Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Canım benim tedavi sırasında saçlarımın dökülmesi durmuştu elevit (multivitamin) kullanıyordum şimdi tekrar başladı ben de elevite tekrar başladım... Seninki deniz suyundan olabilir tatilden sonra benim de olurdu

ben saçlarımı kestirdim canlar. hep uzun kullanırdım, şimdi küt. önler uzun arkalar daha kısa ama sürekli topluyorum havalar çoook sıcak :)

ben saçlarımı kestirdim canlar. hep uzun kullanırdım, şimdi küt. önler uzun arkalar daha kısa ama sürekli topluyorum havalar çoook sıcak :)

Değişiklik her zaman iyidir..ben de mi kestirsem acaba... bilmiyorumkismile
Bu havalarda ben de hep topluyorum saçlarımı ki hiç sevmem toplamayı....

evet kızlar kestirin saçlarınızı gebe kalınca kestirmeye iyi demezler hemde moral olur değişiklik her zaman iyidir..madem dökülüyor..iyi gelir kestirmek...Ben boyatırken kestirebilirimde..

özcancım afiyet olsun tatlım..

Anladım arkadaşların izinli ben sana sordum sen bu yıl yıllık izine çıktın mı diye :)))

Değişiklik her zaman iyidir..ben de mi kestirsem acaba... bilmiyorumkismile
Bu havalarda ben de hep topluyorum saçlarımı ki hiç sevmem toplamayı....

ben hep toplarım, saçlarım uzun ve güzelken de toplardım sıkılıyorum bir süreden sonra şekerim ya. bu arada ben tedaviden önce kestirdim saçlarımı moral ve değişiklik olsun diye sonra da kestirmeye devam ettim :)

evet kızlar kestirin saçlarınızı gebe kalınca kestirmeye iyi demezler hemde moral olur değişiklik her zaman iyidir..madem dökülüyor..iyi gelir kestirmek...Ben boyatırken kestirebilirimde..

evet canım kestir değişiklik olur. ben de boyatıyorum malesef evlenirken kendi rengimdi ama şimdi baya beyazlar var ve dikkat çekiyor o yüzden boyatıyorum daha doğrusu evde annem boyuyor ben de onunkini boyuyorum :)

--Haklısınız canlar..Düşüneyim...Ben uzun saçı seviyorum..Ama bana kısa daha çok yakışıyor...Hem kısa saçlı olurum hemde hamiş olurum oo herşey süper olur....
Bende genelde toplarım saçlarımı.....Ayy ben röfle yaptırıyorumda diplerim geldi...Hamiş kalırsam yaptıramam diplerim çıkarsada kötü olur diye,şimdiden tek renge boyatacağım :))):lepi:
İyide adapte oluyorum ben bu tedavi sonuca sanki kesin hamiş olucam inş..

Olursun olursun ne güzel pozitif düşünüyorsun moral çok önemli biliyorsun sende stres falan yok maşaallah hep böyle ol... Sonuç olunsuz olsa bile öyle çok üzülmek yok....

Olursun olursun ne güzel pozitif düşünüyorsun moral çok önemli biliyorsun sende stres falan yok maşaallah hep böyle ol... Sonuç olunsuz olsa bile öyle çok üzülmek yok....

Ben kendimi şartlamıyorum..Mevlam ne eylerse güzel eyler...
Verende Allah alanda Allah kaderimde kısmetimde varsa olur..
Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış..
Benim umudum var benim bebeğim olacak ama ne zaman bilemiyorum tabiki..
Eryada geç olucak ama eminim içim rahat o yzüden.
Belki bu tedavide belkide ilerleyen zamanlarla onu Allah bilir.

canim tabiki onlarda yazik az cekmyior bizle birlikte onlarda ugrasiyor ben ankarayi bilmyiorum diye esim her doktora gitdimde canta gibi yanimdaydi hatda ordaki kizin teki dediki ben esimi kavga ederek getiriyorum dedi,yazik dedim icimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…