Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

hamilelikten önce halletmekle iyi yaparsın canım..Böyle şeyler ihmale gelmez.hamileykende müdahele edilemiyor vay haline olurdu..

hamilelikten önce halletmekle iyi yaparsın canım..Böyle şeyler ihmale gelmez.hamileykende müdahele edilemiyor vay haline olurdu..

aynen öyle cicoşum, hamilelikte zaten kalsiyumun %90'ı bebiş için kullanıldığından dişlerde oldukça sorun yaşanıyormuş, iyi ki ağırdı yoksa ben hayatta gitmezdim, her işte bir hayır var :)

adacım kesinlikle inan buna her işte vardır bir hayır..
ben mesela doktora gitmeyi hep erteliyordum..Temmuzda aniden randevu aldım alırkende heyecan yaptım ellerim titredi..doktora giderken eşime diyorumki tedavi derse işleirmden dolayı tedaviyi kasım ayına erteleriz..önümüz malum ramazan diyorum...aa bir baktım tedavinin içindeyim hemide ramazan ayında...olacagı varsa oluyor..bu kadar yıldır ertele kalk ramazan ayıdna tedaviye başla :))))

kısmete bak işte, inşallah hayırlısı olacak canım... benim de neyi asla yapmam dediysem bu tedavide başıma geldi. aslında tedavinin kendisi başlı başına yapmam dediğim birşeydi. çocuk isteyenleri anlamaz bir de tedavi oluyorlar falan derdim.. ööf bunların hepsi bana ayağını denk al demek için başıma geldi biliyorum ben ama aldım dersimi valla bak :))))

haklısın adacım.inşallah 2010 u uğurlamadan o güzel haberi birbirimize vereceğiz..Hep beraber hamiş olacağız.Nüfus patlaması gerçekleşecekk..
Akıllandın desene :))):içelim:

haklısın adacım.inşallah 2010 u uğurlamadan o güzel haberi birbirimize vereceğiz..Hep beraber hamiş olacağız.Nüfus patlaması gerçekleşecekk..
Akıllandın desene :))):içelim:

inşallah cicoşum inşallaaah ballı olacak bizim topicimiz inşallah.

hem de nasıl akıllandım mum gibi oldum valla :)

inşallah cicoşum inşallaaah ballı olacak bizim topicimiz inşallah.

hem de nasıl akıllandım mum gibi oldum valla :)

oo iyi olmuş bak mum gibi olduğun sana ne desek yaparsın :)))) eşin yaşadı....

ballı lokma hadi hayırlısı ya ben çok ümitliyim bu yıl herşey güzel olucak..yineliyorum ya bu tedavimde ya sonrasında am aben 2010 da hamiş kalacagım demiştim...ve eşime hep dedim biz doktora gitmedik hani bu yıl bebek işine bakacaktık..dediğimi yaptım..2010 yılına tedavimi yetiştirdim :)) Gerisi Allaha kalmış...
Yaşım genç 27 :)) bekleriz..çalışırız...:teytey:

ayyy kızlar msllh n kadar umutlusunuz ben hıc umutlu deyılım kısmet deyıp gıdıyorum ıste...

olursa benım ıcın kocaman bı surprız olacak olmazsa kısmet deyılmıs derım n yapayımmmm...ama yınede cok uzulurum demı

Kızlar ya deli olacağım sabahtan beri Konyadaki hastaneleri arıyorum rahim filmi çektirmek için hiçbiri dışarıdan hastalara çekmiyorlarmışşş!!!!

Kızlar ya deli olacağım sabahtan beri Konyadaki hastaneleri arıyorum rahim filmi çektirmek için hiçbiri dışarıdan hastalara çekmiyorlarmışşş!!!!

Allah Allah o ne demekmiş ya ne kadar saçma bir durum. peki devlet hastanesine gitsen onlar mecburen çekmek zorunda, değil mi yoksa? hem neden çektiriyorsun canım?

Allah Allah o ne demekmiş ya ne kadar saçma bir durum. peki devlet hastanesine gitsen onlar mecburen çekmek zorunda, değil mi yoksa? hem neden çektiriyorsun canım?

Ne kadar saçma değil mi? Ben raporlu yaptıracağım tedaviyi rahim filmi gerekiyor geçen sene çektirmiştim temiz çıkmıştı ama düşükten sonra değişen birşeyler var şüpheleniyorum en azından görüp rahatlamak istiyorum... Devlet hastaneleri ileri bir güne atıyor benim vaktim yok haftaya rapor için başvuracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…