Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canım ya yazdılkarınıgözlerimden yaş gelerek okudum yemin ederim

RABBİM emeklerimizi boşa cıkarmaz İNŞALLAHopuyorumnanaktan

günaydın yol kankilerim yıldız avcılarım.. günümüz aydın, yolumuz açık olsun :)

kotyocan dediğin gibi çok ama çok sıcak. dün gece uyuyamadık annemle.. dön sağa dön sola valla nolcak böyle bilemiyorum..

aleynacım desteğin için çok çok teşekkürler, dualarına da amin, Allah razı olsun. inşallah Rabbim isteyen herkese ve bana sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin.

günaydın canım.
mübarek günlere 1gün kala dualarımız hep kabul olsun.bu zorlu ama bi o kadar da tatlı mücadelemizde Allah yar ve yardımcımız olsun.

bi selam verip kaçıyorum kayınvalidemle pazara gidiyoruz klava: başka planım vardı hadi beraber gidelim dedi ya offf

günaydın şekerim. amiiiiin. sana kolay gelsin schatzecıııım meyve sebze taze olur pazarda, bol bol alın bari :)

ben de onu diyorum kotyocan bugün kimseciklerden ses çıkmıyor. betiş geç kalkıyor onun için erken daha saat ama cicoş, öz, devincan, fesliş nerdesiniz yahu.

ben de onu diyorum kotyocan bugün kimseciklerden ses çıkmıyor. betiş geç kalkıyor onun için erken daha saat ama cicoş, öz, devincan, fesliş nerdesiniz yahu.

Günaydın Kızçeler nasılsınız bakem?
Valalhi gece uyuyamadık eşimle ....Tabi sabahta işe gelmesi zor oldu yani.....
Bişeyler atıştırıyorum...Birkaçta işim vardı..Öncelikle onları hallettim ve geldim..
Kızlar bu akşam iğnenim 4.günü olacak.hayırlısı olsun.

bende şaşırdım ada bu kızlar nereye gitti yoksa herkes pazaramı çıktı

Aaaa işte burdayım...Tatatatammmmmmmmmmm

Oy oy bu sıcakta pazara gitmeyi bırakın işe gelmek mecburi olmasa evden dışarı çıkmıycam....Beni mahvediyor bu sıcaklar...Üstelik dün aksam ütü yaptım..şıpır şıpır su oldum...

hoşgeldin cicoşum ben de nerde kaldın diye düşünüyordum.

4. iğnen demek, çok şahane :) pekiiii ne zaman kontrolün var tatlım?

gunaydın....sekerlerımmmm....hepıne hayırlı ramazanlar dılıyorum..allahım agız tadıyla gecırmeyı nasıp etsın...bayramda cıfte bayram yasatsın ıns.....

Hadi bu seferde sizler yoksunuz ama,Özcan,Kotyo,Ada,devin,fesli - Beti öglen geliyor..Suzişko ugramıyor bu aralar ne oldu acaba merak ettim...tatilde ya bizleri unuttuı...

hoşgeldin cicoşum ben de nerde kaldın diye düşünüyordum.

4. iğnen demek, çok şahane :) pekiiii ne zaman kontrolün var tatlım?

Evet canım zaman su gibi geçiyor ya...Dün burun spreyi siparişi veridm onu aldım..120 tl
Hemşire 1 taneyle idare edersin demişti..Aksilik fısfısta sorun çıktı..Çabuk bitti.:gitme:
Perşembe sabahı kontrolüm var adacım...çok heyecanlıyım ya..Birde rubella testimi hemşire kağıdıma yazmamış tı c.tesi günü farketti her evragın tamam bu testide yaptır sana zahmet dedi..Yarın hastaneye gideceğim kan vercem...Benim işim tek seferde hallolsa ben şaşarım...

gunaydın....sekerlerımmmm....hepıne hayırlı ramazanlar dılıyorum..allahım agız tadıyla gecırmeyı nasıp etsın...bayramda cıfte bayram yasatsın ıns.....

Aminnnnnn canımmmmmmmmmm cümlemiz için hayırlara vesile olsun...Havalarda çok sıcak...Allah yardımcımız olsun...Sahura kalkıp eşime bişeyler hazırlamam şart..Ben tutamayacağım...

aaaa ben de burdayım cicoşum hatta sana kontrolün ne zaman dedim.

hoşgeldiiin öööööz naber canım :)))))))

topic in demirbaşları öz, cicoş, ada :)

canlarım benim nasıl da dert ortağı olduk biz burda iyi ki varsınız :)))))

bende tutmak ıstıyorum ıns tutabıldıgım kadar tutacagım....yarın baslarım..adetım gelır yarın gunu benım orucda ucar gıder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…