ay kızlar bugün midem nanay, kullandığım antibiotik ağır geliyor sanırım. ayrıca ağrıyan dişim ağırmasın diye öbür tarafla yiyiyorum sürekli bu defa oradaki çekilecek 20lik başladı. ben çiğnedikçe o yanağımı deliyor ve enfekte ediyor. bu gidişle tekrar antibiotik kullanmam gerekecek. neyse ki hamilelikten önce bu işleri halletmeye karar verdim, kısmet olur inşallah...
hamilelikten önce halletmekle iyi yaparsın canım..Böyle şeyler ihmale gelmez.hamileykende müdahele edilemiyor vay haline olurdu..
adacım kesinlikle inan buna her işte vardır bir hayır..
ben mesela doktora gitmeyi hep erteliyordum..Temmuzda aniden randevu aldım alırkende heyecan yaptım ellerim titredi..doktora giderken eşime diyorumki tedavi derse işleirmden dolayı tedaviyi kasım ayına erteleriz..önümüz malum ramazan diyorum...aa bir baktım tedavinin içindeyim hemide ramazan ayında...olacagı varsa oluyor..bu kadar yıldır ertele kalk ramazan ayıdna tedaviye başla :))))
kısmete bak işte, inşallah hayırlısı olacak canım... benim de neyi asla yapmam dediysem bu tedavide başıma geldi. aslında tedavinin kendisi başlı başına yapmam dediğim birşeydi. çocuk isteyenleri anlamaz bir de tedavi oluyorlar falan derdim.. ööf bunların hepsi bana ayağını denk al demek için başıma geldi biliyorum ben ama aldım dersimi valla bak :))))
haklısın adacım.inşallah 2010 u uğurlamadan o güzel haberi birbirimize vereceğiz..Hep beraber hamiş olacağız.Nüfus patlaması gerçekleşecekk..
Akıllandın desene :))):içelim:
kusum cok uykum geldıbenım klavyeye gıtmıyo elım uyuyacagım sındı
inşallah cicoşum inşallaaah ballı olacak bizim topicimiz inşallah.
hem de nasıl akıllandım mum gibi oldum valla :)
fesli,özlem beti ordasınzı neden katılmıyorsunuz yaaaaaaa
Kızlar ya deli olacağım sabahtan beri Konyadaki hastaneleri arıyorum rahim filmi çektirmek için hiçbiri dışarıdan hastalara çekmiyorlarmışşş!!!!
Ben gidiyorum kimsecikler yazmıyor(((
Adacan hariçççç
Allah Allah o ne demekmiş ya ne kadar saçma bir durum. peki devlet hastanesine gitsen onlar mecburen çekmek zorunda, değil mi yoksa? hem neden çektiriyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?