Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

maşallah cicoşum hep böyle moralini yüksek tutacaksın arkadaşım, işin sırrı burda. transferinden sonra da bebişinle burda berbaberce konuşucaz :)

helal olsun canim icim cizzz etdi yazdini okudumda,ne gelirse ALLAHTAN gelir....

Harikasın canım.. Ben bunu ilk başlarda yapamamıştım hep bir karamsarlık vardı.. ama bu kez şimdilik iyiyim...

ben de yeriiiim. bana şans getirecek Dilan ve Derman inşallaaaah :))

bak şimdi. boşver kuzu ya ne temizliği. sen yat dinlen azıcık, akşamüstü bakarsın azıcık toparlarsın ortalığı...

senin sayfayin ilk bebisleri DILAN ve DERMAN demmi galiba????
Onlar hepinize umut olcak hepinize sanc getircek teyzelerii...

canım benim tevekkül etmek ne kadar güzel birşey değil mi, sen de çok güzel anlatmışsın. Mevlam neylerse güzel eyler. inşallah olacak bir gün, bizler de anne olup birbirimize oğlum bugün bunu yaptı, kızım bugün şunu yaptı diye anlatacağız inşallah:)

senin sayfayin ilk bebisleri DILAN ve DERMAN demmi galiba????
Onlar hepinize umut olcak hepinize sanc getircek teyzelerii...

evet canım ilk doğacak olanlar Dilan ve Derman olacak inşallah. sonra catdog arkadaşımız var, o daha çok taze anne, perşembe günü kesesini görmeye gidecek.

bizim topic in uğurları Dilan ve Derman canikom :)

evet canım ilk doğacak olanlar Dilan ve Derman olacak inşallah. sonra catdog arkadaşımız var, o daha çok taze anne, perşembe günü kesesini görmeye gidecek.

bizim topic in uğurları Dilan ve Derman canikom :)

ALLAH insallah tamaminida gösterir catdog arkadasimiza...

Insallah hepinize ugur getirir bebislerim canim...

--evet canım o günlerde gelecek Allahın izniyle..Ben inanıyorum umudum var..Şuanda boşluktayım..Allaha sığınıyorum o kadar..

Harikasın canım.. Ben bunu ilk başlarda yapamamıştım hep bir karamsarlık vardı.. ama bu kez şimdilik iyiyim...

-Sevindim senin adına canım..Çok detaylara inmemek gerekiyor...Herşey Allahtan diyerek konuyu kapamak bazen en güzeli..Mesela eşim bu konuyu pek fazla açmaz...Derimki ben açmadan duramıyorum ki ya ilacım var ya iğnem var hep aklımda oda kıza bana başka konular düşün konuş der :))) haklı

helal olsun canim icim cizzz etdi yazdini okudumda,ne gelirse ALLAHTAN gelir....

-Allah razı olsun cnaım..Aynen öyle Allah ol derse olucak..Vakti zamanı şimdi ise...

canim tabiki onlarda yazik az cekmyior bizle birlikte onlarda ugrasiyor ben ankarayi bilmyiorum diye esim her doktora gitdimde canta gibi yanimdaydi hatda ordaki kizin teki dediki ben esimi kavga ederek getiriyorum dedi,yazik dedim icimden

--Bizlerin destekçisi yine eşlerimiz.Allah razı olsun onalrdan..Evet yapmayan erkeklerde var..Bizler şanslıyız canım.

saricivciv ALLAH herseyin hayirlisini versin canim,bende tedavime basladim zaman bu sekilde her aksam dua etdim,RABBIM yavrularim bana hayirli evlat olacaksa ver dedim insallah sonuna kadar bu sekilde gider RABBIm kimsenin yuvasindan eksik etmesin bebekleri....

amin canım bende hep diyorum demeye devam edeceğim..Rabbim eşimle bana hayırlı evlatlar nasip eyleisn..

geliyorum kızlar burun spreyi saatim..

asucuuuuum cicoşum amiiiin Rabbim hamilelerimize sağlıklı doğumlar, bekleyenlerimize de sağlıklı hamilelikler versin inşallaah

yok canım ızın falan kullanmadım....benım ızın problemım yok zaten ıstedıgım zaman ızın alırım...patronum esım...tedavıye baslayınca cok ızın alacagım zaten....

adacim yedim tabiki :)) sagolsun esim saat 10 gibi arayip uyandiriyor hadi kalk bebekleri doyur diye:)) ve sürekli meyve yiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…