Asucum aman fazla yorma kendini..bak şurda çok az zamanın var her hareketine dikkat et ani hareketlerden kaçın...Aynı burçtansın adacım hadi iyisin :))) adacım sana ugur getirrir inşallah bu ikizler tatlım.
Offf kızlar yaa geçmişi oku oku bitiremedim....
Ada, cicoş, Öz,Devin,Asu herkese günaydınlar......
adacım sorma vallahi çok istiyorum bu yeni topiğimize adım attık ve hepimizde tedavi sürecindeyiz boşta duran yok...O yüzden herkes peş peşe güzel sonuçlar alırda topic şenlenir..Kısmeti bağlanmaz inşallah...İlkden bu yana hareketli topiğimiz inşallah devamıda güzel haberlerimizde şenlşenir...He ya sorma bayram bana ya şenlenicek yada zehir olucak bakalım göreceğiz..
Bu arada ben moda girdim bu hafta saçlarımı boyatıcam...gebe kalırsam yaptıramam diye :))
hihoyyythoşgeldn cnaım..boşver okuma sen hemen bugüne dahil ol...geçmiş geçmişte kaldı şekercim...
Kısaca devin bugün kontrolden geldi 9 yumoşu varmış aksama gonal f ye başlıyor.
Ben iğneye devam ediyorum..perşembe kontrolüm var...
Adacım her zamanki gibi formunda...
Özlemde yarın kırmızıların gelmesini 4 gözle beklliyor..
Kotyom çalışıyor malum...
Asucumda gün sayıyor temizlik yapacagım diyerek gitti..
Bayram şenlenecek size inşallah... Boyat saçını moral olur geçen sefer ben de tedaviden 1 gün önce boyamıştım saçımı şimdi de öyle yapacağım
hihoyyythoşgeldn cnaım..boşver okuma sen hemen bugüne dahil ol...geçmiş geçmişte kaldı şekercim...
özlemde yarın kırmızıların gelmesini 4 gözle beklliyor..
hoşgeldin betiii ve civcivim çok tatlısın valla :))
Valla ben de birşey alamıyorum kendime... Son tedaviden 2 kilo hediye kaldı bana
adacım sorma vallahi çok istiyorum bu yeni topiğimize adım attık ve hepimizde tedavi sürecindeyiz boşta duran yok...O yüzden herkes peş peşe güzel sonuçlar alırda topic şenlenir..Kısmeti bağlanmaz inşallah...İlkden bu yana hareketli topiğimiz inşallah devamıda güzel haberlerimizde şenlşenir...He ya sorma bayram bana ya şenlenicek yada zehir olucak bakalım göreceğiz..
Bu arada ben moda girdim bu hafta saçlarımı boyatıcam...gebe kalırsam yaptıramam diye :))
Adacım demekki seninle aynı burçtanız bende akrepim.... 24 ekim
Özlemde yarın kırmızıların gelmesini 4 gözle beklliyor..
çokmu kilo aldırıyor bu ilaçlar offffffff
vallahi almıycam diyorum şimdi aldıklarım sonra olmaz diye korkuyorum..:kedi:
akrep kardeşliği demek aklinialirimsmile
tekrar hoşgeldin şekerim
Yaa kilo almaya alıyorum az çok ta ...çok şekilsiz alıyorum yaa basen göbek ve baldırlar bi tuhaf oldum valla
bana annem dün hormondan olan şişliğin inmiş dedi. hakikaten hormonları kullanırken çok garip bir şişlik oluyor. hatta ben tedavi sırasında annemin arkadaşıyla karşılaşmıştım, o tabi bilmiyor durumu, anneme senin kız hormon mu kullanıyor şişmiş gibi geldi bana demiş. herhalde su tutuyor vücut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?