Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

günaydın devincim hoşgeldin güzel haberlerle gelmişsin..süper ya büyümüş yumoşların..dikkat et kıymetini bil yumoşların...Oh oh bugün iğneye başlayacaksın desene şahane....Ben bu akşam 4.gün olucak

devıncıgım dun sormussun hastanede nıye yatacaksın dıe bende servıkal yetmezlık var yanı rahım agzı kısalıgı ben uc bebegımıde bu yuzden kaybettım ve dr um 12 haftada rahım agzımı dıkeck ve ben yatakdan hıc kalkmayacagım wc yatakda yemek yatakda banyo yok yatakdan dogrulmak bıle yok ınan yurumeyı unutuyosun yazdım ya asıl hamıle kalınca baslıyo bende hersey

asucum günaydın hoşgeldiiiin, sefalar getirdin canımmmm. seni sormalı, bebişler halsiz bırakıyormuş seni okudum, kıyamam ya accık daha dayan :)

Canim benim günaydin ,evet ya hic sorma teyzesi dün ikiside cok fenaydi mafff etdiler beni ama bugün iyim sükürler olsun,dün sürekli yatdim uyudum....
Canim dayancaz tabiki ben bile diyorum evde dayanamadim zaman hastaneye yatir diye esime...

ah canım ya... senin bebeğin annesinin hakkını nasıl ödeyecek bilmiyorum ben, artık gelsin de öyle düşünürüz inşallah :)

kızlar sızın tup bebek fıyatlarınız n kadar

canim bende rapor felan hic birsey yoktu maya tüp bebek merkezinde yaptirdim ocak 2010 da ve toplam merkez parasi ve ilaclar 4500 tl buldu ama bu paranin icinde benim yurtdisinda oldum icin buraya getirdim ilaclarda var...

bu sıcakta bir tane taşımak bile zorken sen iki tane taşıyorsun asucum kolay değil. ama inşallah hastaneye gerek kalmadan sağlıkla tamamlarsın bu süreci şekerim.

sağol canımmm iyi bakcam onlara :)) bakalım ilk iğnemizi olalım ben de akşam 8 de vurulcam lucrin de 10 da en az gün sürecek dedi doktor

bu sıcakta bir tane taşımak bile zorken sen iki tane taşıyorsun asucum kolay değil. ama inşallah hastaneye gerek kalmadan sağlıkla tamamlarsın bu süreci şekerim.

ALLAHA sükürler olsun canim burasi türkiye kadar sicak degil bi ara cok fenaydi ama simdi iyi,canim biz okadar zor bi yolldan gectikki,hepimizin derdi ayri , ama amaci ayni vede buna sükürler olsunki rabbim ikitane verdi,sonuna kadar cekecem tabiki..

asumancığım hoşgeldin tatlım..bu sıcaklarda allah yardımcın olsun ikizler hemde işin zor..Bol bol yat canım dinlen...

asumancığım hoşgeldin tatlım..bu sıcaklarda allah yardımcın olsun ikizler hemde işin zor..Bol bol yat canım dinlen...

canim benim sagol hsb yokk giii ALLAH yardimci oluyor idare ediyorum bi sekilde zaten cok az bi zamanim kaldi vede dedim gibi burasi okadar cok sicak degil....

valla bilmiyordum özlemcim Allah yardımcın olsun yatmak çok zor..ama sonunda kucağına alacağın bebişi düşünmek biraz daha kolaylaştırır mı dersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…