Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

anladım canım inşallah birşey yoktur. ama şimdi nerede çektireceksin, konyaya yakın başka bir ile sorsan ama çok saçma gerçekten ya!

anladım canım inşallah birşey yoktur. ama şimdi nerede çektireceksin, konyaya yakın başka bir ile sorsan ama çok saçma gerçekten ya!

Bakacağım artık olmazsa Ankaraya gittiğim zaman çektiririm........... diyordum ki az önce görüştüğüm bir hastane kabıl etti cuma 10:30 randevu aldım.....

Bakacağım artık olmazsa Ankaraya gittiğim zaman çektiririm........... diyordum ki az önce görüştüğüm bir hastane kabıl etti cuma 10:30 randevu aldım.....

geldim geldim :))

Aaa çok iyi canım sevindim...Hasi bakalım kolay gelsin..
Bencede saçma hem parası ile değilmi istediğim yerde yaptırıyro olabilmem gerek ilk defa duydum ....lmaz:

olursa benım ıcın kocaman bı surprız olacak olmazsa kısmet deyılmıs derım n yapayımmmm...ama yınede cok uzulurum demı

lmaz:lmaz:sana yakışmıyor şekerim....umutsuz olmak yok...herşey güzel olucak...bebek yap sen ondan sonra bol bol evde oturur uyursun...şimdi uyanık ol..

aman neyse canım çok sevindim. haydi bakalım inşallah çok acısız ve güzel sonuçlu bir film olsuuuun :)

geldim geldim :))

Aaa çok iyi canım sevindim...Hasi bakalım kolay gelsin..
Bencede saçma hem parası ile değilmi istediğim yerde yaptırıyro olabilmem gerek ilk defa duydum ....lmaz:

hoşgeldin cicoşuuuuum

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:: cidden nerede bu kız....sabahın 8:30 da pazara gitti..pazarı satın alacak değillerlaelaelaelaelae

kikikikikikikikikik valla ben bilmem, sıcakta cinnet geçirip sempatiksalakcinni dalmış olmasın Allah ne verdiyse. aman aman Allah korusun :))))

Kızlar ya kusura bakmayın internet yoldan çıktı iyice... Onarmaya çalışıyorum ama bakalım olacak mı

devin79+, xBettyx, hilbay, bebis_asuman+, KARAFESLEGEN, ozlem483 aşağıda isimlerinizi görüyorum sesiniz çıkssııııııın :)

Ada ege ilk sayfada yazdıklarını okudum ve ağladım. Aslında hepimizin yaşadıkları birbirine çok benziyor. 3.tüp bebek denem aşamasındayım bende. Biri kimyasal diğeri düşük 2 denemem hüsran ile bitti. Yeniden tedaviye ne zaman başlayacakın. Mutlu haberlerini merakla bekliyorum.

selam kızlar...ben geldimmm..ben yokken neler konuşmuşsunuz onlara bakıyordum...adacımm çok geçmiş olsun canım ama bak herşeyde vardır bir iyiylik ya hamile kalsaydın da ağrısaydı çok zor olurdu ....
ben transferden sonra işe gelmeyeceğim bayram bitene kadar... biraz rapor alcam yeteri kadar da iznim var zaten evde kendi kendime kafamda biçok şey kuracağıma eminim ama burada daha çok sinirlenip gerileceğime de eminim...dururmumu herkes biliyor ama bide halden anlasalar ...o yüzden hiççç risk almayacağım 3-4 gün yatarım sonra alırım annemi gezerim ama öyle çok uzaklara değil evime çok yakın bir park var sabah sernde yürürüm gölün çevresinde falan ne bileyim yaaa işe gelmek istemiyorum sadece...önceki aşılama denemelerim hep ihale zamanına denk gelmişti aşılamaların olmayışını hep bu strese bağladım benn...

Bugün de kalabalığız ama sessiz bir kalabalık galiba olumunekankayizsmile

betiicm aynen öyle görüntü var ses yok biz cırcır böceği gibi ortadayız

slm kızlar, ne çok kaynatmışsınız yahuu

hoşgeldin feslicim nerelerdesin??.Bu kadar saattir geçmişimi okuyormuydun,deseydin bana ben hemencik özetlerdim sana neyse iş işten geçmiş...

kadınlar kulübünü kırdım geçirdim, ağlatmadığım kimse kalmadı be :))))) şakamı mazur gör canım, çünkü artık kendimle, üzüntümle dalga geçmeye başladım, bu yaralarımın iyileşmeye başladığı anlamına geliyor benim için. ben yazarken öyle ağlıyordum ki, çoğu zaman ne yazdığımı görmemi engelledi gözyaşlarım ama sen de, ben de buradaki tüm arkadaşlarımız da biliyor ki, geçiyor, geçmese hayata devam edemeyiz zaten.

aramıza hoşgeldin, sefalar getirdin...

senin de başından 2 acı tecrübe geçmiş, umarım bu defa sonuncu ve olumlu denemen olur hilcim. düşüklerin nedeni araştırıldı mı, kimyasal dışındakiler kaçıncı ayda düşüklerdi, eğer seni üzmeyecekse biraz bahsedebilir misin?

Son düzenleme:

inşallah bebişin bu sefer seninle olur devincim...herşey gönlünce olsun..istirat etmek hakkın..fırsatın varsada sonuna kadar kullan canım...vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…