selamlar canlarım
tesadüfen gördüm topiğinizi.
sağol canımmm iyi bakcam onlara :)) bakalım ilk iğnemizi olalım ben de akşam 8 de vurulcam lucrin de 10 da en az gün sürecek dedi doktor
günaydın yol kankilerim yıldız avcılarım.. günümüz aydın, yolumuz açık olsun :)
kotyocan dediğin gibi çok ama çok sıcak. dün gece uyuyamadık annemle.. dön sağa dön sola valla nolcak böyle bilemiyorum..
aleynacım desteğin için çok çok teşekkürler, dualarına da amin, Allah razı olsun. inşallah Rabbim isteyen herkese ve bana sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin.
sozde bızımde 4500 tl dedıler ama gecer dıye dusunuyorum....
ALLAHA sükürler olsun canim burasi türkiye kadar sicak degil bi ara cok fenaydi ama simdi iyi,canim biz okadar zor bi yolldan gectikki,hepimizin derdi ayri , ama amaci ayni vede buna sükürler olsunki rabbim ikitane verdi,sonuna kadar cekecem tabiki..
sozde bızımde 4500 tl dedıler ama gecer dıye dusunuyorum....
neyse ki çok sıcak değilmiş canım. istanbulda olsan işin gerçekten çok zordu. mesela ben eve gidince duş alıyorum, akşam yatarken ve sabah kalktığımda ama hiç bana mısın demiyor yabu arada ikiz ve diğer çoğul gebeliklerde son haftayı beklemeden biraz daha erken dünyaya getiriyorlar bebişleri değil mi asucum. o zaman senin çok fazla bir zamanın kalmadı :)
kızlar sızın tup bebek fıyatlarınız n kadar
devıncıgım dun sormussun hastanede nıye yatacaksın dıe bende servıkal yetmezlık var yanı rahım agzı kısalıgı ben uc bebegımıde bu yuzden kaybettım ve dr um 12 haftada rahım agzımı dıkeck ve ben yatakdan hıc kalkmayacagım wc yatakda yemek yatakda banyo yok yatakdan dogrulmak bıle yok ınan yurumeyı unutuyosun yazdım ya asıl hamıle kalınca baslıyo bende hersey
evet canim bizimkiler erken geliyor dünyaya aslinda doktorum 31.10.2010 dedi dogum icin ama bencede bir iki hafta erken gelirler...
evet canim bizimkiler erken geliyor dünyaya aslinda doktorum 31.10.2010 dedi dogum icin ama bencede bir iki hafta erken gelirler...
asucum sağlıklı,sıhhatli olsunlarda varsın erken gelsinler dünyaya...Yeterki kucağında olsunlar:)) Allahım bebişlerinde sana mutlu huzurlu uzun yıllar nasip eylesin..
Madem sıcak değil sizin orda bugünlerin tadını çıkart derim tatlım..İki taneyle yürümen dahi zordur senin..Tekrardan allah yardımcın olsun...opuyorumnanaktan
sendende ALLAH RAZI OLSUN canım
AMİN canım hepimize RABBİM versin hayırlı saglıklı evlatlar İNŞALLAH
aaaa asucum tam zamanında gelecek olsalardı doğum tarihleri benim 31. doğumgünümde olacakmııış. küçük akrepler geliyor desene. Allah kolaylık versin akrep bebekleri çok kuralcı olurlar :))))))))
amin canim aminnnnnnnnnn benim esim sagolsun cok destekci oldu canim ben simdi bu sekilde ayaktaysam onun sayesinde yani benim haftada 3 defa yüzmeye götürdü hergün yürüyse cikardi ve daha bu durumda her gün isden gelince hadi bakalim bebisleri al yürümeye gidiyoruz diyor:) ben biktim o bikmadi:)
amin canim aminnnnnnnnnn benim esim sagolsun cok destekci oldu canim ben simdi bu sekilde ayaktaysam onun sayesinde yani benim haftada 3 defa yüzmeye götürdü hergün yürüyse cikardi ve daha bu durumda her gün isden gelince hadi bakalim bebisleri al yürümeye gidiyoruz diyor:) ben biktim o bikmadi:)
bak senn gördünmü teyzesi senin dogum günün olmasa bile sana yakin bi zamanda dogacaklar.
Yerim ben onlarin kuralini :))
kizlar ben kacar biraz temizlik yapayim dün hersey kaldi hepiniz öpüldünüz byeee
kizlar ben kacar biraz temizlik yapayim dün hersey kaldi hepiniz öpüldünüz byeee
bak senn gördünmü teyzesi senin dogum günün olmasa bile sana yakin bi zamanda dogacaklar.
Yerim ben onlarin kuralini :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?