Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

nasıl yani, ben anlamadım..3.aydan sonra doğuma kadarmı hastahanede yatıcaksın? ege üniversitesindemi?

canancıgım ben hap kullandım bu ayyyy zaten dogal hıc sansım yok ....ıns obur aya nasıp

o zaman bir an önce kırmızılar görünsün, arkadaşımı bekletmesinler...klava:

merhaba arkadaşım sizin sorun neydi yamış mıydın kaçırdım galiba yazdıysanda.biz bi rapor aldık eşime ait bi rapor ramazandan sonra istanbul yolcusuyuz inşallah.memorialde olacak büyük ihtimalle bizim.

canım benim tüplerimde sorun vardı, 1,5 yıl önce ameliyatla açıldı..üstüne 2 aşılama oldum, malesef gebelik oluşmadı..şuan sorun yol gibi, nasip.. rapor çıkarma işlemleri uzun sürüyormu ?

bende yavaştan kaçıyorum herkes gidiyor zaten.birazdan eşim gelirse çıkar ev bakarız belki.şans dileyin kızlar.

Allah hayırlı ev sahipleriyle karşılaştırsın canım, sonra güzel içinize sinen bir ev...

kızlar çıkamayacağız heralde yağmur yağıyor çünkü

keşke burada da yağsaa delikafadulden

schatze_32 selam canim evet ya vallahi gecmsi okuyum dedi ama yok yetisemedim:)
Betty canim hsb nasilsin???

feslicim bilmiyorum inan elimde bi rapor var ama geçerli olup olmadığını bile bilmiyorum faks çekeceğim hastaneye ya bakalım artık.bizim raporu üroloji polikliği verdi seninkisi nasıl olur bilmem

Karafesleğen selam bizde rapor çıkartacağız bu ay.... merkezle görüştüm başvurduktan sonra 15-20 gün içinde çıkar dediler..

gecmis olsun canim ,iyiz aslinda ama bugün bi halsizlik var bende ellimde olsa bütün yatcam insallah yarina gecer bu halsizlik...

Zaman ilerledikçe minikler seni yoruyor anlaşılan.... Bugünlerinde bol bol yat sen... Bebekler doğunca fırsatın olmayacak ayy hem de 2 tane Allah kolaylık versin...

Ben Konyanın bir ilçesinde oturuyorum canım..Çok uzak sayılmayız ama burada yağmur falan yok

Zaman ilerledikçe minikler seni yoruyor anlaşılan.... Bugünlerinde bol bol yat sen... Bebekler doğunca fırsatın olmayacak ayy hem de 2 tane Allah kolaylık versin...

amin canim darisi sizlerin basina,yatmakalda olmyuorki canim sürekli ozaman insan daha cok halsiz oluyor..
Sen karar verdin??
Mayayimi düsünüyosun gene??

amin canim darisi sizlerin basina,yatmakalda olmyuorki canim sürekli ozaman insan daha cok halsiz oluyor..
Sen karar verdin??
Mayayimi düsünüyosun gene??

Haklısın canım yat yat insan daha halsiz kalıyor hareket olmayınca....

Evet ben tekrar Mayaya gideceğim Osman Bey bu kez PGT yapmayı önerdi....

kızlarrr cok hosuma gıttı n kadar guzelll..
Sabredenlere,
Felaketlere Karşı Dişlerini Sıkıp Göğüs Gerenlere
Mükafatları Hesapsız ödenecektir.."
Belki De Onca Insanın Arasında
...Neden Senin Seçildiğini Soruyorsun...
Oysa Rabbinin Seçtikleri Kıymetlilerdir...
"içinizden Mücahidlerle Sabredenleri Ortaya çıkarıncaya
Kadar Elbette Sizi Deneyeceğiz" (Muhammed, 47/31)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…