betusss hsg mı cektırceksın
Ne kadar saçma değil mi? Ben raporlu yaptıracağım tedaviyi rahim filmi gerekiyor geçen sene çektirmiştim temiz çıkmıştı ama düşükten sonra değişen birşeyler var şüpheleniyorum en azından görüp rahatlamak istiyorum... Devlet hastaneleri ileri bir güne atıyor benim vaktim yok haftaya rapor için başvuracağım
anladım canım inşallah birşey yoktur. ama şimdi nerede çektireceksin, konyaya yakın başka bir ile sorsan ama çok saçma gerçekten ya!
Bakacağım artık olmazsa Ankaraya gittiğim zaman çektiririm........... diyordum ki az önce görüştüğüm bir hastane kabıl etti cuma 10:30 randevu aldım.....
kızlar schatzecan kayınvalideyi benzetmiş olmasın, bu kadar pazar mı olur :))))))))
olursa benım ıcın kocaman bı surprız olacak olmazsa kısmet deyılmıs derım n yapayımmmm...ama yınede cok uzulurum demı
Bakacağım artık olmazsa Ankaraya gittiğim zaman çektiririm........... diyordum ki az önce görüştüğüm bir hastane kabıl etti cuma 10:30 randevu aldım.....
geldim geldim :))
Aaa çok iyi canım sevindim...Hasi bakalım kolay gelsin..
Bencede saçma hem parası ile değilmi istediğim yerde yaptırıyro olabilmem gerek ilk defa duydum ....lmaz:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:: cidden nerede bu kız....sabahın 8:30 da pazara gitti..pazarı satın alacak değillerlaelaelaelaelae
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:: cidden nerede bu kız....sabahın 8:30 da pazara gitti..pazarı satın alacak değillerlaelaelaelaelae
Evet ya gelemedi bir türlü pazardan..... Hakkaten bu kız kayınvalideyi yedi galiba sempatiksalakcinni
Bugün de kalabalığız ama sessiz bir kalabalık galiba olumunekankayizsmile
slm kızlar, ne çok kaynatmışsınız yahuu
Ada ege ilk sayfada yazdıklarını okudum ve ağladım. Aslında hepimizin yaşadıkları birbirine çok benziyor. 3.tüp bebek denem aşamasındayım bende. Biri kimyasal diğeri düşük 2 denemem hüsran ile bitti. Yeniden tedaviye ne zaman başlayacakın. Mutlu haberlerini merakla bekliyorum.
selam kızlar...ben geldimmm..ben yokken neler konuşmuşsunuz onlara bakıyordum...adacımm çok geçmiş olsun canım ama bak herşeyde vardır bir iyiylik ya hamile kalsaydın da ağrısaydı çok zor olurdu ....
ben transferden sonra işe gelmeyeceğim bayram bitene kadar... biraz rapor alcam yeteri kadar da iznim var zaten evde kendi kendime kafamda biçok şey kuracağıma eminim ama burada daha çok sinirlenip gerileceğime de eminim...dururmumu herkes biliyor ama bide halden anlasalar ...o yüzden hiççç risk almayacağım 3-4 gün yatarım sonra alırım annemi gezerim ama öyle çok uzaklara değil evime çok yakın bir park var sabah sernde yürürüm gölün çevresinde falan ne bileyim yaaa işe gelmek istemiyorum sadece...önceki aşılama denemelerim hep ihale zamanına denk gelmişti aşılamaların olmayışını hep bu strese bağladım benn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?