Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

selamlar canlarım
tesadüfen gördüm topiğinizi.

Tüpcülerin topiğine hoşgeldin canım sefalar getirdin...

sağol canımmm iyi bakcam onlara :)) bakalım ilk iğnemizi olalım ben de akşam 8 de vurulcam lucrin de 10 da en az gün sürecek dedi doktor

Oh oh sefan olsun devincim..Hadi bakalım hayırlısı olsun...
Ay kızlar topic bir anda şenlendi :))) sayfalar aniden ilerliyor ve kaçırdığım mesajlar olabiliyor...

sendende ALLAH RAZI OLSUN canım

AMİN canım hepimize RABBİM versin hayırlı saglıklı evlatlar İNŞALLAH

neyse ki çok sıcak değilmiş canım. istanbulda olsan işin gerçekten çok zordu. mesela ben eve gidince duş alıyorum, akşam yatarken ve sabah kalktığımda ama hiç bana mısın demiyor ya bu arada ikiz ve diğer çoğul gebeliklerde son haftayı beklemeden biraz daha erken dünyaya getiriyorlar bebişleri değil mi asucum. o zaman senin çok fazla bir zamanın kalmadı :)

evet canim bizimkiler erken geliyor dünyaya aslinda doktorum 31.10.2010 dedi dogum icin ama bencede bir iki hafta erken gelirler...

kızlar sızın tup bebek fıyatlarınız n kadar

özcancım allah yardımcın olsun hele bir gebe kal sen bizde burdan sana destek oluruz o süreci birlikte aşarız tatlım dert etme...moral gönderirirz biz sanazemuszemus

Vallahi benim tüp bebek tedavim yeni başladı benimde ödemeleri genelde eşim yapıyor..Tam bilemiyorumki mesela yumurta toplamadan önce krem ve bir ilaç daha aldırtıyorlarmış..Hastanenin ultrason takipleri,opu işlemi,transfer işlemi,sperm analizi,kan tahlilleri,ilaçlar dahil biz şimdilik hesqpladık 8-9 milyara mal olacak gibi..hehe otopark paralaırnı saymıyorum.....Yakın arkadaşım bu evreleri aynı hastanede yaşadığı için ordan biliyoruz isteyeceklerini.. Ve hastaneye eşimle gidiyorum ödemeleir o yapıyor :))))...Muayenelere gelmene gerek yok desemde oda gelecekmiş her süreci beraber yaşayacakmışız..İlaç saatlerime arıyor soruyor hatırlatıyor..

evet canim bizimkiler erken geliyor dünyaya aslinda doktorum 31.10.2010 dedi dogum icin ama bencede bir iki hafta erken gelirler...

asucum sağlıklı,sıhhatli olsunlarda varsın erken gelsinler dünyaya...Yeterki kucağında olsunlar:)) Allahım bebişlerinde sana mutlu huzurlu uzun yıllar nasip eylesin..
Madem sıcak değil sizin orda bugünlerin tadını çıkart derim tatlım..İki taneyle yürümen dahi zordur senin..Tekrardan allah yardımcın olsun...opuyorumnanaktan

aaaa asucum tam zamanında gelecek olsalardı doğum tarihleri benim 31. doğumgünümde olacakmııış. küçük akrepler geliyor desene. Allah kolaylık versin akrep bebekleri çok kuralcı olurlar :))))))))

amin canim aminnnnnnnnnn benim esim sagolsun cok destekci oldu canim ben simdi bu sekilde ayaktaysam onun sayesinde yani benim haftada 3 defa yüzmeye götürdü hergün yürüyse cikardi ve daha bu durumda her gün isden gelince hadi bakalim bebisleri al yürümeye gidiyoruz diyor:) ben biktim o bikmadi:)

özcancım mesela sizler lucrin kullanıyrosunuz ben burun spreyi (aksilik oldu spreyde fısfısta artı olarak 120 tl dün verdim) hemşire bunu tarnsfere kadar kullanırsın yeter demişti..Ben 120+120 = 240 tl ödedim ilaca yok yere...Bu süreçte nelerle karşılaşacagız bilemiyorum bitmeden yorum yapamıyroum..

aaaa asucum tam zamanında gelecek olsalardı doğum tarihleri benim 31. doğumgünümde olacakmııış. küçük akrepler geliyor desene. Allah kolaylık versin akrep bebekleri çok kuralcı olurlar :))))))))

bak senn gördünmü teyzesi senin dogum günün olmasa bile sana yakin bi zamanda dogacaklar.
Yerim ben onlarin kuralini :))

kizlar ben kacar biraz temizlik yapayim dün hersey kaldi hepiniz öpüldünüz byeee

Ne güzel işte tatlım bak o zzaman yaptığın hareketler işine yarıyor şimdi......Bu zor zamanlarda böyle olması gerekiyor :)) Vallahi en büyük destekçileirmzi eşlerimiz haklarını ödeyememiz değilmi kızlar..alkisalkisalkis

asucan dilini ısır poponu kaşı Allah nazarlardan saklasın :)

bak senn gördünmü teyzesi senin dogum günün olmasa bile sana yakin bi zamanda dogacaklar.

ben de yeriiiim. bana şans getirecek Dilan ve Derman inşallaaaah :))

kizlar ben kacar biraz temizlik yapayim dün hersey kaldi hepiniz öpüldünüz byeee

bak şimdi. boşver kuzu ya ne temizliği. sen yat dinlen azıcık, akşamüstü bakarsın azıcık toparlarsın ortalığı...

Asucum aman fazla yorma kendini..bak şurda çok az zamanın var her hareketine dikkat et ani hareketlerden kaçın...Aynı burçtansın adacım hadi iyisin :))) adacım sana ugur getirrir inşallah bu ikizler tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…