bak simdi öyle seymi olur tabiki ederim o zamana bi liste hazirlayalim ben tam doguma girdim an duamu edeyim insallah listedeki herkes tek tek hamile kalir....
:)) teşekkür ederim canım ilk iğnemmm ve heyecanlıyım yaklaşık 10 gün kullanacakmışım bu iğneyi tabi lucrinle birlikte...zaman geçer mi yaaa???
canım ohss (su toplama) riski olan hastalarda düşük doz veriyorlar. ya da şöyle düşün çok yumurta vereceğini düşündükleri hastalara (mesela pko-polikistik over hastalarına daha düşük doz, normal düzeyde yumurta alacakları hastalara orta doz veriyorlar. seninki tam orta doz. benim de 300-375 olarak değişti. yani dediğim gibi 10-12 arası yumurtan olacak bence. haydi bakalım bismillah :)
Geçer zaman hem de öyle bir geçer ki!!! bir bakmışsın yumurta toplama ve transfer zamanın gelivermiş.. Asıl zor zaman ondan sonra başlıyor o 12 gün bitmek bilmiyor... Ama hep birlikte o zamanı sana unuttururuz
sağol asumancımm...bilmiyorum içim kıpır kıpır...tedavinin en başından beri böyleyim moral çok önemli tedavide ve benimki şimdilik yüksek sonuna kadar böyle gider inşallah..
canım benim Allah razı olsun senden. o zaman Asucan'ın Uğurlu Yıldız Avı Listesi diye bir liste yaparız sana doğumda sayarsın bizleri :)
anlastik canim yapariz listeyi ederiz duamizi ve herkes hamile olur insallah:))
Geçer zaman hem de öyle bir geçer ki!!! bir bakmışsın yumurta toplama ve transfer zamanın gelivermiş.. Asıl zor zaman ondan sonra başlıyor o 12 gün bitmek bilmiyor... Ama hep birlikte o zamanı sana unuttururuz
benim ne yemegim var ne temizlik yaptim benim herif ucuracak beni bu gün :)))
Kizlar bana müsade hepinizi öpüyorum,belki ugrarim sonra gene...
kendini yormadan yap canım yavaş yavaş, senin herif anca öper seni öyle uçurur, başka türlüsü mümkün değil :))))))
bu arada tedavide olan arkadaslarimiz icin her gün 2 tane cevizli incir yiyin suyu bol ama cok bol icin ben günde 4 litreye yakin icmisdim transferden sonra her aksam bir dilim ananas ve 2 tane kivi yemeye gayret gösterin..gene suyu unutmayin....
bak simdi öyle seymi olur tabiki ederim o zamana bi liste hazirlayalim ben tam doguma girdim an duamu edeyim insallah listedeki herkes tek tek hamile kalir....
canımmmmm nasılsın
özledim seni opuyorumnanaktan
sağol asumancımm...bilmiyorum içim kıpır kıpır...tedavinin en başından beri böyleyim moral çok önemli tedavide ve benimki şimdilik yüksek sonuna kadar böyle gider inşallah..
kızlar biraz işim var biter bitmez gelirimmm...öptüm hepinizi...
oh oh 2 hafta iş güç yok sen çok düşünür takarsın bu konuyu tatlım..hakkında hayırlısı olsun..evet betty yaa o zaman hiç geçmez zaman...işe gelmeyeceğim 2 hafta SÜREKLİ İNTERNETTE OLUCAM SANIRIM :))
benim ne yemegim var ne temizlik yaptim benim herif ucuracak beni bu gün :)))
Kizlar bana müsade hepinizi öpüyorum,belki ugrarim sonra gene...
sadece simdilik yüksek tutma sonuna kadar yüksek tut canim gercekten herseyden önemli olan moaril buna inan ben ilk tedavimde cok cahilikler yaptim abimle yengem ayrilmisdi cocuklar icin günlerce agladim yikildim perisan oldum ama bu tedavimde hic birseyi kafama takmadim ve ALLAHIMA binlerce sükürler olsun dualaim kabul oldu,bu mübarek ayinda insallah sizinde dualariniz kabul olur canim...
bana da transverden sonra beklemek kolay gelıyo oncesı dah zor....
kızlar biraz işim var biter bitmez gelirimmm...öptüm hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?