topic in demirbaşları öz, cicoş, ada :)
canlarım benim nasıl da dert ortağı olduk biz burda iyi ki varsınız :)))))
aaaa ben de burdayım cicoşum hatta sana kontrolün ne zaman dedim.
--Evet cnm ben yazarken sizlerde yazmışsınız..Aynı anda kalplerimiz karşı karşıyaymışşş
Bende cevapladım..Perşembe günü kontrolüm var.
topic in demirbaşları öz, cicoş, ada :)
canlarım benim nasıl da dert ortağı olduk biz burda iyi ki varsınız :)))))
Canım benim allah razı olsun sizlerden sizlerde iyiki varsınız..Bizi bizden başkası anlayamıyorki...Sizlerle herşeyi burda rahat rahat konuşuyoruz..Başka kimseye anlatamıyoruzki.....Bu zorlu sıkıntılı süreçlerimizde birbirimize yoldaş oluyoruz..Yol kankileriyiz boşunamııı zemuszemus kıskananlar çatlasın...
ooo kızlar gelmişsiniz. Bende şimdiden herkese iyi ramazlar diliyorum. Ben fazla girip yazmıyorum ama sizleri okudukça bana destek ve moral oluyorsunuz.
adetım yarı gelır heralde cok fena agrıyo....davul gıbı sıstım
-Bu durumu yaşayıp sonra anne olanlar dahi nankör olabiliyorlar..Yaşadıkalrını unutanlar var...Belki istemeyerekde olsa kalp kırabiliyorlar..Birkaç ay önce başıma geldi...belki kasıt yoktu ama içime yumru gibi oturdu..Bizim komşunun bebek ultrasonları elimize geçti,arkadaşla bakıyorduk arkadaşımda tüp bebek yaptırdı kızı var (allah bağışlasın) aa başı aa burnu dedi bende baktım ve dedimki ya ben neden göremiyorum ben anlayamıyorum hemen dedim..Komşu dediki nasıl görmüyorsun baksana başı felan dedi yok ayırt edemedim dedim..işte biz anlıyoruz hamile kalınca anne olunca anlıyorsun dedi..Ortamı bozmadım..sustum gülümsedim...Emininki o insanın kasıtı yoktu 16 yıl o insanda evlat hasreti çekmişti..Tüp bebek başka tedaviler ama elde vardı sııfr..beklemedikleri anda mucizeleir oldu normal yoldan..Şimdi 1 kız bir erkek çocugu var..(allah bağışlasın) Arkadaşıma bayağı sonra dedim insan kavuşunca yaşadıklarını unutuyor sanırım dedim..oda dediki o ortamda ben durumu farkettim seni anladım dedi..
adetım yarı gelır heralde cok fena agrıyo....davul gıbı sıstım
maşallah bizlere kuzular. inşallah bundan sonra da çok güzel haberler paylaşacağız burada. çifte bayramlar yapacağız cicoş, devin ve öz sayesinde :)))))
sonra eylül yolcuları, ekim yolcuları sayesinde süper haberler alacağız. yılmak yok, yola devam. neydi bizim ana fikrimiz,
pozitif düşün testte pozitifi gör :)
ooo kızlar gelmişsiniz. Bende şimdiden herkese iyi ramazlar diliyorum. Ben fazla girip yazmıyorum ama sizleri okudukça bana destek ve moral oluyorsunuz.
-Bu durumu yaşayıp sonra anne olanlar dahi nankör olabiliyorlar..Yaşadıkalrını unutanlar var...Belki istemeyerekde olsa kalp kırabiliyorlar..Birkaç ay önce başıma geldi...belki kasıt yoktu ama içime yumru gibi oturdu..Bizim komşunun bebek ultrasonları elimize geçti,arkadaşla bakıyorduk arkadaşımda tüp bebek yaptırdı kızı var (allah bağışlasın) aa başı aa burnu dedi bende baktım ve dedimki ya ben neden göremiyorum ben anlayamıyorum hemen dedim..Komşu dediki nasıl görmüyorsun baksana başı felan dedi yok ayırt edemedim dedim..işte biz anlıyoruz hamile kalınca anne olunca anlıyorsun dedi..Ortamı bozmadım..sustum gülümsedim...Emininki o insanın kasıtı yoktu 16 yıl o insanda evlat hasreti çekmişti..Tüp bebek başka tedaviler ama elde vardı sııfr..beklemedikleri anda mucizeleir oldu normal yoldan..Şimdi 1 kız bir erkek çocugu var..(allah bağışlasın) Arkadaşıma bayağı sonra dedim insan kavuşunca yaşadıklarını unutuyor sanırım dedim..oda dediki o ortamda ben durumu farkettim seni anladım dedi..
bu senin yaşadığın bir durum mu cicoş yoksa alıntı mı?? evet gerçekten çok doğru, insanlar unutup kırıcı olabiliyor. ben böyle yapmamaya çalışacağım çünkü bana ne söylenirse batıyor. önceki sayfalarda yazdım ya, kızcağız 2.ye hamile kaldı diye bile bunalımlara girmiştim Allah affetsin, bir de söylediği herşey batıyordu
günaydın kızlar...ben geldim :))
doktordaydım kan verdim ultrasona girdim.kan sonucu öğleden sonra belli olacak sonuca göre gonal f dozunu söyleyecekler.ultrasonda herşey güzel dedi doktor 9 tane varmış herşey yolunda giderse 24-25 ağustosta transfer yaparız dedi...
hadi bakalım düştük bir yola allah sonumuzu hayretsin :)))
Ben yaşadım tatlım.....Yaz başı idi...Kadıncağız belki kasıtsız söyleid unutu verdi benim durumumu ama içime oturdu...Kendiside yıllarca çektiği için benim durumumdan haberdardı..
günaydın kızlar...ben geldim :))
doktordaydım kan verdim ultrasona girdim.kan sonucu öğleden sonra belli olacak sonuca göre gonal f dozunu söyleyecekler.ultrasonda herşey güzel dedi doktor 9 tane varmış herşey yolunda giderse 24-25 ağustosta transfer yaparız dedi...
hadi bakalım düştük bir yola allah sonumuzu hayretsin :)))
Tabi cnm kasıt yoktur..kendiside her zaman derki çektiklerimi yazsam roman olur diye.....
Kendisi anlattı ; Hatta birgün bakkala gitmiş aa demiş soğan dogurmuş demiş ordada bir komşu varmış demişki sogan bile dogurdu sen doguramadın demiş...16 yıllık evli..şimdi çocugu var..ama zamanında çok çekmiş..Hatta birgün mevlüde gitmiş görümcesiye kendisini tanıştırırken sen felancanın çocugu olmayan gelinimisin demişler..oda çekmiş zamanında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?