Canım ister istemez alıyorsun ben normalde çok dikkat ederim yediğime içtiğime ama 2 kilo kaldı yine...
Yaa kilo almaya alıyorum az çok ta ...çok şekilsiz alıyorum yaa basen göbek ve baldırlar bi tuhaf oldum valla
valla ben sigarayı bırakınca baya aldım. kısaca özetlemek gerekirse geçen seneden 10 kilo kadar fazlam var
öööööz nerelerdesein sen bakıyım
Evet bende sigarayı bıraktım can sıkıntısından agzıma hep bişeyler atasım geliyor..valla ben sigarayı bırakınca baya aldım. kısaca özetlemek gerekirse geçen seneden 10 kilo kadar fazlam var
Evet canım aynen hormon yükleniyoruz ve bunun geçmesi en az 3 ay sürüyor....
[ı]valla ben sigarayı bırakınca baya aldım. Kısaca özetlemek gerekirse geçen seneden 10 kilo kadar fazlam var[/ı]
merhaba beryalcim, hoşgeldin. ne güzel bir kuzu dolman varmış senin maşallah Allah bağışlasın, darısı başımıza :)
ben geldımmmm
Valla kızlar bi bebişlerimiz gelsin de sonrada nasıl kilo veririz topiğine gireriz :)))
Hoşgeldin akşam görüşemedik ben gece turu atıyordum sokaklarda
Valla kızlar bi bebişlerimiz gelsin de sonrada nasıl kilo veririz topiğine gireriz :)))
n sacı n boyatması..benım boyanacak sacım kalmayacak yakında...bayramda boyatırım artık
ben daha uynmamdım mıllet delı gıbı ayakkabı alıyo bugun cocuklarda ızınlı musterıler bana kaldı...
betussss ayyy sana hıcbıseycıkler demıyorum canım...arıyorum n burda n msn hıcbıyerde yosun....gez bakalım gezzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?