Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

bak simdi öyle seymi olur tabiki ederim o zamana bi liste hazirlayalim ben tam doguma girdim an duamu edeyim insallah listedeki herkes tek tek hamile kalir....

canım benim Allah razı olsun senden. o zaman Asucan'ın Uğurlu Yıldız Avı Listesi diye bir liste yaparız sana doğumda sayarsın bizleri :)

:)) teşekkür ederim canım ilk iğnemmm ve heyecanlıyım yaklaşık 10 gün kullanacakmışım bu iğneyi tabi lucrinle birlikte...zaman geçer mi yaaa???

Geçer zaman hem de öyle bir geçer ki!!! bir bakmışsın yumurta toplama ve transfer zamanın gelivermiş.. Asıl zor zaman ondan sonra başlıyor o 12 gün bitmek bilmiyor... Ama hep birlikte o zamanı sana unuttururuz

asistan doktorum benim...sana da teşekkür ederim....

Geçer zaman hem de öyle bir geçer ki!!! bir bakmışsın yumurta toplama ve transfer zamanın gelivermiş.. Asıl zor zaman ondan sonra başlıyor o 12 gün bitmek bilmiyor... Ama hep birlikte o zamanı sana unuttururuz

evet canım betiş haklı, asıl geçmeyen kısım o 12 gün ama beraberce atlatıcaz inşallah :)

sağol asumancımm...bilmiyorum içim kıpır kıpır...tedavinin en başından beri böyleyim moral çok önemli tedavide ve benimki şimdilik yüksek sonuna kadar böyle gider inşallah..

sadece simdilik yüksek tutma sonuna kadar yüksek tut canim gercekten herseyden önemli olan moaril buna inan ben ilk tedavimde cok cahilikler yaptim abimle yengem ayrilmisdi cocuklar icin günlerce agladim yikildim perisan oldum ama bu tedavimde hic birseyi kafama takmadim ve ALLAHIMA binlerce sükürler olsun dualaim kabul oldu,bu mübarek ayinda insallah sizinde dualariniz kabul olur canim...

benim ne yemegim var ne temizlik yaptim benim herif ucuracak beni bu gün :)))
Kizlar bana müsade hepinizi öpüyorum,belki ugrarim sonra gene...

evet betty yaa o zaman hiç geçmez zaman...işe gelmeyeceğim 2 hafta SÜREKLİ İNTERNETTE OLUCAM SANIRIM :))

Asucum çok sagol tatlım.çok güzel bilgiler bunlar..
Ben ceviz yiyorum 2 gündür..Süt içiyorum...
Siyah ve sarı kayısı tüketiyorum tatlım..
Nedendir bilmiyorum ama incir aklıma hep düşük tehlikesini getiriyro neden bilmem..

bak simdi öyle seymi olur tabiki ederim o zamana bi liste hazirlayalim ben tam doguma girdim an duamu edeyim insallah listedeki herkes tek tek hamile kalir....

evet evet listemizi mutlaka yanına all gerçi benim sonuç 5 eylülde açıklanır :)))))

canımmmmm nasılsın
özledim seni opuyorumnanaktan

bende özledim seni tatlım nasılsın..nikini değiştirmişsin..ne var ne yok..

sağol asumancımm...bilmiyorum içim kıpır kıpır...tedavinin en başından beri böyleyim moral çok önemli tedavide ve benimki şimdilik yüksek sonuna kadar böyle gider inşallah..

devi,ncim aferin her zaman pozitif ol böyle..

kızlar biraz işim var biter bitmez gelirimmm...öptüm hepinizi...

ama nereye ya benımde vardı işim toparladım hemen geldim..kaynattıklarınızı okudum..
canım bana 450 lılıkten 225 dozla başlattı..perşembe günü dozum ile ilgili görüşecegiz tekrardan içini ferah tut düşünme böyle dıozları felan ne verdıyse verdı takma rahat ol...sen yanlızca uygula :)))olumunekankayizsmile

evet betty yaa o zaman hiç geçmez zaman...işe gelmeyeceğim 2 hafta SÜREKLİ İNTERNETTE OLUCAM SANIRIM :))
oh oh 2 hafta iş güç yok sen çok düşünür takarsın bu konuyu tatlım..hakkında hayırlısı olsun..

benim ne yemegim var ne temizlik yaptim benim herif ucuracak beni bu gün :)))
Kizlar bana müsade hepinizi öpüyorum,belki ugrarim sonra gene...

tamam tatlım kolay gelsin yorma kendini herifmi seni uçurur senmi onu uçurursun bilemem artıkın :?? bas bas

Bencede herşeyin başı moral...Bizde eşim sağolsun dert edebileceğim hiçbirşeyi bana yansıtmıyor :)))

ay kızlar bugün midem nanay, kullandığım antibiotik ağır geliyor sanırım. ayrıca ağrıyan dişim ağırmasın diye öbür tarafla yiyiyorum sürekli bu defa oradaki çekilecek 20lik başladı. ben çiğnedikçe o yanağımı deliyor ve enfekte ediyor. bu gidişle tekrar antibiotik kullanmam gerekecek. neyse ki hamilelikten önce bu işleri halletmeye karar verdim, kısmet olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…