bende kacıyorum yavas yavas aksam olursanız yazısırız optumsızı..
ama ilk sayfaya nasıl ekleme yapıyım ki canım, mesajımı güncellemem gerekir o da oradaki duygusallığımla çok ilgisiz olur diye düşündüm ama siz isterseniz yapayım öyle??
[ı]ben de öyle düşünüyorum devincim ama çoğunluk isterse değiştiririm de sorun değil maksat bizler bir arada olalım :)
ben de birazdan kaçıyorum bu arada kızlar. Dediğim gibi eşim il dışında ve ben annemlerde kalıyorum. O yüzden akşam giremeyebilirim. Sizi şimdiden öpüyorum allah'a emanet olun canlar :)[/ı]
bende yavaştan kaçıyorum herkes gidiyor zaten.birazdan eşim gelirse çıkar ev bakarız belki.şans dileyin kızlar.
sana da iyi akşamlar....umarım gönlünce bir ev bulursun en kısa zamanda...
bende yavaştan kaçıyorum herkes gidiyor zaten.birazdan eşim gelirse çıkar ev bakarız belki.şans dileyin kızlar.
kizlar selam,ya size yetismek gercekten cok zor 2 gün girmedim nerelere ucmus sayfa sayisi:)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?