kizlar selam,ya size yetismek gercekten cok zor 2 gün girmedim nerelere ucmus sayfa sayisi:)...
hayırlısı olsun canım benım esımın vaktı cok olmadıgından dolayı raporla hıc ugrasmadık...oyle sansın varsa degerlendır tabııı adet tarıhın n zaman belkı ben hastanede yatarken sen gelırsın benım hamıle kalırsam 12 haftada serklaj atılacak vee dogurana kadar yatacagım hastanedee aslında benım savasım hamıle kaldıkdan sonra baslıyo aslındaaa
canancıgım ben hap kullandım bu ayyyy zaten dogal hıc sansım yok ....ıns obur aya nasıp
merhaba arkadaşım sizin sorun neydi yamış mıydın kaçırdım galiba yazdıysanda.biz bi rapor aldık eşime ait bi rapor ramazandan sonra istanbul yolcusuyuz inşallah.memorialde olacak büyük ihtimalle bizim.
bende yavaştan kaçıyorum herkes gidiyor zaten.birazdan eşim gelirse çıkar ev bakarız belki.şans dileyin kızlar.
kızlar çıkamayacağız heralde yağmur yağıyor çünkü
İnşallah gönlüne göre bir ev bulursun canım ....
schatze_32 selam canim evet ya vallahi gecmsi okuyum dedi ama yok yetisemedim:)
Betty canim hsb nasilsin???
İyiyim canım biraz üşütmüşüm galiba 1 saattir uyuyorum... bebişler ve sen nasılsınız?
gecmis olsun canim ,iyiz aslinda ama bugün bi halsizlik var bende ellimde olsa bütün yatcam insallah yarina gecer bu halsizlik...
Aaaa ne güzel ya buraya da yağsa keşke sıcaktan bunaldım artık
Zaman ilerledikçe minikler seni yoruyor anlaşılan.... Bugünlerinde bol bol yat sen... Bebekler doğunca fırsatın olmayacak ayy hem de 2 tane Allah kolaylık versin...
amin canim darisi sizlerin basina,yatmakalda olmyuorki canim sürekli ozaman insan daha cok halsiz oluyor..
Sen karar verdin??
Mayayimi düsünüyosun gene??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?