yok canım ızın falan kullanmadım....benım ızın problemım yok zaten ıstedıgım zaman ızın alırım...patronum esım...tedavıye baslayınca cok ızın alacagım zaten....
adacim yedim tabiki :)) sagolsun esim saat 10 gibi arayip uyandiriyor hadi kalk bebekleri doyur diye:)) ve sürekli meyve yiyorum...
ben geldımmmmm
adacim yedim tabiki :)) sagolsun esim saat 10 gibi arayip uyandiriyor hadi kalk bebekleri doyur diye:)) ve sürekli meyve yiyorum...
ay bende burun spreyimi kullandım..geldim ....
Sabah 7 öglen 1 aksam 7 gece 12 fısfıslıyorum kendimi
Canım çok şanslısın eşin size çok iyi bakıyor...
bu arada tedavide olan arkadaslarimiz icin her gün 2 tane cevizli incir yiyin suyu bol ama cok bol icin ben günde 4 litreye yakin icmisdim transferden sonra her aksam bir dilim ananas ve 2 tane kivi yemeye gayret gösterin..gene suyu unutmayin....
bir tek incir yemedim geri kalanları aynen uyguladım canım ben. kısmetse dondurulmuş denememde aynen bol su, kuru kayısı, ananas ve kivi takviyesi yapıcam yeniden. ay bir gelse o günler :)
oda güzel birsey esin patronun demek :))
gelir canim gelir merak etme bu defa inciride ye canim,ve sürekli hareket etmeye bak tabiki kendini yormadan ama hareketsiz kalma transferden sonrada hareket et...
agustos ayında tüp bebek tedavisine başlayacagım reglı günümü bekliyorum..bu yazını okuyunca önce bir duraksadım..içim burkuldu...sabır arkadaşım sabır rabbimin bir bildiği vardır....hakkımızda hayırlısı nme ise olsun...Rabbim istediği zaman o yıldız içinde tekrardan parlayacaktır..yeterki sen böyle istemeye devam et..kendine iyi bak..
yahu devincan nerelerde haberiniz var mı?
oy kuşum sağolasın. sen doğum yaptığında benim de transferim ya olmuş ya olacak gibi bir durumlarda olucaz canım. bana dua edersin di mi doğumunda :)
kızlar şimdi hastaneden aradılar gonal f 300 başlayacağım cumartesi sabah ta kontrolüm var ...veee adacım bir uzmanlık sorusu sana gonal f miktarını etkileyen nedir?? az kullanmak mı iyi çok kullanmak mı??
kızlar şimdi hastaneden aradılar gonal f 300 başlayacağım cumartesi sabah ta kontrolüm var ...veee adacım bir uzmanlık sorusu sana gonal f miktarını etkileyen nedir?? az kullanmak mı iyi çok kullanmak mı??
Canım ne güzel bugün ilk iğneni oluyorsun... Gonal f miktarı senin yumurta durumuna bağlı.... Yumurtaların gelişimini iyi bulursa dr ilaç dozunu düşük başlatıyor... Ben gonal f kullanmadım puregon kullanmıştım... Bu son tedavimde yumurtalarımın gelişimi yavaş olduğu için 300 ile başladım öncekilerde 225 ile başlıyordum..
canim benim bildim kadariyla 300 cok güzel bi baslangic bende 275 le baslamisdim sonra yumurtalarim yavas gelisiyor diye300 yapmislardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?