Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

hoşgeldin özcüüüüüm :)

adacim yedim tabiki :)) sagolsun esim saat 10 gibi arayip uyandiriyor hadi kalk bebekleri doyur diye:)) ve sürekli meyve yiyorum...

eşini çok takdir ettim tam bir baba olmuş şimdiden aferin ona. meyve iyidir asucum ama dikkat et şekeri çıkarıyor diyorlar. sen gerçi baktırıyorsundur şekerine aman ihmal etme canım.

ay bende burun spreyimi kullandım..geldim ....
Sabah 7 öglen 1 aksam 7 gece 12 fısfıslıyorum kendimi

cicoş hatırlar mısın eskiden çocuklar duymasın dizisinde fısfıs ismail fardı, sen de bizim fıs fıs cicoşumuz oldun :))

bu arada tedavide olan arkadaslarimiz icin her gün 2 tane cevizli incir yiyin suyu bol ama cok bol icin ben günde 4 litreye yakin icmisdim transferden sonra her aksam bir dilim ananas ve 2 tane kivi yemeye gayret gösterin..gene suyu unutmayin....

bir tek incir yemedim geri kalanları aynen uyguladım canım ben. kısmetse dondurulmuş denememde aynen bol su, kuru kayısı, ananas ve kivi takviyesi yapıcam yeniden. ay bir gelse o günler :)

eşini çok takdir ettim tam bir baba olmuş şimdiden aferin ona. meyve iyidir asucum ama dikkat et şekeri çıkarıyor diyorlar. sen gerçi baktırıyorsundur şekerine aman ihmal etme canım.

evet canim bi ara cok yedim diye cikmisdi sekerim zaten ama artik dikkaet ediyorum

bir tek incir yemedim geri kalanları aynen uyguladım canım ben. kısmetse dondurulmuş denememde aynen bol su, kuru kayısı, ananas ve kivi takviyesi yapıcam yeniden. ay bir gelse o günler :)

gelir canim gelir merak etme bu defa inciride ye canim,ve sürekli hareket etmeye bak tabiki kendini yormadan ama hareketsiz kalma transferden sonrada hareket et...

gelir canim gelir merak etme bu defa inciride ye canim,ve sürekli hareket etmeye bak tabiki kendini yormadan ama hareketsiz kalma transferden sonrada hareket et...

oy kuşum sağolasın. sen doğum yaptığında benim de transferim ya olmuş ya olacak gibi bir durumlarda olucaz canım. bana dua edersin di mi doğumunda :)

canımmmmm nasılsın
özledim seni opuyorumnanaktan

kızlar şimdi hastaneden aradılar gonal f 300 başlayacağım cumartesi sabah ta kontrolüm var ...veee adacım bir uzmanlık sorusu sana gonal f miktarını etkileyen nedir?? az kullanmak mı iyi çok kullanmak mı??

oy kuşum sağolasın. sen doğum yaptığında benim de transferim ya olmuş ya olacak gibi bir durumlarda olucaz canım. bana dua edersin di mi doğumunda :)

bak simdi öyle seymi olur tabiki ederim o zamana bi liste hazirlayalim ben tam doguma girdim an duamu edeyim insallah listedeki herkes tek tek hamile kalir....

kızlar şimdi hastaneden aradılar gonal f 300 başlayacağım cumartesi sabah ta kontrolüm var ...veee adacım bir uzmanlık sorusu sana gonal f miktarını etkileyen nedir?? az kullanmak mı iyi çok kullanmak mı??

Canım ne güzel bugün ilk iğneni oluyorsun... Gonal f miktarı senin yumurta durumuna bağlı.... Yumurtaların gelişimini iyi bulursa dr ilaç dozunu düşük başlatıyor... Ben gonal f kullanmadım puregon kullanmıştım... Bu son tedavimde yumurtalarımın gelişimi yavaş olduğu için 300 ile başladım öncekilerde 225 ile başlıyordum..

canim benim bildim kadariyla 300 cok güzel bi baslangic bende 275 le baslamisdim sonra yumurtalarim yavas gelisiyor diye300 yapmislardi

:)) teşekkür ederim canım ilk iğnemmm ve heyecanlıyım yaklaşık 10 gün kullanacakmışım bu iğneyi tabi lucrinle birlikte...zaman geçer mi yaaa???

canım ohss (su toplama) riski olan hastalarda düşük doz veriyorlar. ya da şöyle düşün çok yumurta vereceğini düşündükleri hastalara (mesela pko-polikistik over hastalarına daha düşük doz, normal düzeyde yumurta alacakları hastalara orta doz veriyorlar. seninki tam orta doz. benim de 300-375 olarak değişti. yani dediğim gibi 10-12 arası yumurtan olacak bence. haydi bakalım bismillah :)

canim benim bildim kadariyla 300 cok güzel bi baslangic bende 275 le baslamisdim sonra yumurtalarim yavas gelisiyor diye300 yapmislardi

sağol asumancımm...bilmiyorum içim kıpır kıpır...tedavinin en başından beri böyleyim moral çok önemli tedavide ve benimki şimdilik yüksek sonuna kadar böyle gider inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…