Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

hayırlısı olsun canım benım esımın vaktı cok olmadıgından dolayı raporla hıc ugrasmadık...oyle sansın varsa degerlendır tabııı adet tarıhın n zaman belkı ben hastanede yatarken sen gelırsın benım hamıle kalırsam 12 haftada serklaj atılacak vee dogurana kadar yatacagım hastanedee aslında benım savasım hamıle kaldıkdan sonra baslıyo aslındaaa

canım onu arastırın -3 dereceye kadar calısıyodu klımalar eskıden sımdı -15 dereceye kadar olanları cıkmıs bıraz pahalı ama olsun bır kere alacaksınız sanırım sarp ın...
[/QUOTE]

bilemiyorum canım ya ben kışı düşününerek konuşuyorum kömür herhalukarda alınacak ama kalorifer biraz dah masraflı oluyor. :uhm:

canancıgım ben hap kullandım bu ayyyy zaten dogal hıc sansım yok ....ıns obur aya nasıp

merhaba arkadaşım sizin sorun neydi yamış mıydın kaçırdım galiba yazdıysanda.biz bi rapor aldık eşime ait bi rapor ramazandan sonra istanbul yolcusuyuz inşallah.memorialde olacak büyük ihtimalle bizim.

hayır adacım...yıldız avcısı kadının güncesi orada kalsın o haliylee...

ben de öyle düşünüyorum devincim ama çoğunluk isterse değiştiririm de sorun değil maksat bizler bir arada olalım :)

ben de birazdan kaçıyorum bu arada kızlar. dediğim gibi eşim il dışında ve ben annemlerde kalıyorum. o yüzden akşam giremeyebilirim. sizi şimdiden öpüyorum Allah'a emanet olun canlar :)

ama ilk sayfaya nasıl ekleme yapıyım ki canım, mesajımı güncellemem gerekir o da oradaki duygusallığımla çok ilgisiz olur diye düşündüm ama siz isterseniz yapayım öyle??

evet öyle olacak ama ne bileyim bi fikirdi sadece benimkisi.başka önerisi olan var mı?

Son düzenleme:

sana da iyi akşamlar adacımm...

bende yavaştan kaçıyorum herkes gidiyor zaten.birazdan eşim gelirse çıkar ev bakarız belki.şans dileyin kızlar.

selam kızlar ben ancak gelebildim.... İşlerim vardı biraz.... Bir de grip oldum galiba kırgınlık var üzerimde bu sıcaklarda hasta oldum vallla.... C.tesi günü evlilik yıldönmümüzdü söylemesi ayıp :kedi: yemeğe çıkmıştık eşimle hauzbaşıydı ve biraz serindi orada üşüttüm galiba.....

kizlar selam,ya size yetismek gercekten cok zor 2 gün girmedim nerelere ucmus sayfa sayisi:)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…