Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Asucum aman fazla yorma kendini..bak şurda çok az zamanın var her hareketine dikkat et ani hareketlerden kaçın...Aynı burçtansın adacım hadi iyisin :))) adacım sana ugur getirrir inşallah bu ikizler tatlım.

ay cicoş kalplerimiz bir, nedense bana da öyle geldi birden. haydi inşallah ya :)

bu arada size de bayram uğurlu gelecek. topic ballı topic olcak inşallah :)

Offf kızlar yaa geçmişi oku oku bitiremedim....

Ada, cicoş, Öz,Devin,Asu herkese günaydınlar......

adacım sorma vallahi çok istiyorum bu yeni topiğimize adım attık ve hepimizde tedavi sürecindeyiz boşta duran yok...O yüzden herkes peş peşe güzel sonuçlar alırda topic şenlenir..Kısmeti bağlanmaz inşallah...İlkden bu yana hareketli topiğimiz inşallah devamıda güzel haberlerimizde şenlşenir...He ya sorma bayram bana ya şenlenicek yada zehir olucak bakalım göreceğiz..
Bu arada ben moda girdim bu hafta saçlarımı boyatıcam...gebe kalırsam yaptıramam diye :))

Offf kızlar yaa geçmişi oku oku bitiremedim....

Ada, cicoş, Öz,Devin,Asu herkese günaydınlar......

hihoyyythoşgeldn cnaım..boşver okuma sen hemen bugüne dahil ol...geçmiş geçmişte kaldı şekercim...
Kısaca devin bugün kontrolden geldi 9 yumoşu varmış aksama gonal f ye başlıyor.
Ben iğneye devam ediyorum..perşembe kontrolüm var...
Adacım her zamanki gibi formunda...
Özlemde yarın kırmızıların gelmesini 4 gözle beklliyor..
Kotyom çalışıyor malum...
Asucumda gün sayıyor temizlik yapacagım diyerek gitti..

Bayram şenlenecek size inşallah... Boyat saçını moral olur geçen sefer ben de tedaviden 1 gün önce boyamıştım saçımı şimdi de öyle yapacağım

Ben boşuna vakit kaybetmişim geçmişi okumakla cicoşum özetleyiverdi alkisalkisalkis

Bayram şenlenecek size inşallah... Boyat saçını moral olur geçen sefer ben de tedaviden 1 gün önce boyamıştım saçımı şimdi de öyle yapacağım

inşallah beticim kendimi motive ediyorum bayrama kadar bişey almayacağım kendime bu ilaçlar şişiriyro zaten..Bayramdan önce alacaım habere göre hareket edeceğim..Bu hafta saçlarımı tek renge boyatacagım..sarılarım gitsin...

hoşgeldin betiii ve civcivim çok tatlısın valla :))

evet canım ya inşallah ballı olacak bizim topic, bak şimdiden 3 bebişimiz var maşallah suphanallah devamı da gelecek inşallah. hergünümüz bayram neşesiyle geçecek inşallah.

Adacım demekki seninle aynı burçtanız bende akrepim.... 24 ekim

akrep kardeşliği demek aklinialirimsmile

tekrar hoşgeldin şekerim

harikasın, herşeyi süper özetlemişsin cicoşum :)

bana annem dün hormondan olan şişliğin inmiş dedi. hakikaten hormonları kullanırken çok garip bir şişlik oluyor. hatta ben tedavi sırasında annemin arkadaşıyla karşılaşmıştım, o tabi bilmiyor durumu, anneme senin kız hormon mu kullanıyor şişmiş gibi geldi bana demiş. herhalde su tutuyor vücut.

Evet canım aynen hormon yükleniyoruz ve bunun geçmesi en az 3 ay sürüyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…