Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Canım ister istemez alıyorsun ben normalde çok dikkat ederim yediğime içtiğime ama 2 kilo kaldı yine...

Senin için sorun olmaz o zaman zatii dikkatli hatunsun maşallah :))
Yemek yemekle alakalı değilmiş sanırsam ilaçlar aldırtıyor malum hormon ilaçları ((

Yaa kilo almaya alıyorum az çok ta ...çok şekilsiz alıyorum yaa basen göbek ve baldırlar bi tuhaf oldum valla

Hamiş kalalımda gerisi önemli değil şeker..
Tek hedef gebelik gerisini düşünme derim.
Yaş kaç??akannehir

valla ben sigarayı bırakınca baya aldım. kısaca özetlemek gerekirse geçen seneden 10 kilo kadar fazlam var

Oh oh maşaallah aman boşver kilo dediğin hemen verilir şu bebiş işini bir halledelim sonra da bir diyet topiği açarız

valla ben sigarayı bırakınca baya aldım. kısaca özetlemek gerekirse geçen seneden 10 kilo kadar fazlam var
Evet bende sigarayı bıraktım can sıkıntısından agzıma hep bişeyler atasım geliyor..

Evet canım aynen hormon yükleniyoruz ve bunun geçmesi en az 3 ay sürüyor....

Boş yere şişkinlik yaşıycaz desene offf

Kızlar ya benim bu son günlerde çok saçlarım dökülüyor avuç avuç... Kel kalacağım yakında bu konuda önerileriniz var mı? bilmiyorumkismile

[ı]valla ben sigarayı bırakınca baya aldım. Kısaca özetlemek gerekirse geçen seneden 10 kilo kadar fazlam var [/ı]

eyvah eyvah o zaman sigarayı yeni bıraktım hormon alıyorum kilo almaya da müsaitim nolacak benim halim o zaman?? Bi de ben ocaktan beri klomen ovitrelle falan kullanıyorum cidden şeklim değişti ...

merhaba beryalcim, hoşgeldin. ne güzel bir kuzu dolman varmış senin maşallah Allah bağışlasın, darısı başımıza :)

amin canım benim.çok teşekkür ederim.darısı sizin ve sizin gibi evlat hasreti çekenlerin başına.
bende çok zor bir süreçten geçip öle aldım oğlumu kucağıma.inanın sizleri benim kadar anlayan yoktur.
rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

ben daha uynmamdım mıllet delı gıbı ayakkabı alıyo bugun cocuklarda ızınlı musterıler bana kaldı...

Valla kızlar bi bebişlerimiz gelsin de sonrada nasıl kilo veririz topiğine gireriz :)))

Aynen öle tatlım..yeterki hamiş kalalım..Sonra bir bakmışız top gibi olmuşuz yerlerde yuvarlanıcaz :)))

n sacı n boyatması..benım boyanacak sacım kalmayacak yakında...bayramda boyatırım artık

Benim transferden önce boyatmam gerek.Hamiş kalınca saç boyatmak iyi değildir.derler..Bende hamile kalabilirim ihtimaline karşın erkenden halledicem işimi :)))

ben daha uynmamdım mıllet delı gıbı ayakkabı alıyo bugun cocuklarda ızınlı musterıler bana kaldı...

Özcancım hoşgeldin tatlım..Yorma kendini bu kadar bu sıcaklarda..Tüh ya işler sanamı kaldı kıyamam ben sana şeker...

beticim saç dökülmesinin ilaçlarla baglantısı varmıdır acep ?
son günlerde spreydi iğneydi derken duşta ve duştan sonra oluk oluk saçım akıyor..Bu kadar dökülmezdi yada deniz suyumu yaptı benimkilerini...??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…