bana kaldı bırı yıllık ızınde ıkısıne tatıl bugun 4 kısı kaldık burda zor oluyo
Yok kız sadece bu hafta açıldım biraz....
beticim saç dökülmesinin ilaçlarla baglantısı varmıdır acep ?
son günlerde spreydi iğneydi derken duşta ve duştan sonra oluk oluk saçım akıyor..Bu kadar dökülmezdi yada deniz suyumu yaptı benimkilerini...??
sen yıllık izine çıktın mı ??
ayyy kuzular pardon acil bir iş yetiştirdim geldim :)
kzılar ilaçların saç döktüğü doğru benim de çok dökülüyor
kızlar ben yemege cıkıp gelıyorum
ben saçlarımı kestirdim canlar. hep uzun kullanırdım, şimdi küt. önler uzun arkalar daha kısa ama sürekli topluyorum havalar çoook sıcak :)
Değişiklik her zaman iyidir..ben de mi kestirsem acaba... bilmiyorumkismile
Bu havalarda ben de hep topluyorum saçlarımı ki hiç sevmem toplamayı....
evet kızlar kestirin saçlarınızı gebe kalınca kestirmeye iyi demezler hemde moral olur değişiklik her zaman iyidir..madem dökülüyor..iyi gelir kestirmek...Ben boyatırken kestirebilirimde..
ben hep toplarım, saçlarım uzun ve güzelken de toplardım sıkılıyorum bir süreden sonra şekerim ya. bu arada ben tedaviden önce kestirdim saçlarımı moral ve değişiklik olsun diye sonra da kestirmeye devam ettim :)
evet canım kestir değişiklik olur. ben de boyatıyorum malesef evlenirken kendi rengimdi ama şimdi baya beyazlar var ve dikkat çekiyor o yüzden boyatıyorum daha doğrusu evde annem boyuyor ben de onunkini boyuyorum :)
Olursun olursun ne güzel pozitif düşünüyorsun moral çok önemli biliyorsun sende stres falan yok maşaallah hep böyle ol... Sonuç olunsuz olsa bile öyle çok üzülmek yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?