günaydın kızlar...ben geldim :))
doktordaydım kan verdim ultrasona girdim.kan sonucu öğleden sonra belli olacak sonuca göre gonal f dozunu söyleyecekler.ultrasonda herşey güzel dedi doktor 9 tane varmış herşey yolunda giderse 24-25 ağustosta transfer yaparız dedi...
hadi bakalım düştük bir yola allah sonumuzu hayretsin :)))
hoşgeldin devincan, süper haberlerle gelmişsin. bana kalırsa o 9 yumurta arkadan gelenlerle 11-12 olur. çok ideal bir sayı şahane :)
günaydin kizlar,nasilsiniz bugün??
hımmm daha da artacak mı yani?? hadi inşallah ..cuma kontrolüm var ...
asucum günaydın hoşgeldiiiin, sefalar getirdin canımmmm. seni sormalı, bebişler halsiz bırakıyormuş seni okudum, kıyamam ya accık daha dayan :)
devıncıgım dun sormussun hastanede nıye yatacaksın dıe bende servıkal yetmezlık var yanı rahım agzı kısalıgı ben uc bebegımıde bu yuzden kaybettım ve dr um 12 haftada rahım agzımı dıkeck ve ben yatakdan hıc kalkmayacagım wc yatakda yemek yatakda banyo yok yatakdan dogrulmak bıle yok ınan yurumeyı unutuyosun yazdım ya asıl hamıle kalınca baslıyo bende hersey
kızlar sızın tup bebek fıyatlarınız n kadar
Canim benim günaydin ,evet ya hic sorma teyzesi dün ikiside cok fenaydi mafff etdiler beni ama bugün iyim sükürler olsun,dün sürekli yatdim uyudum....
Canim dayancaz tabiki ben bile diyorum evde dayanamadim zaman hastaneye yatir diye esime...
günaydın devincim hoşgeldin güzel haberlerle gelmişsin..süper ya büyümüş yumoşların..dikkat et kıymetini bil yumoşların...Oh oh bugün iğneye başlayacaksın desene şahane....Ben bu akşam 4.gün olucak
bu sıcakta bir tane taşımak bile zorken sen iki tane taşıyorsunasucum kolay değil. ama inşallah hastaneye gerek kalmadan sağlıkla tamamlarsın bu süreci şekerim.
kızlar sızın tup bebek fıyatlarınız n kadar
selamlar canlarım
tesadüfen gördüm topiğinizi.
asumancığım hoşgeldin tatlım..bu sıcaklarda allah yardımcın olsun ikizler hemde işin zor..Bol bol yat canım dinlen...
devıncıgım dun sormussun hastanede nıye yatacaksın dıe bende servıkal yetmezlık var yanı rahım agzı kısalıgı ben uc bebegımıde bu yuzden kaybettım ve dr um 12 haftada rahım agzımı dıkeck ve ben yatakdan hıc kalkmayacagım wc yatakda yemek yatakda banyo yok yatakdan dogrulmak bıle yok ınan yurumeyı unutuyosun yazdım ya asıl hamıle kalınca baslıyo bende hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?